MIDDELENVENNOOTSCHAP DR. GORIS EN DR. SAISON

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIDDELENVENNOOTSCHAP DR. GORIS EN DR. SAISON
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.803.938

Publication

24/12/2013
ÿþA

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

~_._~... ~. f1,9-ift( ~3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 I(1lV319 78IIA~9*~III

'1

liai

li'

Neergelegd ter griffie VCS2 c Roch m& van koophandel te Ante .;,...,D, :D, op

12 BEC. 2013

Ondernemingsnr

Benaming

Voluit

Verkort :

Rechtsvorm :

Zetel

Voorwerp akte :

0536.803.938

Dr. Goris en Dr. Saison

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Haydnlaan 7, 2960 Brecht

NAAMSWIJZIGING - STATUTENWIJZIING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. Goris en Dr. Saison, met zetel te 2960 Brecht, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0536.803.938 en met zetel te 2960 Brecht, Haydnlaan 7, verleden voor notaris Luc Bracke te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor op vier december tweeduizend dertien, "Geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Brasschaat, Registratie Il op 06/12/13 boek 201 blad 33 vak 3 Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR) De wn eerstaanwezend inspecteur. (getekend) J. Rombouts.", dat

1) De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen van "Dr. Goris en Dr. Saison" in "middelenvennootschap Dr. Goris en Dr. Saison", met ingang van 4 december 2013. De tweede zin van artikel 1 der statuten wordt in deze zin gewijzigd.

2) De vergadering verleent notaris Luc Bracke te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-`t-Goor volmacht om de gecoördineerde tekst der statuten op te stellen naar aanleiding van onderhavig proces-verbaal en een exemplaar ervan neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

3) Bij deze wordt bijzondere volmacht verleend aan de BVBA Cefiac met maatschappelijke zetel te Zandhoven, Langestraat 207, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, eenieder met de macht afzonderlijk te handelen, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden als voor het heden.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

Luc Bracke, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten.

30/07/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bsiale';uglind vo or«

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

19 JULI 2O3

Ondernemingsnr : dSS "IC)`))

Benaming

Voluit ; Verkort

Rechtsvorm :

Zetel :

Voorwerp akte :

DR. GORIS EN DR. SAISON

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Haydnlaan 7  2960 Brecht

OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor, op zeventien juli tweeduizend dertien, nog te registreren blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt:

Rechtsvorm -- Naam -: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DR. GORIS EN DR. SAISON.

Zetel -: 2960 Brecht, Haydnlaan 7

Duur -: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichtingsdatum. Oprichters -: mevrouw SAISON Sonia Denise Karolien, geboren te Leuven op zestien september negentienhonderd vierentachtig, wonende te 2960 Brecht, Haydnlaan 7, ongehuwd. De heer GORIS Dieter Eric, geboren te Turnhout op zevenentwintig februari negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 2960 Brecht, Pastoor Wabbeslaan 26, ongehuwd.

Maatschappelijk kapitaal -- Samenstelling  Volstort kapitaal - TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR) verdeeld in tweehonderd aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volledig werd volstort ten belope van twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 973-0927813-42 bij Argenta te Antwerpen, geopend ten name van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. GORIS EN DR. SAISON in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 17 juli 2013 dat door mij, notaris in ontvangst wordt genomen om bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Begin en einde boeklaar - van een januari tot eenendertig december, De oprichters beslissen het eerste boekjaar te laten lopen tot eenendertig december tweeduizend veertien. De oprichters beslissen de eerste jaarvergadering te houden de derde dinsdag van de maand juni tweeduizend vijftien om 19.00 uur,

Reserves - Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies era afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Winstverdeling - Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

De algemene vergadering zal jaarlijks over de toewijzing van de resterende resultaten beslissen.

Verdeling vereffeningsaldo  Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht  De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de geneesheren-vennoten.

Iedere zaakvoerder alleen vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Worden als eerste gewone zaakvoerders benoemd de heer Dieter Goris en mevrouw Sonja Saison voornoemd die verklaren dit mandaat te aanvaarden, voor de duur van tien jaar vanaf de oprichtingsdatum.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing der algemene vergadering.

Commissarissen - geen

Doel - De vennootschap heeft tot doel :

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van de vennoten. - een patrimonium bestaande ut eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

- Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen voor de uitoefening van de beroepsactiviteit als geneesheer van de vennoten.

- Het inrichten van een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de beroepsactiviteit als geneesheer van de vennoten.

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, kortom van een volledige materiële infrastructuur (hierin begrepen meubilair en informatica), om deze ter beschikking te stellen van de vennoten.

De medische erelonen maken geen deel uit van deze middelenvennootschap die geheel vreemd blijft aan de uitoefening van de geneeskunde zelf. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig goed nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten, Tot het doel van de vennootschap behoort eveneens het uitbouwen en beheren van onroerend en roerend vermogen ten behoeve van de vennoten.

Plaats, dag en uur jaarvergadering  De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde dinsdag van de maand juni om 19 uur, op de zetel van de

vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Volmacht: Bijzondere volmacht, met het recht van in de plaatsstelling, wordt verleend aan de BVBA Cefiac met maatschappelijke zetel te Zandhoven, Langestraat 207, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om bij de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, diensten van de BTW, de diensten van de vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

-- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

t Y

11/08/2015
ÿþ niuu r LA. . I. I

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : biaam en ffffffffffffffffff van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(11111

" 15116079*

MONITE

04

BELGISCH

Rechtbank van koophandel

UR BE GE

Antweroen

28 111LI 241~

0536.803.938

Middelenvennootschap Dr. Gods en Dr. Saison

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

De zaakvoerder beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 01/03/2015 naar Moienheiken 7 - 2950 Brecht.

Sonja Saison

Zaakvoerder

Burgerlijke Vennootschap ow Besloten Vennootschap met beperkte

áÿ~n~áálr`Ikiei960 Brecht

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 17.09.2015 15589-0542-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 31.08.2016 16573-0312-013

Coordonnées
MIDDELENVENNOOTSCHAP DR. GORIS EN DR. SAISON

Adresse
MOLENHEIKEN 7 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande