MONGOOSE HOLDINGS 3

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MONGOOSE HOLDINGS 3
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.462.753

Publication

16/11/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE I" WHTBANk V0 3 Nov. n11

AN

KOOPi-I~l~ï=~ T J.-i?~'i-iO~JT

Grime De griffier

Ondernemingsnr : 0838.462.753

Benaming :

(voluit): Mongoose Holdings 3

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Vaartstraat 59, 2340 Beerse

1111111,1,111,11.11.11.111j11q1111111

Vo beho aan Belo. Staat

Onderwerp akte : Ontbinding - vereffening

Het blijkt uit een akte verleden voor Mia WILLEMSEN, geassocieerde notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN USSEL & WILLEMSEN", geassocieerde notarissen, met zetel te Retie, Molsebaan 54, op 25 oktober 2011, dat door de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Mongoose Holdings 3" met zetel te 2340 Beers; Vaartstraat 59, Rechtbank van Koophandel te Turnhout, Rechtspersonenregister nummer: 0838.462.753,.

ENIGE BESLISSING:

De Voorzitter en aanwezige zaakvoerders zetten uiteen :

* dat de vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Paul Van Ussel te Retie op 25 juli 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 augustus 2011 onder nummer 11129127;

* dat de vennootschap sedert haar oprichting geen enkele bedrijfsactiviteit heeft gevoerd en thans zonder voorwerp is;

* dat de vennootschap geen passiva heeft;

* dat alle aandeelhouders in deze aanwezig zijn.

Ingevolge wat voorafgaat beslist de vergadering eenparig dat in afwijking van de door de wet voorgeschreven vereffeningprocedure en gezien de vennootschap niet actief is geweest en er niets te vereffenen is, er niet tot een benoeming van vereffenaar zal worden overgegaan aangezien diens mandaat zonder voorwerp zou zijn.

De vergadering beslist eenparig de vennootschap met onmiddellijke ingang te ontbinden en de vereffening af te sluiten door toebedeling van alle activa aan de enige aandeelhouder-oprichter onder afhouding van de kosten en erelonen van onderhavige akte, zodat de vennootschap met onmiddellijke ingang ophoudt te bestaan.

"Voor eensluidend ontledend uittreksel"

Jean-Paul Van Ussel, geassocieerd notaris.

Mededeling van neerlegging :

neerlegging van akte dd. 25.10.2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

NE

RIF~rE RECHTBANK VAN

10 Ail 20î1

KOOPHANDEL TURNHOUT ~ De

11.11!)11!eil.ij1J111111

Ondernemingsnr : ~ 838. ECL ./r3

Benaming :

(voluit): Mongoose Holdings 3

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Vaartstraat 59, 2340 Beerse

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Jean-Paul Van Ussel, geassocieerde notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN USSEL & WILLEMSEN", geassocieerde notarissen, met zetel te Retie, Molsebaan 54, op 25 juli 2011 dat er door :

Mongoose Holdings 2, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht (Société à responsabilité limitée), met zetel te 13-15 avenue de la Liberté, L-1931 Luxembourg, Groothertogdom Luxemburg.

Registre de Commerce et des Sociétés Luxembourg  inschrijvingsnummer B 160351  ingeschreven op 22 april 2011.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Henri Hellinckx, te Luxembourg (Groot Hertomdom Luxembourg) op 31 maart 2011, bekendgemaakt in de "Memorial  Journal Officiel de Grand-Duché de Luxembourg" op 20 juli 2011 onder nummer 77810- 77819.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht vanaf 25 juli 2011 onder de naam "Mongoose Holdings 3", met zetel te 2340 Beerse, Vaartstraat 59, waarvan het kapitaal is vastgesteld op 18.550 euro, vertegenwoordigd door 371 gelijke aandelen door de oprichter onderschreven voor het totaal bedrag van 18.550 euro, waarvoor haar alle 371 aandelen worden toegekend.

Aldus werd het gehele kapitaal geplaatst en alle aandelen waarop ingeschreven werd, zijn volgestort in geld ten belope van het totaal bedrag van 18.550 euro.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van voormelde vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

Het bewijs van storting werd door deze instelling afgeleverd op 20 juli 2011.

I. STATUTEN:

A. Naam - zetel - doel - duur:

Artikel één:

De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van één of meer

handelsactiviteiten tot doel heeft en neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in afkorting "BVBA" draagt

de naam "Mongoose Holdings 3"

Artikel twee:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J Voer- Luik B -,vervoi9

behouc!n

aan het

Eielgisch Staatsblad De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2340 Beerse, Vaartstaat 59.

Artikel drie:

De vennootschap heeft tot doel:

* de verwerving van participaties in andere vennootschappen of de investering voor eigen

rekening in aandelen, obligaties, opties van roerende waarden, warrants, futures, deviezen, of l enig ander financieel instrument of alle andere waarden die al dan niet deel uitmaken van de markt en meer in het bijzonder, maar niet beperkt tot, in vennootschappen die tot doel hebben het onderzoek, het ontwerpen, de verwerving, de uitbating en het beheer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van elke mijnbouwkundige, metaalverwerkende en chemische activiteit of onderneming; evenals de productie van materialen en systemen welke deze aanwenden en concipiëren, de studie, de bouw, de bevoorrading, het opstarten en de expertise van industriële installaties; de handel in materialen en de bevoorrading bestemd voor de ontginning en de vervaardiging van deze producten of alle verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, met betrekking tot deze handel;

De vennootschap mag bovendien alle soorten diensten leveren aan andere vennootschappen of personen, ongeacht of deze een groepsvennootschap zijn, met inbegrip van diensten van beheer, management, en diensten van technische, raadgevende of administratieve aard.

De vennootschap mag controle uitoefenen over eender welke vennootschap en leningen geven aan vennootschappen, ongeacht de voren of duur.

De vennootschap kan functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan eveneens rechtstreeks alle hiervoor vernoemde activiteiten uitoefenen.

De vennootschap mag tevens elke dienst verlenen waarbij de middelen worden ingezet waarover zij beschikt om haar doel te verwezenlijken. Zij kan alle brevetten onderschrijven en uitbaten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar activiteiten of deze van haar filialen of haar verbonden ondernemingen. Zij mag tevens door aankoop, inbreng of op elke andere manier gelijkaardige brevetten of licenties verwerven en deze uitbaten.

Zij mag alle onroerende activiteiten uitoefenen ongeacht hun juridische vorm met inbegrip van de aankoop, de verkoop, de huur en de verhuring, de uitgifte van vastgoed-rentecertificaten of van vastgoedcertificaten of het beheer van gebouwen.

De vennootschap kan tevens alleen of met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, voor haar rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel en die haar ontplooiing kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

Artikel vier:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf 25 juli 2011.

B. Kapitaal - Aandelen:

Artikel vijf:

Het kapitaal is vastgesteld op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 EUR),

verdeeld in 371 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is bij de oprichting volledig geplaatst en ieder aandeel is volledig volgestort

door inbreng in geld.

C. Bestuur - vertegenwoordiging:

Artikel twaalf: College van zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet vennoten. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een

college van zaakvoerders (het "College van zaakvoerders").

Het College van zaakvoerders duidt in haar midden een voorzitter aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn



Voorbehoud; n Luik B -.vervolg

aan het -Belgisch Staatsblad

vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De zaakvoerders zijn herverkiesbaar. Indien een zaakvoerder ontslag neemt, heeft het College van zaakvoerders het recht om provisoir een zaakvoerder te benoemen, die tijdelijk zijn functie uitoefent tot de definitieve benoeming door de algemene vergadering.

Artikel veertien: Intern bestuur.

De zaakvoerder, of, indien er twee of meerdere zaakvoerders zijn, het College van zaakvoerders, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel vijftien: Externe vertegenwoordigingsmacht.

Wordt er slechts één zaakvoerder benoemd, dan vertegenwoordigt hij individueel de vennootschap en treedt hij namens haar op in en buiten rechte.

Indien er twee of meer zaakvoerders worden benoemd, dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door een lasthebber, aangesteld bij bijzondere volmacht door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend, binnen de perken van de hem toegekende machten.

De zaakvoerder of, indien er twee of meerdere zaakvoerders zijn, het College van zaakvoerders, zal voor alle akten van het dagelijks bestuur bijzondere machten mogen toekennen aan één of meerdere lasthebbers, die de vennootschap geldig zullen verbinden binnen de perken van de door de zaakvoerders verleende machten.

D. Algemene vergadering:

Artikel twintig:

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze de algemene vergadering I vormen, en oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Artikel éénentwintig:

leder jaar moet tenminste één algemene vergadering gehouden worden.

Deze vergadering wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand juni te 17 uur te Beerse op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

E. Inventaris - balans - winstverdeling:

Artikel drieëntwintig:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daaropvolgend.

Artikel vierentwintig:

Op 31 december van ieder jaar wordt door de zaakvoerders een inventaris alsook een

jaarrekening opgemaakt.

Artikel vijfentwintig:

Op de netto-winst zal er jaarlijks minimum vijf ten honderd vooraf genomen worden voor

de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet vereist zodra dit ,

fonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Verder dient jaarlijks het aldus bekomen saldo ter beschikking van de algemene

vergadering te worden gesteld die over de bestemming ervan naar goeddunken mag beslissen.

F. Ontbinding - vereffening:

Artikel zevenentwintig:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge





Luik B - vervolg

"

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder of het College van zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist en één of meerdere vereffenaars aanduidt, wier machten en vergoedingen zij zal bepalen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

II. OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar loopt vanaf 25 juli 2011 tot 31 december 2011.

Op 31 december 2011 wordt voor de eerste maal door de zaakvoerder een inventaris

opgemaakt, alsook een jaarrekening.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

2. Benoeming niet-statutair zaakvoerder:

Benoeming als niet-statutair zaakvoerders der vennootschap voor onbepaalde duur

* Alex Townsend Krueger, zaakvoerder, geboren op 19 februari 1974 in Texas, (Verenigde Staten), met professioneel adres te First reserve International Limited, 7e verdieping, 25 Victoria Street, London SW1 HOEX, Verenigd Koninkrijk; en

* Alex D. Williams, zaakvoerder, geboren op 20 september 1973 in Merton, Verenigd Koninkrijk, met professioneel adres te First reserve International Limited, 7e verdieping, 25 Victoria Street, London SW1 HOEX, Verenigd Koninkrijk;

* Steenbergen, Cornelis Leonardus, geboren te Wilrijk op 28 november 1952, identiteitskaart nummer 590-4763552-05, nationaal nummer 521128-343.83, wonende te 3090 Overijse, Boslaan 51; en

* Gepts, Carl Bruno Godelieve Maria, geboren te Mortsel op 8 juli 1966, identiteitskaart nummer 590.8630153.89, nationaal nummer 660708-295-27, wonende te 2550 Kontich, Scheihagenstraat 66;

3. Overname verbintenissen:

De verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting aangegaan door de

oprichter werden voor zoveel als nodig bekrachtigd en bevestigd.

4. Aanstelling bijzonder lasthebber:

Aan notaris Jean-Paul Van Ussel, notaris Mia Willemsen, Frederieke Compemolle, Hanne Philips en Loïc L'Arvor en hun aangestelden, ieder afzonderlijk handelend, werd volmacht verleend om voor en in naam van de vennootschap:

- bij de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en het Ondernemingsloket alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie van BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

5. Aanstelling commissaris:

Vaststelling dat de. vennootschap thans vrijgesteld is van de verplichting een commissaris

te benoemen.

Vd*r-

behouden aan het Bé isch

Staatsblad

"Voor eensluidend ontledend uittreksel"

Jean-Paul Van Ussel, geassocieerd notaris.

1 Mededeling van neerlegging :

I L' neerlegging van akte dd. 25.07.2019

Coordonnées
MONGOOSE HOLDINGS 3

Adresse
VAARTSTRAAT 59 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande