MINIACS

Association sans but lucratif


Dénomination : MINIACS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 875.526.354

Publication

06/06/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

T

1 113520* 11111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen, Z 7 MEI X011} afdeling Antwerpen, op

Grue

Ondernemingsnr : 0875.526.354

Benaming

(voluit) : MINIACS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Doornaardstraat 63, 2160 Wommelgem

Onderwerp akte : Wijziging statuten, raad van bestuur en gemachtigden

Uittreksel uit de akten:

De buitengewone algemene vergadering van 13 april 2014, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen als volgt:

Artikel 5.

5.1, De vereniging bestaat uit effectieve leden en toegetreden leden. Gezamenlijk worden zij de leden genoemd.

5.2. Het aantal effectieve leden is onbeperkt, maar moet minstens 3 bedragen.

5.3. Kandidaat-effectieve leden worden voorgedragen door een bestuurder. Een kandidaat effectief-lid wordt als effectief lid aanvaard wanneer de Raad van Bestuur dit met een 2/3 meerderheid goedkeurt.

5.4. De toegetreden leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten. 5.5. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

5.6. Oprichters of bestuurders van een andere vereniging, in welke vorm dan ook, met een soortgelijk doel als dan van MINIACS vzw en personen die professioneel de merken MINI of Mini vertegenwoordigen, kunnen niet aanvaard worden als effectief lid, of effectief lid zijn,

5.7. Alle leden van de vereniging zijn verplicht om de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging, alsook de besluiten van haar organen na te leven en de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden. Het huishoudelijk reglement wordt door de Raad van Bestuur opgesteld en kan steeds worden gewijzigd door de Raad van Bestuur. Bij wijziging krijgen alle leden het nieuwe huishoudelijk reglement toegestuurd via e-mail of brief.

5.8. De Raad van Bestuur verplicht zich ertoe om minstens 1 keer per kalenderjaar een clubvergadering te organiseren voor alle leden.

WORDT

Artikel 5.

5.1. De vereniging bestaat uit effectieve leden en toegetreden leden. Gezamenlijk worden zij de leden genoemd.

5.2. Het aantal effectieve leden is onbeperkt, maar moet minstens 3 bedragen.

5.3. Kandidaat-effectieve leden worden voorgedragen door een bestuurder. Een kandidaat effectief-lid wordt als effectief lid aanvaard wanneer de Raad van Bestuur dit met een 213 meerderheid goedkeurt,

5.4. De toegetreden leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten. 5.5. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

5.6. Oprichters of bestuurders van een andere vereniging, in welke vorm dan ook, met een soortgelijk doel als dan van MINIACS vzw en personen die professioneel de merken MINI of Mini vertegenwoordigen, kunnen niet aanvaard worden als effectief lid, of effectief lid zijn, tenzij de Raad van Bestuur unaniem anders beslist. Zij kunnen deze beslissing ten allen tijde herroepen

5.7. Alle leden van de vereniging zijn verplicht om de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging, alscok de besluiten van haar organen na te leven en de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden. Het hui qylijkregIrpentwordt door de Raad van Bestuur opgesteld en kan steeds

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ MOD 2,2

( `

M1 -c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

worden gewijzigd door de Raad van Bestuur. Bij wijziging krijgen aile leden het nieuwe huishoudelijk reglement toegestuurd via e-mail of brief.

5.8. De Raad van Bestuur verplicht zich ertoe om minstens 1 keer per kalenderjaar een clubvergadering te organiseren voor alle leden.

Artikel 6.

6.1. ieder kan zich via het adres van de zetel of via e-mail gericht aan de secretaris, door middel van een door MINIACS vzw ter beschikking gesteld formulier "Aanvraag tot lidmaatschap" kandidaat-toegetreden lid stellen, mits hij of zij gedomicilieerd is in België of de Belgische nationaliteit bezit en de minimumleeftijd van 16 jaar heeft bereikt. Bij minderjarigheid dient schriftelijke machtiging van één der ouders of voogd bijgevoegd te worden.

6.2. Een kandidaat-toegetreden lid wordt toegetreden lid mits aanvaarding van de kandidatuur door de Raad van Bestuur.

6.3. De Raad van Bestuur kan geen effectief lid uitsluiten. Deze macht is voorbehouden aan de algemene vergadering

WORDT

Artikel 6.

6.1. Ieder kan zich via het adres van de zetel of via een e-mail gericht aan de secretaris, door middel van een door MINIACS vzw ter beschikking gesteld formulier "Aanvraag tot lidmaatschap", of door middel van een oniine inschrijvingsformulier, kandidaat-toegetreden lid stellen.

6.2. Een kandidaat-toegetreden lid wordt toegetreden lid mits aanvaarding van de kandidatuur door de Raad van Bestuur,

6.3. De Raad van Bestuur kan geen effectief lid uitsluiten. Deze macht is voorbehouden aan de algemene vergadering. De algemene vergadering kan een effectief lid uitsluiten door een meerderheid van 2/3 van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Artikel 7.

7.1. Het lidmaatschap impliceert de betaling van een jaarlijkse bijdrage bepaald door de Raad van Bestuur

en goedgekeurd door de algemene vergadering,

7.2. Het bedrag van de jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 100 EUR.

7.3. Het lidgeld voor het desbetreffende jaar moet voor 15 januari van datzelfde jaar betaald worden,

WORDT

Artikel 7,

7.1. Het lidmaatschap impliceert de betaling van een jaarlijkse bijdrage bepaald door de Raad van Bestuur

en goedgekeurd door de algemene vergadering,

7,2. Het bedrag van de jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 100 EUR.

7.3. Het lidgeld voor het desbetreffende jaar moet voor 15 februari van datzelfde jaar betaald worden. Indien

er voor deze datum wordt deelgenomen aan een activiteit door de vereniging georganiseerd, dient het lidgeld

voor het einde van deze activiteit betaald te worden.

Artikel 10,

1. De vereniging wordt bestuurd door de Raad van Bestuur bestaande uit ten minste drie leden, benoemd uit de leden van de vereniging. Zij worden door de algemene vergadering benoemd en zijn ten alle tijden herroepbaar. Het mandaat van beheerder wordt kosteloos uitgevoerd. De benoeming, het ontslag of de afzetting van een beheerder zullen binnen de maand gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch staatsblad.

2. Om zich kandidaat te stellen als lid van de Raad van Bestuur en zodoende verkozen te kunne worden op de algemene vergadering, dient de kandidaat zich schriftelijk of via e-mail kandidaat te hebben gesteld volgend op een door de Raad van Bestuur meegedeelde vacature.

WORDT

Artikel 10.

10.1. De vereniging wordt bestuurd door de Raad van Bestuur bestaande uit ten minste drie leden, benoemd uit de leden van de vereniging. Zij worden door de algemene vergadering benoemd en zijn ten alle tijden herroepbaar. Het mandaat van beheerder wordt kosteloos uitgevoerd. De benoeming, het ontslag of de afzetting van een beheerder zullen binnen de maand gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch staatsblad.

PI

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

10.2. Om zich kandidaat te stellen als lid van de Raad van Bestuur en zodoende verkozen te kunnen worden op de algemene vergadering, dient de kandidaat zich schriftelijk of via e-mail kandidaat te hebben gesteld volgend op een door de Raad van Bestuur meegedeelde vacature.

10. 3. Een lid van de Raad van Bestuur kan worden uitgesloten uit de Raad van Bestuur door een meerderheid van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden op een algemene vergadering, indien het besturen onmogelijk of op onredelijke wijze bemoeilijkt wordt door dit lid van de Raad van Bestuur. Om dezelfde reden kan de Raad van Bestuur met 2/3 van de stemmen van de Raad van Bestuur een lid van de Raad van Bestuur uitsluiten. De Raad van Bestuur wordt geacht op dit punt een volmacht te hebben verkregen.

Artikel 12.

1, De Raad van Bestuur stelt een voorzitter, een secretaris en een penningmeester aan, onder zijn leden die minstens 12 maanden onafgebroken in de Raad van Bestuur gezeteld hebben. Eveneens kunnen één of meerder ondervoorzitters aangesteld worden.

2. Het bestuur wordt door de voorzitter of secretaris bijeengeroepen, De vergaderingen worden door de voorzitter voorgezeten. In gevallen van verhindering van de voorzitter, worden de vergaderingen naar behoren voorgezeten door de oudste van de aanwezige beheerders,

3. De Raad van Bestuur kan slechts naar behoren beraadslagen indien minstens de helft van de beheerders aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen met volstrekte meerderheid van de stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn vervanger beslissend.

4. De beraadslagingen worden onder vorm van Notulen vastgelegd, die door de secretaris worden ondertekend en ingeschreven in een speciaal register. Alle akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en door de secretaris of penningmeester.

WORDT

Artikel 12,

12.1. De Raad van Bestuur stelt een voorzitter, een secretaris en een penningmeester aan, onder zijn leden die minstens 12 maanden onafgebroken in de Raad van Bestuur gezeteld hebben. Eveneens kunnen één of meerder ondervoorzitters aangesteld worden.

12.2. Het bestuur wordt door de voorzitter of secretaris bijeengeroepen. De vergaderingen worden door de voorzitter voorgezeten. In gevallen van verhindering van de voorzitter, worden de vergaderingen naar behoren voorgezeten door de oudste van de aanwezige beheerders.

12.3. De Raad van Bestuur kan slechts naar behoren beraadslagen indien minstens de helft van de beheerders aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen met volstrekte meerderheid van de stemmen tenzij de statuten of het interne reglement anders bepalen, Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn vervanger beslissend.

12.4. De beraadslagingen worden onder vorm van Notulen vastgelegd, die door de secretaris worden ondertekend en ingeschreven in een speciaal register. Alle akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en door de secretaris of penningmeester.

Artikel 16,

1. De algemene vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen wanneer het doel of de belangen van de vereniging het vereisen. De algemene vergadering moet minstens één keer per jaar worden bijeengeroepen voor de goedkeuring van de begroting en de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgende jaar. Dit gebeurt op een datum vastgelegd door de Raad van Bestuur.

2. Alle effectieve leden worden schriftelijk, digitaal of via e-mail opgeroepen tot de algemene vergadering. De bijeenroeping wordt door de voorzitter of secretaris ondertekend. Zij vermeldt de plaats van de vergadering, de datum en het uur van begin.

WORDT

Artikel 16.

16.1. De algemene vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen wanneer het doel of de belangen van de vereniging het vereisen. De algemene vergadering moet minstens één keer per jaar worden bijeengeroepen voor de goedkeuring van de begroting en de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgende jaar. Dit gebeurt op een datum vastgelegd door de Raad van Bestuur.

16.2. Alle effectieve leden worden schriftelijk, digitaal of via e-mail opgeroepen tot de algemene vergadering. De bijeenroeping wordt door de voorzitter of secretaris ondertekend. Zij vermeldt de plaats van de vergadering, de datum en het uur van begin.

16.3. De agenda van de algemene vergadering wordt op voorhand meegedeeld. Deze is vastgelegd mits uitzondering van wijzigingen die aangebracht kunnen worden door de Raad van Bestuur.

Artikel 21.

MOI) 2.2

Luik B - Vervolg



In geval van ontbinding van de vereniging, zal het netto vermogen, na aanzuivering van de schulden, verdeeld worden onder verenigingen die een gelijkvormig doei nastreven in de Benelux.

WORDT

Artikel 21.

In gevat van ontbinding van de vereniging, zal het netto vermogen, na aanzuivering van de sohulden,

° integraal toebedeeld worden aan Make-A-Wish Foundation.

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2014, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, werd de Raad van Bestuur als volgt gewijzigd:

Ontslagnemende bestuurders

1.Barbara D'Hondt, 79.08.25-078.81, °26/08/1979 te Menen, gedomicilieerd te Kwadestraat 25, 8551

Heestert

Nieuwbenoemde bestuurders

1.Isabelle Vrancken, 90.0.11-268.04, °11/10/1990 te Rumst (Reet), gedomicilieerd te Pierstraat 62, 2630

Aartselaar

2.Joyce Kolen, 90.09.29-152.58, 029/09/1990 te Neerpelt, gedomicilieerd te Hongarijenstraat 59, 3294

Molenstede

3.Gauthier Van Quaquebeke, 90.05.14-179.65 , 014105/1990 te Gent, gedomicilieerd te Waterdreef 16, 9040

Sint-Amandsberg

Herbenoemde bestuurders

1.Arnaud Quinet, 74.08.06-451.09, °0610811974 te Wilrijk, gedomicilieerd te Juul Persijnstraat 5, 2520

Broechem

2.Bram Bellemans, 88.05.03-269.69, °03/05/1988 te Herentals, gedomicilieerd te Hongarijenstraat 59, 3294

Molenstede

De samenstelling en functieverdeling van de Raad van Bestuur sinds 13 april 2014 Is hierdoor als volgt: 1.Arnaud Quinet, 74.08.06-451.09, °0610811974 te Wilrijk, gedomicilieerd te Juul Persijnstraat 5, 2520 Broechem, voorzitter

2.Bram Bellemans, 88.05.03-269.69, '03/05/1988 te Herentals, gedomicilieerd te Hongarijenstraat 59, 3294 Molenstede, penningmeester

3.Gauthier Van Quaquebeke, 90.05.14-179.65 , °14/05/1990 te Gent, gedomicilieerd te Waterdreef 16, 9040 Sint-Amandsberg, secretaris

4.lsabelle Vrancken, 90.10.11-268.04, °11110/1990 te Rumst (Reet), gedomicilieerd te Pierstraat 62, 2630 Aartselaar

5.Joyce Kolen, 90.09.29-152.58, '29/09/1990 te Neerpelt, gedomicilieerd te Hongarijenstraat 59, 3294 Molenstede

Akte gemachtigden

1.Arnaud Quinet, 74.08.06-451.09, 006/08/1974 te Wilrijk, gedomicilieerd te Juul Persijnstraat 5,2520 Broechem, voorzitter,

2.Bram Bellemans, 88.05.03-269.69, 003/05/1988 te Herentals, gedomicilieerd te Hongarijenstraat 59, 3294 Molenstede, penningmeester.

3.Gauthier Van Quaquebeke, 90.05.14-179.65 , °14/05/1990 te Gent, gedomicilieerd te Waterdreef 16, 9040 : Sint-Amandsberg, secretaris.

4.Isabelle Vrancken, 90.10.11-268.04, 011/1011990 te Rumst (Reet), gedomicilieerd te Pierstraat 62, 2630 Aartselaar

5.Joyce Kolen, 90.09.29-152.58, °29/09/1990 te Neerpelt, gedomicilieerd te Hongarijenstraat 59, 3294 Molenstede

Te Wommelgem, op 13 april 2014

Quinet Arnaud

Voorzitter

Voor-7ehoWden 'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

9

14/06/2013
ÿþ iHOD 2.2

.; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

11111.1111111111 lui

©ndernemingsnr : 875.526.354 Benaming

(voluit) : MINIACS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Molenstraat 147A, 2560 Nijlen

Onderwerp akte : Wijziging statuten, raad van bestuur en gemachtigden

Akte Statutenwijziging

Artikel 2.

De zetel der vereniging is gevestigd te België, 2560 Nijlen, Molenstraat 147A en gelegen in het rechterlijk

arrondissement Mechelen,

De zetel kan door beslissing van de Raad van Bestuur naar eender welke plaats in België overgebracht

worden.

wordt

Artikel 2.

De zetel der vereniging is gevestigd te België, 2160 Wommelgem, Doomaardstraat 63 en gelegen in het

rechterlijk arrondissement Antwerpen.

De zetel kan door beslissing van de Raad van Bestuur naar eender welke plaats in België overgebracht

worden.

Artikel 5.

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens 3 bedragen.

wordt:

Artikel 5.

5.1. De vereniging bestaat uit effectieve leden en toegetreden leden. Gezamenlijk worden zij de leden genoemd.

5.2. Het aantal effectieve leden is onbeperkt, maar moet minstens 3 bedragen.

5.3. Kandidaat-effectieve leden worden voorgedragen door een bestuurder. Een kandidaat-effectief lid wordt als effectief lid aanvaard wanneer de Raad van Bestuur dit met een 2/3 meerderheid goedkeurt.

5.4. De toegetreden leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten. 5.5. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

5.6. Oprichters of bestuurders van een andere vereniging met een scortgelijk doel als dat van MINIACS vzw en personen die professioneel de merken MINI of Mini vertegenwoordigen, kunnen niet aanvaard worden als effectief lid, of effectief lid zijn.

5.7. Aile leden van de vereniging zijn verplicht om de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging, alsook de besluiten van haar organen na te leven en de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden. Het huishoudelijk reglement wordt door de Raad van Bestuur opgesteld en kan steeds worden gewijzigd door de Raad van Bestuur. Bij wijziging krijgen alle leden het nieuwe huishoudelijk reglement toegestuurd via e-mail of brief.

5.8. De Raad van Bestuur verplicht zich ertoe om minstens 1 keer per kalenderjaar een clubvergadering te organiseren voor alle leden.

Artikel 6 .

Ieder kan zich via het adres van de zetel schriftelijk kandidaat stellen, mits hij of zij gedomicilieerd is in: België en de minimumleeftijd van 16 jaar heeft bereikt. Bij minderjarigheid dient schriftelijke machtiging van één. der ouders of voogd bijgevoegd te worden. De Raad van Bestuur keurt de kandidatuur goed. De Raad van Bestuur kan geen lid uitsluiten. Deze macht is voorbehouden aan de algemene vergadering.

GRIFFIE R>wCRTBANK ; :~-

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

wordt:

Artikel 6 ,

6.1. Ieder kan zich via het adres van de zetel of via een e-mail gericht aan de secretaris, door middel van een door MINIACS vzw ter beschikking gesteld formulier "Aanvraag tot lidmaatschap" kandidaat-toegetreden lid stellen, mits hij of zij gedomicilieerd is in België of de Belgische nationaliteit bezit en de minimumleeftijd van 16 jaar heeft bereikt. Bij minderjarigheid dient schriftelijke machtiging van één der ouders of voogd bijgevoegd te worden.

6.2. Een kandidaat-toegetreden lid wordt toegetreden lid mits aanvaarding van de kandidatuur door de Raad van Bestuur.

6.3, De Raad van Bestuur kan geen effectief lid uitsluiten. Deze macht is voorbehouden aan de algemene vergadering.

Artikel 7.

Het lidmaatschap impliceert de betaling van een jaarlijkse bijdrage bepaald door de Raad van Bestuur en goedgekeurd door de algemene vergadering. Het bedrag van de jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 100 SUR.

wordt:

Artikel 7.

7.1. Het lidmaatschap impliceert de betaling van een jaarlijkse bijdrage bepaald door de Raad van Bestuur

en goedgekeurd door de algemene vergadering,

7.2. Het bedrag van de jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 100 EUR.

7.3. Het lidgeld voor het desbetreffende jaar moet voor 15 januari van datzelfde jaar betaald worden.

Artikel 8.

Ieder lid heeft het recht om elk moment af te treden, door middel van een aangetekende brief, gericht aan de Raad van Bestuur, ten zetel van de vereniging.

Een lid kan door de algemene vergadering, met een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, uitgesloten worden. De niet betaling van bijdrage of het overlijden heeft eveneens het verlies van het lidmaatschap tot gevolg,

wordt:

Artikel 8,

8.1. Ieder lid heeft het recht om elk moment af te treden, door middel van een aangetekende brief,gericht

aan de Raad van Bestuur, ten zetel van de vereniging.

8,2. Een effectief lid kan door de algemene vergadering, met een meerderheid van twee derde van de

aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, uitgesloten worden.

8.3. Een lid dat de jaarlijkse bijdrage niet betaald heeft zoals in art. 7.3 bepaald, wordt geacht ontslag te

nemen.

8.4. Het lidmaatschap van een effectief of toegetreden lid houdt op in geval van overlijden van de natuurlijke

persoon, of in geval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

8.5 Een toegetreden lid kan door een meerderheid van 213 van de stemmen binnen de Raad van Bestuur

uitgesloten worden indien het betrokken lid de verplichtingen, bepaald in art. 5.7, op ernstige wijze schendt.

Artikel 10.

1.De vereniging wordt bestuurd door de Raad van Bestuur bestaande uit ten minste drie leden, benoemd uit de leden van de vereniging. Zij worden door de algemene vergadering benoemd en zijn ten alle tijden herroepbaar.

Het mandaat van beheerder wordt kosteloos uitgevoerd.

De benoeming, het ontslag of de afzetting van een beheerder zullen binnen de maand gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch staatsblad.

2.0m zich kandidaat te stellen als lid van de Raad van Bestuur en zodoende verkozen te kunnen worden op de Algemene Leden Vergadering, dient de kandidaat minstens 12 maanden onafgebroken betalend lid te zijn en zich schriftelijk kandidaat te hebben gesteld volgend op een door de Raad van Bestuur meegedeelde vacature.

Wordt:

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 10.

1. De vereniging wordt bestuurd door de Raad van Bestuur bestaande uit ten minste drie

leden, benoemd uit de leden van de vereniging. Zij worden door de algemene

vergadering benoemd en zijn ten alle tijden herroepbaar. Het mandaat van beheerder wordt kosteloos

uitgevoerd. De benoeming, het ontslag of de afzetting van een beheerder zuilen binnen de maand gepubliceerd

worden in de bijlagen van het Belgisch staatsblad.

2. Om zich kandidaat te stelten als lid van de Raad van Bestuur en zodoende verkozen te

kunnen warden op de Algemene vergadering, dient de kandidaat zich schriftelijk of via e-mail kandidaat te

hebben gesteld volgend op een door de Raad van Bestuur meegedeelde vacature.

*Joo r-behoude!i aan het Belgisch Staatsblad

Akte raad van bestuur

Ontslagnemende bestuurders

1.Jan Grauweis, 67.09.07-237.53, °07/09!1967 te Aarschot, gedomicilieerd Winterstraat 129, 3201 Langdorp, België,

2.Krist'I Haelewijn, 71.11.12-046.95, 1211111971 te Roeselare, gedomicilieerd Bollaardstraat 4, 8800 Roeselare, België.

3.Bart Smet, 78.07.13-017.19, °13!0711978 te Duffel, gedomicilieerd Molenstraat 147A, 2560 Nijlen, België, 4.Vital Tresinie, 68.07.12, 12!0711968 te Genk, gedomicilieerd Sint-Trudostraat 23/001, 3800 Sint-Truiden, , België.

5.Maarten Kiverijn, 75.06.09-235.45, 009/06/1975 te Mortsel, gedomicilieerd Drabstraat 1, 2550 Kontich, België.

6.Stefaan Van Hooreweghe, 79.06.18-071.23, °1810611979 te Gent, gedomicilieerd Bollaardstraat 4, 8800 Roeselare, België.

7.Patrick Vander Straeten, 63.04.10-395.74, 10/04/1963 te Dendermonde, gedomicilieerd Orchideeëntaan 15, 9200 Dendermonde, België,

8.Linda Boonen, 62.08.03-430.62, 003/0811962 te Borgerhout, gedomicilieerd Leeuwerikenlaan 3, 2070 Zwijndrecht, België

Nieuwbenoemde bestuurders

1. Arnaud Quinet, 74.08.06-451.09, "06/08/1974 te Wilrijk, gedomicilieerd Apollostraat 157, 2600 Berchem. 2.Barbara D'Hondt, 79.08.26-078.81, °2610811979 te Menen, gedomicileerd Kwadestraat 26, 8551 Heestert, 3.Bram Bellemans, 88.05.03-269.69, ° 03105!1988 te Herentals, gedomicilieerd Stelenseweg 94E, 2440 , Geel.

Herbenoemde bestuurders

1

Volledige samenstelling raad van bestuur

1.Arnaud Quinet, 74.08.06-451.09, °06/0811974 te Wilrijk, gedomicilieerd Apollostraat 157, 2600 Berchem, 2.Barbara D'Handt, 79.08.26-078.81, °2610811979 te Menen, gedomicileerd Kwadestraat 26, 8551 Heestert. 3.Bram Bellemans, 88.05.03-269.69, ° 03/05/1988 te Herentals, gedomicilieerd Stelenseweg 94E, 2440 Geel.

Akte gemachtigden

1.Amaud Quinet, 74.08.06-451.09, 00610811974 te Wilrijk, gedomicilieerd Apollostraat 157, 2600 Berchem, voorzitter,

2.Barbara D'Hondt, 79.08.26-078.81, °2610811979 te Menen, gedomicileerd Kwadestraat 26, 8551 Heestert, secretaris.

3.Bram Bellemans, 88.05.03-269.69, ° 03/05/1988 te Herentals, gedomicilieerd Stelenseweg 94E, 2440 Geel, penningmeester.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/03/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

11111111151111111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 MAART 2015

afdeling Ai In

Ondernemingsnr : 0875.526.354

Benaming

(voluit) : MINIACS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Doornaardstraat 63, 2160 Wommelgem

Onderwerp akte : Wijziging raad van bestuur en gemachtigden

Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van 22 februari 2015 werd de Raad van Bestuur als volgt` gewijzigd:

Ontslagnemende bestuurders

1.Isabelle Vrancken, 90.10.11-268.04, 11/10/1990 te Rurnst (Reet), gedomicilieerd te Pierstraat 62, 2630

Aartselaar

2.Joyce Kolen, 90.09.29-152.58, °29/09/1990 te Neerpelt, gedomicilieerd te Hongarijenstraat 59, 3294'

Molenstede

3.Bram Bellemans, 88.05.03-269.69, °03/05/1988 te Herentals, gedomicilieerd te Hongarijenstraat 59, 3294

Molenstede

4. Gauthier Van Quaquebeke, 90.05.14-179.65, °14/0511990 te Gent, gedomicilieerd te Waterdreef 16, 9040

Sint-Amandsberg

Nieuwbenoemde bestuurders

1. Tatiana Matthijs, 93.02.06-174.61, 006/02/1993 te Oudenaarde, gedomicilieerd te Provinciebaan 360,; 9620 Zottegem

2. Cédric Van Damme, 93.06.03-365.85, °03/0611993 te Gent, gedomicilieerd te Driesstraat 22, 9890; Gavere

3. Vicky Meys, 89.07.22-212.76, °22107/1989 te Brasschaat, gedomicilieerd te Sint Pieterstraat 17, 3792, Sint-Pieters-Voeren

4. van den Berk Kenneth Robin, 80.06.26-531.23, "26/06/1980 te Geldrop (NL), gedomicilieerd te Amerikalei: 18-1, 2000 Antwerpen

5. Debaeke Lino, 93.05.14-525.73, 14/05/1993 te Brasschaat, gedomicilieerd te Noordheuvel 43, 2990 Wuustwezel

6. Van der Auwera Kristof, 77.01.10-399.52, 010/01/1977 te Bonheiden, gedomicilieerd te Van

Crombrugghelaan 23, 1150 Sint-Pieters-Woluwe

De samenstelling van de Raad van Bestuur sinds 22 februari 2015 is hierdoor als volgt:

1,Amaud Quinet, 74.08.06-451.09, °06108/1974 te Wilrijk, gedomicilieerd te Potvlietlaan 10 bus 76, 2600

Berchem.

2, Tatiana Matthijs, 93.02.06-174.61, 006/0211993 te Oudenaarde, gedomicilieerd te Provinciebaan 360,

9620 Zottegem

3. Cédric Van Damme, 93.06.03-365.85, °03/0611993 te Gent, gedomicilieerd te Driesstraat 22, 9890 Gavere

4. Vicky Meys, 89.07.22-212.76, °22/07/1989 te Brasschaat, gedomicilieerd te Sint Pieterstraat 17, 3792 Sint-Pieters-Voeren

5. van den Berk Kenneth Robin, 80.06.26-531.23, 026/0611980 te Geldrop (NL), gedomicilieerd te Amerikalei 18-1, 2000 Antwerpen

B. Debaeke Lino, 93.05.14-525.73, 14/05/1993 te Brasschaat, gedomicilieerd te Noorddeuvel 43, 2990 Wuustwezel

7. Van der Auwera Kristof, 77.01.10-399.52, °10/01/1977 te Bonheiden, gedomicilieerd te Van Crombrugghelaan 23,1150 Sint-Pieters-Woluwe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r ~

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Akte gemachtigden

1.Arnaud Quinet, 74.08.06-451.09, °0610811974 te Wilrijk, gedomicilieerd te Potvlietlaan 10 bus 76, 2600 Berchem.

2. Tatiana Matthijs, 93.02.06-174.61, '06/02/1993 te Oudenaarde, gedomicilieerd te Provinciebaan 360, 9620 Zottegem

3. Cédric Van Damme, 93.06.03-365.85, °0310611993 te Gent, gedomicilieerd te Driesstraat 22, 9890 Gavere

4. Vicky Meys, 89.07.22-212.76, °2210711989 te Brasschaat, gedomicilieerd te Sint Pieterstraat 17, 3792 Sint-Pieters-Voeren

5. van den Berk Kenneth Robin, 80.06.26-531.23, °2610611980 te Geldrop (NL), gedomicilieerd te Amerikalei 18-1, 2000 Antwerpen

6, Debaeke Lino, 93.05.14-525.73, 01410511993 te Brasschaat, gedomicilieerd te Noordheuvel 43, 2990 Wuustwezel

7. Van der Auwera Kristof, 77.01.10-399.52, 01010111977 te Bonheiden, gedomicilieerd te Van Crombrugghelaan 23, 1150 Sint-Pieters-Woluwe

Te Wommelgem, op 6 maart 2015

Quinet Arnaud

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MINIACS

Adresse
DOORNAARDSTRAAT 63 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande