MKP HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MKP HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.545.240

Publication

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 29.06.2012 12257-0073-014
17/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11301824*

Neergelegd

15-03-2011

Griffie

Ondernemingsnr :

0834545240

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte: Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 14 maart 2011, dat tussen de hiernavermelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

Vennoot:

Mevrouw PARK Mi Kyung, geboren te Yongsung-Myun Rok (Zuid-Korea) op 10 augustus 1964, identiteitskaartnummer 590-6068782-03, rijksregisternummer 64.08.10-466.52, ongehuwd, wonende te 2170 Antwerpen, Fortsteenweg 2.

Naam :

 MKP HOLDING

Zetel:

2930 Brasschaat, Charleslei 4.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

Holdingmaatschappij: onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is. Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan particulieren, bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

INBRENG IN NATURA:

Het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van honderd zevenenzestigduizend euro wordt volstort door middel van een inbreng in natura van negenennegentig (99) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Park Realty, die mevrouw Mi Kyung PARK bezit, enerzijds en van éénenvijftig (51) aandelen van de

Benaming (voluit) : MKP HOLDING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2930 Brasschaat Charleslei 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid On Line Immo, die mevrouw Mi Kyung PARK bezit, anderzijds.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR:

Het verslag voorschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, werd opgesteld door BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CV kantoorhoudend te Antwerpen - Berchem, Uitbreidingsstraat 66/13, vertegenwoordigd door de heer Erik Thuysbaert, bedrijfsrevisor.

Voornoemde bedrijfsrevisor besluit zijn verslag de dato 4 maart 2011 letterlijk als volgt:  De inbreng in natura door mevrouw Mi Kyung PARK wonende te 2170 Merksem (Antwerpen) Fortsteenweg 2, tot oprichting van de BVBA MKP Holding met zetel te 2930 Brasschaat, Charleslei 4, bestaat uit de inbreng van een aandelenpakket voor een inbrengwaarde van 167.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door

het Instituut van de Bedrijsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.670 aandelen van de BVBA MKP Holding, zonder vermelding van de nominale waarde .

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA MKP Holding en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Overeenkomstig de wet heeft de oprichter eveens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap. Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichter zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

BESCHRIJVING VAN DE INBRENG IN NATURA:

De bovenvermelde inbreng omvat een aandelenpakket als volgt samen te vatten:

- 99 aandelen van de vennootschap BVBA PARK REALTY, met maatschappelijke zetel te 2170 Merksem (Antwerpen), Fortsteenweg 2 met ondernemingsnummer 0877.455.268, ten bedrage van honderd achtenvijftigduizend euro (¬ 158.000,00).

- 51 aandelen van de vennootschap BVBA On Line Immo, met maatschappelijke zetel te 2170 Merksem (Antwerpen), Bredabaan 896, met ondernemingsnummer 0827.502.446, ten bedrage van negenduizend euro (¬ 9.000,00).

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG:

1. De inbreng hierboven beschreven wordt gedaan, en de bestanddelen worden ingebracht en overgedragen onder de gewone waarborg als naar recht, en vrij van elke hoegenaamde schuld of inpandstelling, bruikleen of enig beletsel dat de vrije eigendoms- en genotsoverdracht zou kunnen belemmeren.

2. De vennootschap verkrijgt de goederen in de toestand en de gesteldheid waarin zij zich bevinden op datum van de inbreng zonder dat onnauwkeurigheid in de beschrijving aanleiding kan zijn tot enige klacht of vordering jegens de inbrenger.

3. Alle voor- en nadelen, baten en lasten evenals de risico s verbonden aan het eigendomsrecht, het genot en de beschikking van de goederen komen ten goede en zijn ten laste van de vennootschap vanaf de datum van inbreng.

4. De vennootschap zal zelf de nodige formaliteiten vervullen om de overdracht van rechten welke in de inbreng zijn begrepen, tegen derden te mogen inroepen. VERGOEDINGEN:

De uitgifteprijs van een aandeel werd door de oprichter vastgelegd op honderd euro (¬ 100,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het aantal als tegenprestatie voor de inbreng in natura uit te geven aandelen bedraagt bijgevolg:

Inbrengwaarde / uitgifteprijs van een aandeel = 167.000 euro / 100 euro = 1.670 aandelen.

Het kapitaal bij oprichting zal honderd zevenenzestigduizend euro (¬ 167.000,00) bedragen en zal vertegenwoordigd worden door duizend zeshonderd zeventig aandelen (1.670) .

Kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd zevenenzestigduizend euro (¬ 167.000,00) vertegenwoordigd door duizend zeshonderd zeventig (1.670) aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig geplaatst.

Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, met aanvang van de werkzaamheden vanaf de oprichting.

Intern bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vaststelt, en tevens besluit omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/ zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenstelbaar aan of door derden, tenzij men bewijst dat deze laatsten ervan op de hoogte waren of gezien de omstandigheden hadden moeten zijn. Vertegenwoordigingsmacht :

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden. Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur :

Mevrouw PARK Mi Kyung, voornoemd.

Toezicht :

Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Winstverdeling:

Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto-winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

Algemene vergadering :

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering heeft plaats de eerste dinsdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Overgangsbepalingen :

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2012.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de

Oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2011.

Bijzondere volmacht :

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan: BDO Juridische Adviseurs Burgerlijke Vennootschap CVBA, met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 box E.6. aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor Ontledend Uittreksel.

Afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de

rechtbank van koophandel.

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Notaris Lisbeth Buytaert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 28.08.2015 15566-0020-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 30.08.2016 16550-0436-013

Coordonnées
MKP HOLDING

Adresse
CHARLESLEI 4 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande