MONEYBEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MONEYBEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.119.631

Publication

22/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 13.02.2014, NGL 15.05.2014 14127-0288-015
08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 14.02.2013, NGL 30.04.2013 13111-0177-014
11/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 09.02.2012, NGL 30.04.2012 12108-0575-015
19/02/2015
ÿþi'.

r

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mai Worc11 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

9 9 FER. 2015

afdelingr0i«pen

asoz,3as

1)11111111

Ondernemingsnr : 0478.119.631

Benaming

(voluit) : MONEYBEE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2850 Boom -- Dirkputstraat 411

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - NAAMSWIJZIGING

Er blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Marnix Van Herzeele te Antwerpen op 18 december 2014, geregistreerd 4 blad(en), 0 verzending(en) op het Iste registratiekantoor Antwerpen 1 op 22 december 2014, referentie 5, boek 224, blad 79, vak 8, ontvangen vijftig euro (£ 50,00), de adviseur-ontvanger, (getekend), dat de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moneybee", met zetel te 2850 Boom, Dirkputstraat 411, ingeschreven in het Rechtspersonen register (Antwerpen) met als ondernemingsnummer 0478.119.631 (opgericht blijkens een akte oprichting verleden voor notaris Marnix Van Herzeele te Antwerpen op 17 juli 2002, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 augustus 2002 onder nummer 20020815-922), met eenparigheid van de aanwezige stemmen, het volgende heeft besloten:

1. Naamswijziging

Om de maatschappelijke benaming te wijzigen van "Moneybee" in "Smart Kameleon" en om artikel één der

statuten in overeenstemming te brengen met de regelgeving omtrent de Kruispuntbank.

2. Kapitaal verhoging

Om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zevenenvijftigduizend vijfhonderd vijfentwintig Euro (¬ 57.525,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00) op zesenzeventigduizend honderd vijfentwintig Euro (¬ 76.125,00) door inbreng in speciën en mits de uitgifte van vijfentwintig (25) nieuwe aandelen.

De Heer Henricus Spliet, heeft verklaard - in toepassing van artikel 309 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen  voor zoveel als nodig uitdrukkelijk en onherroepelijk afstand te doen van zijn voorkeurrecht om op deze kapitaalverhoging in te tekenen.

OP DEZE KAP1TAALVERHOGING WERD INTEGRAAL INGESCHREVEN DOOR: Mevrouw HOROBA Henriëtte, die verklaart een verklaring van wettelijke samenwoning met de Heer Henricus Spliet, voornoemd, door inbreng in speciën ten belope van een totaal bedrag van zevenenvijftigduizend vijfhonderd vijfentwintig Euro (¬ 57.525,00), waarvoor haar vijfentwintig (25) aandelen worden toegekend.

Het bedrag van zevenenvijftigduizend vijfhonderd vijfentwintig Euro (e 57.525,00), werd volstort ten belope van drieëntwintigduizend vijfenzeventig Euro (£ 23.075,00).

Het bedrag van drieëntwintigduizend vijfenzeventig Euro (£ 23.075,00) werd gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de naamloze vennootschap ING België.

Het bewijs van deponering werd door voormelde bank afgeleverd op 9 december 2014 en overhandigd aan notaris Marnix Van Herzeele overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd bij artikel 22 van de Wet van vijftien december tweeduizend en vijf houdende administratieve vereenvoudiging Il (B.S. 28 december 2005).

Dit bewijs van deponering zal bewaard worden.

Zodoende beschikt de vennootschap vanaf heden over een ingeschreven en geplaatst kapitaal van zesenzeventigduizend honderd vijfentwintig Euro (£ 76.125,00) - waarvan volstort eenenveertigduizend zeshonderd vijfenzeventig Euro (¬ 41.675,00) - zodat elk aandeel voor minstens éénvijfde is volstort.

Er werd vastgesteld dat deze kapitaalverhoging tot stand is gekomen en het kapitaal van de vennootschap effectief werd gebracht op zesenzeventigduizend honderd vijfentwintig Euro (¬ 76.125,00) vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd vijfentwintigste (11125ste) van het maatschappelijk kapitaal.

3. Om artikel tien en elf der statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst: "...

ARTIKEL 10, - OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN

(a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet afgestaan worden onder de levenden

dan met de voorafgaande bijzondere en geschreven toestemming van alle vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Becta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

~-~ (b) De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen moet voorafgaandelijk van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

(c) Tegen een weigering tot toestemming staat geen beroep bij de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

(d) ln geval van weigering tot toestemming voor een overdracht van aandelen onder de levenden, of indien de erfgenamen of legatarissen van aandelen niet toegelaten warden als vennoten, wordt de afkoopwaarde van de aandelen bepaald in onderlinge overeenstemming tussen afstanddoeners en overnemers en, bij gebrek aan overeenstemming, door twee deskundigen.

Eén van de deskundigen wordt aangesteld door de algemene vergadering die beslist met gewone meerderheid van stemmen, en de andere door de vennoot of zijn rechthebbenden die de afkoop van de aandelen vragen. De twee deskundigen hebben onbeperkt recht van onderzoek van alle boeken, bescheiden en goederen die de vennootschap toebehoren. Zij zullen een gezamenlijk en onder eed bevestigd verslag neerleggen op de zetel van de vennootschap, binnen de twee maanden te rekenen van het bericht van aanstelling dat hun door de meest gerede partij werd toegestuurd.

De kosten van het verslag zullen gedragen worden voor de helft door de vennootschap en voor de andere helft door de vennoot, of zijn rechthebbenden, die de afkoop vraagt.

De schatting door de deskundigen gedaan is bindend voor alle partijen en definitief.

De zaakvoerders zullen, binnen de acht dagen te rekenen vanaf de neerlegging van het deskundig verslag, aan alle vennoten een voorstel tot inkoop bezorgen op grond van de aldus bepaalde prijs.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 11. - Overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet overgedragen worden wegens overlijden, dan met de voorafgaande bijzondere en geschreven toestemming van alle vennoten.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten of zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd.

Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10 van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Zo de erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden binnen de vier maanden na overlijden de goedkeuring niet vragen, zal de zaakvoerder hen bij aangetekend schrijven sommeren binnen de veertien dagen stelling te nemen. Na die termijn zullen de overlevende vennoten, beraadslagende met eenparigheid van stemmen, zelf het vermogen hebben over het lot van de betrokken aandelen te beslissen.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten dezen binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden....". 4. STATUTENWIJZIGING

Om, teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen en voormelde zetelverplaatsing, door de tekst van:

- artikel één der statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst: "...De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zal handelen onder de naam "Smart Kameleon. - de eerste zin van artikel drie der statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst: "...De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2850 Boom, Dirkputstraat 411....".

- artikel tien en elf der statuten te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder het agendapunt 'Derde beslissing".

- artikel vijf der statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst: '... Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zesenzeventigduizend honderd vijfentwintig Euro (¬ 76.125,00).

Het is verdeeld in honderd vijfentwintig aandelen (125) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/honderd vijfentwintigste van het maatschappelijk kapitaal. ...".

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling en met de macht elk afzonderlijk op te treden wordt door de vennoten verleend voor onbepaalde tijd aan de bvba 'Coone & Partners" te Antwerpen, Plantijnkaai 10 bus 4, teneinde:

a) inschrijving of eventuele latere wijziging van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en van de Douane en Accijnzen.

b) deze vennootschap als belastingplichtige te vertegenwoordigen bij de "Administratie van de Ondememings-en lnkomensfiscaliteit".

c) deze vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank, het ondernemingsloket, de Kamer van Ambachten en Neringen en de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

r ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Notaris Marnix Van Herzeele.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte statutenwijziging en de gecoördineerde statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van LuiK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2011
ÿþMai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1I1

IY

111

Vo beho aan Betg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

*11092394*

tteeend ter cep eu de

Itec~~*U~i G,~i,â;tdal te A~.~vierp~

op " ~ 111i

De eriffior,

Griffie

Ondernemingsnr : 0478119631 Benaming

~va~4it) : Moneybee

Rechtsvorm : bvba

Zetel ; Dirkputstraat 411, 2850 Boom (Klak)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering van aandeelhouders van 25 mei 2011 benoemde mevrouw Henriëtte Horoba als.

" zaakvoerder.

Eric Spliet zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertsaenwoordIgen

Verso : Naam en handtekening.

~

04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 10.02.2011, NGL 01.05.2011 11098-0314-015
30/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 11.02.2010, NGL 26.04.2010 10099-0389-015
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 12.02.2009, NGL 29.04.2009 09129-0255-015
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 14.02.2008, NGL 28.03.2008 08086-0370-015
05/02/2008 : ANA072358
30/04/2007 : ANA072358
10/04/2006 : ANA072358
15/07/2005 : ANA072358
07/04/2005 : ANA072358
07/12/2004 : ANA072358
15/08/2002 : ANA072358

Coordonnées
MONEYBEE

Adresse
DIRKPUTSTRAAT 411 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande