MOBILE DEVILS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MOBILE DEVILS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 833.862.181

Publication

07/11/2012
ÿþt

Mod POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111101111111111

*12181457*

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 5 0î. 2012

u

Ondernemingsnr

Benaming (votait) _ Mobile Devils (in Vereffening)

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

.zetel Johannes Stadluslaan 26, 2990 Wuustwezel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : sruiting Vereffening

Tekst: Uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 10 september 2012 blijkt:

1. De verdelingsstaat, opgesteld per 30 april 2012, wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

2. Aan de vereffenaar, de heer De Beuckelaer Hans wordt algehele kwijting verleend, zonder enig voorbehoud of beperking. De vergadering aanvaardt het ontslag van de vereffenaar, de heer De Beuckelaer Hans.

3. De vergadering gaat akkoord met de definitieve sluiting van de vereffening. De vennootschap houdt definitief op te bestaan.

4. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende een periode van 5 jaar bewaard worden op het adres van de vereffenaar, de heer De Beuckelaer Hans, Johannes Stadiuslaan 26 te 2990 Wuustwezel.

Gedaan te Wuustwezel, 10 september 2012

De Beuckelaer Hans Vereffenaar

flp de laatste blz. van R vermelden : Reco : Naam ën Hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van dë perso(p)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

0833.862.181

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

23/05/2012
ÿþ~

Mod POF S 1.1

Î-.uik iá In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b " iaossass* AN

Neergelegd ter.gr71üa van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

.10 MEI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0833.862.181

Benaming (voluit) : Mobile Davits

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Johannes Stadiuslaan 26, 2990 Wuustwezel

(volledig adres)

Onderweroten) akte : In vereffeningstelling, Ontslag & Benoeming

Tekst :

Uit het verslag van 31 maart 2012 blijkt dat volgende besluiten werden

genomen:

1. De vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen.

2. Als vereffenaar wordt de heer De Beuckelaer Hans, wonende te 2990 Wuustwezel, Johannes Stadiuslaan 26 aangesteld, het mandaat is onbezoldigd.

3. De zaakvoerders worden ontlast en er wordt kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat.

Homologatie van de aanstelling van de vereffenaar werd goedgekeurd bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 27 april 2012.

De heer De Beuckelaer Hans

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

02/03/2011
ÿþ i 15L~~1)En) I 1 Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

1 !III

" 11033471*

Vc behc aar Belç Staal

lleictge{egd ter eriffie vile de Redrt6rtmi von Xoojlp#:anfiei Antwerpen, op

1 8 FEB. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : v g 33 . Q 6 L - " t $./

Benaming

(voluit) : Mobile Devils

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Johannes Stadiuslaan 26, 2990 Wuustwezel

Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens akte , opgemaakt op 20 januari 2011, werd door de heer DE BEUCKELAER Hans, geboren op 13 juni1978, wonende te 2990 Wuustwezel, Johannes Stadiuslaan 26 en de heer VAN RENSBERGEN Jan, geboren op 30 juli 1982, wonende te 3200 Gelrode, Bergstraat 39

1. Een vennootschap onder firma wordt opgericht en is genaamd Mobile Devils

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2990 Wuustwezel, Johannes Stadiuslaan 26.

3. Het maatschappelijk doel omvat:

-In België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname in de ontwikkeling en de verkoop van software en alle aanverwante of afgeleide producten, inclusief hardware, opleidingen, diensten met betrekking tot voornoemde activiteiten of welke gebruikelijk kunnen geacht worden in de sector van informatie;

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijf en negentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

-Daarnaast heeft de vennootschap eveneens tot doel digitale gegevens te verwerken, transmissie van geluid,

beelden, radio- en televiesiprogramma's en overige grafische activiteiten ,

- Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes, ontwerpen van publicitaire teksten en slogans, publicitaire films en artikelen;

-Het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in diverse media;

-Het verkopen van mobiele toestellen

-Activiteiten van systeemintegrators, gegevensverwerking en databanken

-En met alles wat daar in de ruimste zin toebehoort of dienstig kan zijn, het geheel zowel in binnen- als in buitenland.

-De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

-De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

-Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij ..mag ook de functie van bestuurder_of.vereffenaar in andere.vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

In het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doe[, dit zowel in België als in het buitenland.

Dit alles in de ruimst mogelijke zin en dit zonder dat de opsommingen beperkend mogen zijn.

4. De vennootschap is opgericht voor onbepaald duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 300,00, volledig volstort bij de oprichting.

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in het register van aandelen, dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

1) de heer DE BEUCKELAER Hans, voornoemd, stort het bedrag van hondervijftig euro ( ¬ 150,00 ) voor 50 aandelen, met een fractiewaarde van één/honderdste ( 11100 ) van het kapitaal.

2) meneer VAN RENSBERGEN Jan, voornoemd,volstort het bedrag van honderdvijftig euro (¬ 150,00) voor 50 aandelen, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) van het kapitaal.

6. Worden benoemd tot zaakvoerders: de heer De Beuckelaer Hans en de heer Van Rensbergen Jan, voornoemd, die verklaren te aanvaarden.

De mandaten zijn onbezoldigd en gelden voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door de handtekening van één van de zaakvoerders.

7. Worden benoemd tot vaste vertegenwoordigers : de heer De Beuckelaer Hans en Van Rensbergen Jan, voornoemd, die verklaren te aanvaarden.

8. Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt per 31 december. Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 31 december 2011. De algemene vergadering zal voor de eerste keer gehouden worden in het jaar 2012.

9. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst, die besteedt wordt als volgt:

1) ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

2) over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders

10. Voor de vervroegde ontbinding is steeds een éénpang besluit van alle vennoten vereist. Zolang de vereffenaars niet aangeduid zijn, blijven alle vennoten belast met de vereffening.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten, dit naar evenredigheid met aantal aandelen dat ze bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Goetschalckx & Van Brecht BVBA, gevestigd te 2990 Wuustwezel, Theo Verellenlaan 44 of welke andere door hen aangewezen persoon, is aangewezen om alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op inschrijving in de Kruispuntbank van de Ondernemingen.

Gedaan te Wuustwezel op datum als voormeld. Na de individuele controle hebben de partijen getekend en heeft iedere vennoot een getekend exemplaar ontvangen.

Wuustwezel, 20 januari 2011.

de heer DE BEUCKELAER Hans, de heer VAN RENSBERGEN Jan

zaakvoerder, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

.

Coordonnées
MOBILE DEVILS

Adresse
JOHANNES STADIUSLAAN 26 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande