MINNEHAHA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MINNEHAHA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.016.931

Publication

18/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.03.2014, NGL 11.03.2014 14062-0534-011
15/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 11.03.2013, NGL 09.04.2013 13087-0041-012
18/10/2011
ÿþE

51

mod 2. i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 6 OKT, 2011

k

*11157357

KOOPHAN,[lEL TURNHOUT Gn ie De griffier

Ondernemingsnr : co a y0 . o4 6. y 3.1

Benaming : Minnehaha

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hagelberg 33

2250 Olen

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING

ei Uit een akte, verleden voor notaris Herbert STYNEN te Kasterlee op 30 september 2011, neergelegd: vôôr registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht: il 1. Rechtsvorm en naam: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MINNEHAHA". ij 2. Zetel: 2250 Olen, Hagelberg 33.

ji 3. Maatschappeliik kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op acht miljoen honderd vijfendertig duizend euro (¬ 8.135.000), volledig geplaatst en gestort.

4. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal: Het wordt vertegenwoordigd door achtduizend, honderd vijfendertig (8.135) aandelen met fractiewaarde, die ieder één/achtduizend honderd'J.

vijfendertig (1/8.1355te) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Dit werd gevormd

J.

door inbreng van:

zevenhonderd negenenveertig (749) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Jo DUPRÉ", met maatschappelijke zetel te 2250 Olen, Hagelberg 33,i

ee ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder het ondernemingsnummer

0461.509.370. De vennootschap werd opgericht blijkens een akte, verleden voor notaris Jan;

J.

Van Hemeldonck te Olen op 22 september 1997, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgische

J. Staatsblad van 7 oktober 1997, onder nummer 971007-461.

J: De inbrengwaarde wordt vastgesteld op zes miljoen negenhonderd negenenzestig duizend euro (¬ 6.969.000);

Een belangenpercentage (een "interest", zoals dit in de statuten wordt aangeduid) van honderd e procent (100%) in de Limited Liability Company "BIG Box ENTERTAINMENT LLC", waarvan de' zetel is gevestigd te 1959 NW Dock Place, suite/unit 2000 te 98107 Seattle, Washington Verenigde Staten van Amerika. Deze "company" werd opgericht onder de benaming "BIG BOX, ENTERTAINMENTACQUIRING ENTITY, LLC" volgens de "Washington Limited Liability Company Act, RCW 25.15" blijkens een "certificate of formation" van 19 april 2006, getekend door de; "secretary of state" van de Amerikaanse staat Washington, de heer Sam Reed. Volgens dit' document is het "UBI-number": 602-606-256 en de "APPID": 546880.

Naar aanleiding van een fusie met de vennootschap "BIG Box ENTERTAINMENT, INC" (a Washington Corporation), werd de huidige benaming "BIG Box ENTERTAINMENT, LLC" aangenomen. Deze fusie werd door voornoemde secretary of state Sam Reed vastgesteld in een certificate of merger de dato 19 juni 2006.

De inbrengwaarde wordt vastgesteld op achthonderd drieënzestig duizend euro (¬ 863.000); Een belangenpercentage (een "interest", zoals dit in de statuten wordt aangeduid) van drieëndertig komma drieëndertig procent (33,33%) in de Domestic Limited Liability Company:, "JUST FOR Klos PRESS LLC", waarvan de zetel gevestigd is te 360 Hurst Street te 07036 Linden,;, New Jersey, Verenigde Staten van Amerika. Deze "company" werd opgericht onder haar;: huidige benaming volgens de "New Jersey State Law" blijkens een "certificate of formation" van 25 april 2007, getekend door de "treasurer of the state of New Jersey", de heer Bradley Abelow.ij Volgens dit document werd aan de vennootschap het nummer 0400177362 gegeven.

De inbrengwaarde wordt vastgesteld op driehonderd en drie duizend euro (¬ 303.000);

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden: ij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

'Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad



"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de' heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de oprichting van Minnehaha BVBA middels een inbreng in natura door de heer Jo Dupré van 749 aandelen van Jo Dupré BVBA, een belangenpercentage van 100% in Big Box Entertainment LLC en een belangenpercentage van 33,33% in Just For Kids Press LLC, dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van Minnehaha BVBA verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte vermogensbestanddelen en voor de bepaling van het aantal door Minnehaha BVBA uit te geven aandelen;

2. de beschrijving van de inbreng in natura in het bijzonder verslag opgesteld door de oprichter aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de voor de inbreng in natura door de oprichters weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is; als vergoeding voor de inbreng in natura worden 8.135 aandelen uitgegeven zonder nominale waarde; hiermee is een kapitaal vertegenwoordigd van EUR 8.135.000;

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting van Minnehaha BVBA en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt,

bedrijfsrevisor"

5. Boekjaar: Het boekjaar begint elk jaar op één oktober en eindigt op dertig september. Op dertig september van elk jaar wordt de boekhouding afgesloten en de zaakvoerders maken binnen de maand een inventaris op en stellen de jaarrekening vast.

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt (bij de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel) en eindigt op 30 september 2012.

B. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Van het batig saldo dient, overeenkomstig artikel 319 van het Wetboek van Vennootschappen, vooreerst minstens vijf percent te worden afgehouden om aldus de wettelijke reserve te vormen. Deze afhouding is niet meer verplicht van zodra het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Wat overblijft krijgt een bestemming die door de algemene vergadering wordt bepaald. Geen uitkering mag evenwel geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Bij ontbinding van de vennootschap, voor welke reden en op welk moment ook, benoemt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars en beslist over hun bevoegdheden en eventuele bezoldiging en over de wijze van vereffening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het onbekwaam worden, het faillissement of het onvermogen van een vennoot.

Na tegeldemaking van het actief en aanzuivering van het passief wordt het batig saldo uitgekeerd tegen teruggave van de aandelen in verhouding tot hun volstorting, en daarna wordt het saldo verdeeld tussen de vennoten overeenkomstig het aantal aandelen dat zij bezitten.

7. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn. Indien de vennootschap nog slechts één vennoot telt, wordt ze bestuurd door de enige vennoot of door één of meer natuurlijke personen, door hem benoemd, optredend in plaats van de algemene vergadering. Indien de vennootschap bestuurd wordt door één zaakvoerder kan deze alleen alle noodzakelijke of nuttige handelingen stellen tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens diegene die de wet heeft voorbehouden aan de algemene vergadering. Indien de vennootschap meerdere zaakvoerders telt treden deze op als college waarbij ze beslissen met een eenvoudige meerderheid van stemmen. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan speciale bevoegdheden



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

delegeren aan om het even welke mandataris. De vennootschap wordt bij haar handelingen, ook' diegene waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte vertegenwoordigd, door de zaakvoerder, als er maar één is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn, of door haar bijzondere mandatarissen, binnen de grenzen van hun mandaat. Behalve indien de algemene vergadering er bij de benoeming anders over beslist, is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd.

Er werd beslist om het aantal zaakvoerders vast te stellen op één, met name de heer DUPRÉ Johan Lieven Karel, geboren te Sint-Niklaas op 16 februari 1963, wonende te 2250 Olen, Hagelberg 33, die uitdrukkelijk verklaart te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd. Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur, behoudens herroeping of ontslag.

8. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

 Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi-) publiekrechterlijk statuut;

 Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

 Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële,industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

9. Jaarveroaderinq: De algemene vergadering komt elk jaar samen op 10 maart 2011, om 20.00 uur.

Mocht dit een wettelijke feestdag zijn wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben op 10 maart 2013.

10. Volmacht: De oprichter heeft bijzondere volmacht gegeven aan PFK accountants en belastingconsulenten CVBA, te Turnhout, Parklaan 49 bus 7, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de Registratiecommissie en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel, verleend voor inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, met daarin vervat het aangehechte verslag van de

bedrijfsrevisor en het verslag van de oprichter.

Notaris Herbert STYNEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

,Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

Coordonnées
MINNEHAHA

Adresse
HAGELBERG 33 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande