MIN IS PLUS, AFGEKORT : - = +

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIN IS PLUS, AFGEKORT : - = +
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.794.184

Publication

24/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-04-2015

Griffie

*15307009*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628794184

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Min is Plus

(verkort) :

- = +

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek op 7 april 2015, in zijn kantoor, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam  Min is Plus , in het kort  - = + .

2/ zetel: 2200 Herentals, Gildelaan 1 bus 1, RPR Antwerpen, afdeling Turnhout.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

4/ oprichters:

1/ Mevrouw VANHEUCKELOM Jeanne Carolina Maria, geboren te Oevel op 2 augustus 1953, wonende te 2270 Herenthout, Canadadreef 40.

2/ De heer WUYTS Stijn Jozef Jeanne, geboren te Lier op 3 januari 1980, wonende te 3000 Leuven, Arnould Nobelstraat 15 bus 501.

3/ De heer SAELEMAKERS André Kamiel, geboren te Testelt op 28 juni 1952, wonende te 2440 Geel, Molseweg 78.

5/ kapitaal: 25.000 euro, volledig volgestort op een bijzondere rekening bij Belfius Bank.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde, waarop werd ingetekend door voornoemde oprichters door inbreng in geld, als volgt:

- door voornoemde mevrouw Vanheuckelom, tot beloop van twintigduizend (20.000,00) euro, hetzij op tweehonderd aandelen.

- door voornoemde heer Wuyts Stijn, tot beloop van tweeduizend vijfhonderd (2.500,00) euro, hetzij op vijfentwintig aandelen.

- door voornoemde heer Saelemaekers André, tot beloop van tweeduizend vijfhonderd (2.500,00) euro, hetzij op vijfentwintig aandelen.

De naleving van de wettelijke vereisten voor plaatsing en storting van het kapitaal werden door ondergetekende notaris bevestigd.

7/ boekjaar: vangt aan op één april en eindigt op eenendertig maart van elk jaar; eerste boekjaar eindigt op 31 maart 2017.

8/ aanleg reserves/winstverdeling: De opbrengsten van de vennootschap door de jaarlijkse inventaris vastgesteld, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, afschrijvingen alsmede van een provisie voldoende geacht tot het dekken van de belastingen op de winsten ten laste van de vennootschap, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt er vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het saldo der nettowinst.

Bestemming liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd. Het batig saldo van de vereffening zal

Onderwerp akte :

Gildelaan(HRT) 1 Bus 1 2200 Herentals

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat elk aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo al de aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars alvorens tot de hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder kan zoals bepaald in artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot niet statutaire zaakvoerder werd benoemd: voornoemde mevrouw VANHEUCKELOM Jeanne. Haar mandaat is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist. 10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen commissaris te benoemen.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel:

Detailhandel in antiek en oude kunstvoorwerpen, hedendaagse kunst, reproducties, vintage artikelen, foto s, gravures; uitbaten van een kunstgalerie, organisatie van tentoonstellingen en kunstevenementen; uitlenen van kunstwerken; dit alles in de ruimste zin.

Alle mogelijke operaties van onroerende aard met uitzondering van de activiteiten van makelaar, zoals huur, leasing, erfpacht, opstal, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, mijnbouw, bosbouwverrichtingen, grote infrastructuurwerken, enzovoort, dit alles zowel in België als in het bui¬tenland alsmede alle handel in verband met deze activiteiten.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren en valoriseren van allerhande onroerende goederen. Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed. Het verstrekken van leningen, al dan niet met hypotheek gewaarborgd; het financieren van vastgoedprojecten. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

12/ gewone algemene vergadering: wordt jaarlijks gehouden op de laatste woensdag van de maand september om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur; de gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

13/ Bijzondere volmacht: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Tevens werd tot bijzondere lasthebber aangesteld: Facto Accountancy bvba, te 2200 Herentals, Poederleeseweg 137, RPR Antwerpen, afdeling Turnhout 0525.860.160, en haar gevolmachtigden, met recht van substitutie, om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle nodige documenten te ondertekenen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Michel Wegge

Coordonnées
MIN IS PLUS, AFGEKORT : - = +

Adresse
GILDELAAN 1, BUS 1 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande