MOBRIC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MOBRIC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.707.332

Publication

13/11/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

111

Mod Warti 11.1

I t I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van Neer e. I ter vriffie van

:K AN KOOPHANDEL

3 i OU, U13

TURNHOUT

ier,

Ondernemingsnr : 0450707332

Benaming

(voluit) : MOBRIC

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2440 Geel, Klavet 25

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIE

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MOBRIC" opgemaakt door het ambt van Meester Tom Verhaegen, geassocieerd notaris, te Overijse, op zesentwintig', September tweeduizend dertien, geregistreerd te kantoor Overijse, de één oktober tweeduizend dertien. Drie bladen, geen verzendingen. Boek 133, blad 43, vak 11. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), De Ontvanger, ar (getekend) K. GUNS, Adviseur ail blijkt dat;

1)De vergaderingen het aangekondigde fusievoorstel goedkeurde, waarin voorgesteld werd dat de vennootschap "MOBRIC" door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "MOREST'.

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MOBRIC" besloten heeft de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "MOREST",

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MOREST" besloten heeft tot fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen vennootschap "MOBRIC" over te gaan.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "MOBRIC", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van een ontbinding zonder vereffening, over op de naamloze vennootschap "MOREST", die houdster is van alle aandelen van de vennootschap "MOBR1C".

De raden van bestuur hebben zich ervan vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van. de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken, vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan. De overname wordt verwezenlijkt zonder, kapitaalverhoging van de vennootschap "MOREST".

Vermits de overnemende vennootschap "MOREST" houdster is van alle aandelen van de overgenomen ' vennootschap "MOBRIC", worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "MOBRIC" vernietigd.

De vergadering van de naamloze vennootschap "MOBR1C" vaststelde dat er geen onroerende goederen behoren tot haar vermogen.

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap "MOBRIC" boekhoudkundig ' geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende venncotschap "MOREST" wordt bepaald op 1 november 2012.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap "MOBRIC" gedaan, komen voor rekening van de overnemende venncotschap "MOREST" en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

Ten gevolge van deze fusie houdt de naamloze vennootschap "MOBR1C" vanaf heden op te bestaan.

Het archief van de overgenomen vennootschap "MOBRIC" omvat aile wettelijke boeken en bescheiden en

" wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap "MOBRIC" opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden,

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap MOBRIC worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap MOREST opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap MOBRIC, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

2)De vergadering van de overnemende vennootschap MOREST besloten heeft het ontslag van de huidige bestuurders van de overgenomen vennootschap MOBRIC, te weten de heer Jacques SPELEERS en mevrouw E3arbara SPELEERS, te aanvaarden en hen kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

111111111,q1.11,111 J11111111

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voort

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



(getekend) geassocieerd notaris Johan Busschaert.

Tegelijk neergelegd:

-Afschrift onvoldoende quorom





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van uik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 12.09.2013, NGL 24.09.2013 13591-0379-016
06/09/2013
ÿþbt

E St

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van ciAIER G E L E G D

GnIFFI SOHTBANK VAN

.

" 8 Ai 6, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

UIIUHui~~ii~ii~1ii looi

Ondernemingsnr : 0450.707.332 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

MOBRIC

Rechtsvorm : NV

Zetel : KLAVET 25, 2440 GEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANDUIDING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Naar aanleiding van het overlijden van de heer Philippe Speleers die optrad als vaste vertegenwoordiger van de NV MOREST, met zetel te 2440 Geel, Klavet 25, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, heeft de vennootschap kennis genomen van de beslissing d.d. 2 augustus 2013 van de raad van bestuur van de NV MOREST om de heer Jacques Speleers wonende te 9681 Maarkedal, Ommegangstraat 28, met ingang van dezelfde datum aan te duiden als nieuwe vaste vertegenwoordiger.

Barbara Speleers NV MOREST

Bestuurder Vaste Vertegenwoordiger Jacques Speleers

Gedelegeerde bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Griffie

04/06/2013
ÿþa i liii, iwa11i030 lila *eii

Med Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

N

a ente

eergelegd ter griffie van de

`REefiTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 4 MEI 2013

TURNHOUT

De Griffier,

Ondernemingsnr : 0450.707.332

Benaming

(voluit) : MOBRIC

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Klavet 25, 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 10 januari 2013 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig artikel 676 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen:

de overnemende vennootschap MOREST NV, met maatschappelijke zetel te Klavet 25, 2440 Geel,

- de overgenomen vennootschap MOBRIC NV, met maatschappelijke zetel te Klavet 25, 2440 Geel.

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art 719 1° W.Venn.)

I.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

De naamloze vennootschap MOREST werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Tom Verhaegen te Overijse op 4 juni 2002, verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 juni 2002, onder nummer 2002-06-28/116.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd. De laatste wijziging betreffende overige aanpassingen van de statuten werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2012, onder het nummer 2012-01-1010007895.

Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Klavet 25.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt £ 62.000,00 verdeeld in 620 aandelen zonder nominale waarde. Het

kapitaal is volledig volstort,

Doel

"De vennootschap heeft als doel:

het beheer, de aankoop en verkoop, de huur en verhuur van alle soorten roerende en onroerende

_ _ goederen, in de ruimste zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen en in alle andere rechtspersonen.

- Alle activiteiten van consultancy en adviesverlening.

Het uitoefenen van alle mogelijke agrarische activiteiten in de meest ruime zin, als daar zijn veeteelt, akkerbouw, tuinbouw, het uitbaten van een paardenstoeterij, het beheren van eigen eigendommen op de meest ecologische manier, het aankopen, leasen, huren van alle mogelijke materiaal nodig voor de uitoefening van deze activiteiten.

Dit alles in de meest ruime zin,

De vennootschap mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van dien aard zijn haar handel of nijverheid te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

De heer Philippe Speleers, bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

De heer Jacques Speleers, bestuurder;

Mevrouw Barbara Speleers, bestuurder,

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout. Het ondernemingsnummer van de

vennootschap is: 0477,772.807,

1,1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

De naamloze vennootschap MOBRIC werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Michel Brandhof te Diest op 25/0811993, verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 september 1993, onder nummer 1993-09-09/090.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd, De laatste wijziging betrof ondermeer een omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, Deze wijziging werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari 2012, onder het nummer 2012-07-17/0014400.

Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Klavet 25,

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt E 86.762,73 verdeeld in 350 aandelen met elk een gelijke

fractiewaarde van 1/350ste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volstort,

Doel

"De vennootschap heeft als doel:

De uitbating van een doe-het-zelf zaak, zijnde een kleinhandel in drogisterij, verf, onderhoudsprodukten en  artikelen, meubelen, meubileringsartikelen, hout en alle bijprodukten, houten voorwerpen, behangpapier, zolderbekleding, sierglaswerk en sierceramiek, dinanderie en sierijzerwerk, sanitaire artikelen, ijzerwerk, blikwaren en huishoudartikelen, snijgereedschap, verlichtingsartikelen, bouwmaterialen, elektrische benodigdheden, alle soorten gereedschappen, boeken en tijdschriften en elektrische machines, hetzij alle artikelen van doe-het-zelf in de meest ruime betekenis. Aldus is deze opsomming niet beperkend. De vennootschap zal verder alle industriële, commerciële, financiële of burgerlijke verrichtingen kunnen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

Verhuring materiaal en camionet,

Uitbating parking.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar

onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar produkten kunnen

vergemakkelijken,

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar in ander vennootschappen uitoefenen."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

Morest NV vertegenwoordigd door dir. Philippe Speleers, bestuurder en gedelegeerd bestuurder; Mevrouw Barbara Speleers, bestuurder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen. Het ondernemingsnummer van

de vennootschap is: 0450.707.332.

1.2. Boekhoudkundige datum (art 719 2° W.Venn.)

" De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 november 2012.

1.3. Bijzondere rechten (art 719 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4. Bijzondere voordelen (art 719 4° W,Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

2, Motivering van de fusie

De economische en organisatorische werkelijkheid verantwoorden niet langer het bestaan van twee afzonderlijke entiteiten. Door deze geruisloze fusie is de juridische realiteit een weerspiegeling van de economische.

3. Bijkomende vermeldingen

3.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap.

De samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap zit in bijlage ingesloten en maakt integraal deel uit van dit fusievoorstel.

3.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dient het doel van de overnemende vennootschap te worden uitgebreid.

3.3. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

L.

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Onderhavige tekst werd opgesteld op 10 januari 2013 te Geel, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

MOREST NV

Vertegenwoordigd door dhr. Philippe SPELEERS

Gedelegeerd Bestuurder

Barbara SPELEERS

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.01.2012, GGK 29.06.2012, NGL 20.07.2012 12318-0042-019
05/03/2012 : ANA072972
17/01/2012 : ANA072972
25/07/2011 : ANA072972
28/09/2010 : ANA072972
20/07/2009 : ANA072972
10/09/2008 : ANA072972
07/07/2008 : ANA072972
09/07/2007 : ANA072972
06/07/2006 : ANA072972
04/07/2005 : ANA072972
21/06/2005 : ANA072972
07/07/2004 : ANA072972
04/08/2003 : ANA072972
14/01/2003 : ANA072972
15/10/2002 : LE085324
21/08/2002 : LE085324
12/04/2002 : LE085324
24/03/2001 : LE085324
02/04/1999 : LE085324
17/10/1998 : LE85324
01/01/1997 : LE85324

Coordonnées
MOBRIC

Adresse
KLAVET 25 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande