MONDURA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MONDURA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.514.912

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 02.05.2014, NGL 30.06.2014 14249-0531-014
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 02.05.2013, NGL 28.06.2013 13246-0562-013
27/01/2015
ÿþ~ti Moa Word 11.1

l " ~ t`s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E ~

111111150 ~~i93ui38'.11111.,1,118I111111111

Ondernerningsnr : 0472514912

Benaming

(voluit) : MONDARA

(verkort)

NEF

_~_ ,

.r

~ 5 -01- 2015

i{ RECHT: evan KOOPHANDEL

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 209 2860 Sint Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder en Gedelegeerd Bestuurder

De Bijzondere Algemene Vergadering hebben op 29 december 2014 de volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen :

Aan de Heer VAN DE VELDE Dirk, wonende te 2860 Sint Katelijne-Waver, Waterstraat 7, wordt ontslag gegeven als bestuurder en gedelegeerd bestuurder en er wordt hem kwijting verleend voor zijn mandaat tot op heden,

Als nieuwe bestuurder en gedelegeerd Bestuurder wordt de NV GIG (Geubels International Group nv) met maatschappelijke zetel te 2100 Deume-Antwerpen, Bisschoppenhoflaan 384 bus 3, en vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de Heer GEUBELS Yvo, aangesteld.

Deze beslissingen hebben uitwerking op 30 december 2014.

Voor eensluidend afschrift.

NV GIG

Geubels Yvo

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/11/2012
ÿþMod Waid 11.1

~: .`e7:9 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V 11

beh " iaieosin*

aa

Bel

Staa









NEERGELEGL 1

24 OKT. 2012 i

GRiFFIEffiffe-ITBAA#K van

KC3OPHANOFI tP dutFt":f-iFr

Ondernemingsnr : 0472.514.912

Benaming

(voluit) : Mondura

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2860 Sint-Katelijne-Waver, Stationsstraat 209

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Andrée VERELST, Notaris te Grimbergen, op elf oktober tweeduizend en twaalf, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing: beslissing tot kapitaalverhoging.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vierhonderd achtendertigduizend euro (¬ 438.000,00), om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), naar vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00), door het creëren van vierhonderd achtendertig (438) aandelen zonder vermelding van nominale waarde van hetzelfde type en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, behalve dat zij zullen delen in de resultaten pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld, ten bedrage van duizend euro (¬ 1000,00) per stuk, en zij zullen volledig volgestort worden bij de inschrijving.

Tweede beslissing: Uitoefening van het voorkeurrecht

De hogergenoemde aandeelhouders verklaren hierbij uitdrukkelijk en individueel te verzaken aan de uitoefening van hun wettelijk voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen.

Derde beslissing: Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

Vervolgens hebben de hogergenoemde aandeelhouders verklaard dat zij volledig op de hoogte zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en te willen inschrijven op de vierhonderd achtendertig (438) nieuwe aandelen, onder de hoger gestelde voorwaarden, als volgt:

- de heer VAN DE VELDE Dirk, aandeelhouder voormeld sub 1, ten belope van tweehonderd vijfentwintig (225) aandelen voor een bedrag van tweehonderd vijftwintig duizend (225.000) euro en geheel volstort;

- mevrouw ANTONIO Nicole, aandeelhouder voormeld sub 2, ten belope van tweehonderd dertien (213) aandelen voor een bedrag van tweehonderd dertien duizend (213.000) euro en geheel volstort;

De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat alle nieuwe uitgebrachte aandelen aldus onderschreven, volledig zijn volgestort door storting in speciën uitgevoerd op rekening nummer 645-1005482-15 geopend bij de Bank J.Van Breda & C' NV op naam van de NV "MONDURA", Het attest van deze bank opgemaakt op 10.10.2012.

zal in het dossier van ondergetekende notaris worden bewaard.

Vierde beslissing: Vaststelling van de verwezenlijking van kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven, dat elk nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op vijfhonderdduizend (500.000,00) euro, vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing: Wijziging van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de

kapitaalverhoging.

Ingevolge de genomen beslissingen besluit de vergadering artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt: "Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderdduizend (¬ 500.000,00) euro, vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van één tot vijfhonderd."

Zesde beslissing: aanpassing van de statuten naar aanleiding van de omzetting van aandelen aan toonder naar aandelen op naam.

Teneinde rekening te houden met de omzetting op 29 december 2011 van de aandelen aan toonder naar aandelen op naam, geregistreerd Mechelen late kantoor op 30/12/2011 een blad geen verzendingen Boek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

6/195 Blad 70 vak 08 ontvangen 25 euro ( 25,00¬ ) getekend de Adm.assistente Martina Colman, besluit de

algemene vergadering om de artikelen 6, 8, 23 en 24 van de statuten te wijzigen.

De nieuwe artikelen luiden als volgt:

"ARTIKEL 6: Aandelen op naam - Register - Overdracht.

a) De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een register van aandelen. In de zetel van de vennootschap wordt dit register gehouden. Elke aandeelhouder alsook derden kunnen er inzage van nemen.

Dat register bevat: 1) de nauwkeurige aanwijzing van elke aandeelhouder met opgave van het getal van zijn aandelen; 2) de vermelding van de gedane stortingen; 3) de overdrachten of de omzetting van de aandelen op naam in aandelen aan toonder, telkens met de dagtekening.

b) De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van aandelen, gedagtekend en ondergekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigde in geval van overdracht onder levenden, en door de Raad van Bestuur en door de rechthebbenden in geval van overgang bij overlijden. De Raad van Bestuur kan een overdracht erkennen en in het register inschrijven, wanneer die blijkt uit brieven of uit andere bescheiden, waarbij de toestemming van de overdrager en de overnemer wordt vastgesteld.

c) Overdracht van aandelen onder de levenden of overgang van aandelen wegens overlijden is vrij in volgende gevallen: 1) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, 2) aan de ouders, kinderen of verdere afstammelingen van de overdrager of erflater; 3) aan een mede-aandeelhouder.

In alle andere gevallen is de overdracht of overgang onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht in het voordeel van de andere aandeelhouders tegen de prijs zoals verder bepaald, behoudens overeenstemming tussen partijen. De aandelen moeten hun aangeboden worden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Wordt dat voorkooprecht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders. Indien een evenredige verdeling niet mogelijk is, dan geschiedt de toewijzing door lottrekking.

Wordt niemand bereid gevonden, dan moet de overdrager of rechthebbenden van de erfflater de Raad van Bestuur bij aangetekend schrijven inlichten over de overdracht of overgang. Zij zal trachten een overnemer te vinden.

Wordt door de Raad van Bestuur niemand bereid gevonden om tegen de vastgestelde prijs, zoals hierna bepaald, de aandelen te kopen, dan kan de overdrager zijn aandelen vrij aan derden verkopen of kunnen de aandelen vrij aan de rechthebbenden van de erflater toekomen.

De toepassing van het voorgaande mag niet tot gevolg hebben dat de onoverdraagbaarheid van de aandelen wordt verlengd met meer dan zes maanden, te rekenen van de datum van de uitnodiging om het recht van voorkoop uit te oefenen.

d) De verkoopprijs in geval van overdracht onder de levenden is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overstemming tussen partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen houden rekening met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen wordt beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, wordt aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief is vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kan de overdrager de overnemer tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

e) Bij overgang van aandelen bij overlijden, moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen een maand na het overlijden van de aandeelhouder aan de Raad van Bestuur nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen aandeelhouder kunnen worden, omdat zij niet als aandeelhouder zijn aanvaard, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoren is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootsohap aangewezen aandeelhouders. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen de zes maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

f) Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

ARTIKEL 8: Kapitaalverhoging.

a) Behoudens de mogelijkheid van een toegestaan kapitaal bij besluit van de Raad van Bestuur, kan tot verhoging van het kapitaal slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris, volgens de regels voor statutenwijziging. Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

b) Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, en onder voorbehoud van de bijzondere regeling bij aandelen zonder stemrecht.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, aan de aandeelhouders ter kennis gebracht ten minste acht dagen voor de openstelling, bij aangetekende brief bij aandelen op naam.

.

-Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Van deze openstelling mag afgeweken worden zo de aandeelhouders van hun voorkeurrecht elk individueel afstand doen. Wordt het recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders. Op aandelen waarop niet wordt ingeschreven, kan worden ingeschreven door derden.

Het recht van voorkeur kan beperkt of opgeheven worden met inachtneming van de voorschriften voorzien in artikel 596 van het Wetboek van Vennootschappen. In voorkomend geval, kan de algemene vergadering bepalen dat, bij de toekenning van nieuwe aandelen, voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders, gedurende een inschrijvingstermijn van tien dagen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de bloot eigenaar tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen komen hem in volle eigendom toe, mits vergoeding aan de vruchtgebruiker.

c) Ingeval een kapitaalverhoging enige inbreng in natura omvat, maakt een bedrijfsrevisor een verslag op naast een bijzonder verslag van de Raad van Bestuur. Verder wordt gehandeld naar het voorschrift van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze inbreng moet onmiddellijk volgestort worden.

d) Een kapitaalverhoging kan ook door omzetting van reserves geschieden, Alle reserves kunnen hiertoe worden aangewend.

e) Wanneer de kapitaalverhoging plaatsvindt op initiatief van de Raad van Bestuur binnen het kader van het toegestaan kapitaal en er wordt daarbij een uitgiftepremie betaald, dan dient deze geboekt te worden op een onbeschikbare reserverekening "Uitgiftepremies".

ARTIKEL 23: Bijeenroeping.

a) De Raad van Bestuur en iedere eventuele commissaris kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De Raad van Bestuur en de eventuele commissaris zijn verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

b) De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de verga-idering meegedeeld; deze mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam. Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de anderen slechts die stukken toegezonden krijgen ais zij uiterlijk zeven dagen vóór de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd zoals verder vermeld.

ARTIKEL 24: Deponering van aandelen.

Indien de vennootschap publiek beroep op het spaarwezen doet of heeft gedaan of indien de Raad van Bestuur dit zo in de oproeping vraagt, dienen de eigenaars van aandelen op naam drie dagen voor de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, ingeschreven te zijn in het register van de aandelen op naam, de raad van bestuur in te lichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen mee te delen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen."

Zevende beslissing: machtiging aan de zaakvoerders.

De vergadering verleent de afgevaardigde bestuurder, de Heer Dirk Van de Velde alle bevoegdheden om de hierboven genomen besluiten uit te voeren.

Achtste beslissing: Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Negende beslissing: Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht aan Mevrouw Erna Goedefroy, wonende te Ganshoren, Van Overbekelaan 182/43, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsioket, en/of BTW-en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte en de gecoördineerde statuten,

Notaris Andrée VERELST



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 02.05.2012, NGL 27.06.2012 12234-0102-013
16/02/2012
ÿþ~ f ` Adod 2.1

r-v In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~~

-

11111

X12039770*

'-~.,.

NEERGILEG D

0 3 -02- 2012

GRIFFUE i-Mfiffiii!BA+NK van

KréflPi--iARIi'Ir l tn (1ti;f'-1g1 t%l

Ondernemingsnr : 0472514912

Benaming

(voluit) : MONDLIRA

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stationsstraat 209 2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

De Bijzondere Algemene Vergadering heeft op 31 januari 2012 de volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen:.

Aan de Heer DECRU Andries, wonende te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 80 402, wordt ontslag gegeven en decharge verleend voor zijn mandaat tot op heden als bestuurden

Ais nieuwe bestuurder wordt benoemd Mevrouw VAN DE VELDE Anne-Sophie, wonende te 2860 Sint Katelijne-Waver, Waterstraat 7. Haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

Deze beslissingen hebben uitwerking op 31 januari 2012. voor eensluidend afschrift

VAN DE VELDE Dirk gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 03.05.2010, NGL 23.06.2010 10223-0339-014
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.11.2008, GGK 02.05.2009, NGL 25.05.2009 09164-0136-013
20/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.11.2007, GGK 02.05.2008, NGL 12.06.2008 08232-0321-015
07/06/2007 : ME. - JAARREKENING 30.11.2006, GGK 02.05.2007, NGL 31.05.2007 07178-0095-010
10/01/2006 : BL647781
02/06/2005 : BL647781
04/06/2004 : BL647781
11/06/2003 : BL647781
26/06/2017 : ME. - JAARREKENING 30.11.2016, GGK 20.06.2017, NGL 21.06.2017 17198-0296-020

Coordonnées
MONDURA

Adresse
VAN PUTLEI 41A 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande