MICRO SMEDT RESEARCH & VALIDATIE, AFGEKORT : MSRV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MICRO SMEDT RESEARCH & VALIDATIE, AFGEKORT : MSRV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.969.537

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 24.04.2014 14096-0583-010
22/05/2013
ÿþVo beho

aan

Belg Staat

Mod Word 11.1

Weil" ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0503.969.537.

Benaming

(voluit) : MICRO SMEDT RESEARCH & VALIDATIE

(verkort) : MSRV

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Vennen 4 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING (ART 677 WB VENN) VAN DE BVBA MICRO-SMEDT DOOR OVERNEMING DOOR DE BVBA MICRO SMEDT RESEARCH & VALIDATIE afgekort MSRV  KAPITAALVERHOGING - DIENOVEREENKOMSTIGE STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op 28 maart 2013, geregistreerd twaalf bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie de 4 APR 2013. Boek 51172 blad 05 vak 19. Ontvangen vijfentwintig euro (E 25). De Ontvanger, getekend, V, Gistelynck, inhoudende partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICRO-SMEDT, gevestigd te 2200 Herentals, Vennen 4 bus 1 en met ondememingsnummer (BTW BE) 0456.514.959 RPR Turnhout, door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICRO SMEDT RESEARCH & VALIDATIE, afgekort MSRV, gevestigd te 2200 Herentals, Vennen 4 bus 1 en met ondernemingsnummer (BTW BE) 0503.969.537 RPR Turnhout, dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA MSRV beslist heeft hetgeen volgt

VERSLAGEN - VERKLARINGEN.

Vermits de aanwezigen erkennen kennis te hebben genomen van het op de agenda aangekondigd (partieel) splitsingsvoorstel, ontslaat de vergadering met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van dit voorstel, De voorzitter geeft enkel een korte samenvatting van het (partieel) splitsingsvoorstel waarin voorgesteld wordt dat de BVBA MICRO-SMEDT partieel gesplitst wordt door overneming door de BVBA MICRO SMEDT RESEARCH&VALIDATIE, afgekort MSRV.

De algemene vergadering vermeldt dat er zich geen belangrijke wijziging heeft voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de BVBA MICRO SMEDT sinds de datum van het opstellen van voormeld (partieel) splitsingsvoorstel, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aanwezigen erkennen tevens kennis te hebben genomen van de overige op de agenda aangekondigde verslagen, opgesteld overeenkomstig artikel 730 en 731 van het Wetboek van Vennootschappen, Iedere aanwezige vennoot erkent van alle voormelde verslagen een afschrift ontvangen te hebben, ervan kennis te hebben genomen voorafgaandelijk dezer en bevestigt voldoende kennis te hebben van de inhoud ervan.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn en dat zij instemt met alle gegevens en besluiten erin vervat.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig voormeld artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende zowel de BVBA MICRO-SMEDT als de BVBA MSRV, luiden als volgt:

CONCLUSIE

De voorgenomen verrichting bestaat in de inbreng in natura door partiële splitsing van activa, zijnde onroerende goederen (EUR 404.000,00), rollend materieel (EUR 7.000,00) en bankrekeningen (EUR 50.411,45) en passiva, zijnde eigen vermogen, van MICRO-SMEDT BVBA in MSRV BVBA. De 750 nieuwe aandelen MSRV BVBA die zullen worden uitgegeven als tegenprestatie, zullen rechtstreeks aan de aandeelhouders van MICRO-SMEDT BVBA warden toegekend.

De voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de venale waarde van de materiële vaste activa en de nominale waarde van de bankrekeningen is bedrijfseconomisch verantwoord en leidt tot inbrengwaardes, die ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. De waarde van een aandeel MICRO-SMEDT BVBA werd bepaald op basis van het eigen vermogen per 30 september 2012, rekening houdend met de herwaarderingsmeerwaarde, zijnde EUR 699,52 per aandeel MICRO-SMEDT BVBA.

De ruilverhouding werd door de Zaakvoerders van beide vennootschappen echter bepaald op 1 nieuw aandeel MSRV BVBA voor 1 bestaand aandeel MICRO-SMEDT BVBA, rekening houdend met het feit dat het

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge fi aantal aandelen in beide vennootschappen, váér de partiële splitsing, identiek is, namelijk 750 aandelen en dat de aandelenverhouding tussen de aandeelhouders van beide vennootschappen eveneens identiek is. Er zullen aldus 750 nieuwe aandelen MSRV BVBA worden uitgegeven.

Op basis van de resultaten van onze controleprocedure die we hebben uitgevoerd conform de controlenormen van het Belgisch Instituut van de Bedrijfsrevisoren die op partiële splitsingen van toepassing zijn, zijn wij van oordeel dat:

- het voorstel inzake partiële splitsing zoals aangenomen door de Zaakvoerders van beide vennootschappen en neergelegd op 13 februari 2013, voldoet aan de vereisten van het artikel 728 W. Venn

- gelet op de voorwaarden van de verrichting en gelet op de bovenvermelde aandelenverhouding in beide vennootschappen , is de methode die voor het bepalen van de ruilverhouding gehanteerd is, gepast, zodat de ruilverhouding relevant en redelijk is.

Wij achten het nuttig te benadrukken dat het doel van onze opdracht er niet in bestaat een oordeel uit te brengen over de vraag of de verrichting rechtmatig en billijk is.

Antwerpen, 21 maart 2013.

(getekend) Danny De Jonge

Bedrijfsrevisor

GOEDKEURING PARTIËLE SPLITSING,

De algemene vergadering keurt het (partieel) splitsingsvoorstel goed en beslist om de BVBA MICRO-SMEDT partieel te splitsen bij wijze van inbreng van een gedeelte van vermogensbestanddelen (activa- en passivabestanddelen) hierna vermeld, in de BVBA MSRV bij toepassing van de artikelen 673, 677 en 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig voormeld (partieel) splitsingvoorstel.

De partiële splitsing wordt voorgesteld en is gebaseerd op een staak van actief en passief, afgesloten op 30 september 2012.

Alle rechten, plichten, verrichtingen en verbintenissen met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ontstaan vanaf één oktober 2012, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening en voor risico van de BVBA MSRV die bijgevolg alle baten en kosten, verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, zal dienen te dragen.

De aandelen in de BVBA MSRV ontstaan uit de partiële splitsing, delen in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf één oktober 2012.

Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap MICRO-SMEDT, ingeval de hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die uit onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet zijn opgenomen in de hierboven weergegeven toewijzing, hetzij omdat de hierboven weergegeven toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, wordt hierbij uitdrukkelijk overeengekomen dat:

- Alle onroerende goederen beschreven in het splitsingsvoorstel en aile activa verbonden met de ingebrachte onroerende goederen worden geacht te zijn ingebracht in de BVBA MICRO SMEDT RESEARCH & VALIDATIE afgekort MSRV.

- Alle andere actiefbestanddelen en alle passiefbestanddelen worden geacht in de BVBA MICRO-SMEDT te blijven;

- Wanneer de interpretatie van onderhavige splitsingsvoorstel niet toelaat te beslissen over de toewijzing van een actief- of passiefvermogensbestanddeel, zal dit of de tegenwaarde geacht toegewezen te zijn aan de gesplitste vennootschap MICRO-SMEDT,

Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle contractuele verbintenissen aangaande het onroerend goed mee worden overgedragen naar de BVBA MICRO SMEDT RESEARCH & VALIDATIE afgekort MSRV

In het door de BVBA MSRV overgenomen vermogen van de (partieel) gesplitste vennootschap MICRO-SMEDT is volgend onroerend goed begrepen:

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN.

STAD HERENTALS. Tweede afdeling

Een bedrijfsgebouw (dienstig als onderzoekscentrum) op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te Herentals, Vennen 4/1 thans ten kadaster bekend sectie C nummer 571/B voor een oppervlakte van dertien aren negentig centiaren, volgens titel ten kadaster bekend als woonhuis, sectie C nummer 5711B voor dezelfde oppervlakte.

Hiervoor of hierna vernield als het "goed" of de "goederen".

TOEKENNING VAN AANDELEN  RUILVERHOUDING  OPLEG(SOM).

Als vergoeding van de (partiële) splitsing (door overdracht van voormeld onroerend goed, rollend materieel en liquide middelen), worden aan de vennoten van de (partieel) gesplitste vennootschap MICRO-SMEDT in totaal zevenhonderd vijftig (750 ) nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICRO SMEDT RESEARCH & VALIDATIE afgekort MSRV uitgereikt, zonder oplegsom, als volgt: elke vennoot van de BVBA MICRO-SMEDT ontvangt in evenredigheid tot zijn aandelenbezit in deze BVBA MICRO-SMEDT, verhoudingsgewijs het daarmee overeenstemmende aantal aandelen van de ovememende vennootschap MICRO SMEDT RESAERCH & VALIDATIE afgekort MSRV

KAPITAALVERHOGING.

De algemene vergadering beslist ingevolge voormelde partiële splitsing dat het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICRO SMEDT RESEARCH & VALIDATIE AFGEKORT MSRV wordt verhoogd met zestienduizend driehonderd achtenvijftig euro dertig cent (¬ 16.358,30) (waarvan tienduizend negenhonderd euro vijfentachtig cent (¬ 10.900,85) niet opgevraagd kapitaal) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) (volledig volstort) op vierendertigduizend negenhonderd achtenvijftig euro dertig cent (¬ 34.958,30) (waarvan tienduizend

Voor. behoucjen aan het Belgisch staatsblad

negenhonderd euro vijfentachtig cent (¬ 10.900,85) niet opgevraagd kapitaal) mits creatie van zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalvermeerdering volledig werd verwezenlijkt en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot vierendertigduizend negenhonderd achtenvijftig euro dertig cent (¬ 34.958,30) waarvan tienduizend negenhonderd euro vijfentachtig cent (¬ 10.900,85) niet opgevraagd kapitaal,

MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent aile machten aan de zaakvoerder van de BVBA MSRV voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd: expeditie akte, bijzonder verslag zaakvoerder, revisoraal verslag, historiek met coördinatie der statuten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2013
ÿþOndernemingsnr : 0503.969.537

Benaming

(voluit) : MICRO-SMEDT RESEARCH & VALIDATIE

(verkorf) " MSRV

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vennen 4 bus 1 te 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging partieel splitsingsvoorstel

VOORSTEL TOT PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 673,677 EN 728 TOT 741 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Op 8 februari 2013 is overeenkomstig de artikelen 673,677 en 728 tot 741 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerders van de vennootschap MICRO-SMEDT BVBA enerzijds en door de vennootschap MICRO SMEDT RESEARCH & VALIDATIE BVBA, afgekort MSRV anderzijds, het voorstel van partiële splitsing door overneming opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt,

I. Identificatie van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen.

1.0e besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICRO-SMEDT is gevestigd te 2200 Herentafs, Vennen 4 bus 1 en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0456.514,959. Zij wordt hierna genoemd de "Overdragende Vennootschap".

Namens haar tekenen de heer De Smedt Jozef, wonende te 2200 Herentals, Lange Eerselstraat 25 en mevrouw De Smedt Katrijn, wonende te 2270 Herenthout, Doornstraat 49, beiden zaakvoerder van de Overdragende Vennootschap.

De aandeelhouders van de Overdragende vennootschap zijn

-De heer De Smedt Jozef, wonende te 2200 Herentafs, Lange Eerselstraat 25, eigenaar van 640 aandelen;

en

-Mevrouw Van Caleter Jeannine, wonende te 2200 Herentals, Lange Eerselstraat 25, eigenaar van 30

aandelen; en

-Mevrouw De Smedt Katrijn, wonende te 2270 Herenthout, Doornstraat 49, eigenaar van 80 aandelen.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MSRV is gevestigd te 2200 Herentafs, Vennen 4 bus 1 en is ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen onder het nummer 0503.969.537. Zij wordt hierna de "Overnemende Vennootschap" genoemd.

Namens haar tekent de heer De Smedt Jozef, wonende te 2200 Herentals, Lange Eerselstraat 25.

De aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap zullen volgende personen zijn:

-De heer De Smedt Jozef, wonende te 2200 Herentals, Lange Eerselstraat 25, eigenaar van 640 aandelen;

en

-Mevrouw Van Caleter Jeannine, wonende te 2200 Herentals, Lange Eerselstraat 25, eigenaar van 30

aandelen.

-Mevrouw De Smedt Katrijn, wonende te 2270 Herenthout, Doomstraat 49, eigenaar van 80 aandelen.

3.De zaakvoerders van de Overdragende Vennootschap enerzijds en de zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap anderzijds, die het initiatief hebben genomen om een partiële splitsing door overneming door te voeren, waarbij de vermogensbestanddelen, zoals opgesomd in Bijlage 2, van de Overdragende

iF~ ït~ la~ts~e bk_ ~ n! u~l. c, ~<rmelder.  ,an de mnumenferenrfc hcü~q wan pti,so(olnr',1)

bewo241i1 <le rrîhYspEisoOrl ,ren derden ie s'6iScg,= Ili`" oC11ri;ger;

S~Gr~rr i'8Sn1 h2nGtW4eriing

~

mari Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

r " de

eergelegd ter grilde van DEL

REG

*130 067<

13 FEB. 2013

TURNHOUT

De Griffier,

ri ie

I

V beh aa Bel stag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschap met toepassing van de artikelen 673,677 en 728 tot 741 van het Wetboek van Vennootschappen zal overgaan op de Overnemende Vennootschap, verbinden zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om een partiële splitsing door overneming tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden.

Daartoe leggen zij dit voorstel tot partiële splitsing vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Overdragende Vennootschap en de Overnemende Vennootschap.

Aldus wordt voorgesteld dat de partiële splitsing door overneming zal worden doorgevoerd tussen:

a)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICRO-SMEDT is gevestigd te

2200 Herentals, Vennen 4 bus 1 en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder

het nummer 0456.514.959, die volgend statutair doel heeft

'Het uitoefenen van diensten inzake technisch advies, scholing en opleiding, seminaries, publicaties en

bijstand in verband met voeding, geneesmiddelen, en milieuzaken, het uitbaten van een autonoom analyse-,

proef- en controlelaboratorium, en het leveren van alle diensten inzake micro-biologie.

" Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland ,

alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen,

die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

" Zij kan zich bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze interesseren in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te l evorderen, evenals in dergelijke vennootschappen mandaten van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen, en er zich voor sterk maken.

b)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MSRV is gevestigd te 2200 Herentals, Vennen 4 bus 1 en is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0503.969.537 die volgend statutair doel heeft:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

" Het uitoefenen van diensten inzake technisch advies, scholing en opleiding, seminaries, publicaties en bijstand in verband met voeding, geneesmiddelen en milieuzaken;

.het beheer van onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

.het verlenen van adviezen financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vaak van administratieve en financiën, verkoop en productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 zijn voorbehouden aan de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

.het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, van welke vorm ook, of van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen, 'l'et toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen; 'het waarnemen van aile bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies; -De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

" Deze opsomming is niet beperkend.

" Zij mag haar doel zowel rechtstreeks ais door bemiddeling van derden verwezenlijken. De belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel,

" De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

" Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

" De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

II. De ruilverhouding van de aandelen, en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

1.De verrichting geeft aanleiding tot het toekennen van 1 aandeel van de Overnemende Vennootschap voor 1 aandeel van de Overdragende vennootschap.

2.De Overnemende Vennootschap zal een gedeelte van het vermogen van de Overdragende Vennootschap verkrijgen, zonder dat deze laatste ophoudt te bestaan.

3.Er bestaan in totaal 750 aandelen in de Overdragende vennootschap en er bestaan 750 aandelen in de Overnemende vennootschap. De aandeelhoudersstructuur van de Overdragende en Overnemende Vennootschap is identiek.

4.Daarnaast worden aan de aandeelhouders van de Overdragende Vennootschap als

vergoeding voor de overdracht van ondermeer het "bedrijfsgebouw" in totaal 750 aandelen, uitgereikt in de Overnemende Vennootschap, zonder oplegsom. Elke aandeelhouder van de Overdragende Vennootschap ontvangt in evenredigheid tot zijn aandelenbezit in de Overdragende Vennootschap, verhoudingsgewijs het daarmee overeenstemmende aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap.

5.De aandelen die de aandeelhouders in de Overdragende Vennootschap aanhouden blijven bestaan. Zij ondergaan evenwel een waardedaling, gelijk aan de netto actiefwaarde van ondermeer het bedrijfsgebouw ad 461.411,45 EUR. Deze waardedaling wordt evenwel integraal gecompenseerd door de ontvangst in verhouding tot hun aandelenbezit in de Overdragende Vennootschap van nieuwe aandelen in de Overnemende vennootschap. Voor het ingebrachte vermogen ad 461.41.1,45-EUR wgi-den er 750 nieuwe aandelen uitgegeven door de Overnemende Vennootschap. De ruilverhouding bestáat erin dat er 1 aandeel van de Overnemende Vennootschap worden uitgegeven voor 1 aandeel van de Overdragende Vennootschap.

6.Aangezien de nieuwe (gedaalde) netto-actief waarde van het aandelenpakket dat elk van de aandeelhouders aanhoudt in de Overdragende Vennootschap ná de partiële splitsing door overneming, vermeerderd met de netto actief waarde van de aandelen uitgereikt aan eik van de aandeelhouders in de Overnemende Vennootschap ter vergoeding van de inbreng van ondermeer het "bedrijfsgebouw", gelijk is aan de netto-actief waarde van het aandelenpakket dat elk van de aandeelhouders aanhield in de Overdragende Vennootschap vóór de doorvoering van partiële splitsing door overneming, is de gelijkheid in waarde gerespecteerd en wordt rekening gehouden met de onderscheiden belangen van de aandeelhouders.

III. De afgiftemodaliteiten van de nieuwe aandelen

1.De aandelen van de Overnemende Vennootschap, die in vergoeding voor de overneming van ondermeer het "bedrijfsgebouw" aan de aandeelhouders van de Overdragende Vennootschap worden toegekend, worden als volgt uitgereikt:

Binnen de 15 dagen na de publicatie van het besluit tot partiële splitsing door overneming in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal de zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap de volgende gegevens aantekenen:

-de datum van het besluit tot partiële splitsing door overneming met kapitaalverhoging

-het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan elk van de bestaande aandeelhouders van de Overdragende Vennootschap werd uitgereikt.

Deze inschrijving wordt eveneens ondertekend door de vennoten of hun gevolmachtigden.

IV. Datum vanaf wanneer de nieuwe aandelen uitgegeven door de Overnemende Vennootschap recht geven op deelname in de winst van de Overnemende Vennootschap

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn

dividendgerechtigd vanaf 1 oktober 2012,

V. Datum vanaf dewelke de handelingen van de Overdragende Vennootschap met betrekking tot de overgedragen bestanddelen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Vanaf 1 oktober 2012 worden de verrichtingen gesteld door de Overdragende

Vennootschap met betrekking tot het af te splitsen onroerend goed en materieel, boekhoudkundig geacht te

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

VI, De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Overdragende Vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Nihil.

VII, De bijzondere bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor

Aan, Grant Thomton Bedrijfsrevisoren, Potvlietlaan 6, 2600 Antwerpen, bedrijfsrevisor, is door de Overdragende Vennootschap en door de Overnemende Vennootschap opdracht gegeven om het revisoraal verslag op te maken waarvan sprake in artikel 731 van het Wetboek Vennootschappen. De bezoldiging vcor deze opdracht, in gemeen overleg vastgesteld, bedraagt 1.360,00 EUR per vennootschap.

VIII. Bijzonder voordeel toegekend aan de zaakvoerders van de vennootschappen die aan de partiële splitsing door overneming deelnemen

Aan de zaakvoerders van de Overdragende Vennootschap en aan de zaakvcerder van de Overnemende Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

IX. Nauwkeurige beschrijving van de activa en passiva en rechten en verplichtingen van de overgedragen bestanddelen die door de Overdragende Vennootschap worden toebedeeld aan de Overnemende Vennootschap

De toebedeling van activa en passiva en rechten en verplichtingen door de Overdragende Vennootschap aan de Overnemende Vennootschap wordt op gedetailleerde wijze weergegeven aan de hand van de Bijlagen 1 die aan huidig voorstel tot partiële splitsing door overneming worden gehecht en die daarvan onlosmakelijk deel uitmaken.

Bijlage 1 bevat volgend overzicht :

-De actief- en passief rekeningen (de balans) van de Overdragende Vennootschap per 30 september 2012 vóór splitsing;

-De actief- en passief rekeningen welke ten gevolge van de partiële splitsing uit het vermogen van de Overdragende vennootschap overgaat naar de Overnemende vennootschap.

-De actief- en passief rekeningen van de Overnemende Vennootschap en de Overdragende vennootschap na partiële splitsing.

Het onroerend goed is niet bezwaard met een hypothecaire inschrijving.

Bijlage 2 bevat een detaillering van de activa (die balansmatig zijn uitgedrukt) die overgaan naar de Overnemende Vennootschap, met opgave van de aanschaffingswaarde, de reeds geboekte afschrijvingen en de netto boekwaarde.

Alle activa en passiva die boekhoudkundig per 30 september 2012 zijn opgenomen in de

balansopdeling in Bijlage 1 onder rubriek "M1CRO-SMEDT na splitsing" blijven behouden in de Overdragende Vennootschap.

Zonder afbreuk te doen aan de juridische continuïteit van de partiële splitsing, zullen de kosten met betrekking tot de eventuele vervuiling van het overgedragen Onroerend Goed worden gedragen door de Overdragende Vennootschap. Hiertoe werd een bodemattest opgevraagd bij OVAM, welke op datum van dit voorstel nog niet in bezit was van de Overdragende Vennootschap.

Teneinde onduidelijkheid te vermijden over de toewijzing van de vermogensbestanddelen,

geven de Overdragende Vennootschap en de Overnemende Vennootschap expliciet te kennen dat alle activa, passiva, rechten of verplichtingen van de Overdragende Vennootschap die niet expliciet in huidig splitsingsvoorstel en haar Bijlagen worden toegewezen aan de Overnemende Vennootschap, zullen geacht worden te blijven toebehoren aan de Overdragende Vennootschap.

X. Verdeling onder de aandeelhouders van de Overdragende Vennootschap van de aandelen van de Overnemende Vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

1. Er bestaan in totaal 750 aandelen in de Overdragende Vennootschap.

y 1 r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

2, De Overnemende Vennootschap heeft een netto-actief waarde van 18.600 EUR bij oprichting. Het

geplaatst kapitaal is volledig volstort. De aandelen werden als volgt onderschreven:

-De heer De Smedt Jozef, wonende te 2200 Herentals, Lange Eerselstraat 25, eigenaar van 640 aandelen;

en

-Mevrouw Van Calster Jeannine, wonende te 2200 Herentals, Lange Eerselstraat 25, eigenaar van 30

aandelen.

-Mevrouw De Smedt Katrijn, te 2270 Herenthout, Doornstraat 49, eigenaar van 80 aandelen.

3. Daarnaast worden aan de aandeelhouders van de Overdragende Vennootschap in

vergoeding voor de overdracht van ondermeer het "bedrijfsgebouw" in totaal 750 aandelen uitgereikt in de Ovememende Vennootschap, zonder oplegsom. Het criterium van toewijzing is gesteund op de huidige aandeelhoudersstructuur van de Overdragende Vennootschap. De aandelen van de Overdragende Vennootschap gaan tengevolge van de partiële splitsing door overneming niet teniet. Zij blijven bestaan. Elke aandeelhouder van de Overdragende Vennootschap ontvangt in evenredigheid tot zijn aandelenbezit in de Overdragende Vennootschap, verhoudingsgewijs het daarmee overeenstemmende aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap. De vergaderruimte van het gebouw in vruchtgebruik van Doornstraat 49, 2270 Herenthout blijft behouden in Micro-Smedt BVBA, enkel het bedrijfsgebouw gaat over naar de Overnemende Vennootschap.

4, De netto-actief waarde van één aandeel van de Overdragende Vennootschap v66r de

partiële splitsing wordt, rekening houdende met het eigen vermogen van de Overdragende

Vennootschap per 30 september 2012 ad 524.642,21 EUR bepaald op 699,52 EUR. De

netto-actief waarde van één aandeel van de Overdragende Vennootschap zal ten gevolge van de partiële

splitsing dalen tot 84,31 EUR. Het in min bedraagt dus 615,21 EUR per aandeel. Deze daling wordt volledig

gecompenseerd door uitgifte van 750 aandelen door de Overnemende Vennootschap als vergoeding voor

de inbreng van een netto-actiefwaarde van 461.411,45 EUR ten gevolge van de partiële splitsing.

XI. Statutenwijzigingen

1. Bij de Overdragende Vennootschap zal een kapitaalvermindering worden doorgevoerd van 5.457,45 EUR, Alvorens deze kapitaalvermindering door te voeren za! het kapitaal worden verhoogd met 16.358,30 EUR door incorporatie van de beschikbare reserves.

De wettelijke reserves verminderen met 1.635,82 EUR. De beschikbare reserves zullen na incorporatie verminderen met 228.137,35 EUR. De uitgedrukte herwaarderingsmeerwaarde op het gebouw zal verminderen met 242.539,13 EUR,

2. Bij de Overnemende Vennootschap zullen de bepalingen inzake het kapitaal en het aantal

aandelen van de vennootschap worden aangepast aan de door de partiële splitsing tot stand gekomen vermogensaangroei voor een bedrag van 461.411,45 EUR.

XII. Overige bepalingen

1. De zaakvoerders van de Overdragende Vennootschap en de zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek Vennootschappen, voor elke bij de partiële splitsing betrokken vennootschap, om het voorstel tot partiële splitsing ten minste zes weken voor de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders die over de partiële splitsing moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen neer te leggen.

2. Teneinde de voorgenomen partiële splitsing conform de wettelijke en statutaire

bepalingen door te voeren, zullen het college van zaakvoerders van de Overdragende

Vennootschap en de zaakvoerder van de Ovememende Vennootschap aan elkaar en aan de respectievelijke vennoten aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze zoals voorgeschreven in het Wetboek Vennootschappen en de statuten.

3. De in het raam van dit voorstel uitgewisselde informatie is vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het voorstel tot partiële splitsing door overneming niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de

onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel

gemaakte stukken en bijlagen die haar aasbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

4. De streefdatum voor de goedkeuring van het voorstel tot partiële splitsing door overneming door de onderscheiden algemene vergaderingen van aandeelhouders is 28 maart 2013. Alle

" ~ "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

kosten verband houdende met de verrichting zullen worden gedragen door

de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel,

5. Overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek Vennootschappen, zal huidig

splitsingvoorstel uiterlijk zes weken vôôr de algemene vergadering die over de partiële splitsing moet

besluiten, worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout.

Aldus opgemaakt in vier originele exemplaren op 8 februari 2013.

De zaakvoerders van de Overdragende Vennootschap enerzijds en de zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap anderzijds erkennen elk twee door of namens hen ondertekende originele exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Voor MSRV BVBA

De heer De Smedt Jozef

BIJLAGE 1

Bijlage 1 bevat volgend overzicht

"

-De actief- en passief rekeningen (de balans) van de Overdragende Vennootschap per 30 september 2012

vôôr splitsing;

-De actief- en passief rekeningen welke ten gevolge van de partiële splitsing uit het vermogen van de

Overdragende vennootschap overgaat naar de Overnemende vennootschap.

-De actief- en passief rekeningen van de Overnemende Vennootschap en de Overdragende vennootschap

na partiële splitsing.

f&

i

"

BIJLAGE 2

34.457,20

85.542,80

120.000,00

Terreinen aanschaffingswaarde herwaarderingsmeerwaarde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Over te dragen activa en passiva bestanddelen bij de partiële splitsing :

Actief - bestanddelen :

1 Een bedrijfsgebouw Gemeente Herentals Kadastrale Sectie : C nr 57115

Gebouwen aanschaffingswaarde 480.770,37

geboekte afschrijvingen -346.766,70

herwaarderingsmeerwaarde 149.996,33

284.000,00

404.000,00

2 Rollend materieel PW 20.734,47

Aanschaffingswaarde Geboekte afschrijvingen herwaarderingsmeerwaarde -20.734,47

7.000,00

7.000,00

3 Liquide middelen 50.411,45

Totaal Actief 461.411,45

Passief bestanddelen :

1 Eigen vermogen bestanddelen

Kapitaal 16.358,30

Niet opgevraagd kapitaal -10.900,85

Wettelijke reserves 1.635,82

Beschikbare reserves 211.779,05

Herwaarderingsmeerwaarde 242.539,13

Belastingvrije MW op MVA 0,00

461.411,45

Totaal passief 461.411,45

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : hiaarn en handtekening

21/02/2013
ÿþ ~zy^if<'~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M

*13031 72*

eergelegd ter griffie van de

ECHTBANK VAN KOOPHANDEL .

1 1 FEB. 202

i

i'iffip

DRT

Ondernemingsar: " `~ 1 De Genet'',Genet'',/

Benaming © 3.~ ~~

(voluit) : MICRO SMEDT RESEARCH & VALIDATIE

(verkort) : MSRV

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Vennen 4 bus 1.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals, op 08 februari 2013, dat

1. de heer De Smedt Jozef Maria, geboren te Westerlo op veertien december negentienhonderd achtenveertig, en zijn echtgenote

2. mevrouw Van Calster Jeannine Maria, geboren te Herentals op drieëntwintig juni achtenveertig, samenwonende te 2200 Herentals, Lange Eerselsstraat 25.

Zij verklaren gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, aan welk stelsel zij verklaren tot op heden geen wijzigingen te hebben aangebracht.

3.Mevrouw De Smedt Katrijn, geboren te Herentals op vierentwintig mei negentienhonderd zevenenzeventig, wettelijk samenwonend met de heer Diederik Van Woensel, wonende te 2270 Herenthout, Doornstraat 49 een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Zij heeft als naam: MICRO SMEDT RESEARCH & VALIDATIE afgekort MSRV.

De volledige en afgekorte naam kunnen samen of afzonderlijk gebruikt worden,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Vennen 4 bus 1. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving. De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

- het uitoefenen van diensten inzake technisch advies, scholing en opleiding, seminaries, publicaties en bijstand in verband met voeding, geneesmiddelen en milieuzaken;

- het beheer van onroerend goed of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, dcen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks tot doel hebben het beheer van roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop en productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, van welke vorm ook, of van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

- het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

- de vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden;

- Deze opsomming is niet beperkend;

- Zij mag haar doel zowel rechtstreeks ais door bemiddeling van derden verwezenlijken. De belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

- Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 euro en werd volledig volstort.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in 750 (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste zaterdag van de maand maart om twaalf uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen váár de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Het boekjaar Van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering. Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel. Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen.

De voornoemde oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist

- dat de vennootschap zat bestuurd worden door één (gewone) zaakvoerder;

- dat vanaf heden als (gewone) zaakvoerder benoemd of aangesteld wordt voor onbepaalde duur maar slechts met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel: de heer Jozef De Smedt, voornoemde oprichter sub 1 die verklaart en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart het mandaat te aanvaarden.

- dat het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen bezoldiging heeft toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend veertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op dertig september tweeduizend dertien.

- om aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) Cuypers-Boekhouding- Fiscaliteit BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Bob Cuypers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om aile verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te

leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving,

en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande,

Vaste vertegenwoordiger.

Voornoemde aangestelde zaakvoerder beslist hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, zichzelf aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap. De vaste vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd: expeditie akte oprichting, statuten en benoeming zaakvoerders, bankattest.

Y Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

"





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 04.03.2017, NGL 04.04.2017 17087-0535-013

Coordonnées
MICRO SMEDT RESEARCH & VALIDATIE, AFGEKORT…

Adresse
VENNEN 4, BUS 1 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande