MOJITO MADNESS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOJITO MADNESS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.557.433

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 23.07.2014 14337-0498-012
13/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.11.2012, NGL 07.12.2012 12660-0363-012
18/01/2011
ÿþt t '

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1

Mod2.i

1 1J 1 . L3 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

07"0t-2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANIelffie MECHELEN

Benaming :

(voluit): Mojito Madness

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2890 Sint-Amands, Voortstraat 34 E

Onderwerp akte : OPRICHTING

*iioo ev1 ea*

Ondernemingsnr : g3 Z -S 4 33

1 Uit een akte verleden voor notaris Ann DE BLOCK, te Sint-Amands, op 28 december 2010, blijkt dat volgende coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door: 1/ De heer Van Steen Mathias Jan Carla, geboren te Dendermonde op 10 september 1986, wonende te 2890 Sint-Amands, Oppuursdorp 60; 2/ De heer Maas Jens, geboren te Bornem op 24 augustus 1984, wonende te 2890 Sint-Amands,

Oppuursdorp 55; j

131 De heer Pauweis Pieter Marc, geboren te Bornem op 17 januari 1986, wonende te 2890 Sint-1 Amands, Kattestraat 108;

4/ De heer Jansegers Yannick Guido Myriam, geboren te Dendermonde op 1 maart 1984, wonende te

II 2890 Sint-Amands, Voortstraat 34.

i

Rechtsvorm - naam

1 De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte Î aansprakelijkheid. Haar naam is "Mojito Madness".

j De woorden «coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid» of de afkorting «CVBA» !moeten in alle akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap die naam onmiddellijk I ii voorafgaan of volgen. Zetel

I De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint-Amands, Voortstraat 34 E. Hij kan worden j verplaatst bij beslissing van de raad van bestuur. {Bij beslissing van de raad van bestuur mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere j 1 plaatsen in België en in het buitenland.

I Doel É

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen !rekening:

-De uitbating van cocktailbars, waaronder verstaan is:

De verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met l enigerlei vorm van amusement door cafés, bars, bierhallen enzomeer. -De regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privéclubs, die hun omzet verwezenlijken j f door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op !

1 consumpties. Î

j -Alle zakelijke dienstverlening.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks;

1 of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. ,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar

in andere vennootschappen of ondernemingen. 1

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende ofJ

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Luik B - vervolg

behouden ronroerende handelingen verrichten in rechtstreeks ofonrechtstreeks verband met haar; maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele tel Î vergemakkelijken. I Duur

aan het 1 De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

--~ëlgiscFi Kapitaal  vast gedeelte van het kapitaal - volstorting  aandelen

Staatsblad Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. ?Het is vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzeventig aandelen, op naam met een nominale l waarde van vijftig euro elk.

I Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven door elk van de voornoemde 1 comparanten op elk vierduizend zeshonderd vijftig euro vertegenwoordigd door drieënegentig

aandelen. I

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399 van het j Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE 83 731014544315 bij KBC zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest, i dat niet aan deze akte zal gehecht blijven maar door de notaris zal worden bewaard.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven gelijkelijk en gedeeltelijk volgestort voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro.

1 Aansprakelijkheid

1 De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving. Onder de }vennoten bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid.

1 De vennoten zijn vennoot i 1. de ondertekenaars van deze akte, hierna «oprichters» genoemd,

2. de natuurlijke en rechtspersonen door het bestuursorgaan waarvan sprake in artikel 21 als vennoot j I aanvaard. Wordt de aanvaarding geweigerd, dan hoeft het bestuursorgaan haar beslissing niet te verantwoorden. Om als vennoot te worden aanvaard, moet de aanvrager bij toepassing van artikel 61 ten minste op één aandeel inschrijven tegen de voorwaarden vastgesteld door het bestuursorgaan en I op elk aandeel ten minste één vierde storten. De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met de huishoudelijke reglementen.

I De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het I aandelenregister, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van Vennootschappen.

i Einde van het lidmaatschap

1 De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap ingevolge hun: uittreding; overlijden; Î

j uitsluiting; faillissement, kennelijk onvermogen; ontbinding gepaard gaand met vereffening.

Uitsluiting van vennoten Î

Iedere vennoot kan om gegreinde redenen of om elke andere in de statuten vermelde oorzaak i uitgesloten worden. De redenen kunnen in een huishoudelijk reglement worden opgenomen. De 1 uitsluiting wordt uitgesproken door het bestuursorgaan.

f De vennoot van wie de uitsluiting wordt gevraagd, moet worden uitgenodigd zijn opmerking binnen

f een maand na de verzending van een aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting i

schriftelijk kenbaar te maken aan het orgaan van de vennootschap dat de uitsluiting moet uitspreken.

f Als hij erom verzoekt in zijn schriftelijke opmerkingen, moet de vennoot worden gehoord. Elke

i beslissing tot uitsluiting moet met redenen omkleed zijn.

i De beslissing tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door het bestuursorgaan. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De I uitsluiting wordt in het register van de vennoten overgeschreven. Een eensluidend afschrift van de 1 beslissing wordt binnen de vijftien dagen per aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot verstuurd.

Bestuur

I De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit maximaal acht

j leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, 1 zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te f duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening 1 = van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste I vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam,

en voor eigen rekening zou vervullen. Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene #

j vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of

f vooropzegging ontslaan. Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. 1

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste enlof

[veranderlijke emolumenten evenals presentield toekennen. ~s













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge













Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Raad van bestuur

I De Raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter en onder zijn leden een Îondervoorzitter. In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter wordt de raad door j het oudste lid voorgezeten.

j De Raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

i De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het l oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden I oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóár de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als éénieder van zijn leden I aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag I een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda warden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. De beslissingen I worden genomen bij consensus. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

I Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een landere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit 1 te brengen. De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen vôór de bijeenkomst aan de voorzitter of l de ondervoorzitter worden bekendgemaakt.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de Î meerderheid van de aanwezige bestuurders. De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Openvallen van een bestuurdersmandaat

I Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders een voorlopige f vervanger benoemen uit de lijst van bestuurders voorgesteld door de vennoten van de betreffende I categorie. De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden Îvoorgelegd.

Bevoegdheden

I De raad van bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels Il en III, de I meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

I De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid,

j bijzondere volmachten verlenen.

Bevoegdheden tot delegeren

1 De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer Îbestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder. Hij mag eveneens de directie van Ialle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, i die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden. De raad van bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende

delegaties. I`; } Vertegenwoordiging van de vennootschap

# Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig I vertegenwoordigd door elke bestuurder afzonderlijk.

Controle

i De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.' ? De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen I

I worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van driejaar. Op straf van schadevergoeding kunnen

tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen. Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 12° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

I Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere ;vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de i __ I accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij_met haar toestemming__wordt benoemd, of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

-behouden

aan het

~èTgTscïï -

Staatsblad

Luik B - vervolg

indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze j j gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Algemene vergadering

I Samenstelling en bevoegdheid

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten. Ze bezit de bevoegdheden die de wet en I deze statuten haar toekennen. Ze mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen door middel van huishoudelijke reglementen Î waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen. I De algemene vergadering kan deze reglementen evenwel alleen invoeren, wijzigen of opheffen met j 'inachtneming van de voorwaarden van aanwezigheid voorgeschreven voor wijzigingen in de statuten.

Oproeping 1

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het bestuursorgaan waarvan sprake in artikel 21.1 Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen veór de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd. De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de eerste maandag van de 'maand juni om twintig uur om zich ondermeer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije! boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen)

of aan de vennoten belast met de controle. 1

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de

volgende werkdag plaats. i

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 30bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

1 De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. Dat moet geschieden op verzoek 1 van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een I j commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen. De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in I de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht. } Als de vergadering bij een notaris bijeenkomt, mag ze plaatsvinden in gelijk welke andere plaats! 1 vermeld in het oproepingsbericht voor zover ze gelegen is in het gerechtelijke arrondissement waartoe die gemeente behoort. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of de i ondervoorzitter van de raad van bestuur en, zo deze afwezig of verlet zijn, door de bestuurder daartoe l door de raad aangewezen of bij gebrek aan een dergelijke aanwijzing, door de oudste bestuurder 1 aanwezig op de vergadering, met dien verstande evenwel dat de voorzitter een vennoot moet zijn. De voorzitter wijst de secretaris aan die weliswaar geen vennoot hoeft te zijn. De vergadering wijst j onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan.

Volmachten Een vennoot mag zich op de vergadering door middel van een schriftelijke volmacht door een andere

vennoot met stemrecht laten vertegenwoordigen. 1

De rechtspersonen mogen evenwel, ongeacht de voorgaande bepaling, worden vertegenwoordigd ; door hun statutaire of wettige vertegenwoordigers.

Beslissingen

Behoudens de uitzonderingen voorzien door deze statuten beslist de vergadering bij gewone !meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het I aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. De stemming geschiedt bij handopsteken of l l naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist.

1 De verkiezing van bestuurders en commissarissen geschiedt principieel bij geheime stemming. Wanneer de vergadering zich dient uit te spreken over een wijziging in de statuten of het opmaken of de wijziging van een huishoudelijk reglement moeten opdat ze geldig zou kunnen beraadslagen de oproepingen het voorwerp van de beraadslagingen vermelde en moet ten minste de helft van de aandelen met stemrecht op de vergadering vertegenwoordigd zijn.

Wordt deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen. Deze zal dan geldig beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde t I aandelen. Een beslissing is pas geldig als ze met drie vierden van de geldig uitgebrachte stemmen wordt goedgekeurd. Een en ander onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere bepalingen ingeschreven in de artikels 435 en 781, § I van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de wijziging van de vorm U van de coöperatieve vennootschap en de omzetting van I vennootschappen. Behoudens in verantwoorde dringende gevallen zal de algemene vergadering alleen over de

1

I agendapunten geldig kunnen beraadslagen. [Stemrecht

Voor- Luik B - vervolg

behouden !Elk aandeel heeft in principe recht op één stem.

aan het Î Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht !opgeschort.

Staatsblad I Notulen

I De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die zulks wensen.

De afschriften en uittreksels van die notulen worden door de voorzitter of de ondervoorzitter getekend. Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten warden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene Î vergadering behoren.

I Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar i I alle vennoten, bestuurders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de

I vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na

ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de

vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing

geacht niet genomen te zijn.

Boekjaar

Het boekjaar stemt overeen met kalenderjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Jaarverslag

J Aan het eind van elk boekjaar stelt het bestuursorgaan waarvan sprake in artikel 21, overeenkomstig de bepalingen toepasselijk ter zake, de inventaris en de jaarrekening op die aan de algemene j !vergadering moeten worden overgelegd. Eén maand vóór de algemene vergadering overhandigt dit orgaan de documenten, samen met een i verslag, aan de commissaris(sen) of de vennoot (vennoten) belast met de controle.

Hij (zij) zal (zullen) een verslag over hun controleopdracht opstellen. Vijftien dagen vóór de i I vergadering worden de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, de verslagen van de bestuurders en commissarissen of vennoten belast met de controle) ter I beschikking van de vennoten neergelegd op de zetel van de vennootschap.

1 Winstverdeling

10p de nettowinst van de vennootschap wordt enerzijds vijf percent afgenomen voor de vorming van dei wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal, en anderzijds zestig percent gereserveerd.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud I, van de toepassing van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat; maximaal veertig percent van de theoretisch aan de vennoten uitkeerbare winst effectief als dividend i mag worden uitgekeerd, gezien de verplichte reservering waarvan hoger sprake. De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld. Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere i stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) j of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

Vereffening

I In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de i I vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke

benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een

vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt I voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. ! De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank" van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het I besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de I vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de I bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar I eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging i i ervan. Zij kan_ die handelingen_ met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge





Voor- Luik B - vervolg

behouden j ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akteN houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van I Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de j rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

aan het Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

--FarelgiïâTr De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en # volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

" Staatsblad Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

I Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

[Net eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige j oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 I van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming van de eerste bestuurders

Onmiddellijk daarop hebben de ' oprichters van de coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid besloten het aantal bestuurders vast te stellen op vier en voor die functie te benoemen: de oprichters voor onbepaalde duur.

Onbezoldigd mandaat #

1 De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing j [ van de algemene vergadering. Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk Î zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte. De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het # Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de I I vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de 1 tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

I Begin en afsluitincLvan het eerste boeklaar Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf

Eerste jaarvergadering

1 De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

; Volmacht

I De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Paul Saerens, kantoorhoudende te Meise, Piasstraat 124 evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid

II tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

(getekend)

j Ann DE BLOCK, notaris te Sint-Amands.

j Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

~







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge





































28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 23.07.2015 15339-0187-011
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 30.08.2016 16530-0411-011

Coordonnées
MOJITO MADNESS

Adresse
VOORTSTRAAT 34E 2890 SINT-AMANDS

Code postal : 2890
Localité : SINT-AMANDS
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande