MILLOEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MILLOEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 879.888.186

Publication

05/08/2014
ÿþt Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEUR BraG NEER

2 9 -07- 2 )14 1 2014

TSB Pe~ w~~P~ivan

~~i~ KOOPHANDEL

.

BELGISCH STAF

eitel

Ondernemingsnr : 0879 888 186

Benaming

(voluit) : MILLOEN

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Nieuwstraat 20, 2222 Itegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - aanstelling vereffenaar

De aandeelhouders van de firma VOF Milloen zijn in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen op 26/05/2014 en hebben eenparig volgende besluiten genomen :

1.De vergadering stemt in met het voorstel van de vereffenaar om akkoord te gaan met het ontslag van de huidige vereffenaar, dhr Edwin Milloen. De vergadering verleent hem kwijting voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur.

2.De vergadering stemt in met het voorstel om mevr Astrid Siongers, woonachtig te 2222 Itegem, Nieuwstraat 20 aan te stellen als nieuwe vereffenaar van de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging door de rechtbank van koophandel te Mechelen, van de benoeming van de navermelde: vereffenaar , zoals vermeldt onder besluit nr 2 van onderhavige algemene vergadering. Deze opschortende: voorwaarde wordt eveneens geacht vervult te zijn indien de rechtbank van koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet bevestigt, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de. algemene vergadering. Het mandaat is kosteloos. De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest' uitgebreide machten.

3.Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan BVBA De Ryck, gevestigd te, 2222 Itegem, Schoolstraat 19, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Geert De Ryck, teneinde de wettelijke. publicatie uit te voeren en de nodige documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging van deze beslissing bij de rechtbank van koophandel en de publicatie ervan in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en, indien nodig, de vennootschapsregistratie bij het bevoegde register der rechtspersonen te wijzigen.

Lasthebber

Geert De Ryck

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2014
ÿþ?bd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van d

NEtRGELÈCD

WIIIlI II II III IIUI II

*14200154*

II

bel

Be Sta.

MONJITEJR BELG

0 6 -10- 2014

24 -10" 2014 RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

BELGISCH rTAATSE31:1\-D

Ondernemingsnr : 0879 888 186 Benaming

(voluit) : MILLOEN IN VEREFFENING

(verkort):

Rechtsvorm: VOF

Zetel: Nieuwstraat 20, 2222 itegem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Sluiting vereffening

De aandeelhouders van de firma VOF Milloen in vereffening zijn in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen op 07/08/14 en hebben éénparig volgende besluiten genomen:

1.Er wordt akte genomen van de akkoordverklaring dd. 31/7/2014 door de Rechtbank van Koophandel te MECHELEN m.b.t. het verdelingsplan.

2.Er wordt zonder voorbehoud kwijting verleend aan de vereffenaar, S1ONGERS ASTRID.

3.0e boeken en bescheiden van de vennootschap worden nog minstens vijf jaar bewaard op volgend adres: Nieuwstraat 20  2222 ltegem

4.0e vereffenaar wordt gemachtigd tot publicatie van de besluiten van de vergadering in de bijlagen tot het Belgisch Steatsbiad. Bijzondere volmacht met recht van ln de plaatsstelling wordt verleend aan BVBA De Ryck, gevestigd te 2222 Itegem, Schoolstraat 19, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Geert De Ryck, teneinde de wettelijke publicatie uit te voeren en de nodige documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging van deze beslissing bij de rechtbank van koophandel en de publicatie ervan in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en, indien nodig, de vennootschapsregistratie bij het bevoegde register der rechtspersonen te wijzigen.

5.Er wordt bevolen tot de definitieve sluiting van de vereffening.

Lasthebber

Geert De Ryck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/03/2014
ÿþ©ndernemingsnr : 0879 888 186

Benaming

(voluit) : MILLOEN

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Nieuwstraat 20, 2222 itegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding

De aandeelhouders van de firma VOF Milloen zijn in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen op 30/12/13 en hebben éénparig volgende besluiten genomen :

1.De vergadering stemt in met het voorstel van de zaakvoerder tot vereffening van de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging door de rechtbank van koophandel te Mechelen, van de benoeming van de navermelde vereffenaar , zoals vermeldt onder besluit nr 2 van onderhavige algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervult te zijn indien de rechtbank van koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet bevestigt, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

2.De vergadering stelt aan als vereffenaar Dhr Edwin Milloen, woonachtig te 2222 Itegem, Nieuwstraat 20. Het mandaat is kosteloos. De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten,

3.Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de zaakvoerder, dhr Edwin Milloen. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur.

4.Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan BVBA De Ryck, gevestigd te 2222 itegem, Schoolstraat 19, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Geert De Ryck, teneinde de wettelijke publicatie uit te voeren en de nodige documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging van deze beslissing bij de rechtbank van koophandel en de publicatie ervan in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en, indien nodig, de vennootschapsregistratie bij het bevoegde register der rechtspersonen te wijzigen.

Lasthebber

Geert De Ryck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen .

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

il

VE beht

aai

Bel Staa

111

*14061483*

NEERGELEGD

0 4 -03- 2014

ceeele iime{~ T ~A~a~~ v~a~

j<r3~~i~idr~l~lr3~i., t¬ ': iv1ECH~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MILLOEN

Adresse
NIEUWSTRAAT 20 2222 ITEGEM

Code postal : 2222
Localité : Itegem
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande