MIMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.208.618

Publication

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 24.01.2014, NGL 30.01.2014 14017-0308-011
29/12/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsbh



*19228125*

i'ieergelego ,;er grime van (Je

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

16 nEC, 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griferiffie



Ondernemingsnr : 0456.208.618

Benaming {voluit) : MIMA

(verkort)

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Wortelbaan 49

2330 Merksplas

Onderwem akte :Omzetting kapitaal in euro - Verplaatsing van de datum van de jaarvergadering - Doelswijziging - Omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Ontslag-Kwijting-Benoeming

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op drie december, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MIMA" met zetel te 2230 Merksplas, Wortelbaan 49, opgericht bij akte verleden voor notaris Paul de Groof te Antwerpen op 29 september 1995, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 27 oktober nadien, onder nummer 19951027/164, waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd:

1) De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro, respectievelijk van één miljoen tweehonderdvijftigduizend frank (1 250 000,00) in dertigduizend negenhonderdzesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 30 986,69).

2) De vergadering heeft kennis genomen van het verslag over 'het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid alsook met het oog op de wijziging van het maatschappelijk doel, opgesteld door de raad van bestuur waarbij een staat van aktief en passief werd gevoegd afgesloten op 15 september 2014.

:De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de voorzitter ontslaan van voorlezing van dit verslag.

Het verslag werd goedgekeurd.

3) De vergadering heeft kennis genomen van het verslag '!opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van :een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCLJ BEDRIJFSREVISOREN", vertegenwoordigd door de heer Loots ,Jean-Paul, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, over de in het eerste besluit vermelde staat van aktief en passief

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de voorzitter ontslaan van voorlezing van dit verslag.

Dit verslag werd goedgekeurd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Betgisch Staatsblad

Op de laatste

;4) De vergadering heeÊt beslist 'dat 'de jaarvergadering voortaan zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december om vijftien uur.

5) De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door toevoeging van volgende tekst in artikel 4 der statuten voor de laatste alinea:

"Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en studiereizen.

Bedrijven en administraties bijstaan, adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten en alle dienstverleningen van welke aard ook, zowel commercieel, industrieel als financieel.

Het inrichten van evenementen en schouwspelen.

De activiteit van management- casu quo artiestenbureau, boekingskantoor voor artiesten.

Schrijven, vertalen, bewerken en uitgeven van muzikale en literaire werken en scripts.

Platenmaatschappij met de bedoeling het produceren van muzikale werken evenals het creëren van muzikale werken als componist-tekstschrijver en arrangeur.

Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake allerhande informaticatoepassingen, hardware, software, handels- en sociale aangelegenheden. Het betreft onder andere de werkzaamheden op gebied van algemeen management,

organisatie, logistiek, secretariaat, administratie,

marketing, publiciteit en public-relations en alle soorten diensten en activiteiten verlenen in de verkoopssector."

6) De vergadering heeft beslist de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

,7) De vergadering heeft vastgesteld dat uit de gegevens van ;het laatst afgesloten boekjaar blijkt dat de vennootschap ;niet onderworpen is aan de bepalingen van artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen, en dat er bijgevolg geen commissaris dient aangesteld te worden.

:8) Het ontslag werd aanvaard van de bestuurders, te weten mevrouw Leppens Aldegonda, geboren te Oud-Turnhotut op 26 september 1953, wonende te 2970 Schilde, Jachthoornlaan 40, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M.V.I.B. - MOTOR VEHICLE IMPORTS BELGIUM", beiden voornoemd, alsook van mevrouw Leppens Aldegonda als vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M.V.I.B. - MOTOR VEHICLE IMPORTS BELGIUM", voor de uitoefening van haar bestuurdersmandaat in ;onderhavige vennootschap.

;De vergadering verleent hen kwijting voor het gevoerde beleid, onder voorbehoud van goedkeuring van de 'jaarrekeningen.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur: mevrouw Leppens Aldegonda, voornoemd.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn.

De aldus benoemde zaakvoerder heeft verklaard haar opdracht ;te aanvaarden en bevestigde op vraag van de notaris niet ;getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

9) De vergadering heeft de nieuwe statuten goedgekeurd zodat het uittreksel zal luiden als volgt:

a) maatschappelijke naam "MIMA"

b) rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aanspra kel-i-j-kheid

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

c) maatschappelijke zetel "te 2230 Merksplas, Wortelbaan 479

d) De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

e) De vennootschap heeft tot doel:

A. Het algemeen beheer en de instandhouding van een, zowel roerend- als onroerend patrimonium. De aan- en verkoop, verhuring, transformatie van gebouwen, dit alles in de breedst mogelijke zin van het woord.

De uitoefening van de functie van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, gevolmachtigde van andere vennootschappen, alsook alle beheers- en/of bestuursmandaten. Het adviseren, consulteren en opzetten van nieuwe en bestaande bedrijven, winkelketens, distributie en verkoopnetten onder franchising,, leasing, en andere aanverwante methodes van handel drijven, dit zowel in de diensten-, productie-, distributie- als in de industriële sector.

De begeleiding, de omkadering, de assistentie van cliënteel in het algemeen. De begeleiding op het vlak van public ;relations en representatie van de vennootschap alsook voor alle verbonden ondernemingen. De exploitatie van alle rechten en licenties betreffende octrooien, brevetten en soortgelijke ;rechten in de breedst mogelijke zin van het woord. Het verwerven en aanhouden van participaties in de financiering en het management van zowel Belgische als buitenlandse ;vennootschappen.

B. Het uitbaten van een bureau voor arbeidsbemiddeling voor ;schouwspelartiesten tegen betaling (Koninklijk Besluit van achtentwintig november negentienhonderd vijfenzeventig) , en

namelijk ondermeer het optreden als tussenpersoon ter

;bezorging van een betrekking aan een werknemer met het doel rechtstreeks of onrechtstreeks stoffelijk voordeel te bekomen `van de werknemer of de persoon die deze in dienst neemt, hetzij zonder daarbij stoffelijk voordeel na te streven, van 'de eerste of de tweede een bijdrage, toelatings- of ,inschrijvingsgeld of enige vergoeding te innen voor zijn ,optreden.

;Het management van alle soorten schouwspelartiesten.

Set ondernemen van schouwspelen.

'De uitbating van een publiciteitsonderneming.

Het vervaardigen van en de groot- en kleinhandel in muzikale werken, fonoplaten, compact-disc, bandopnamen.

De uitbating van platen- en opnamestudio's.

Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en studiereizen.

Bedrijven en administraties bijstaan, adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten en alle dienstverleningen van welke aard ook, zowel commercieel, industrieel als financieel.

Het inrichten van evenementen en schouwspelen.

De activiteit van management- casu quo artiestenbureau, ,boekingskantoor voor artiesten.

Schrijven, vertalen, bewerken en uitgeven van muzikale en literaire werken en scripts.

rPlatenmaatschappij met de bedoeling het produceren van muzikale werken evenals het creëren van muzikale werken als ,componist-tekstschrijver en arrangeur.

,Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake allerhande informaticatoepassingen, hardware, software, handels- en sociale aangelegenhede. Het betreft onder andere de 'werkzaamheden op gebied

n van algemeen management,

,organisatie, logistiek, secretariaat, administratie,

Voor.

behouden aan het Bergisch

Staatblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

A

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

;marketing, publiciteit en public-relations en alle soorten diensten en activiteiten verlenen in de verkoopssector.

'De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wij ze interesseren in allerhande

vennootschappen, ondernemingen, groeperingen ' en/of

organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De vennootschap mag kredieten verlenen of waarborgen stellen voor derden.

f) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend negenhonderdzesentachtig euro negenenzestig cent (e 30 986,69) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde

g) De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 13.

'De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze ;de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders :of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

,Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Artikel 14.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

h) Toezicht:

Artikel 16.

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel :130 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

:i) Jaarvergadering: Jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand december om vijftien uur wordt gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, ;bijeengeroepen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod ~ i.7

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de: jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

j) De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de winstverdeling:

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt

ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke

reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop

verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering

of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

k) Het boekjaar gaat in op één juli en eindigt op dertig juni BIJZONDERE VOLMACHT

Bij besluit van de zaakvoerder wordt aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Antwerps Boekhoudkantoor", met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Dascottelei 11, RPR Antwerpen 0430.935.366, haar aangestelden en bedienden, ieder afzonderlijk bevoegd op te treden, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven teneinde namens de vennootschap:

wijzigingen aan te brengen aan de inschrijving in het rechtspersonenregister en hiertoe alle nodige handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap,

- alle nodige handelingen te verrichten tegenover de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, en in dat verband alle nodige formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

--afschrift akte

;-bijzonder verslag Raad van Bestuur

-verslag bedrijfsrevisor

-coordinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Bel" gisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

versa : Naam en handtekening

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.10.2012, NGL 21.12.2012 12675-0436-012
26/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Iveergeiega ter grime van as RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

15 JUNI 2012

T HOUT

I iffier,

11

" 12113607*

r

bi

St

Ondememingsnr : 0456.208.618

Benaming

(voluit) : MIMA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Patersstraat 114 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : (her)benoeming bestuurders - adreswijziging

Bij besluit van de Algemene Vergadering d.d.03 juli 2009 worden volgende bestuurders benoemd tot na de

jaarvergadering van 2015

Leppens Aldegonda Jachthoomdreef 40, 2970 Schilde

bvba Motor Vehicle Imports Belgium bvba NN 0473129.178 Wortelbaan 49 te 2330 Merksplas,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Aldegonda Leppens.

De benoeming gaat in 3 juli 2009 en de mandaten zijn onbezoldigd,

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar de Wortelbaan 49 te 2330 Merksplas vanaf 3 juli 2009.

Aldegonda Leppens

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 06.10.2011, NGL 14.02.2012 12034-0054-012
30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.10.2010, NGL 27.12.2010 10646-0233-012
01/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 06.10.2009, NGL 27.11.2009 09864-0314-013
21/11/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.10.2008, NGL 17.11.2008 08814-0170-013
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 05.10.2007, NGL 26.11.2007 07813-0317-013
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 06.10.2006, NGL 16.01.2007 07017-3229-015
20/12/2006 : BLA089384
07/12/2005 : BLA089384
21/12/2004 : BLA089384
24/05/2004 : BLA089384
08/01/2004 : BLA089384
13/05/2003 : BLA089384
19/12/2001 : BLA089384
11/01/2001 : BLA089384
12/12/2000 : BLA089384
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 17.12.2015 15690-0510-010
27/10/1995 : BLA89384

Coordonnées
MIMA

Adresse
WORTELBAAN 49 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande