MINX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MINX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.282.679

Publication

19/06/2012
ÿþMod Word 11.1

Mal In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11\leln11111111

NeergelGc0 áû Rechtbank van Koophandel ic: Arliwerpen, op

0 6 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0464.282.679

benaming

(voluit) : MINX

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Donksesteenweg 49 te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - afschaffing nominale waarde aandelen -

kapitaalverhoging door inbreng in natura - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 26 april 2012, "Geregistreerd negen bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op vier mei tweeduizend en twaalf, boek 159 blad 95 vak 13. Ontvangen: tweeduizend honderd vijftig euro (2.150,00 EUR). De ontvanger (getekend) W. Wuytack", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MINX" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Omzetting/vaststelling kapitaal in euro:

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro en stelt vervolgens vast dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen.

2) Afschaffing nominale waarde aandelen:

De vergadering besluit om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat elk aandeel voortaan

een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste heeft.

3) Kapitaalverhoging door inbreng in natura:

Er werd door de zaakvoerder een verslag opgesteld waarin zowel de kapitaalverhoging als het belang van de inbreng in natura voor de vennootschap wordt uiteengezet.

Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de bedrijfsrevisor, te weten: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG", bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Harry Van Donink, een verslag opgesteld over de inbreng in natura van de onverdeelde helft van een eigendom gelegen te 2930 Brasschaat, Donksesteenweg 47, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"5 Besluiten

De kapitaalverhoging door inbreng in natura bij vennootschap Minx BVBA door Mevrouw Ann De Meyer bestaat uit de helft van het pand gelegen te Donksesteenweg 47, 2930 Brasschaat voor een bedrag van 117.500 EUR, De inbreng in natura heeft als gevolg een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van 14.520,56 EUR en een uitgiftepremie voor een bedrag van 102.973,44 EUR,

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

o) gezien de aandeelhoudersstructuur de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde en desgevallend de agio, van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 586 aandelen van de vennootschap Minx BVBA, met een nominale waarde van 24,79 EUR. Er zal eveneens een uitgiftepremie van 102.973,44 EUR worden geboekt.

Deze aandelen:

" hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van Minx BVBA;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

6.à Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge " zullen deelnemen in de resultaten van Minx BVBA vanaf 26 april 2012.

eel Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

2 de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness

opinion' is.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de kapitaalsverhoging van de vennootschap Minx BVBA door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Kontich, 23 april 2012

KPMG Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door

(getekend)

H. Van Donink, Bedrijfsrevisor"

De vergadering stelt vast dat er noch op het verslag van de zaakvoerder, noch op het verslag van de

bedrijfsrevisor enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten, Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

De vergadering besluit tot inbreng in natura ten bedrage van honderd zeventienduizend vijfhonderd euro (¬ 117.500,00), waarvan veertienduizend vijfhonderd zesentwintig euro zesenvijftig cent (¬ 14.526,56) door inbreng in kapitaal en waarvan honderd en tweeduizend negenhonderd drieënzeventig euro vierenveertig cent (¬ 102.973,44) door boeking op een onbeschikbare rekening uitgiftepremie en dit door middel van inbreng van de onverdeelde helft van een eigendom met alle verdere aanhorigheden, gelegen te 2930 Brasschaat, Donksesteenweg 47, om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op drieëndertigduizend honderd achttien euro zevenenvijftig cent (¬ 33.118,57), mits uitgifte van vijfhonderd zesentachtig (586) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Deze vijfhonderd zesentachtig nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande zevenhonderd vijftig bestaande aandelen en zullen in de winst delen vanaf lieden.

Mevrouw DE MEYER Mn Wilde, wonende te 2930 Brasschaat, Donksesteenweg 49, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MINX", en zij verklaart de onverdeelde helft in volle eigendom van het onroerend goed gelegen te 2930 Brasschaat, Donksesteenweg 47, volgens titel en thans ten kadaster bekend wijk D, nummer 726/M/2, voor een oppervlakte van 365 m2, in te brengen onder de gewone waarborg ais naar recht en voor vrij, zuiver en onbezwaard van alle schulden, in- en overschrijvin-'gen, voorrechten en rechten van hypotheek hoegenaamd.

Als vergoeding voor gemelde inbreng in natura worden vijfhonderd zesentachtig (586) nieuwe aandelen gecreëerd en toegekend aan voornoemde mevrouw Ann De Meyer. Deze nieuwe aandelen zullen in de winst delen te rekenen vanaf heden.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging door inbreng in natura volledig geplaatst is en volledig volgestort werd, zodat het kapitaal werd verhoogd tot drieëndertigduizend honderd achttien euro zevenenvijftig cent (¬ 33.118,57), verdeeld over duizend driehonderd zesendertig (1.336) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

4) Kapitaalverhoging door incorporatie agio:

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen door middel van incorporatie van voormelde uitgiftepremie ten bedrage van honderd en tweeduizend negenhonderd drieënzeventig euro vierenveertig cent (¬ 102.973,44) om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te brengen van drieëndertigduizend honderd achttien euro zevenenvijftig cent (¬ 33,118,57) op honderd zesendertigduizend tweeënnegentig euro één cent (¬ 136.092,01), zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging door inbreng van voormelde uitgiftepremie volledig geplaatst is en volledig volgestort werd, zodat het kapitaal werd verhoogd tot honderd zesendertigduizend tweeënnegentig euro één cent (¬ 136.092,01), verdeeld over duizend driehonderd zesendertig (1.336) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

5) Zetelverplaatsing:

De vergadering besluit met ingang vanaf 26 april 2012 het adres van de maatschappelijke zetel van de

vennootschap te verplaatsen naar volgend adres: 2930 Brasschaat, Donksesteenweg 47,

6 Statutenwijziging:

De vergadering besluit de tekst van de statuten te wijzigen teneinde deze in overeenstemming te brengen

met de hoger vermelde besluiten en met het Wetboek van vennootschappen, ondermeer als volgt:

-Artikel 2: in de tekst van dit artikel wordt het adres van de maatschappelijke zetel vervangen door volgend adres: 2930 Brasschaat, Donksesteenweg 47.

-Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt ondermeer vervangen door volgende tekst:

"Wet geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zesendertigduizend tweeënnegentig euro één cent (¬ 136.092,01), en wordt vertegenwoordigd door duizend driehonderd zesendertig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

-Artikel 35: de tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan wordt de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, mits bevestiging door de bevoegde rechtbank overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen en met uitzondering van hetgeen voorzien is in artikel 237 van het Wetboek van vennootschappen,

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan evenwel onder opschortende voorwaarde van

Voor- bevestiging van zijn mandaat door de bevoegde rechtbank. Met het oog op het bekomen van de vereiste' bevestiging dient de vereffenaar hiertoe een verzoekschrift in bij de rechtbank.

behouden aan het Belgisch. Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder."

Staatsblad 7) Machten:

De vergadering verleent elke machtiging aan de heer Johan Leysen, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Kapelstraat 121 en aan mevrouw Natascha VAN HOOFSTADT, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Kapelstraat 121 om, ieder afzonderlijk handelend en met bevoegdheid tot in de plaats stelling, betreffende de vennootschap, alle nodige formaliteiten en latere aanpassingen te vervullen bij het BIZ Ondememingsloket en bij de Kruispuntbank voor ondernemingen alsook bij de administratie van B.T.W., R.S.Z en andere administraties.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 26 april 2012

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder(s)

-verslag van de bedrijfsrevisor



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.03.2012, NGL 16.04.2012 12087-0250-012
01/12/2011
ÿþ I pe 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

U ~IIEIIIA 11I IIII 1I

*11180894*

Ih

Ondernerningsnr : 0464.282.679

Benaming M1NX

tvoluni) .

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Donksesteenweg 49, 2930 Brasschaat, Belgie

©nderwerpakte : Benoeming plaatsvervangend zaakvoerder

Op de bizondere algemene vergadering van 30 oktober 2011 werd volgend besluit genomen: NV Fiskimmo, met maatschappelijke zetel te Hoboken, Kapelstraat 162, met als vaste vertegenwoordiger de heer Johan Leysen, wordt met ingang van 30/10/2011 benoemd als plaatsvervangend zaakvoerder. Deze plaatsvervangende zaakvoerder zal slechts effectief kunnen optreden wanneer de heer Heylen Luc, zaakvoerder, om welke reden ook, zijn mandaat als zaakvoerder niet (meer) kan uitoefenen , onder meer door overlijden of ontslag.

Luc Heylen

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik F3 vermelden " Recto : Naain en hoedanigheid van de instrunranter'ende notaris, hetzij van de pesofoin:en) bevoegd de rechtspersoon: ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' !Vaam en handtekening,

01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 29.08.2011 11456-0287-011
12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 07.08.2009 09554-0301-011
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 21.08.2008 08594-0131-011
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.05.2007, NGL 30.08.2007 07680-0120-011
11/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.05.2006, NGL 09.08.2006 06620-1749-013
30/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.05.2005, NGL 29.06.2005 05371-1217-012
04/03/2005 : AN331174
06/10/2004 : AN331174
08/10/2003 : AN331174
11/09/2002 : AN331174
25/07/2000 : AN331174
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 30.08.2016 16532-0054-012

Coordonnées
MINX

Adresse
DONKSESTEENWEG 47 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande