MONCYR

Société en commandite simple


Dénomination : MONCYR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 507.784.310

Publication

09/01/2015
ÿþmod 11,1

Lu1k B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

... na neerlegging ter griffie van de akte

i 111,311 b

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

29 DEC. 2014

afrlir.Antwerpen

unifie.

Ondememingsnr 0507.784.310

Benaming (voluit) : MONCYR

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 98 bus 404

Onderwerp akte': OPRICHTING - BENOEMINGEN - MACHTEN

Uit een akte verleden voor notaris François LECONTE, geassocieerd notaris te Mortsel, Edegemsestraat 14,

vervangende zijn ambtgenoot, Meester René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,

Broederminstraat 9, wettelijk belet, op zeventien december tweeduizend veertien, véér registratie uitgereikt,

met als enig doel bij uittreksel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, houdende

oprichting van de gewone commanditaire vennootschap "MONCYR", blijkt onder meer :

Aanwiizing van de beherende vennoot

De heer STEVENS Jan Anna Constant Cyriel, geboren te Wilrijk op 3 februari 1953, van Belgische nationa-

liteit, wonende te 2650 Edegem, Boniverlei 36.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennoot-

schap.

Rechtsvorm van de vennootschap

handelsvennootschap met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap

Naam van de vennootschap

"MONCYR"

Zetel van de vennootschap

te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 98 bus 404

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruhne zin:

1) het verwerven van participaties in eender welke Vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in' rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met'' betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, buren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, buur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving oÉ aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met, uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die. wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij heeft in. het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden,

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten. De zaakvoerders dienen beherende vennoot te zijn.

Indien er twee zaakvoerders zijn, besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap:

- de heer STEVENS Jan, voornoemd (beherend vennoot). '

Wordt benoemd tot opvolgend statutair zaakvoerder:

- Mevrouw STEVENS Ann Yvonne Gaston, van Belgische nationaliteit, wonende te 2650 Edegem, Boniverlei 43,

Het is de statutaire zaakvoerder te allen tijde toegestaan vrijwillig ontslag te nemen mits dit ontslag niet ontijdig is en in de opvolging kan worden voorzien.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een zaakvoerder.

Indien er een opvolgend statutair zaakvoerder is, zal deze van rechtswege opvolgen. De opvolgende zaakvoerder zal tevens beherende vennoot van de vennootschap worden. Hij zal zorgen voor de nodige , bekendmakingen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Indien er meerdere zaakvoerders in functie zouden zijn, zullen de overblijvende zaakvoerders de vennootschap , verder besturen en kunnen zij, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een ; nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen.

Indien er geen zaakvoerders meer zijn, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere statutaire zaakvoerders/beherende vennoten te benoemen. Deze vergadering wordt binnen de maand samengeroepen door de vennoot die op de laatste algemene vergadering verschenen is met het meest aantal aandelen en die zal optreden in de hoedanigheid van zaakvoerder ad hoc.

Indien de betrokken vennoot in gebreke blijft dit te doen binnen de maand na de vaststelling van voorgaand feit zal iedere belanghebbende de toepassing van artikel 208 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen Vragen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuursorgaan van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht,

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Vermelding van de bij wijze van geldschieting ingebrachte of in te brengen waarden

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt ZEVEN MILJOEN TWEEHONDERD- DUIZEND euro (£ 7.200.000,00) en is verdeeld in DRIEDUIZEND (3.000) aandelen zonder vermelding van waarde,

Het kapitaal werd volledig onderschreven, deels door inbreng in natura (2,998 aandelen van de naamloze vennootschap "ETABLISSEMENTEN STEVENS & C°" te Antwerpen, Frankrijklei 98 bus 404, met ondememingsnunlmer 0404.502.569) en deels door inbreng in geld (4.800,00 E).

De heer Marc SCHOOFS, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marc Schoofs & C°", gevestigd te ; 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Prins Boudewijnlaan 177-179, besluit zijn verslag met betrekking tot de inbreng in natura letterlijk als volgt

"Tot besluit kan dan ook gesteld worden dat in de vooropgestelde context rekening houdende met de , elementen opgenomen in de berekening de waarde van de nv Ets. Stevens & C° te situeren is rond 7.200.000,00 £ voor de totaliteit van de aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door 3.000 aandelen. De waarde -per aandeel-bedraagt.- 7.200.000,00!3.000=2.400,00E. ..._.____.------ ---------- --- ---.__.._---._.._.__.___._-_.-.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Aelgisch

Staatsblad

Voor-

behoy,den

i aan het

,pelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

. 4 e mod 11.1

De geldelijke inbreng van de stille vennoten ten bedrage van in totaal VIERDUIZEND ACHTHONDERD euro (£ 4.800,00), zal betaald worden op aanvraag van de zaakvoerder,

oekjaar

ldet boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.,

Algemene vergadering

elk

jaar 'wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de zetel van de vennootschap of op een

andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de laatste ,

donderdag van de maand april, om zestien uur.

= indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende

werkdag.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd, Zij kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden

bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die gelden voor de wijziging van de

statuten.

fijdeliike bepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf zeventien december tweeduizend veertien tot eenendertig december

tweeduizend vijftien.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Winstverdeling

Over de winstverdeling en de reservevorming wordt beslist door de algemene vergadering op voorstel van de

zaakvoerder(s).

Ontbinding

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Plet uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbe-

zit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris François LECONTE

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MONCYR

Adresse
FRANKLIJKLEI 98, BUS 404 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande