MOFO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOFO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.409.339

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 28.03.2014 14079-0166-015
10/09/2013
ÿþ f_r ~f lP iÿ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

StaatsblaC

"e4z;e,e5;,; de Roch/bot

virn Koophundel fe Antwer,pen, opz

Griffie 3 O AGG. 2013

Ondernemingsnr : 0845.409.339

Benaming (voluit) : Mofo

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijnkaai 37 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 01/06/2013

De vergadering beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Potaardestraat 74 bus 9 te 2845 Niet.

Daniéls Pascale

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz_ van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/05/2012
ÿþmod 11.1

11W; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel ai n 11111111111111011l

BE *iaoaasos"

Sta

Ondememingsnr : )8/15.449.339

Benaming (voluit); Moto

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : mijnkaai 37

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op negentien april tweeduizend en twaalf, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoten:

a. De heer VEYSSIÈRE David, geboren te Brasschaat op zeven december negentienhonderdzevenentachtig, [R,R. 87.12.07-393.47], wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Dokter Maurice Timmermanslaan 14.

b. Mevrouw DANIÈLS Pascale Georges Philomène, geboren te Merksem op tweeëntwintig januari negentienhonderdvijfenzestig, [R.R. 65.01.22-480.38], wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Dokter Maurice Timmermanslaan 14,

c. De heer GUIDOTTI Pasquale, geboren te Genova op eenendertig maart negentienhonderdtweeënzestig, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Taxandriastraat 17

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "MOFO"

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Rijnkaai 37. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating van en de participatie in: drankgelegenheden, verbruiksalons en taveernes, restaurants, private clubs, dancings, discotheken, hotels en logementhuizen, feestzalen, ontspanningscentra, alle installaties en inrichtingen behorende tot of aansluitend bij de horecasector en de ontspanningswereld. Het inrichten van: vertoningen, concerten, congressen, beurzen en tentoonstellingen, sport en culturele manifestaties. Verhuring van feestzalen en andere ruimtes, het organiseren van evenementen eetmalen, feesten en vermakelijkheden, - de uitbating van gezelschapsspelen, de aan- en verkoop van alle daarmee verband houdende producten en diensten.

Studie-, organisatie-, en raadgevend bureau inzake financiële handels-, fiscale of sociale aangelegenheden. Het leveren van diensten in de breedst mogelijke zin, Uitbating frituur verbruikerssalon pita en shoarma.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet worden verstaan in de breedst mogelijke zin. Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden,

Het inrichten van kunstvertoningen en socio-culturele activiteiten in de breedste zin van het woord. Het optreden als tussenpersoon in de handel. Het organiseren van film en media activiteiten. Al deze activiteiten hiervoor genoemd mogen tevens in het kader van de ambulante handel plaatsvinden, oa via markten en straathandel. Detailhandel in diverse luxe artikelen en culturele, antieke en/of artistieke artikelen in de breedste zin van het woord.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of on rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de cormissionairs.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand te stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Neersggigd ter griiiie.van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 0 APR. 2011.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking of op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen,

Zij mag zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

5. Duur: onbepaalde duur.

6, Boekjaar Het boekjaar begint op de eerste juli en eiindigt op de dertigste juni van ieder jaar.

Ieder jaar maken de zaakvoerder(s) een inventaris op, waarin wordt aangegeven: alle onroerende en roerende waarden en alle activa en passiva van de vennootschap, met in bijlage, een beknopt overzicht van haar verbintenissen, alsook van de schulden der zaakvoerder(s) jegens de vennootschap. Op dezelfde datum wordt de jaarrekening opgesteld, die de balans, de resultaatrekening en de toelichting omvat,

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken, voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en dertien.

7. Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwcordlgd

door honderd (100) aandelen van ieder honderd zesentachtig Euro.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting voor zesduizend tweehonderd euro volstort.

Op het kapitaal werd in speciën ingeschreven als volgt:

- door comparant sub 1: voor drieduizend zevenhonderd twintig Euro, zijnde twintig aandelen;

- door comparant sub 2: voor negenduizend driehonderd Euro, zijnde vijftig aandelen;

- door comparant sub 3: voor vijfduizend vijfhonderd tachtig Euro, zijnde dertig aandelen.

Totaal: achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR) zijnde honderd (100) aandelen

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet, Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk aile macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder. Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

9: Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: Mevrouw DANIELS Pascale Georges Philomène, voornoemd. Het mandaat van zaakvoerder is van onbepaalde duur en onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist,

Tot hoofd van de technische leiding wordt aangesteld de heer GUIDOTTI Pasquale, voornoemd,

10. Jaarvergadering:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste maandag van de maand december om

vijftien uur in de zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in België, vernield in het bericht van

bijeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een feestdag valt, heeft de jaarlijkse algemene vergadering plaats op

de eerst volgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

11. Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan ADM Consult bvba met als

zaakvoerder de heer Stijn Aelterman, wonende te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 32/31 om

-bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen

inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

-de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte

tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

1 .~t ti"oor-

behouden a%n het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 28.01.2016 16030-0483-015
27/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 26.12.2016, NGL 22.02.2017 17048-0385-013

Coordonnées
MOFO

Adresse
POTAARDESTRAAT 74, BUS 9 2845 NIEL

Code postal : 2845
Localité : NIEL
Commune : NIEL
Province : Anvers
Région : Région flamande