MIMACO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MIMACO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 414.990.645

Publication

26/10/2012
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

griffie von de Rechtbank vafi ;ía47ondef je Antwerpen, op

Griffie 17 OKT. 2012

1111 )IiU I1 U Iliilhl UIIUIIIIHIII

*12176972*

Vc behc aar Beif Staat

r ~

Ondernemingsnr : 0414.990.645

Benaming

(voluit) : MIMACO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2910 Essen, Vijverlaan 65'

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING INGEVOLGE FUSIE DOOR OVERNEMING

Het blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, opgemaakt door notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 8 oktober 2012, "geregistreerd te Antwerpen, REGISTRATIE 5, de 09 OKT. 2012. Boek 203 blad 21 vak 19.Ontvangen: ¬ 25,00. De ontvanger (get) ai R. WECHUYSEN", dat volgende beslissingen werden genomen

1) Vaststelling dat het bedrag van het kapitaal nog in Belgische frank in de statuten wordt aangegeven, en beslissing om de desbetreffende statutaire bepaling in overeenstemming te brengen met de verplichte uitdrukking van het kapitaal in euro, zoals bepaald door de wet van dertig oktober negentienhonderd achtennegentig met betrekking tot de euro, en in verband hiermee de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

Voortaan zal het maatschappelijk kapitaal honderd vierenzestigduizend achthonderd negenenveertig euro negentien cent (¬ 164.849,19) bedragen.

2) Kennisneming en bespreking van (a) het fusievoorstel de dato 11 juni 2012, opgesteld door de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen en neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel op 23 augustus daarna en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het wetboek van vennootschappen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 september daarna onder nummer 12149362, van (b) het omstandig verslag van de raad van bestuur over de voorgenomen fusie, opgesteld op 11 juni 2012 laatst overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen, en (c) het controleverslag van 7 september 2012 betreffende het fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen, door de bedrijfsrevisor aangewezen door de raad van bestuur, welk fusievoorstel en genoemde verslagen ter inzage zijn van de aandeelhouders in de zetel van de vennootschap, en waarvan zij kosteloos een exemplaar kunnen bekomen zoals voorgeschreven door artikel 697, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Mededeling van belangrijke wijzigingen die zich mogelijk hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overnemende vennootschap en van de overgenomen vennootschap, sedert de datum van het opstellen van het fusievoorstel, in toepassing van artikel 696 van het Wetboek van vennootschappen.

Goedkeuring van het fusievoorstel en besluit tot fusie door overneming van de naamloze vennootschap "MIMACO" met zetel te 2910 Essen, Vijverlaan 65, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder nummer 0414.990.645, door overdracht door deze laatste, tengevolge van haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de vermogenstoestand afgesloten op 31 december 2011, en waarbij alle handelingen verricht door de overgenomen vennootschap sedert 1 januari 2012, vanuit boekhoudkundig standpunt zullen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Huidige overdracht zal worden vergoed door toekenning van tweeduizend vijfhonderd achtentachtig nieuwe aandelen, volledig volstort, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TANICO", zonder aanduiding van nominale waarde en die worden uitgegeven in het kader van de kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap als gevolg van de fusie.

Deze nieuwe aandelen worden toegekend aan de twee aandeelhouders, comparanten in deze à rato van duizend tweehonderd vierennegentig aandelen van de overnemende vennootschap voor driehonderd tweeëndertig aandelen van de overgenomen vennootschap in handen van voornoemde heer CLE1REN Nicolaas, en duizend tweehonderd vierennegentig aandelen van de overnemende vennootschap voor driehonderd tweeëndertig aandelen van de overgenomen vennootschap in handen van voornoemde mevrouw CLEIREN Tania. Het aandeel dat in onverdeeldheid wordt aangehouden door Tania en Nicolaas Cleiren is hierin begrepen.

Deze nieuwe aandelen zullen delen in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

J tiï r r

, -

1." Deze verrichting zal in het register van aandelen van de overnemende vennootschap worden ingeschreven door toedoen van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

3) Vaststelling van de ontbinding zonder vereffening van de vennootschap vast alsmede van het ontslag van de bestuurder, met name mevrouw VAN HEES Maria Alfonsina, geboren te Wuustwezel op 15 december 1937, wonende te 2910 Essen, Vijverlaan 65, tengevolge van het besluit tot fusie, onder de opschortende voorwaarden van het door de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap te nemen besluit tot fusie, en de wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap tengevolge van de fusie.

Over de kwijting aan de bestuurders zal beslist worden door de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap die over de goedkeuring van de eerstvolgende na de fusie op te maken jaarrekening van de overnemende vennootschap, zal beslissen.

4) Machtiging aan notaris Frederik Jorissen te Antwerpen om zorg te dragen voor onderhavige wijziging van inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap met recht van in de plaatstelling, om de verdere formaliteiten van de fusie te vervullen, alsmede zorg te dragen voor de doorhaling van inschrijving in het rechtspersonenregister van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd afschrift en volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/09/2012
ÿþSRod word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie

~etpa~é~p bank

van Koophandel te

Griffie

~

111111

" iaiasae2*

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : (verkort):

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Volgend fusievoorstel wordt neergelegd in overeenstemming Vennootschappen:

0414990645

MIMACO

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP VIJVERLAAN 65, 2910 ESSEN

met artikel 693 van het Wetboek van',

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorstel tot fusie door overneming van MIMACO NV door TANICO BVBA.

A_ De vennootschappen hebben volgende kenmerken

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TANICO, met zetel te 2910 Essen, Vljvorlaani 65, met ondememingsnummer 0845797141, werd opgericht op 7.05.2012, akte verleden voor notaris Frederik: Jorissen te Antwerpen en bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 mei daarna. Het; kapitaal van de vennootschap bedraagt momenteel 18.600,00 Euro, verdeeld in 100 aandelen op naam zonder vermelding van waarde.

en

De naamloze vennootschap MIMACO, met zetel te 2910 Essen, Vijverlaan 65, met ondememingsnummer' 0414990645 werd opgericht op 18 januari 1975 voor notaris Robert Van Walleghem, notaris te Antwerpen. De statuten werden, voor zover wij dit hebben kunnen nagaan, ondertussen niet gewijzigd. Het kapitaal bedraagt momenteel 164.850,00 Euro en is verdeeld in 665 aandelen op naam met een waarde van 247,89 Euro per, aandeel.

B.RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

De ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld op 390 nieuwe kapitaalsaandelen TANICO BVBA, met' name 390 voor 665 maatschappelijke aandelen MIMACO NV,

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

C.WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De aandelen op naam zullen automatisch worden omgezet in aandelen TANICO BVBA

De nieuwe aandelen TAN1C0 BVBA zullen het voorwerp uitmaken van inschrijvingen in het

aandelenregister van TANICO BVBA op initiatief van de Bestuursorganen van TANICO BVBA.

D.DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst over het boekjaar ingaand op 1 januari 2012. Er is geen bijzondere regeling betreffende dit recht voorzien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

E.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De handelingen van de over te nemen vennootschap MIMACO NV worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap TAN ICO BVBA vanaf 1 januari 2012,

F.RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen, welke bijzondere rechten toekennen, gecreëerd zullen worden.

Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

G.BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE BEDRIJFSREVISOR VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 BEDOELDE VERSLAG

Aan VCLJ Bedrijfsrevisoren Burg. B.V.B.A., vertegenwoordigd door de Heer Hendrik Van Cakenberghe, bedrijfsrevisor, is door de Bestuursorganen de opdracht gegeven om het in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag op te stellen. De bezoldiging voor deze opdracht is vastgesteld geworden op 2.750,00 Euro ( exl. BTW ).

H.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, noch aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap.

I. Statutenwijziging

Ten behoeve van de fusie zal het doel van de overnemende vennootschap eventueel worden uitgebreid zodat zij in overeenstemming zal zijn met de doelstelling van de overgenomen vennootschap. De statuten van de overnemende vennootschap zullen, onmiddellijk na het besluit tot fusie, gewijzigd worden.

Onroerende goederen

De overgenomen vennootschap MIMACO NV verklaart geen eigenaar te zijn van onroerende goederen of titularis van zakelijke rechten (opstal, erfpacht, vruchtgebruik enz) met uitzondering van wat hieronder gezegd wordt.

De overgenomen vennootschap verklaart eigenaar te zijn voor 100 % in volle eigendom van volgende onroerende goederen

- in het appartementsgebouw "Metropolitan" gelegen te Antwerpen, Frankrijklei 961a, twee appartementen 8A en 8B.

- in het appartementsgebouw "Ambassador" gelegen te Antwerpen, Frankrijklei 92, 94 en 96 en Tabaksvest 15, 17 en 19, het appartement gelegen op de 8ste verdieping genummerd 8A, en een autostaanplaats met in-en uitrij langs de tabaksvest, zijnde staanplaats nr. 1

- een villa in het domein "Hemelrijk" te Essen-Wildert, groot 29.072 m2. Hoek Vijverlaan en Schaapsbaan.

OVAM

Het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap verklaart:

h

"

Voorbehouden aaifhet »efjisch Staatsblad

-dat bij hun weten in het voormelde onroerende goederen, geen inrichting gevestigd is of was, en geen activiteit wordt of werd uitgeoefend die opgenomen is in de list van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld door het Vlaams decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming;

- de goederen niet aangetast is door bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

De nodige Bodemattesten zijn hier aangehecht ( aantal: 5 ).

M. VAN HEES BESTUURDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 02.07.2012 12257-0507-011
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.05.2011, NGL 12.08.2011 11400-0445-011
21/12/2010 : AN199904
06/12/2010 : AN199904
06/12/2010 : AN199904
06/12/2010 : AN199904
04/10/2007 : AN199904
12/02/2007 : AN199904
07/02/2007 : AN199904
13/04/2005 : AN199904
13/04/2005 : AN199904
13/04/2005 : AN199904
07/03/2005 : AN199904
27/09/2002 : AN199904
25/09/2002 : AN199904
25/09/2002 : AN199904
01/01/2000 : AN199904
01/01/2000 : AN199904
01/01/1992 : AN199904
01/01/1992 : AN199904
01/01/1990 : AN199904

Coordonnées
MIMACO

Adresse
VIJVERLAAN 65 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande