MOETS

Société en commandite simple


Dénomination : MOETS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 539.770.752

Publication

09/10/2013
ÿþPM M1Sod Word 11.1

A In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vi beh~ aai

Bep

Staa

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

5 35 9-5Z

MOETS

MOETS

11111111.11,11.p1111.11!1111111 7

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koer.::SElle twerpen

De Griffier

Griffie

Rechtsvoren : GEWONE COMMANDITAIRE VENNNOOTSCHAP

Zetel : Voorspoedlei 38,2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING MOETS

Oprichtingen en wijzigingen

Op 20 september 2013 zijn bijeengekomen op de zetel van de vennootschap:

a)De heer Deckers, Peter Frans Gerard wonende te Voorspoedlei 38, 2640 Mortsel, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 78.03.12-141.91.

b)Mevrouw Froidmont, Inge Maria Amold wonende te Voorspoedleï 38, 2640 Mortsel ingeschreven in het rijksregister onder nummer 78.11.16-110.58.

Die overeenkomen tussen hen een gewone commanditaire vennootschap op te richten, (.OPRICHTING EN INBRENG

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt Moets. Haar maatschappelijke zetel wordt gevestigd te Mortsel (2640) in de Voorspoedlei 38.

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbreng in speciën:

° de comparant sub a) belooft en doet een inbreng in speciën van duizend negen honderd tachtig (1980)

euro waarvoor hij 991100 van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt;

° de comparant sub b) belooft en doet een inbreng in speciën van twintig (20) euro waarvoor zij 1/100 van

het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt.

Derhalve bedraagt het totaal van de onderschreven inbrengen, als kapitaal geplaatst en bijeengebracht, tweeduizend (2000) euro.

De comparant sub a) is beherend vennoot (zaakvoerder). Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

De comparant sub b) is de stille vennoot. Haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van haar inbreng, zoals hierboven werd vastgesteld.

De statuten zijn bepaald zoals hierna werd opgegeven.

II. STATUTEN

Artikel 1. Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt Moets.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm en benaming zijn aangenomen als een essentieel element van het vennootschapscontract, dat slechts bij unaniem besluit van alle vennoten kan gewijzigd worden.

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Mortsel, Voorspoedlei 38 en wordt verplaatst naar enige andere plaats in België bij besluit van de beherende vennoot.

Artikel 3, Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. De vennootschap wordt niet ontbonden bij ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamverklaring van een vennoot of bij vereffening of faillissement van een vennoot-rechtspersoon. Zij kan slechts worden ontbonden in de gevallen voorzien bij artikel 70.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden, in België of in het buitenland :

" Het uitoefenen van managements-, consultings- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze.

-Net verlenen van diensten, advies en ondersteuning aan zelfstandigen, verenigingen en vennootschappen ten behoeve van en ter promotie van projectbeheer, procesverbetering en waarderend onderzoek in alle facetten en domeinen van deze en aanverwante disciplines.

" Het faciliteren, promoten en realiseren van toenadering, afstemming en wisselwerking tussen onderwijs, not-for-profit en de bedrijfswereld, met het oog deze aan te moedigen tot en te begeleiden in de disciplines van projectbeheer, procesverbetering en waarderend onderzoek.

" De uitbating van een bureau van raadgeving, studie, organisatie, management, beheer, vorming, en diensten inzake commerciële, industriële, financiële, sociale aangelegenheden, en op het gebied van de rekrutering en de selectie.

.De vervaardiging, conceptie, verandering, aankoop en verkoop, de invoer en de uitvoer, de herstelling, de makelarij, de vertegenwoordiging en de handel in het algemeen van alle artikelen, goederen, koopwaar, diensten, rechten, gekende of toekomstige methodes, waarvan de markt op het huidige ogenblik niet gereglementeerd is ter ondersteuning van de disciplines van projectbeheer, procesverbetering, waarderend onderzoek en aanverwante disciplines.

" Het adviseren, het assisteren en bemiddelen, het concipiëren, implementeren, uitvoeren en beheren van opdrachten en projecten in het terrein van:

oDigitale, mobiele en vaste netwerkdiensten;

oStructureren en beheren van ICT infrastructurele workflow;

oVerzamelen en beheren van business processen;

overwerken van gegevens in (reeds bestaande of eigen ontwikkelde databanken);

.1-let maken, verhuren en verkopen van software-programma's, websites en grafische ontwerpen, het verstrekken van advies voor het gebruik, het maken en beheer van software- en hardwaretoepassingen, websites en grafische ontwerpen in de ruimste zin; het verkopen, verhuren, assembleren en herstellen van elektronische componenten en computers.

" Het aankopen, verkopen, huren en verhuren van apparatuur en onroerende goederen.

" Het beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen. Zo mag de vennootschap ondermeer overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld; zij mag echter haar activiteiten niet zodanig uitoefenen dat zij de hoedanigheid van een vastgoedhandelaar krijgt.

'Net leveren van bijdragen en publicaties in tijdschriften en boeken, zij het schrijven en uitgeven van integrale boeken. Commissies in verband met bovenstaande worden bijgevolg geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Het verzorgen en organiseren van cursussen, seminaries, opleidingen en training.

" Het optreden als zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

" De vennootschap kan alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen gaan doen, die kunnen bijdragen tot de verwezelijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken,

" Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezelijking van haar eigen doel, en aldus door de inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

.De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheiidssteiling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken,

" De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in,

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, ln het algemeen zal de vennootschap voor eigen rekening of voor rekening van derden alle administratieve, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in binnen- en buitenland, en dit rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of handelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen, te vergemakkelijken of uit te breiden.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

Artikel 5. Kapitaal

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbrengen in speciën ten belope van twee duizend (2.000) euro en wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen, met fractiewaarde.

De aandelen zijn op naam.

Artikel 6. Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten beherende en stille vennoten. De vennootschap dient slechts één beherende en één stille vennoot te hebben. Niemand kan vennoot worden dan mits aanvaarding van zijn kandidatuur door de algemene vergadering bij éénparigheid.

De hoedanigheid van vennoot eindigt bij overlijden, bij ontslag of bij onderbewindstelling. De uittredende vennoot of zijn rechtverkrijgende(n) hebben het recht op terugbetaling van zijn inbreng.

De functie van de beherende vennoot - zaakvoerder is bezoldigd.

Artikel 7. Bestuur en controle

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer beherende vennoten die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren.

Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten, zijn ongeldig en niet tegenstelbaar aan derden, en evenmin kunnen ze door derden worden tegengeworpen aan de vennootschap.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegheid van een commissaris en heeft recht op de informatie bepaald in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant, De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap, indien hij met haar instemming wordt benoemd of indien de vergoeding te haren laste wordt gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

, ` 1 S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8. Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om achtien uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven.

is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur,

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten.

De vennoten komen bijeen op uitnodiging van de voorzitter of de ondervoorzitter en dit bij brief, verzonden aan de vennoten.

Behoudens in geval van hoogdringendheid, dient de uitnodiging ten minste acht dagen voor de vergadering verstuurd te worden.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, bijgestaan door, en bij zijn afwezigheid, vervangen door de ondervoorzitter.

De notulen worden onder zijn leiding opgesteld door de secretaris, die geen vennoot moet zijn,

Als voorzitter fungeert de beherende vennoot die in voorkomend geval door de meerderheid van de beherende vennoten is verkozen.

Als ondervoorzitter fungeert de stille vennoot die in voorkomend geval door de meerderheid der stille vennoten is verkozen.

Geen onderwerp mag in de vergadering worden aangesneden indien het niet op de agenda voorkomt, tenzij de vergadering voltallig is en instemt met de behandeling van dat punt.

Er wordt gestemd per hoofd. In de regel wordt er bij naamafroeping door handopsteking gestemd.

Een algemene vergadering kan slechts geldig tot een besluit komen indien ten minste de meerderheid van de beherende vennoten aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn. Vertegenwoordiging is geoorloofd doch alleen mogelijk mits de volmacht schriftelijk is gegeven aan de medevennoot, en een vennoot mag niet meer dan twee andere vennoten vertegenwoordigen.

Opdat de vergadering een geldig besluit zou kunnen nemen, dient het voorstel de goedkeuring te bekomen van de meerderheid van de vennoten. Bij evenwicht van stemmen geldt de stem van de voorzitter als dubbel.

Artikel 9. Boekjaar  Jaarrekening  Bestemming van het resultaat

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december, Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt/maken de beherende venno(o)t(en) de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maakt/maken hij/zij de jaarrekening van het afgesloten boekjaar op.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en de vennootschappenwet. Zij wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergaderingzoals voorzien in artikel 8.

De algemene vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten bij meerderheid van de vennoten. Bij evenwicht van stemmen geldt de stem van de voorzitter als dubbel. Het positieve of negatieve saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst of nettoverlies van de vennootschap.

De algemene vergadering kan bij besluit, genomen bij meerderheid van de vennoten, voor een welbepaald jaar, de winst volgens een verdeelsleutel verdelen, of geheel of ten dele reserveren.

Artikel 10. Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ingevolge een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij door het besluit van de beherende vennoot of door overlijden van de beherende vennoot.

Bijlagenb j riet-Bèlgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

V ,6r=

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan. Bij overlijden van de beherende vennoot zullen zijn wettelijke rechtsopvolgers in zijn plaats treden en samen met de andere vennoten de algemene vergadering vormen, die de vereffenaar zal aanduiden.

De vereffening geschiedt door een of meer vereffenaars, door de algemene vergadering te kiezen. De vereffenaar/vereffenaars treedt/treden individueel op. Hij/zij oefent/oefenen in voorkomend geval zijn/hun functie uit tegen vergoeding waarvan het bedrag wordt vastgesteld door de algemene vergadering bij zijn/hun aanstelling.

Het nettoresultaat van de vereffening en de aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of de consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar verdeeld onder de beherende vennoten ieder volgens hun aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Als de vereffenaar/vereffenaars zijn/hun opdracht heeft/hebben beëindigd, brengt/brengen hij/zij verslag uit aan de algemene vergadering die, na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de algemene vergadering aangestelde commissaris ter verificatie van de vereffeningsrekening, deze goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening gesloten is.

Voor de vereffening van de lopende zaken die betrekking hebben op het voeren van de titel van belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft

Artikel 11.

De vennoot kan zijn aandelen niet afstaan noch zich verenigen met een derde persoon met betrekking tot zijn aandelen, zonder uitdrukkelijk en geschreven akkoord van zijn medevennoten. De afstand, indien deze wordt toegelaten, kan slechts gebeuren met inachtname van de regels van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 12.

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen zullen ais niet geschreven worden beschouwd.

Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die overeenstemmen met onderhavige statuten en die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegd.

III.SLOiBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingtreding van de vennootschap treffen comparanten, in de algemene vergadering verenigd, de volgende besluiten :

Eerste boekjaar

Het eerste verlengd boekjaar begint vanaf heden en eindigt op 31 december 2014,

Bijzondere volmacht

Accountantskantoor Baes Accounting Expert Services BVBA, wonende te 9120 Beveren, Grote Heidestraat 60, wordt aangesteld als bijzondere gevolmachtigde om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister te bekomen en alle dienstige formaliteiten dienaangaande te verrichten.

Opgemaakt op 20 september 2013 in twee exemplaren. Iedere vennoot verklaart één exemplaar van deze overeenkomst te hebben ontvangen. Een kopie voor de voorlegging ter registratie werd eveneens ondertekend.

Gecommanditeerde

Peter Deckers

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 31.08.2015 15571-0412-010

Coordonnées
MOETS

Adresse
VOORSPOEDLEI 38 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande