MINESTRONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MINESTRONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.117.093

Publication

20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.11.2012, NGL 17.12.2012 12667-0107-015
08/03/2012
ÿþMod Word 11.1

Sjir :a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ier griffie van de Rerhtt` van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 4 FEB. 2012

ank

i 1111*~~h120521~i~gnaii01*uuiu

Staatsblad - 08/0312612 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0474.117.093

Benaming

(voluit) : "MINESTRONE"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alexander Franckstraat 28, 2530 Boechout

(volledig adres)

Onderwerp akte : BVBA: statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 26/10/2011, geregistreerd op het zevende registratiekantoor te Antwerpen op 27/10/2011, boek 158 blad 71 vak 01, ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR), blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid werden genomen

EERSTE BESLISSING

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen ten bedrage van vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00) om het te brengen van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) naar honderd en vierduizend euro (¬ 104.000,00) door uitgifte van honderd zesentwintig (126) nieuwe aandelen, zonder stemrecht, met dezelfde waarde als de bestaande aandelen en die deelnemen In de vennootschapswinst vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00), vermeerderd met een uitgiftepremie vastgesteld op vijfhonderd vierenzeventig euro zestig cent (¬ 574,60), derwijze dat de , inschrijvingsprijs voor elk aandeel is bepaald op zeshonderd vierenzeventig euro zestig cent (¬ 674,60).

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven in geld; zij worden geheel volgestort bij ' inschrijving,

Het verschil tussen het bedrag van de inschrijving te weten twaalfduizend zeshonderd euro (¬ 12.600,00),; en de waarde van de kapitaalverhoging, te weten vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00), bedraagt bijgevolg, tweeënzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 72.400,00). De vergadering beslist dit bedrag van; tweeënzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 72.400,00) inhoudende de uitgiftepremie, onmiddellijk te incorporeren in het kapitaal.

TWEEDE BESLISSING

Voornoemde comparanten sub 1, 2 en 3 verklaren ieder ten persoonlijken titel te verzaken, en op uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze, aan hun voorkeurrecht en aan de uitoefeningtermijn zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen, ten voordele van hierna gemelde tussenkomende partij Besloten Vennootschap Sergio Beheer B.V,

Is hier tussengekomen:

Besloten Vennootschap Sergio Beheer B.V., vennootschap naar Nederlands recht, KvK-nummer 22063915, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Eric Oswald Franciscus Johannes Verhaegen te Ijzendijke-Sluis (Nederland) op negenentwintig maart tweeduizend en zeven, alhier vertegenwoordigd conform de statuten door haar bestuurder de heer Sergio Bertrand George Herman, geboren te Oostburg (Nederland) op vijf mei negentienhonderd zeventig, van Nederlandse nationaliteit, [identiteitskaartnummer NX538LJK4], wonende te gamme, Doornstraat 8, op zijn beurt vertegenwoordigd door de heer Michel Herman, geboren te Oostburg (Nederland) op negen oktober negentienhonderd vierentachtig, van Nederlandse nationaliteit, [identiteitskaartnummer NMORP3KB7], wonende te Sluis, Zuiddijkstraat 15, ingevolge onderhandse volmacht de dato zesentwintig oktober tweeduizend en elf,die bevestigt op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en op aile nieuwe aandelen in te tekenen tegen de prijs van zeshonderd vierenzeventig euro zestig cent (¬ 674,60) per aandeel, hetzij in het totaal vijfentachtigen euro (¬ 85.000,00).

Inschrijving en volstorting

De intekenaar Besloten Vennootschap Sergio Beheer B.V. verklaart en alle leden van de vergadering erkennen dat de geheelheid van de nieuw uitgegeven aandelen volledig zijn volgestort door storting in geld door hem gedaan op rekening nummer 745-0438719-57 geopend bij KBC Boechout op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MINESTRONE", derwijze dat deze vennootschap vanaf heden uit hoofde van gemelde kapitaalverhoging tot haar beschikking heeft de som van vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~" F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Een bewijs van de bank de dato zesentwintig oktober tweeduizend en elf wordt aan de notaris ter bewaring overhandigd.

De notaris bevestigt bij toepassing van artikel 307, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor de inbreng wordt de totaliteit van de nieuwe aandelen toegekend aan Besloten Vennootschap Sergio Beheer B.V.

De totaliteit van de nieuwe aandelen, die dezelfde waarde hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de vennootschapswinst vanaf heden.

DERDE BESLISSING

De leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven, dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort, en dat het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk is gebracht op honderd en vierduizend euro (¬ 104.000,00).

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. Elk aandeel zal voortaan één / driehonderd zestiende (1/316de) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel vijf van de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en vierduizend euro (¬ 104.000,00).

Het is verdeeld in driehonderd zestien (316) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één / driehonderd zestiende (1/316de) ieder,"

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist te ontslaan als zaakvoerder: Mevrouw Kathleen MILLER, geboren te Anderlecht op drie augustus negentienhonderdnegenenzestig, [identiteitskaart nummer 590-8911567-09 - Rijksregister nummer : 69.08.03-320.28], wonend te 2530 Boechout, Alexander Franckstraat 28 en verleent tevens volledige kwijting en décharge voor de hele duur van haar bestuur.

Tot nieuwe statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt benoemd Besloten Vennootschap Sergio Beheer B.V, vennootschap naar Nederlands recht, KvK-nummer 22063915, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Eric Oswald Franciscus Johannes Verhaegen te Ijzendijke-Sluis (Nederland) op negenentwintig maart tweeduizend en zeven met als vaste vertegenwoordiger de heer Sergio Bertrand George Herman, geboren te Oostburg (Nederland) op vijf mei negentienhonderd zeventig, van Nederlandse nationaliteit, [identiteitskaartnummer NX538LJK4], wonende te Damme, Doornstraat 8, die aanvaardt onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Haar mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De heer Tony Constant Julia LE DUC, geboren te Mortsel op dertien februari

Negentienhonderdeenenzestig, [Identiteitskaart nummer 591-0053062-08 - Rijksregister nummer : 61.02.13-

417.03], wonend te 2530 Boechout, Alexander Franckstraat 28 huidige zaakvoerder van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder, die aanvaardt onder

de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet,

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De vergadering beslist dat ingevolge deze beslissing artikel negen van de statuten voortaan zal luiden ais

volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet warden tegengeworpen.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of

aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke

persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor

rekening van de rechtspersoon.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd;

-De heer Tony Constant Julia LE DUC.

-Besloten Vennootschap Sergio Beheer B.V, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Sergio

HERMAN.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of,

gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de

vereisten voor statutenwijziging."

ZEVENDE BESLISSING,

De vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat.

ACHTSTE BESLISSING.

j.



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Door de zorgen van ondergetekende notaris zal er overgegaan worden tot coördinatie van de statuten ei neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier.



Voor ontledend uittreksel

De Notaris





Tom Bogaert

-afschrift akte

-gecoördineerde tekst van de statuten

-verslag van bijzondere algemene vergadering





DL

1.1

e e

N

'CD

4:e

Ct Ct

1.4:1

e

rol

rEj)

<là re :DL Z71 Gd















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 18.11.2011, NGL 06.12.2011 11629-0465-013
02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 28.01.2011 11019-0437-013
15/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 20.11.2009, NGL 08.12.2009 09880-0143-013
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 24.06.2008 08286-0067-014
21/03/2008 : AN343914
21/06/2007 : AN343914
28/06/2006 : AN343914
28/06/2005 : AN343914
06/07/2004 : AN343914
01/12/2003 : AN343914
16/10/2003 : AN343914
14/10/2002 : AN343914
07/08/2002 : AN343914
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 28.01.2016 16032-0148-015

Coordonnées
MINESTRONE

Adresse
ALEXANDER FRANCKSTRAAT 28 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande