MINDBYTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MINDBYTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.871.555

Publication

06/08/2014
ÿþ mcd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staaft blad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de lk

INCC

I

É

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

IIIH i







bel

2 8 -07 2014

RECi-ii ~1;:.'F: van KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

Ondernemingsnr ; ~ (:" À 53 ~r

Benaming (voluit) MINDBYTE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kuikenstraat 47

2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte ;OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Domien DE LELIE , notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Notaris Domien DE LELIE", met zetel te Antwerpen-Borgerhout, Stenenbrug 105, ondernemingsnummer 0874.419.960, rechtspersonenregister Antwerpen op 24 juli 2014 BLIJKT:

Door

11 De heer PELGRIMS Ken, geboren te Bonheiden op 21 juni 1978, rijksregister nummer 78.06.21383.85, ongehuwd, wonende te 2570 Duffel, Hoogstraat 394 bus 4<

2/ De heer PELGRIMS Edward Marc, geboren te Lier op 28 december 1952, rijksregister nummer

52.12.28-307,29, echtgenoot van mevrouw VERMIJLEN Micheline Hortans Florent, geboren te

Hofstade (Brab.) op 14 februari 1952, wonende te 2800 Mechelen, Voorzorgstraat 13, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming MINDBYTE met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kuikenstraat 47, met een kapitaal van 18.600 EURO, volgestort door de oprichters ten belope van 6.200 EURO en nog te volstorten door de oprichters ten belope van respectievelijk 9.920 EURO en 2.480 EURO.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld.

De inbreng in geld werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij Belfius onder nummer BE20 0689 0049 2756. Het bewijs van deponering, is aan mij, notaris, overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel;

De vennootschap heeft tot doel in zowel in België als in het buitenland

ICT diensten:

Adviesverstrekking, ontwikkelen, productie, implementatie en onderhouden van

software;

n Geven van management en bedrijfsgerichte softwaretrainingen en advies;

n Geven van voordrachten en verzorgen van softwareopleidingen en trainingen;

> Begeleiding, adviesverstrekking en uitvoeren van automatiseringsopdrachten;

> Outsourcing van alle informatica en onderhoudsactiviteiten, vertegenwoordiging van

andere firma's;

9 In-- en uitvoer, aan-- en verkoop, groot-- en kleinhandel van aile hard- en

softwareproducten en computerbenodigdheden;

Aan-- en verkoop van alle roerende goederen en materialen die van aard zijn de

verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen;

Het ter beschikking stellen van soft-- en hardware voor allerhande

computertoepassingen;

> Detachering van personeel voor informaticaprojecten;

> Het in eigen beheer uitvoeren van informaticaopdrachten;

C1I3 II% 1.3a1.: 71(- lNr 4.131 l ltii( l: V,71t11,-1,1Cll "::r, f t IItJI(I erI 11uen1JI1tfJl14:ül val elt III:lrLIlllI:lllé:I M11I,. I1u1 S[It:, ll,allJ v.ltl ,I, I.:I'  I )I nu

- - I,t:~i14:.tl CIL r l(`I;,,tl4}II lF:ll uJIILIdfI V,1II jul (kir le vcatu!ft;lvJ(JUhlhjt:It

I l.aaIII r.Il halu3le.1cr:3ulru

mod 7~.7

n Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard, zijn in het algemeen en in alle aspecten daarvan, met inbegrip van elk mandaat of elke opdracht volgend uit of in relatie met het leveren van deze diensten; 4. Business & management diensten:

Het analyseren, uitvoeren en begeleiden van veranderingsprocessen in organisaties, en alle activiteiten die in publicaties onder het trefwoord "management" worden ondergebracht;

> Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard, zijn in het algemeen en in alle aspecten daarvan, met inbegrip van elk mandaat of elke opdracht volgend uit of in relatie met het leveren van deze diensten.

:" Alle activiteiten die gericht zijn op het materieel vergemakkelijken van voornoemde bezigheden zoals het ter beschikking brengen van de nodige ruimte en accommodatie door het huren, kopen en verkopen van uitrustingen en immobiliën. Verder de aanwerving van het nodige personeel voor het uitoefenen van de voornoemde activiteiten en het ter beschikking brengen aan derden van personeel voor het uitvoeren van bepaalde opdrachten.

4. Het beheer, de aankoop en verhuring van vastgoed,

Organisatie van evenementen zoals bedrijfsevenementen, culturele en sportevenementen.

" t" De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Voor aile hierboven vernoemde activiteiten mag de vennootschap op om het even welke manier activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zulke activiteit deelnemen. Ze kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken. Ze mag voor de uitoefening van haar doel alle roerende en onroerende goederen verwerven, hoe ook, zo als gevolg van aankoop, huur, leasing, schenking of op grond van elke andere overeenkomst waardoor goederen kunnen verworven worden in eigendom, genot, vruchtgebruik of enig Zij mag haar onroerende goederen ín hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopnemingen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als van alle derden.

Zij kan tevens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap wordt bestuurd door voornoemde heer Pelgrims Ken, zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de 3de vrijdag van juni om 19.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem, Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Volmacht werd verleend aan de nv HDS te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 40 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om inschrijving te bekomen van de vennootschap bij de KBO, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, Samen hiermee neergelegd, uitgifte.

DE NOTARIS,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

l.tat ioudtet l

:tan hut

L;~ki,~íact~ iLustr l~1ad

J L,

Op .1c- laatste bi:. van l!ltl4is ,,,_rru~hlen : lletitt 1" lannt en hoedanigheid van de instrumenlereiide het:rg vatt p.-1 il i

hmvoegcl de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteyenawoutchç}eii

V~:g:.0 " tlaani en handtef<eni.tig

Coordonnées
MINDBYTE

Adresse
KUIKENSTRAAT 47 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande