MISTER BRUSH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MISTER BRUSH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.942.645

Publication

29/04/2014 : AN336188
09/05/2014
ÿþ mod 11.1

Luik B In cie bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 8 APR. 2014

afdeling A Fff



Ondememingsnr : 0435.942.645

Benaming (voluit) : MISTER BRUSH

(verkort) : -

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Max Temmermanlaan 30 A

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :Statenwijziging

Tekst : Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Evi Jansen, te Wommelgem op 24 april 2014, te registreren, blijkt dat de NV "MISTER BRUSH", te Kalmthout, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft

Eerste besluit : Verslagen in het kader van de omvorming van de vennootschap.

1.1. Verslag van de raad van bestuur

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van de voorlezing van het verslag van de raad van bestuur, opgesteld op 28 maart 2014, overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen,

1.2. Verslag van de bedrijfsrevisor

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van de voorlezing van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor, opgemaakt op datum van 11 april 2014, en dit overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Naamloze Vennootschap "MISTER BRUSH" tot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 januari 2014 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 291.479,86 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 31 januari 2014 HOGER is dan het op die datum uitgedrukt

maatschappelijk kapitaal van 69.000,00 EUR en dit ten belope van 222.479,86 EUR.

Bijgevolg voldoet het verslag m.b.t. de omvorming van de Naamloze Vennootschap "MISTER BRUSH" tot een

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aan de wettelijk vereiste voorwaarden.

Schoten, 11 april2014

(getekend)

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

Comparanten hebben erkend een afschrift van voormeld verslag ontvangen te hebben en er kennis van te

hebben genomen.

Tweede besluit : Omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Nadat de vergadering vastgesteld heeft dat de huidige statuten niet bepalen dat de vennootschap geen andere

rechtsvorm mag aannemen, heeft zij besloten de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

-r bel ouden

aan het Belgisch Staatsblad

van haar rechtspersoonlijkheid en onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Deze omzetting geschiedde op basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld op 31 januari 2014.

Aile verrichtingen die sedert voormelde datum door de naamloze vennootschap werden gedaan, worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam, zetel en de duur van de vennootschap blijven onveranderd.

Het kapitaal van de vennootschap, vastgesteld op negenenzestigduizend euro (E 69.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderdvijftig (2.750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, zal in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vertegenwoordigd warden door evenveel aandelen op naam, eveneens zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze aandelen worden aan de vennoten toegekend, volgens dezelfde verhouding als deze waarin zij thans verschijnen,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en geschriften die door de naamloze vennootschap werden gehouden voortzetten,

Derde besluit : Ontslag bestuurders.

De Heer DE CLERCK Robert Alice François en Mevrouw ROOSEMEYERS Alexandra Frans Johanna, wonende te 2920 Kalmthout, Max Temmermanlaan 30, werden als bestuurders van de omgezette naamloze vennootschap, ontslagen, met ingang vanaf 24 april 2014.

De Heer DE CLERCK Robert, voornoemd, werd verder als gedelegeerd bestuurder van de omgezette naamloze vennootschap, ontslagen, met ingang vanaf 24 april 2014.

De vergadering heeft - voor zover als nodig - alle handelingen bekrachtigd gesteld door voormelde Heer DE CLERCK Robert en Mevrouw ROOSEMEYERS Alexandra, in hun hoedanigheid van bestuurder en heeft hen eervolle décharge verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

Vierde besluit : Wijziging maatschappelijke benaming.

De algemene vergadering heeft besloten de maatschappelijke benaming te wijzigen, zodat enkel nog volgende maatschappelijke benaming in voege is

"ROBSA BUILDING".

Vilfde besluit : Vaststelling van de nieuwe statuten en benoeming statutair zaakvoerder en opvolgend statutair zaakvoerder.

Rekening houdende met de beslissingen die voorafgaan, werden de statuten van de handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgesteld, waarvan de gegevens luiden als volgt :

1. Haar naam luidt : "ROBSA BUILDING".

2. Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Max Temmermanlaan 30 A.

3. Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4, Doel : De vennootschap heeft tot doel

- Groot- en kleinhandel en tussenhandel in schoonmaakmachines, -artikelen, -producten en  toebehoren, zowel op industrieel als op huishoudelijk vlak,

- Dienstverlening, studie, organisatie, advies en begeleiding inzake financiële, administratieve, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden, omvattende onder meer het opmaken van herstructureringsplannen, financierings- en investeringsstudies, budget- en cashplanning, rendementsstudies, begeleiding van verkoop, overnames en opstarten van bedrijven, begeleiding of management van bedrijven, de organisatie en uitvoering van alle administratieve en financiële taken in bedrijven.

- De uitbating van een kantoor voor mechanografische werken, omvattende opmaken van computerprogramma's en de adviesverlening met betrekking tot hard- en software en de uitvoering van werken op computer.

- Onderneming in onroerende goederen, beperkt tot de activiteiten van patrimoniumvennootschap.

De vennootschap mag alle commerciële, Industriële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om het uit te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn. Zij mag dergelijke ondernemingen opslorpen of ermede fusioneren. De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam, als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving en als door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten op gelijk andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen - zowel Belgische als buitenlandse - die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die van aard zijn en/of de uitbereiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenenzestigduizend euro (E 69.000,00). Het is vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderdvijftig (2.750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één / tweeduizend zevenhonderdvijftigste (1/2.75058) van het maatschappelijk kapitaal.

6. Bestuur en vertegenwoordiging : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4- Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11,1

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur

De Heer DE CLERCK Robert Alice François, wonende te 2920 Kalmthout, Max Temmermanlaan 30.

Hij heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden en heeft bevestigd niet getroffen te zijn door een maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Opvolgend statutair zaakvoerder

Bij beëindiging van het ambt van de statutaire zaakvoerder, hierboven voornoemd, om welke reden dan ook, zal hij van rechtswege in dezelfde hoedanigheid worden opgevolgd door Mevrouw ROOSEMEYERS Alexandra Frans Johanna, wonende te 2920 Kalmthout, Max Temmermanlaan 30, benoemd tot opvolgend statutair zaakvoerder,

Zij heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden en heeft bevestigd niet getroffen te zijn door een maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

7. Algemene vergadering ; De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart van elk jaar, om éénentwintig uur,

8, Boekjaar ; Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar,

9. Winstverdeling ; De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

10. Verdeling bij vereffening ; Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening, Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen, Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht,

Zesde besluit : Volmacht.

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan Mevrouw Kristin Versijp, wonende te 2160 Wommelgem, Oude Baan 34, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd

- uitgifte;

- verslag van de raad van bestuur;

- verslag bed rijfsrevisor;

- tussentijdse staat van actief en passief,

Evi JANSEN

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2013 : AN336188
09/05/2012 : AN336188
14/02/2012 : AN336188
06/04/2011 : AN336188
08/04/2010 : AN336188
15/10/2007 : AN336188
05/06/2007 : AN336188
25/04/2005 : AN336188
19/04/2005 : AN336188
30/04/2004 : AN336188
09/12/2002 : AN336188
09/08/2001 : AN336188
10/11/2000 : AN336188
11/03/2000 : AN336188
03/09/1999 : ANA054516
16/03/1993 : BG68275
01/01/1993 : BG68275
01/01/1992 : BG68275
06/03/1990 : BG68275
22/03/1989 : BG68275
24/12/1988 : BGA6749

Coordonnées
MISTER BRUSH

Adresse
MAX TEMMERMANLAAN 30 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande