MINI MOOI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MINI MOOI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.761.403

Publication

13/08/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOd Wied 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

04 AUG, 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

*gâble

 _

Ondernemingsnr : 0544.761.403

Benaming

(vara): MINI MOOI

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Diestseweg 21 - 2440 Geel

trolleclig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming zaakvoerder

De zaakvoerders delen hierbij mee dat op de bijzondere algemene vergadering van 23 juli 2014, onderstaande beslissingen werden genomen:

Beslissing om de heer Stef Daems te ontslagen als zaakvoerder, vanaf 23 juli 2014. De algemene vergadering dankt hem voor zijn geleverde inzet

, Beslissing om mevrouw Hanne Molenberghs en mevrouw Dorien De Busser te benoemen tot zaakvoerders, vanaf 23 juli 2014.

Manne Moienberghs Dorien De Busser

Zaakvoerder Zaakvoerder

:

*14154464*

111111

^ ------ ------

_

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

05/02/2014
ÿþMed Word 11.1

Voor-behoude aan het Seiglsct. Staatsbla

w

r

L ~+'~ ~#;,; ~+) ~

._ ~ ...__ ._.,

Ondernemingsar : © JJ F' 4 0.b1

Benaming r

(vote): MINI MOOI

(verkort) :

an*BIWA G ELEGD

nRIFFIF FIEOHTBANK VAN

2 7 JAN.. 2014

KOOPH ANIML TjitihfHOUT

grifflcr

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2440 Geel, Diestseweg, 21.

(volledig adres)

Onderwerp akte:. OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Het blijkt uit een akte verfeden voor notaris Jan Van Hemeidonck te Olen op 24 januari 2014 dat een vennootschap werd opgericht als volgt :

Identiteit van de oprichters.

1.De heer DAEMS Stef, geboren te Herentals op 15 juni 1984, echtgenoot van mevrouw MOLENBERGHS Hanne, wonende te Olen, Langepad, 21.

2.0e vennootschap onder firma "XINTNI", waarvan de zetel gevestigd is te 2250 Olen, Langepad, 21  RPR Turnhout  Ondernemingsnummer 0538.863.605.

Vorm en Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "MINI MOOI"e

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, op vierentwintig januari tweeduizend veertien. Zetel. De vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Diestseweg, 21.

Doel. De vennootschap heeft als doel :

- groot- en kleinhandel in: baby- en kinderartikelen, onder ander kledij, speelgoed, meubilair, enzovoort;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

- het waarnemen van alle bestuurders- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

- het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen,

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen. De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen ..of_ _functies van__ bestuur van _vennootschappen _waarnemen..Zij._mag aile_commerciële,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- r

industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die In rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Kapitaal. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 22.500,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters hebben verklaard het kapitaal van de vennootschap als volgt te onderschrijven in geld tegen de prijs van tweehonderdvijfentwintig euro (¬ 225,00) per aandeel :

a) de heer DAEMS Stef, voormeld sub.1 : achttienduizend euro (¬ 18.000,00), waarvoor hem tachtig

aandelen worden toegekend, die hij verklaard heeft te aanvaarden. 80,

b) de vennootschap onder firma "XINTNI", voormeld sub.2 ; vierduizend vijfhonderd euro (¬ 4.500,00), waarvoor haar twintig aandelen worden toegekend, die haar vertegenwoordiger verklaard heeft te aanvaarden. 20.

Totaal : honderd aandelen. 100.

De aandelen zijn volgestort als volgt :

a) de tachtig (80) aandelen waarop werd ingeschreven door de heer DAEMS Stef, voormeld subi zijn

volgestort voor de helft, of totaal negenduizend euro. 9.000,00 ¬

b) de twintig (20) waarop werd ingeschreven door de vennootschap onder firma "XINTNi", voormeld sub.2

zijn volgestort voor circa zesennegentig procent, of totaal vierduizend driehonderd euro 4.300,00 ¬

Totaal : dertienduizend driehonderd euro. 13.300,00 ¬

De gelden ten bedrage van dertienduizend driehonderd euro (¬ 13.300,00) werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap KBC Bank te 1080 Brussel, Havenlaan, 2, kantoor KBC Herentals, Grote Markt, 28, zoals blijkt uit het bewijs van deponering van 20 januari 2014.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien meerdere zaakvoerders zijn, kan elke zaakvoerder afzonderlijk al de hierboven vermelde handelingen stellen, voor een bedrag tot en met vijfhonderd euro (¬ 500,00). Rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag hoger dan vijfhonderd euro (¬ 500,00) vereisen de toestemming van twee zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, is voor contracten en rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag hoger dan vijfhonderd euro (¬ 500,00) het gezamenlijk akkoord van twee zaakvoerders vereist.

De zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste maandag van juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat. Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende saldo.

Wijze van vereffening. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd wordt ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en vangt haar activiteiten aan vanaf dezelfde dag.

- Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december 2015.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016,

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de oprichters uitdrukkelijk verklaard alle daden, rechten en verbintenissen gesteld vanaf 5 januari 2014 tot op heden, die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, uitdrukkelijk over te nemen, te bekrachtigen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

J

t

Voor-behoiiden aan het. Belgisch e Staatsblad

uit te voeren, doch onder de' opschortende voorwaarde van de verkrijging Jvan rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

- De oprichters hebben met algemeenheid van stemmen besloten dat tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur : de heer DAEMS Stet, geboren te Herentals op 15 juni 1984, wonende te Olen, Langepad, 21, die aanvaard heeft en die verklaard heeft niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

BIJZONDERE VOLMACHT. De oprichters hebben aangesteld als bijzondere gevolmachtigde : ROB DAEMS VOF (RPR Turnhout  Ondememingsnummer 0843.683.0036), met maatschappelijk zetel gelegen te Langepad, 19  2250 Olen, Boekhouder om :

A) alle formaliteiten te vervullen en aile aangiftes te doen met het oog op de vereffening door de volmachtgever van alle door de volmachtgever verschuldigde belastingen, heffingen of taxen van welke aard ook, aile bezwaren in te dienen, met het oog op het bekomen van ontheffingen of vermindering van die belastingen, heffingen of taxen, en  naar aanleiding van de controles van de belastingendiensten - aanwezig te zijn, mijn verweermiddelen voor te dragen en mijn belangen te verdedigen, akkoorden sluiten en alle dadingen te treffen met het oog op de afhandeling van die controles en/of bezwaarschriften

B) om bij het Ondernemingsloket aile formaliteiten te vervullen nodig tot het bekomen van een inschrijving, en nadien zo nodig, alle wijzigingen te melden en/of te doen inschrijven.

C) Om aan te sluiten bij de kas van zelfstandigen, wijzigingen aan te brengen of mutaties door te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MINI MOOI

Adresse
DIESTSEWEG 21 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande