MINOC MEDIA SERVICES, AFGEKORT : M.M.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MINOC MEDIA SERVICES, AFGEKORT : M.M.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.779.552

Publication

26/09/2014
ÿþ ModWdtt.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var de alieq

I Neergelegd ter griffie van de

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsba

lut I 11f 11fl 111111111 1111f 11II!1fJ III

*14176458*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

17 SEP, 1014

ANTWERPEN aïdeling TURNHOUT

De Griffiez.

Ondemerningsrir Benaming

(voluit) : (verkort)

0540.779.552

Minoc Media Services M.M.S.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Parklaan 22 bus 10 te 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uit de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 25 augustus 2014

blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van Parklaan 22 bus lote 2300 Turnhout naar Steenweg op Antwerpen 26 te 2300 Turnhout,

En dit met ingang van 1 september 2014,.

Leo Vogels

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermetden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/10/2013
ÿþVoor-

behoude aan het Belgisct

Staatsbla

Mod Word 11.1

Illen10111

Ondememingsnr : cy5q p , 9 5

Benaming

(voluit) : Minoc Media Services

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2300 Turnhout, Parklaan 22 bus 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dominique Maes te Turnhout op 11 oktober 2013, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie overeenkomstig artikel 173 1 °bis Wetboek Registratierechten, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt

door

De Heer VOGELS Leonardus Cornelus Jacobus, Nederlandse nationaliteit, geboren te Berghem (Nederland) op 9 januari 1958, identiteitskaartnummer: NWL01 D1 H2, wonende te 5351 RX Berghem (Nederland), Wetsteen 7;

Echtgenoot van Mevrouw Megens Theodora Francisca Maria, geboren te Oss (Nederland) op 30 januari 1959, Artikel 1.- Naam

De vennootschap wordt als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "Minoc Media Services", afgekort "M.M.S.".

Artikel 2.- Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd.

Artikel 3.- Zetel

De vennootschap is gevestigd te 2300 Tumhout, Parklaan 22 bus 10.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder.

Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot deel, zowel in Belgie als in het buitenland:

verstrekken van alle diensten en het doen van aile verrichtingen behorende tot het bedrijf van uitgeverij, reclame en publiciteitsagentschap alsmede import, export, aankoop, verkoop en distributie van alle producten en diensten welke met deze bedrijven verband houden;

- aan- en verkoop in groot- en kleinhandel van hard- en software, games en aanverwante produkten;

- verstrekken van informatie aangaande bovenvermelde activiteiten door middel van alle mogelijke publicaties, evenals door middel van het geven van voordrachten en cursussen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge









"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 4 OKT. 2013

KOOPHAMEL TURNHOUT rr 1e De griffier

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- organiseren van, het deelnemen aan opleidingen, cursussen en dergelijke met betrekking tot hier-boven vermelde activiteiten;

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezen-lijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot de verwezenlijking van dit doel aile noodzakelijke en nuttige verrichtin-gen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen verwerven, en dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingsakkoorden afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Devennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroe-rende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

Plaatsing en storting van het kapitaal

De comparant verklaart en erkent dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig onderschreven is.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Inbreng in geld

De Heer Vogels Leo, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volledig volstort waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 001-709341878 bij BNP Paribas Fortis Bank n.v., geopend ten name van de besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid "Minoc Media Services" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornàemde bankinstelling op 11 oktober 2013, dat mij, notaris, is overhandigd om door ondergetekende notaris te worden bewaard.

ieder aandeel is volledig volstort.

Artikel 12.- Benoeming-Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de Heer VOGELS Leo, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Artikel 14.- Intern bestuur - Beperkingen

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die han-delingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is

Artikel 16.- Externe vertegenwoordigingsmacht

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 19. - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om zestien uur.

)

--f

Voor-

behduden

aan het

Qelgisch

Staatsblad

de-eerste joárvérgaderind zal gehouden worden 'op de eerste maandag van de maand juni 2095 oni zestien uur.'

Artikel 26. - Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoer-der de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2014. Daarna volgt het boekjaar het gewone kalenderjaar.

Artikel 27.- Bestemming van de winst - Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vor-men, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissingen van de algemene vergadering, in over-eenstemming met alle vigerende wetgevingen terzake.

Bij uitkering van dividenden komen deze de aandeelhouders toe naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gere-serveerd. C. MACHTEN

Bij de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten volgende volmachten verleend, met recht van indeplaatstelling, aan Accountantskantoor "Grant Thomton Belgium" CVBA, met zetel te 2300 Turnhout, Parklaan 49 bus 7, vertegenwoordigd door mevrouw Betty Vervoort:

Kruispuntbank

voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten;

Volmacht Ondernemingsloket:

" voor het vervullen van de administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Wet van 16 januari 2003) tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondememingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke.

Volmacht B.T.W.

voor eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belas-tingen over de Toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van aile fiscale administraties en diensten.Voor ontledend uittreksel

Voor ontledend uittreksel

De notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2015
ÿþ}

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



.1m1.>", M" wi.ega zer grxirie van de RECEi'iL," A ne: 17n r7 KOOPHANDEL

i 9 JAN, 2015

ANTu73ER?'Lxe w4:teuug TURNHOUT reffitiffier



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*1501 1858

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0540.779.552 Benaming

(voluit) : Minoc Media Services (verkort) : M.M.S.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg op Antwerpen 26 te 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming bijkomende zaakvoerder

Uit de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 6 januari 2015 blijkt de benoeming van de vennootschap Phoenix Corporate Finance BV, met zetel te Nederland, 5351 RX Berghem, Wetsteen 7 en vertegenwoordigd door de heer Vogels Leo, tot bijkomende zaakvoerder. En dit met ingang vanaf 30 juli 2014.

Leo Vogels

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.09.2015, NGL 21.10.2015 15655-0088-014
02/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MINOC MEDIA SERVICES, AFGEKORT : M.M.S.

Adresse
STEENWEG OP ANTWERPEN 26 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande