MISSOORTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MISSOORTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.555.041

Publication

01/07/2014 : AN266175
16/07/2014
ÿþModVVord 11.1

M:531 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



behaa 11111!!11111101111 Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

Bel Staa afdeling Antwerpen, op 07 JUL 21114

Griffie

Ondernemingsnr : 0435555041

Benaming

(voluit) : MISSOORTEN CVA

(verkort):

Rechtsvorm: COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel BREDABAAN 109, 2930 BRASSCHAAT

(volledig adres)

Onderwerp akte: OMZETTING IN BVBA  WIJZIGING NAAM - VASTSTELLING STATUTEN BVBA ONTSLAG EN DECHARGE ZAAKVOERDER BENOEMING ZAAKVOERDER - VOLMACHTEN.

Het jaar tweeduizend veertien.

De zesentwintigste juni.

Voor ons, Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat;

WERD GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de commanditaire vennootschap op aandelen "MISSOORTEN CVA", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 109.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0435.555.041 (Antwerpen)  BTW 13E0435.555.041.

Opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "M.D.W. ENGINEERING" ingevolge akte verleden voor notaris Jacques Troquet, te Deurne, op dertien oktober negentienhonderd achtentachtig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen november daarna, onder nummer 881109-213.

Omgevormd in naamloze vennootschap door de buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Jan Boeykens, te Antwerpen, op drieëntwintig maart negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van veertien april daarna, onder nummer 920414-110.

Waarvan het kapitaal werd verhoogd en de statuten aangepast door de buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Jacques Troquet, te Deurne, op vijf november negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee december daarna, onder nummer 931202-344.

Waarvan de statuten werden gewijzigd door de buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Jacques Troquet, te Deurne, op éénentwintig augustus negentienhonderd vijfennegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien september daarna, onder nummer 950919-74.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Omgevormd in commanditaire vennootschap op aandelen met wijziging van de naam in de huidige door de buitengewone algemene vergadering waarvan procesverbaal werd opgemaakt door notaris Joseph Roevens, te Brasschaat, op acht juli negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier augustus daarna, onder nummer 460.

Waarvan de statuten werden gewijzigd door de buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door Meester Joseph Roevens, geassocieerd notaris te Brasschaat op achttien december tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier januari tweeduizend en acht, onder nummer 1563.

Waarvan het maatschappelijk kapitaal 61.500 euro bedraagt, vertegenwoordigd door 24.948 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vergadering wordt geopend om 9.30 uur onder het voorzitnterschap van WUSTEFELD Marc, nagenoemd, die de functies van het bureau waarneemt.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hiernagenoemde aandeehhouders, die verklaren het aantal aandelen te bezitten vermeld achter hun naam:

1) De heer WUSTEFELD Marc Pierre Charlotte, wonende te 2930 Brasschaat, Hof Van

Delftlaan 65, houder van de Belgische identiteitskaart met nummer 6910808483-90 gekend bij het Belgisch rijksregister onder nummer 560119-49323, eigenaar van 12.472 aandelen;

2) Mevrouw WUSTEFELD Daniëlle Berthe Marguerite, wonende te 2930 Brasschaat, Reintjesbeek 9, houder van de Belgische identiteitskaart met nummer 5911927290-02 gekend bij het Belgisch rijksregister onder nummer 590919-49246, eigenares van 12.472 aandelen;

Mevrouw MISSOORTEN Denise Louise Charlotte, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 109, houder van de Belgische identiteitskaart met nummer 591-8666264-95, gekend bij het Belgisch rijksregister onder nummer 34.04.23-310.33, eigenares van 4 aandelen.

Totaal : 24.948 aandelen.

De voorzitter zet uiteen en de vergadering erkent het volgende:

I. Aile aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

Il. Deze vergadering heeft volgende agenda:

1° a) verslag van de zaakvoerder ter toelichting van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten op 31 mei 2014;

b) verslag van de bedrijfsrevisor over die staat zoals gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder;

20 voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

3° wijziging naam door vervanging van "CVA" door "BVBA" in de naam;

4° vaststelling van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarin de voorgenomen wijziging van de naam reeds zal opgenomen zijn;

ij 1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

50 ontslag en décharge zaakvoerder van de commanditaire vennootschap op aandelen; benoeming zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

III. Mevrouw MISSOORTEN Denise, voornoemd, verklaart bij deze in haar hoedanigheid van zaakvoerder kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda, te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van vennootschappen, en kennis genomen te hebben van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam zijn, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

IV. Door de aanwezigheid of vertegenwoordiging van alle aandeelhouders, bezittende samen de geheelheid van het maat-'schappelijk kapitaal, moet de geldigheid van de bijeenroeping niet worden aangetoond.

V. De vergadering is, door de aanwezigheid of vertegen-woordiging van alle aandeelhouders, regelmatig samengesteld, en kan derhalve geldig beraadslagen en

besluiten omtrent de punten op de agenda gebracht.

VI. Hierna wordt de agenda aangevat en neemt de vergadering met algemeenheid van stemmen volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT:

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van het lezen van volgende verslagen:

-het verslag van de zaakvoerder opgemaakt om het voorstel tot omzetting van de vennootschap toe te lichten; dit verslag dateert van 23 juni 2014;.

het verslag door de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 mei 2014, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder inzake de omzetting;

dit verslag dagtekent van 24 juni 2014 en werd opgesteld door Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, te 1820 Perk, Vinkenbaar 44, vertegenwoordigd door Guy Franken, bedrijfsrevisor.

ledere aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit letterlijk als volgt:

BESLUIT BEDRIJFSREVISOR:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 mei 2014, die het bestuursorgaan van Missoorten CommVA heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedriffsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van EUR 312.316,79 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 61.500."

Vervolgens besluit de vergadering de vorm van de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder verandering van haar rechtspersoon-lijkheid.

Aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminde-ringen en

waardevermeerderingen blijven dezelfde, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0435.555.041 waaronder de commanditaire vennootschap op aandelen ingeschreven is in het rechtspersonenregister.

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 mei 2014 worden aile verrichtingen sedertdien door de commanditaire vennootschap op aandelen gesteld geacht te zijn gedaan namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar rekening neemt.

Overeenkomstig artikel 781 § 6, 2° van het Wetboek van Vennootschappen stemmen aile vennoten, voornoemd, in met de omzetting van de commanditaire vennootschap op aandelen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging van de naam door vervanging in de naam van "CVA" door "BVBA".

DERDE BESLUIT:

De vergadering gaat over tot vaststelling van de statuten "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", waarin de doorgevoerde wijziging van de naam reeds opgenomen IS.

Instemming zaakvoerder:

Overeenkomstig artikel 13 van de statuten van de commanditaire vennootschap op aandelen stemt mevrouw MISSOORTEN Denise, voornoemd, in haar hoedanigheid van zaakvoerder, in met de genomen besluiten.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN:

VORM  NAAM :

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aan-Insprakelijkheid.

Zij heeft als naam: "MISSOORTEN BVBA".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2930 Brasschaat, Bredabaan 109.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mag de maatschappelijke zetel in het Vlaams - of Brussels tweetalig - Gewest worden veriplaatst.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mogen er bijhuizen, kantoren of zetels worden opgericht in binnen of buitenland.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel: de studie en het ontwerpen van gebouwen van alle aard en van kunstwerken van burgerlijke bouwkunde, evenals de bijstand aan de aannemers van het werk.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op het even welke andere wijze, deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

DUUR:

De vennootschap is van onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN  PLAATSING:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro, vertegenwoordigd door vierentwintig-duizend negenhonderd achtenveertig aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig geplaatst.

BESTUUR  BENOEMING  BEZOLDIGING  BEVOEGDHEID:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vaststelt, en tevens

besluit omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID:

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

ALGEMENE VERGADERING  STEMRECHT:

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van maart om elf uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, behoudens zaterdag.

à

1 " 5

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

De buitengewone algemene vergadering kan over een statuten wijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en de wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

BESTEMMING VAN DE WINST:

Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het re servefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING:

Bij ontbinding der vennootschap geschiedt de vereffening door de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering een of meer vereffenaars benoemt waarvan zij de macht en de bezoldiging vaststelt.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering verleent ontslag met ingang vanaf 1 januari 2044, kwijting en volledige decharge aan de zaakvoerder, mevrouw MISSOORTEN, voornoemd, die aanvaardt.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

De vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bijeen in een eerste buitengewone algemene vergadering, nemen met algemeenheid van stemmen volgende besluiten:

ZAAKVOERDER:

De vergadering benoemt tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, met terugwerkende kracht tot 1 januari 2014, die aanvaardt, de heer WUSTEFELD Marc, voornoemd; zijn mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

COMMISSARIS:

Er wordt geen commissaris benoemd.

BIJZONDERE VOLMACHTEN.

* Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan mevrouw Denise Missoorten, wonende te Bredabaan 109 te 2930 Brasschaat, de nodige machten verleend om financiële verrichtingen van de vennootschap te vervullen en uit te voeren.

* Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOVA", met zetel te 2980 Zoersel, Raymond Delbekestraat 373, hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Henri Van haeren, wonende te 2980 Zoersel, Raymond Delbekestraat 373 en/of mevrouw Peggy De Vrij, wonende te 2275 Lille, Voetbalstraat 8, en/of mevrouw Kathleen Mostmans, wonende te 2920 Kalmthout, Van den Bogaertlei 2A, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, de KBO, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot in de plaatsstelling.

De agenda uitgeput zijnde, zo wordt de vergadering geheven om 10 uur. Bevestiging identiteit:

Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hetzij haar bekend is hetzij haar werd aangetoond aan de hand van hoger vermelde bewijskrachtige identi'teits'bewijzen.

Recht op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen):

Het recht bedraagt vijfennegentig euro.

Waarvan proces verbaal opgemaakt te Brasschaat.

Nadat de akte integraal werd voorgelezen en toegelicht, hebben de comparanten getekend met ons, Notaris.

Volgen de handtekeningen.

Voor afschrift en gedeeltelijk ontledend uittreksel, uitgereikt vôôr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vcor-

'béhbuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterencie notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2013 : AN266175
09/07/2012 : AN266175
15/06/2011 : AN266175
23/07/2010 : AN266175
08/05/2009 : AN266175
07/07/2008 : AN266175
04/01/2008 : AN266175
13/08/2007 : AN266175
04/09/2006 : AN266175
07/07/2005 : AN266175
06/05/2004 : AN266175
09/07/2003 : AN266175
07/09/2015 : AN266175
12/06/2001 : AN266175
04/08/1999 : AN266175
14/05/1992 : AN266175
14/04/1992 : AN266175
01/01/1992 : AN266175
05/09/2016 : AN266175

Coordonnées
MISSOORTEN

Adresse
BREDABAAN 109 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande