ML TEC

Société en commandite simple


Dénomination : ML TEC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 811.753.012

Publication

17/06/2013
ÿþK ` ' Mod PDF 11.1

i I` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dcalfttc

Neergelegd ter griffie van de

be

B St.

'ltei.~iF'.wo FíECt-tTBAÇiC, VAN KOOFFITÁNDEL

'-,,1' 0 B JUNI 2013

." .S..:i

TU RN HOUT eepriffier,



13 9139

Ondememingsnr : 0811.753.012

Benaming (voluit) : ML Tec

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Zand 27, 2290 Vorselaar, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :ontbinding en sluiting vereffening vennootschap Tekst :

Op de buitengewone algemene vergadering van 15 mei werden volgende besluiten unaniem genomen:

1) Eerste besluit: Goedkeuring verslagen

De voorzitter leesthetomstandig verslag voorvan de zaakvoerders van onderhavige vennootschap. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 15 mei 2013.

De vergadering stelt vast dat er op dit omstandig verslag van de zaakvoerder en op bijgevoegde samenvattende staat van de activa en de passiva van onderhavige vennootschap geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten. Bijgevolg besluit zij zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

2) Tweede besluit: Vervroegde ontbinding van de vennootschap

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanafheden (15 mei 2013). De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Verder besluit de vergadering om geen vereffenaar aan te stellen.

3) Derde Besluit: Vaststelling vervulling wettelijke voorwaarden

De vergadering stelt unaniem het volgende vast:

-dat er bij de in vereffening stelling van onderhavige vennootschap geen vereffenaar werd

aangesteld.

-dat voormelde staat van actiefen passsief, afgesloten op 15 mei 2013, behoudens

eventuele kosten in het kader van de vereffeningsprocedure, geen melding maakt van

enige passiva, dewelke ten laste zijn van onderhavige vennootschap.

-dat alle vennoten zich unaniem akkoord verklaard hebben met onderhavige verkorte

vereffeningsprocedure.

Bijgevolg besluit de vergadering dat alle wettelijk vereiste voorwaarden om tot

onmiddellijke afsluiting van de vereffening te kunnen overgaan, vervuld zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de persb(o)n(enf

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

[.WN - vervolg Mod PDF 11.1

Tenslotte besluit de vergadering unaniem datalle kosten aangaande onderhavige ontbinding en onderhavige afsluiting van de vereffeningzuheu Bedragen worden door Dhr. Monsaert Olivier en Leysen Koen, ieders voor de helft. Dit geldt eveneens voor alle eventuele kosten die op heden nog niet gphend zijn en dién*og zouden ten laste vallen van de vennootschap.

d r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

4) Vierde besluit: Goedkeuring rekeningen- ontslag zaakvoerders - afsluiting vereffening. De vergaderingbesluit voormelde staat van actief en passief, afgesloten op 15 mei 2013, goed te keuren en zij bes lu it vervolgens om alle rekeningen en stukken van onderhavige vennootschap goed te keuren. B ijgevolg verleent zij bij deze dienaangaande kwijting aan de zaakvoerders.

De vergadering stelt vast dat alle eventuele niet op voormelde staat van activa en passiva gemelde passiva van de vennootschap integraal werden aangezuiverd en dat alle activa werden verdeeld onder de vennoten. Verder stelt de vergadering vast dat alle gelden en waarden konden worden afgegeven aan de begunstigden zodat er geen reden bestaat om over te gaan tot cons ignatie van bepaalde bedragen bij de Deposito en Consignatiekas. De vergadering besluit met onmiddellijke ingang het ontslag als zaakvoerders van de vennootschap te aanvaarden van:

-Dhr. Monsaert Olivier, voornoemd.

-Dhr. Leysen Koen, voornoemd.

Gelet op hety oorgaande, besluit dey ergadering dat dev ereffening van devennootschap definitief afgesloten is en dat de vennootschap met ingang vanafheden (15 mei 2013) definitief ophoudt te bestaan.

5) Vijfde besluit: Bewaring boeken en bescheiden

De vergadering besluit dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen zullen bewaard worden door de heer Leysen Koen, voornoemd, die deze documenten zal bewaren te 2290 Vorselaar, Zand 27.

Voornoemde heer Leysen Koen is hier aanwezig en verbindt zich ertoe de boeken en de bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet voorziene periode van vijf jaar te bewaren op hierboven gemeld adres. Indien voormeld bewaaradres binnen desbetreffende periode van vijfjaar wijzigt, zullen de boeken en bescheiden van de vennootschap bewaard worden op het adres waar vo ornoemde heer Leysen Koen alsdan gedomicilieerd is.

6) Zesde besluit: Machten

De vergadering verleent volmacht met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan mevrouw Natascha van Hoofstadt om deze beslissingen te publiceren in de bij lagen van het Belgisch Staatsblad en de nodige formaliteiten te vervuIIen bij KBO en Administratie der directe en indirecte belastingen. Zij kan deze documenten, nodig voor publicatie en/of afhandeling van de dossiers ook ondertekenen.

Stemming

Alle voorafgaande besluiten worden elk afzonderlijk en achtereenvolgens aangenomen met eenparigheid (unanimiteit) van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 ` Voorbehouden Jiri (~ J - vervolg Mod POF t1.t

aan het

Belgisch Staatsblad





Natascha Van Hoofstadt

lasthebber



-" `~z.µ-,;'r `

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ML TEC

Adresse
ZAND 27 2290 VORSELAAR

Code postal : 2290
Localité : VORSELAAR
Commune : VORSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande