MITBO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MITBO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 563.730.247

Publication

16/10/2014
ÿþmod 11.1

------ `y ------------------------------ `y -------------------- --

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatshlai

Ill INI110 II

Ondernemingsnr: '(3O4'

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 07 OKT 2014

G riff ie

Benaming Benaming (voluit) : Mitbo

(verkort) : naamloze vennootschap

Rechtsvorm Provinciale Steenweg 3

Zetel: 2627 Schelle

(volledig adres) : OPRICHTING

Onderwerp(en) akte



Uittreksel afgeleverd vótfir registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van: Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verieden voor Frank Liesse, notaris te' Antwerpen, op 6 oktober 2014, dat:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een. naamloze vennootschap heeft met als naam: "Mitbo".

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Schelle, Provinciale Steenweg 3.

3. Oprichters:

1/ De heer TAVEIRNE Frederik Maurits Roger, geboren te Sint-Joost-ten-Node op 30 november 1967,

wonende te 2930 Brasschaat, Guylei 14;

2/ Mevrouw BORN Miranda, geboren te Rotterdam (Nederland) op 24 september 1966, wonende te'

2930 Brasschaat, Guylei 14.

4. Kapitaal: 200.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 200.000,00 euro.

6. Samenstelling: In geld

7. Boekjaar: Elk boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart. Het eerste bcekjaar eindigt op 311

maart 2016.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een. twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op' wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

9. Verdelina vereffeninasaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van: stortingen.

10. Dageliiks bestuur: Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of' meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist' omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Iedere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid. zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig aile besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur.

11. Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er:: ' buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig.; vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders. samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe: aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en heedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

du Moniteur belge

e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

De organen die overeenkomsiig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen,

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

12. Bestuurders: Alle oprichters stellen met unanimiteit het aantal bestuurders vast op twee en stellen

met unanimiteit aan tot bestuurder met de bijzondere functie(s) achter hun naam vermeld:

1/ De heer TAVEIRNE Frederik, voornoemd en tevens aangesteld tot afgevaardigde bestuurder,

2/ Mevrouw BORN Miranda, voornoemd en tevens aangesteld tot afgevaardigde bestuurder.

Al deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2020.

13. Commissarissen: Geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Alle aankoop en alle verkoop van algemene voedingswaren, vers vlees en charcuterie, groenten en fruit, aardappelen, producten van de broodbakkerij, zuivelproducten, wijnen en likeuren, suikerwaren, biscuits, textielwaren, uitzet voor dames en meisjes, witgoed, kindergoed, hemden, mercerie, lingerie, modeartikelen bonnetterie, schoonheidsproducten, toiletartikelen, schoeisels, lederwaren, speelgoed, huishoudartikelen, gereedschappen, fantasiejuwelen, houtwaren, heren- en damesconfectie, kinderkleding, kousen, rookartikelen, boeken, drukwerken, dagbladen, weekbladen en tijdschriften, bloemen en planten, vis en visconserven, frisdranken, marokijnwaren en reisartikelen, huishoudlinnen, breigoed, fotografische en cinematografische artikelen, sportartikelen en artikelen voor de visvangst.

Muziekinstrumenten, muziekstukken, fonoplaten en andere informatiedragers, drogisterijartikelen, verven en onderhoudsproducten, meubileringartikelen siergiaswerk en keramiek, dinanderie en ijzerwerk, verlichtingsartikelen en elektriciteitsartikelen, elektronisch materieel, radio-elektrisch materieel, snuisterijen en fantasieartikelen, schilderijen en gravuren, antiquiteiten, fietsen, motorrijwielen, papierwaren en kantoorbehoeften, schoolbenodigdheden, kleine huisdieren en sierdieren, artikelen voor kleine huisdieren en sierdieren, granen, zaden en tuingereedschap, zilverwerk.

- Onderneming voor consulting op het gebied van occasionele evenementen, public relations, studies, adviezen, en publicaties in verband met toeristische en culturele activiteiten en alle aanverwante activiteiten in de ruimste zin van het woord.

Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder beleggen, zowel in roerende ais onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedmakelaar.

" - Overgaan tot aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

Het besturen van vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen en dit bij middel van inbreng, deelneming, fusie, plaatsing of op iedere andere wijze;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. Zij mag aile Werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor haarzelf als voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde vrijdag van de maand september om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

" Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de uitoefening van

" het eventuele stemrecht.

16. Volmacht: Nihil,

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis.

18. Biizondere volmachten: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cuinen & Co, Accountants en Belastingconsulenten", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Turnhout 0860.926.369, met zetel te 2440 Geel, Waterstraat 16, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Bijlagen bij- het -Belgisch- Staatsblad-1-16/10/2014---Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Frank Liesse

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Bijtagen bij hettleigisdr Staatsblad - 16//0/20/ 4 -zAnhi xesduMiïiïitéüie bege"

........

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

09/12/2014
ÿþMod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

Vot behot aan Belgi Staat:

*14219630*

Ondernemingsvr : 0563730247

Benaming

(voluit) : Mitbo

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Provinciale Steenweg 3 - 2627 Schelle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur gehouden op 2 november 2014

De raad van bestuur beslist, met eenparigheid van stemmen, de maatschappelijke zetel, met ingang van, heden, te verplaatsen naar de Kaak 2 te 2970 Schilde.

Miranda Bom,

afgevaardigd bestuurder

U ..l lL r lS ve kut l..11

Antwerpen

2 a NOV, MN

afdeling Antwerpen

Ol iff"tE

Coordonnées
MITBO

Adresse
PROVINCIALE STEENWEG 3 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande