MOBICLOUD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOBICLOUD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.760.240

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.05.2014, NGL 06.06.2014 14154-0310-011
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 26.06.2013 13211-0338-011
21/02/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): MobiCloud

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2590 Berlaar, Itegembaan 155

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Sofie Van Biervliet te Putte in datum van zeventien februari tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie, is gebleken dat

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AC INVEST , met maatschappelijke zetel te 2223 Schriek (Heist-op-den-Berg), Schriekstraat 114, RPR Mechelen 0897.089.256.

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerde notaris Eric Tallon, te Geetbets op acht april tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgische Staatsblad op elf april tweeduizend en acht, onder nummer 08301152.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer VAN KELST Christophe, geboren te Wilrijk op twintig augustus negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenoot van mevrouw MOGAL Maria Helena, wonende te 2223 Schriek (Heist-op-den-Berg), Schriekstraat 114, in deze hoedanigheid benoemd in voormelde oprichtingsakte.

2) De heer NUYENS Benjamin Denise Jan, (R.R. 70.08.17-491.40, geboren te Schoten op zeventien augustus negentienhonderd zeventig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Hogevelden 114

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen bij ontstentenis van een huwelijkscontract volgens verklaring.

3) De heer VAN der TAELEN Philip Jozef Maria, (RR 71.01.12 167-01) geboren te Duffel op twaalf

januari negentienhonderd éénenzeventig echtgescheiden, wonende te 2590 Berlaar, Itegembaan 155.

Een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming MobiCloud, met maatschappelijke zetel te 2590 Berlaar,

Itegembaan 155, waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt.

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

"Artikel 1. - Vorm en benaming.

De vennootschap heeft de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt : "MobiCloud".

Artikel 2. - Maatschappelijke zetel.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in België bij besluit van de

zaakvoerder(s), onder voorbehoud van het naleven van de taalwetgeving, en wordt gepubliceerd in de bijlagen

tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerder(s) exploitatiezetels, kantoren en bijhuizen oprichten

in België en in het buitenland.

Artikel 3. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- Advies en ondersteuning aan bedrijven en organisaties op het vlak van informatica, organisatie en

automatisatie, met inbegrip van het beheer en uitwerking ervan, in eigen beheer of door derden

- De aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel in multimedia-producten, onder andere

computers, en randapparatuur, software en toebehoren, in een zo ruim mogelijke zin

- Het verlenen van managementdiensten en bedrijfsadviezen, het verlenen van diensten op financieel

gebied - daaronder begrepen het financieren, het aangaan en verstrekken van geldleningen en het instaan

voor schulden alles ten behoeve van gelieerde ondernemingen

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren,

doen bouwen of doen verbouwen, de promotie van en het makelen in onroerende goederen evenals alle

werkdanige onroerende transacties in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing

Ondernemingsnr :

*12301188*

0843760240

Griffie

Neergelegd

17-02-2012

OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : Recto Recto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

Verso Verso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het aanhouden van deelnemingen in vennootschappen en het deelnemen aan besturen van deze vennootschappen - opnemen van mandaten met inbegrip van vereffenaar; het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen;

- Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende en onroerende goederen desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met/deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin. Artikel 4. - Duur.

De vennootschap werd opgericht op 17 februari 2012 voor een onbeperkte duur.

Artikel 5. - Kapitaal.

Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en volstort ten belope van elfduizend honderd zestig euro (¬ 11.160,00).

Het is verdeeld in honderd (100) kapitaalaandelen zonder aanduiding van waarde, die ieder één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. - Aandelen.

De aandelen zijn op naam. Zij zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, die voor elk aandeel slechts één eigenaar erkent.

Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en naakte eigenaars, schuldeisers en pandhoudende crediteuren, moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één enkel persoon, aangeduid door hun gezamenlijk akkoord of, bij gebreke daaraan, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied van de zetel, ten verzoeke van de meest gerede partij, zoniet blijft de uitoefening van de rechten, die aan dit deel verbonden zijn, geschorst tot de gemeenschappelijke lasthebber is aangesteld.

Voor de toepassing van onderhavig artikel worden echtgenoten-eigenaars van afzonderlijke lidmaatschapsrechten geacht geen mede-eigenaars te zijn.

Artikel 7. - Voorkeurrecht.

Ingeval van kapitaalverhoging door geldelijke inbrengen, hebben de vennoten de voorkeur om in te tekenen naar verhouding van het getal aandelen dat ze reeds bezitten, overeenkomstig artikelen 309 en 310 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 8. - Overdracht en overgang van aandelen.

Onder voorbehoud van het hierna bepaalde, is elke overdracht onder levenden en elke overgang bij overlijden volstrekt nietig zo dit niet geschiedt met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/ vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan een vennoot.

Artikel 9. - Toestemming.

Elke overdracht of overgang van aandelen aan personen, die niet zonder voormelde toestemming vennoot kunnen worden, zal de vennootschap ter kennis worden gebracht bij aangetekend schrijven, dat naam, voornamen, beroep en woonplaats van de rechtgever(s) en verkrijger(s), alsmede het aantal betrokken delen en wat er op gestort is, vermeldt.

De zaakvoerders zijn dan verplicht het voorstel op de agenda te stellen van de eerstvolgende algemene vergadering, die in elk geval binnen de drie maanden na postdatum van de aangetekende brief dient door te gaan. Tegen de beslissing van deze algemene vergadering is geen verhaal mogelijk.

Artikel 10. - Recht van afkoop.

Wordt de voormelde toestemming niet verleend, dan hebben de belanghebbende vennoten en verkrijgers het recht de afkoop van de delen te vragen tegen de prijs en onder de voorwaarden, die, behoudens minnelijke schikking, zullen worden vastgesteld mits de waarde van de aandelen te bepalen door één of meerdere experten, aan te duiden door de partijen en bij gebrek aan akkoord tussen hen, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied van de maatschappelijke zetel.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalverhoging. De vastgestelde afkoopprijs zal contant moeten betaald worden, behoudens andere overeenkomst. De in dit geval verkregen aandelen kunnen niet worden overgedragen vóór de prijs volledig betaald is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien de aandelen niet afgekocht zijn door de overige vennoten en/of toegelaten derden binnen de drie maanden na de definitieve bepaling van prijs en voorwaarden, hebben de overdragers, of, in geval van overlijden van een vennoot zijn erfgenamen of legatarissen, het recht om de ontbinding van de vennootschap te vorderen; dit recht vervalt indien het niet is uitgeoefend binnen de veertig dagen na het verstrijken van de termijn van drie maanden.

Artikel 11. - Register van aandelen.

Een register van aandelen wordt in de zetel van de vennootschap gehouden. Het bevat :

10 nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen;

20 de gedane stortingen;

30 de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

De houders van aandelen kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft. Elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

Artikel 12. - Verbod tot verzegeling - verdeling.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot, mogen onder geen voorwendsel de zegels doen leggen op het bezit van de vennootschap of inventaris eisen, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

Om hun rechten te doen gelden zullen zij zich moeten houden aan de jaarlijkse inventarissen van de vennootschap.

Artikel 13. - Vereniging van alle aandelen in één hand.

De vereniging van alle aandelen in één hand heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot, natuurlijke persoon, blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere Besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en iedere volgende Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Indien de vennootschap eenhoofdig geworden is en de enige vennoot een rechtspersoon is, en indien binnen het jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of de vennootschap niet is ontbonden, wordt die enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 14. - Bestuur.

Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet-deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat; zij kan het mandaat ook herroepen en hernieuwen.

Het mandaat van een statutair zaakvoerder kan, anders dan om ernstige redenen, slechts herroepen worden door eenparig besluit van de vennoten, hemzelf inbegrepen indien hij op dat ogenblik vennoot is.

Het overlijden, ontslag, afzetting, onbekwaam-verklaring, faillissement of kennelijk onvermogen van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mede, maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg; in dat geval worden door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders opnieuw vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van hun mandaat bepaald.

Niettegenstaande het bestaan van statutaire zaakvoerder(s), kan de algemene vergadering steeds overgaan tot de benoeming van zoveel niet-statutaire zaakvoerders als zij goedvindt.

Artikel 15. - Bevoegdheden van de zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen handelend alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt en de regeling hierna voorzien.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Bij wijze van interne regeling, welke niet aan derden kan worden tegengeworpen, vereisen volgende handelingen een voorafgaandelijk besluit van de algemene vergadering :

- het verwerven van aandelen en deelnemingen in andere vennootschappen,

- het aankopen van onroerende goederen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het afsluiten van lening-, krediet- en leasingovereenkomsten,

- het afsluiten van samenwerkingsovereenkomsten met een looptijd van langer dan 3 maanden,

- het aankopen van goederen en diensten vanaf een bedrag van 5.000 EURO.

Tegenstrijdigheid van belangen

Belangenconflicten tussen de vennootschap en een zaakvoerder zullen geregeld worden

overeenkomstig de wet.

Artikel 16. - Bezoldiging van de zaakvoerder.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over

beslist.

Artikel 17. - Controle.

In de gevallen door de wet of de algemene vergadering vereist, zal de controle op de financiële toestand,

op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen

worden aan één of meer commissarissen, die benoemd worden door de algemene vergadering van

aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Artikel 18. - Algemene vergadering.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering beraadslaagt en beslist over alle zaken die de

vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegenstemden.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt ten minste vijftien dagen voor de vergadering

meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden

uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door

middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk

hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de

commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens de wet ter

beschikking moeten worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook verzonden aan de andere

opgeroepen personen die erom verzoeken.

Een algemene vergadering waarop alle op te roepen personen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan

eveneens geldig beslissen zo al deze personen hun akkoord betuigen met het gebrek aan oproeping en met de

agenda. Dit akkoord kan blijken uit een door alle betrokkenen (vennoten, zaakvoerders en in voorkomend geval

andere op te roepen personen) genomen beslissing.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de eerste vrijdag van de

maand juni te tien (10) uur, in de maatschappelijke zetel, tenzij de oproepingsberichten een andere plaats

aanduiden. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats,

op hetzelfde uur.

De zaakvoerder(s) of de commissaris(sen), zo er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij

moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

het vragen en tevens telkens het belang van de vennootschap het eist.

Zo de vennootschap nog slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die de algemene

vergadering zijn toegekend en worden zijn besluiten vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden, zoals voorzien in de wet.

Artikel 19. - Vertegenwoordiging van een vennoot.

Elke vennoot mag zich doen vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een lasthebber, die

zelf vennoot is.

Artikel 20. - Maatschappelijk jaar.

Het maatschappelijk jaar loopt van één januari tot en met eenendertig

december.

Artikel 21. - Inventaris en jaarrekening.

Na de afsluiting van het boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris en de jaarrekening opmaken.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. Zij

moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de

algemene vergadering. De jaarrekening moet door toedoen van de zaakvoerders worden neergelegd bij de

Nationale Bank van België. Deze neerlegging geschiedt binnen dertig dagen nadat de jaarrekening is

goedgekeurd en ten laatste zeven maanden na de datum van afsluiting van het boekjaar.

Artikel 22. - Winstverdeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de maatschappelijke lasten, vormt de netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt genomen : vijf ten honderd voor de wettelijke reserve tot deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 23. - Ontbinding.

De vennootschap wordt niet ontbonden door faillissement, staat van onvermogen of dood van een der vennoten.

De algemene vergadering beslist over de ontbinding op de wijze zoals het door de wet is voorzien.

Zo het netto-actief tengevolge van geleden verliezen nog slechts minder dan de helft bedraagt van het maatschappelijk kapitaal, zijn de zaakvoerders verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen om over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen te beraadslagen overeenkomstig artikel 332 Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal is geslonken, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Zo het netto-actief nog slechts een waarde van minder dan zesduizend tweehonderd euro vertegenwoordigt, kan ieder belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen, overeenkomstig artikel 333 Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders kunnen aansprakelijk gesteld worden voor schade geleden door derden, zo de algemene vergadering niet bijeengeroepen wordt overeenkomstig artikel 332 Wetboek van Vennootschappen. Artikel 24. - Vereffening.

Ingeval er voorgesteld wordt de vennootschap te ontbinden, dienen de bepalingen in acht te worden genomen van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering. Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Een vereffenaar treedt pas in functie nadat zijn benoeming overeenkomstig de wet bevestigd is door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars zijn bevoegd voor alle verrichtingen vermeld in de wet, met inbegrip van de verrichtingen waarvoor machtiging van de algemene vergadering is vereist.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Artikel 25. - Algemene bepalingen.

EENHOOFDIGE VENNOOTSCHAP

Zo de vennootschap slechts één vennoot telt, en zolang er geen tweede vennoot bijkomt, zal de vennootschap onderworpen zijn aan alle bepalingen van de éénhoofdige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die van dwingende aard zijn en afwijken van hetgeen in deze statuten is bedongen.

Zo de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit, en dit bij afwijking van hetgeen gezegd wordt in artikel 6 van onderhavige statuten.

Dit alles behoudens andersluidende beslissing van de enige vennoot.

Artikel 26.

Voor alles waarin in huidige statuten niet zou zijn voorzien, zullen partijen zich gedragen overeenkomstig de wet.

Artikel 27. - Woonstkeuze.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tot uitvoering dezer statuten kiest ieder vennoot die in het buitenland gedomicilieerd is, elke zaakvoerder, directeur en vereffenaar, woonplaats op de maatschappelijke zetel, waar alle mededelingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan."

G. OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand juni tweeduizend dertien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

H. VERGADERING DER VENNOTEN.

Benoeming zaakvoerders / Niet-Benoeming commissaris.

En onmiddellijk hierna komen de vennoten in vergadering bijeen.

Worden tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur benoemd :

Voornoemde heer VAN dER TAELEN Philip en voornoemde heer NUYENS Ben.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging overeenkomstig artikel 67 Wetboek van Vennootschappen, zullen optreden als volmachtdragers van de vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders verklaren niet getroffen te zijn door het verbod van bestuursfuncties van het Koninklijk Besluit van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

De vennoten verklaren dat uit te goeder trouw gedane schattingen blijkt dat de vennootschap gedurende het eerste boekjaar niet onder de wettelijke verplichting zal vallen om een commissaris te benoemen, zodat bij toepassing van artikel 141 Wetboek van Vennootschappen, geen commissaris benoemd wordt.

Alle beslissingen werden met unanimiteit van alle vennoten genomen.

I. BESLUITEN VAN DE ZAAKVOERDER.

Zetel

De zaakvoerders beslissen dat de zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2590 Berlaar, Itegembaan 155.

Alle beslissingen werden met unanimiteit van alle zaakvoerders genomen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen op de kruispuntbank, ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing inclusief schrapping daarvan, wordt als bijzondere lasthebber namens de vennootschap aangesteld: BVBA De Ryck, te 2222 Itegem (Heist-op-den-Berg), Schoolstraat 19, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Geert De Ryck, voor alle handelingen met betrekking tot:

" Registratie en alle latere wijzigingen als btw-plichtige;

" Alle verrichtingen via het Ondernemingsloket;

" Inschrijving en/of wijziging van inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen;

" Aanvraag en/of wijziging van een registratienummer;

" Alle overige formaliteiten met betrekking tot de vestiging van de zaak.

Sofie Van Biervliet

Notaris

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.05.2015, NGL 12.06.2015 15165-0455-010

Coordonnées
MOBICLOUD

Adresse
ITEGEMBAAN 155 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande