MISSUSBOSS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MISSUSBOSS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.522.924

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 26.06.2014 14231-0006-013
07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13378-0527-014
04/10/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

Qri El9GELEGO

GRIFFIE 1I CI-ItklANK VAN

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla flhI ~N I II1 I 1111 llI I II

*11149439*





2 ,SEP, 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffïpe griffier

r--

Ondernemingsnr : o .839 -5-2- 2- " g Ly

Benaming :

(voluit): MISSUSBOSS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Pierre de Bellefroidlaan 25/A, 2400 Mol "

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Mia WILLEMSEN, geassocieerde notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN USSEL & WILLEMSEN", geassocieerde notarissen, met zetel te Retie, Molsebaan 54, op 16 september 2011, dat er tussen :

Mevrouw Carpentier, Conny Maria Jozef, en haar echtgenoot de heer Beyens, Jan Maria Leopold, wonende te 2400 Mol, Pierre de Bellefroidlaan 25/A.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht vanaf 16 september 2011 onder de naam "MISSUSBOSS", met zetel te 2400 Mol, Pierre de Bellefroidlaan 25/A, waarvan het kapitaal is vastgesteld op 25.000 Euro, vertegenwoordigd door 250 gelijke aandelen, onderschreven voor de totaliteit, waarvoor hen alle 250 kapitaalaandelen werden toegekend, als volgt:

* mevrouw Conny Carpentier, voor een bedrag van 12.800 euro,

waarvoor haar 128 aandelen werden toegekend: 128 * de heer Jan Beyens, voor een bedrag van 12.200 euro waarvoor

hem 122 aandelen werden toegekend: 122

Totaal: 250 aandelen: 250

Aldus werd het gehele kapitaal geplaatst en alle aandelen waarop ingeschreven werd, zijn volgestort in geld ten belope van in totaal 25.000 euro.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van voormelde vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS. Het bewijs van storting, dat aan ondergetekende notaris wordt overhandigd, werd door deze instelling afgeleverd op 12 september 2011.

= I. STATUTEN :

A. Naam - zetel - doel - duur :

Artikel één :

De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van één of meer

handelsactiviteiten tot doel heeft en neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in afkorting "BVBA" draagt

de naam "MISSUSBOSS ".

Artikel twee :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

r

Luik B - vervolg

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2400 Mol, Pierre de Bellefroidlaan 25/A. 1 Artikel drie : De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en derde landen: * holding, beheer, aankoop, verkoop, trading, verhuring van roerende goederen;

* managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit op controle over het maatschappelijk kapitaal en andere;

* patrimoniumvennootschap: beheer, aankoop, verkoop, verhuring van onroerende goederen;

* het beheren en administreren van eigen vermogensbestanddelen, waaronder onroerende en roerende goederen, het deelnemen in het kapitaal en het financieren van andere ondernemingen en het besturen, beheren en administreren van zodanige ondernemingen;

* de verkoop, de aankoop, de invoer, de uitvoer, de vertegenwoordiging, de bemiddeling, de handel op commissie, trading, groothandel zowel als kleinhandel van alle producten waarvan de markt niet gereglementeerd is;

* het beheer in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder! l begrepen de huur, verhuur, en de onderverhuur, de herstelling, de verbetering en de verbouwing, de verkaveling alsmede te gelegener tijd de aankoop, de oprichting en elke andere verwerving van onroerende goederen. De vennootschap mag onroerende goederen aankopen, vervreemden en verkavelen voor eigen rekening;

* algemene bouwwerkzaamheden beperkt tot de coördinatie van de werken uitgevoerd door onderaannemers;

* overige zakelijke dienstverlening;

* bouwpromotor en zelf bouwen van onroerende goederen;

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle industriële, onroerende, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating, derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende en onroerende goederen kopen, bouwen, verkopen, huren en verhuren.

Zij mag haar maatschappelijk doel uitoefenen zowel in het binnen- als buitenland. Daarnaast: alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen die Irechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een j gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of j op welke wijze ook.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit alsmede zakelijke of persoonlijke zekerheden vestigen op haar goederen.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, l ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van l l aard is de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen of haar klantenbestand uit tel I breiden.

De vennootschap zal alle industriële, onroerende, handels-, financiële of burgerlijke

[operaties m2 gen uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. j

~ L, .or-

behouden aan het

Belgisc~-i__

Staatsblad

Luik B - vervolg

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren. 1 Artikel vier : De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf 16 september 2011.

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied l wasirbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De vennootschap kan slechts worden ontbonden bij besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het

Het kapitaal is vastgesteld op vijfentwintig duizend euro (25.000 EUR), verdeeld in 2501

gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Artikel zes :

Het kapitaal is bij de oprichting volledig geplaatst en volgestort.

C. Bestuur - vertegenwoordiging :

Artikel veertien :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn 1 vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast tel stellen.

Artikel vijftien : Intern bestuur.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel zestien : Externe vertegenwoordigingsmacht.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder of de zaakvoerders zullen evenwel voor alle akten van het dagelijks bestuur bijzondere machten mogen toekennen aan één of meerdere lasthebbers, die de vennootschap geldig zullen verbinden binnen de perken van de door de zaakvoerders verleende machten.

D. Algemene vergadering :

Artikel éénentwintig :

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze de algemene vergadering vormen, en oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend Artikel tweeëntwintig :

Ieder jaar moet tenminste één algemene vergadering gehouden worden.

Deze vergadering wordt gehouden op 15 juni van ieder jaar om 20 uur in de gemeente Mol in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

E. Inventaris - balans - winstverdeling :

Artikel vierentwintig :

i Het boekjaar begint op I januari en eindigt op 31 december.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

faillissement of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot.

B. Kapitaal - Aandelen :

Artikel viif :

- Vª% dor: behouden aan het BelâgEfi Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel vijfentwintig :

Op 31 december van ieder jaar wordt door de zaakvoerders een inventaris alsook een

jaarrekening opgemaakt.

Artikel zesentwintig :

Op de netto-winst zal er jaarlijks minimum vijf ten honderd vooraf genomen worden voor

de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet vereist zodra dit

fonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Verder dient jaarlijks het aldus bekomen saldo ter beschikking van de algemene

vergadering te worden gesteld die over de bestemming ervan naar goeddunken mag beslissen,

F. Ontbinding - vereffening :

Artikel achtentwintig :

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden zelfs voor het verstrijken van

I haar duur, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de op dat ogenblik in functie zijnde

zaakvoerder of één der zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist en

één of meerdere vereffenaars aanduidt, wier machten en vergoedingen zij zal bepalen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennoot-

= schappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

II. OVERGANGSBEPALINGEN :

1. Eerste boekjaar :

Het eerste boekjaar loopt vanaf 16 september 2011 tot 31 december 2012.

Op 31 december 2012 wordt voor de eerste maal door de zaakvoerder een inventaris

opgemaakt, alsook een jaarrekening.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

2. Benoeming niet-statutair zaakvoerder:

Benoeming als niet-statutair zaakvoerder der vennootschap voor onbepaalde duur : Mevrouw Carpentier, Conny Maria Jozef, wonende te 2400 Mol, Pierre de Bellefroidlaan 25/A.

3. Overname verbintenissen De verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting aangegaan door de oprichters sedert 1 september 2011, werden voor zoveel als nodig bekrachtigd en bevestigd.

4. Aanstelling bijzonder lasthebber : Aan BVBA Boekhoudkantoor Cuyvers-Smets, te Mol, en haar aangestelden werd; volmacht verleend om voor en in naam van de vennootschap:

- bij de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en het Ondernemingsloket alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie van B.T.W., met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

5. Aanstelling commissaris: j

Vaststelling dat de vennootschap thans vrijgesteld is van de verplichting een commissaris I te benoemen.

"Voor eensluidend ontledend uittreksel"

Jean-Paul Van Ussel, geassocieerd notaris.

j Mededeling van neerlegging :

  neerlp_gginA van akte dd. 16.09.2011

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 15.06.2015, NGL 19.06.2015 15189-0254-014

Coordonnées
MISSUSBOSS

Adresse
PIERRE DE BELLEFROIDLAAN 25, BUS A 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande