MIGNOLET - VAN BOGAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIGNOLET - VAN BOGAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.967.027

Publication

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 05.06.2013 13148-0402-011
02/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

20 -12- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL. te MECHELEN

Griffie

1J1III 11111 1111111111 111fl 11111 11111 11111 III! 1111

*iz0003za"

nnexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 841 , bi 6'}, 02-

Benaming {voluit) : 6ifi0GNOLET - VAN BOGAERT

{verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Guido Gezellelaan 64

2870 Puurs

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Ede Michoel, notaris ter standplaats Antwerpen-Deurne, op 16 december 2011, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MIGNOLET  VAN BOGAERT" met zetel te B-2870 Puurs, Guido Gezellelaan 64.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld:

Groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, productie van, maken van, ontwerpen van, kledij, textielwaren, lederwaren, bont, schoenen, handtassen, parfumerie, en juwelen, deze opsomming is niet limitatief. Tussenpersoon in de handel.

adviesverlening van financiële, commerciële, technische, organisatorische en administratieve aard; in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, marketing, handel, bedrijfsvoering, management, hergroepering van ondernemingen;

- het beheer van een onroerend vermogen; ze mag, in dit verband, alle verrichtingen van aankoop,

bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren;

het verwerven, inrichten, herstellen en tot waarde brengen, beheren, verhuren, in leasing nemen of geven of laten gebruiken op alle mogelijke wijze van gebouwen en ongebouwde onroerende goederen;

het beheer van beleggingen en vermogens; het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen en obligaties of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse ondernemingen van commerciële, financiële, industriële of dienstverlenende aard.

de aan- en verkoop; de in- en uitvoer, de huur en verhuur, commissiehandel en vertegenwoordiging van lichamelijke en onlichamelijke goederen;

de groot- en kleinhandel in antiek, kunstvoorwerpen, decoratieartikelen en verwante producten, alsook alle verrichtingen met betrekking tot deze artikelen in de ruimste zin van het woord, zoals onder meer import en export, kopen en verkopen, huren en verhuren, houden, bewaren, restaureren, opslaan of vervoeren. Hierover advies verstrekken aan derden, zoals daar onder meer is waardeschatting, inrichting van interieurs en dergelijke.

de vennootschap kan zich, tegen vergoeding, borg stellen en roerende en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*7-

mod 11.1

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) verdeeld in tweehonderd (200) aandelen, onderschreven door:

1. Mejuffrouw MIGNOLET Eline Yvonne Georges, geboren te Bornem op 21 april 1983, wonende te B-2870 Puurs, Guido Gezellelaan 64.

2. De heer VAN BOGAERT Jeroen Georges Louis, geboren te Bornem op 7 november 1975, wonende te B-2870 Puurs, Guido Gezellelaan 64.

op volgende wijze, mejuffrouw Mignolet ten belope van honderdtwintig aandelen en de heer Van Bogaert ten belope van tachtig aandelen.

Dat deze aandelen in geld evenredig volstort werden ten belopen voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro, dit bedrag van volstorting gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de . vennootschap in oprichting, bij Argenta Spaarbank NV.

Dat aldus nog dient volstort te worden, door de heer van Bogaert een bedrag van vierduizend negenhonderdzestig euro en door mejuffrouw Mignolet een bedrag van zevenduizend vierhonderdveertig euro.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot. ledere zaakvoerder is bevoegd om individueel alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Tot niet statutaire zaakvoerders werden benoemd, zonder beperking van duur:

Mejuffrouw MIGNOLET Eline Yvonne Georges, geboren te Bornem op 21 april I983, wonende te B-2870 Puurs, Guido Gezellelaan 64;

De heer VAN BOGAERT Jeroen Georges Louis, geboren te Bornem op 7 november 1975, wonende te B2870 Puurs, Guido Gezellelaan 64;

De heer MIGNOLET Willem Joris Maria, geboren te Bornem, op 15 oktober 1952, gedomicilieerd te B-2870 Puurs, Guido Gezellelaan 64.

Hun mandaat is onbezoldigd.

De jaarvergadering moet ieder jaar warden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand mei om 14 uur, en voor de eerste maal in 2013. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangewezen in de oproeping. Teneinde toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf volle dagen op voorhand, de zaakvoerder inlichten per brief (brief of volmacht) omtrent zijn intentie om aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen mede te delen voor dewelke hij zinnens is zijn stemrecht uitte oefenen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

Bestemming van de winst. Van de winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Verdeling netto actief der vereffening. Het netto actief wordt verdeeld tussen de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en de goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Eric Michoel

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Ltik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MIGNOLET - VAN BOGAERT

Adresse
GUIDO GEZELLELAAN 64 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande