MOBILITY RENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOBILITY RENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.745.708

Publication

30/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; - Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies: - Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur; - Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten van functies in andere vennootschappen of ondernemingen zoals bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar;

- Het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- De uitbating van een carwash;

- De bemiddeling in verzekeringen;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

5. kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal kan gewijzigd worden. Het kapitaal is volledig geplaatst.

6. bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

7. Vertegenwoordiging:

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

8. Boekjaar: 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015.

9. Jaarvergadering: eerste woensdag van juni om 10u.

10. Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering:

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient

te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig

vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

11. Bestemming winst/vereffeningssaldo: conform de wet.

12. Zaakvoerder(s):

Er worden twee zaakvoerders benoemd voor een onbepaalde duur:

1/ De naamloze vennootschap  Groep Van Houdt , met zetel te 2440 Geel, Molseweg 1, Rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Turnhout BTW BE 0407.270.039, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: de heer Edwin Van Houdt, wonende te 2200 Herentals, Lierseweg 308.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Van Houdt E&S , met zetel te 2440 Geel, Molseweg 1, rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Turnhout 0543.443.092, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Sabine Van Houdt, wonende te 2440 Geel, Heistraat 125,

hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, die aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn opdracht wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13. Overname van verbintenissen:

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan vanaf de ondertekening dezer tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zijn eveneens onderworpen aan voormeld artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

14. Volmacht:

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

- De heer Luc Eberhardt;

- De heer Francis van der Haert;

- Mejuffrouw Julie Schaerlaken.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Katrien EERENS, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 19.07.2016 16338-0582-025

Coordonnées
MOBILITY RENT

Adresse
HEISTRAAT 125 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande