MONGREL FASHION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MONGREL FASHION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 536.581.036

Publication

19/07/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Varenstraat 40

2640 Mortsel

Onderwerp akte : NV: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Kris Ducatteeuw te Edegem de dato 5 juli 2013 dat een:`

naamloze vennootschap is opgericht onder de naam : «Mongrel Fashion».

Oprichters :

1° De Heer MAAS Bart, geboren te Aalst op acht juli negentienhonderd zevenenzestig, nationaal nummer

67,07.08-227.19, nummer identiteitskaart 591-6470081-89, wonende te 2640 Mortsel, Ter Varentstraat 40.

2° De Heer TAHSIN UDDIN Khan, geboren te Chittagong (Bangladesh) op één oktober 1975, nummer`:

internationaal paspoort AE2715328 afgeleverd door Republiek van Bangladesh, wonende te Chittagong, 14/A

AC Duttalane, Pothar Ghata (Bangladesh),

3° De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TARIFA" met zetel te 2520 Ranst ( Emblem),

Heiken 20  ondememingsnummer Antwerpen 0821.148.946.

Zetel : 2640 Mortsel, Varentstraat 40.

Kapitaal : VIJFENZEVENTIGDUIZEND ZEVENHONDERD ZEVENENVIJFTIG EURO ACHTENVIJFTIG

EUROCENT (75.757,58) verdeeld in honderd aandelen (100), onderschreven als volgt

1. De Heer MAAS Bart heeft ingeschreven op vierendertig procent van het kapitaal hetzij op VIERENDERTIG (34) aandelen voor een totaal bedrag van vijfentwintigduizend zevenhonderd zevenenvijftig euro achtenvijftig. eurocent (¬ 25.757,58), volledig volstort bij oprichting.

2. De Heer TAHSIN UDDIN Khan heeft ingeschreven op drieëndertig procent van het kapitaal hetzij op DRIEENDERTIG (33) voor een totaal bedrag van VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00) , volledig volstort bij oprichting.

3. De vennootschap TARIFA, heeft ingeschreven op drieëndertig procent van het kapitaal hetzij op DRIEENDERTIG (33) voor een totaal bedrag van VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00) volledig volstort bij oprichting.

Doel. De vennootschap zal tot doel hebben :

De groothandel, productie, verkoop en aankoop, import en export, zowel in België als In het buitenland van aller textielwaren, kleding en schoeisel, lederartikelen en allerhande gelooide vellen en pelsartikelen.

Een en ander in de breedste zin van het woord, de opsomming exemplatief zijnde en niet limitatief.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen doen, welke van aard zijn om het maatschappelijk doel te ontwikkelen of te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België ais in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband staat met het hare.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging,' zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de: hoogte was of er gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen; is echter geen voldoende bewijs. De vennootschap kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Bestuur

Samenstelling. van de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IIIVNIVV~IIMIIWNVI~~NMW

*13112435*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Voorgelegd ter g" effie van de Fet:lifbank lra~r xoophQnde1 ie dnftverpen, op

Griffie 7 0 JULI 7013

Ondernemingsnr

0536 " 81 .

Benaming (voluit) : Mongrel Fashion

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mua 11.1

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste het wettelijk vereist aantal leden, aandeelhouders of niet, benoemd door de algemene vergadering, en die te allen tijde door haar afzetbaar zijn. De termijn van hun mandaat mag de zes jaar niet te boven gaan. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Vacature.

Indien ten gevolge van overlijden, ontslag of om een andere reden, één of meer plaatsen van bestuurder openvallen, zullen de overblijvende bestuurders het recht hebben voorlopig hierin te voorzien. In dat geval gaat de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst over tot de definitieve benoeming, De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Bijeenkomsten.

De raad komt bijeen op uitnodigingen van zijn voorzitter, telkenmale het belang van de vennootschap het vereist.

Hij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van twee bestuurders.

De oproepingen vermelden de agenda, de plaats en het uur; de oproepingen geschieden per brief of een ander erkend communicatiemiddel (onder andere TTPO), minstens drie dagen voor de vergadering, behalve in spoedgeval. Beraadslagingen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld staan kan de raad van bestuur geldig beraadslagen en beslissen indien alle leden van de raad van bestuur aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn en allen akkoord gaan,

Ieder bestuurder mag schriftelijk, per telex, telefax of telegrafisch of een ander erkend communicatiemiddel (onder andere TTPO) aan één zijner collega's opdracht geven hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering van de raad van bestuur en voor hem en in zijn plaats stemmen.

De opdrachtgever wordt in deze omstandigheden als aanwezige aangerekend.

Een bestuurder mag tevens zijn oordeel per brief, telex, telefax of telegram of een ander erkend communicatiemiddel (onder andere TTPO) kenbaar maken en zijn stemmingen duidelijk uitdrukken.

De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen

Een beslissing ondertekend door alle bestuurders in functie op dat ogenblik zal dezelfde waarde hebben alsof zij getroffen werd in de raad van bestuur.

Notulen.

De beslissingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid der aanwezige leden. Die notulen worden ingeschreven in een daartoe bijzonder bestemd register.

Afschriften of uittreksels ervan, in rechte of elders voor te brengen, zijn ondertekend door de voorzitter of door één afgevaardigde bestuurder of door twee bestuurders.

Bevoegdheden van de Raad van Bestuur.

De raad van bestuur wordt met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen van beheer, van bestuur of van beschikking te stellen welke de vennootschap aanbelangen.

Al wat niet duidelijk door de wet of de statuten voorbehouden is aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Dagelijks Bestuur, Directiecomités volmachten

De raad van bestuur kan aan personen, gekozen in of buiten zijn midden, het dagelijks bestuur opdragen of bijzondere volmachten toekennen.

Hij zal aldus toegekende machten mogen herroepen en zal de vergoedingen kunnen vaststellen die aan deze bijzondere functies verbonden zijn.

De raad van bestuur kan onder zijn leden één of meerdere afgevaardigde bestuurders alsook één of meerdere directeurs aanduiden en hun machten bepalen.

De raad van bestuur zal een directiecomité mogen oprichten dat zal bestaan uit tenminste twee leden, binnen of buiten de raad van bestuur gekozen, en waarvan de besluiten in college zullen genomen worden binnen het kader van de volmachten verleend door de raad van bestuur.

Vertegenwoordigjng in rechte.

De vennootschap zal in rechte vertegenwoordigd worden, als verweerder en als eiser, door de voorzitter van de raad van bestuur, door de afgevaardigde - bestuurder, of door elke andere mandataris, daartoe door de raad van bestuur afgevaardigd.

Externe vertegenwoordigingsmacht. "

Behoudens bijzondere machtsafvaardiging is de vennootschap geldig tegenover derden en in rechte vertegenwoordigd door een afgevaardigde bestuurder alleen optredend of door twee bestuurders gezamenlijk i optredend.

Toezicht :

In de gevallen waarin dit wettelijk verplicht is, of indien de algemene vergadering zulks bepaalt, zal het toezicht van de vennootschap opgedragen worden aan één of meer commissarissen, benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering, met in achtneming van de wettelijke bepalingen terzake.

Algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Vóor-`àehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

1 .

Váor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering,-jaàrvergadering genoemd, wordt gehouden op DERDE VRIJDAG van de

maand MAART am tien (10) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende

werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens wanneer het belang van de

vennootschap het vereist. Zij moet worden bijeengeroepen op verzoek van aandeelhouders die samen één

vijfde van de aandelen vertegenwoordigen.

Zowel de gewone als de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de

vennootschap of in een andere plaats aangeduid in de uitnodiging.

Bijeenroeping.

Zowel de gewone als de buitengewone algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de raad van

bestuur.

Toelating tot de vergadering.

Om toegelaten te worden op de vergadering moeten de houders van aandelen tenminste vijf dagen voor de

vergadering hun aandelen neerleggen op de wijze door de raad van bestuur in de oproeping bepaald.

Vertegenwoordiging.

Iedere eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

volmachtdrager die zelf aandeelhouder is.

De minderjarigen, ontzetten en andere onbekwamen mogen vertegenwoordigd zijn door hun wettelijke

vertegenwoordiger, rechtspersonen door hun wettelijke of statutaire organen.

De raad van bestuur mag de bewoordingen van de volmachten vaststellen en eisen dat deze minstens vijf

dagen voor de vergadering zouden neergelegd worden op de door hem aangeduide plaats.

Bureau.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens ontstentenis, door de

oudste aanwezige bestuurder.

Verdaging.

Elke algemene vergadering, gewone of buitengewone, kan op staande voet door het bureau voor drie weken

verdaagd worden, zelfs indien niet over de jaarrekening uitspraak moet worden gedaan. Deze verdaging

vernietigt alle genomen beslissingen.

Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

Het aan het aandeel verbonden stemrecht komt aan de vruchtgebruiker toe. Voor besluiten tot statutenwijziging

komt het echter toe aan de blote eigenaar.

Bij in pand gegeven effecten wordt het stemrecht door de eigenaars uitgeoefend. Hiertoe deponeert de

pandhouder op verzoek van de eigenaar de aandelen vijf dagen voor de vergadering bij een door de

vennootschap aangewezen bank.

Beraadslaging.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de agenda voorkomen, tenzij alle aandelen

op de vergadering aanwezig zijn.

Geen enkel voorstel door aandeelhouders ingediend wordt ter beraadslaging gelegd, tenzij het ondertekend is

door aandeelhouders die tenminste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, en tenzij het medegedeeld is

aan de raad van bestuur, tenminste één maand voor de datum vastgesteld voor de vergadering.

Behoudens de gevallen voorzien bij de wet worden de besluiten met meerderheid van stemmen genomen, welk

ook het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen is.

Notulen.

De notulen van de algemene vergadering zijn ondertekend door de leden van het bureau en door de

aandeelhouders die het vragen.

De afschriften of uittreksels in rechte of eiders voor te leggen zijn ondertekend door de voorzitter, door een

afgevaardigde bestuurder of door twee bestuurders.

Boekiaar één oktober (01/10) en eindigt op dertig september (30/09).

Bestemm'ne van de winst.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, van de lasten, de noodzakelijke

afschrijvingen, alsmede van een provisie voldoende geacht tot het dekken van de belastingen op winsten ten

laste van de vennootschap, vormt de nettowinst.

Op deze nettowinst wordt vijf procent vooraf genomen voor de wettelijke reserve : deze voorafneming is niet

meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt; zij moet echter hernomen

worden wanneer de wettelijke reserve dit peil niet meer bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur over zijn

aanwending zal beslissen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals

blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte

kapitaal, vermeerderd met de reserves die volgens de wet en de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Elke

hiermee strijdige uitkering moet terugbetaald worden.

Verdeling van het na vereffening overblijvend saldo.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo vooreerst aangewend

worden om de aandelen terug te betalen tot beloop van hun afbetaald bedrag. Het saldo zal in gelijke delen

tussen al de aandelen verdeeld worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

., Mior leihouden

aan het

Belgisch Staatsblad

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste maatschappelijk jaar neemt aanvang op heden en eindigt op dertig september tweeduizend

veertien (30/09/2014)

2, De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien (2015).

3, De vennootschap zal beginnen te werken op heden.

BEKRACHTIGING VAN VERBINTENISSEN.

De vennootschap bekrachtigt voor zoveel als mogelijk alle handelingen gesteld namens de vennootschap in oprichting sinds één april tweeduizend dertien.

Aangezien de vennootschap slechts rechtspersoonlijkheid verkrijgt op het ogenblik van de neerlegging van een uittreksel uit de statuten ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zullen de oprichters, in de periode tussen één juli tweeduizend dertien en de ondertekening van onderhavige akte en de neerlegging ter Griffie, alle handelingen stellen en alle verbintenissen onderschrijven die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en, dit voor rekening van de vennootschap.

Alle verbintenissen die door de oprichters werden aangegaan namens de vennootschap in oprichting en worden geacht van bij de oorsprong door de vennootschap onderschreven te zijn. Deze overname zal slechts werkzaam zijn onder de dubbele opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de verbintenissen en de neerlegging van een uittreksel uit de statuten ter Griffie van de bevoegde rechtbank.

BENOEMINGEN

Tot bestuurder worden aangesteld voor de duur van zes jaar:

1/ De Heer Bart Maas,

2/ De Heer Tahsin Uddin Khan,

3/ De vennootschap TARIFA, , met als vaste vertegenwoordiger de Heer FIERENS Raphaël voornoemd. Hun mandaat zal eindigen onmiddellijk na de gewone jaarlijkse vergadering van het jaar 2019.

De mandaten zullen onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De aanwezige aangestelde bestuurders verklaren te aanvaarden.

Onmiddellijk daarop verzoeken de bestuurders aan ondergetekende notaris volgende vergadering van de raad van bestuur en de beslissingen ervan te akteren.

De bestuurders, zich in raad van bestuur vergaderend, hebben met eenparigheid van stemmen benoemd onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel uit de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, zoals hiervoor uiteengezet, tot afgevaardigde bestuurder : de heer Bart Maas, verschijner in deze akte,

Het mandaat van de afgevaardigde bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing. VOLMACHT

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van directe belastingen en de btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap ais voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Acco accountants", gevestigd te 2160 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 177-179, met recht van indeplaatsstelling_



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL',

DE NOTARIS (K. Ducatteeuw)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

05/06/2015
ÿþ»

ModPOF 11.1

~

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblar

l CL. re; r, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van . e akte

ïlt\VIIII11101111

Ondernemingsnr : Benaming (volgt)

(verkort) :

Rechtsvorm :

0536.581.036

MONGREL FASHION

Naamloze vennootschap

Zetel : VARENSTRAAT 40, 2640 Mortsel, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing bestuurders

Tekst

Bij eenvoudige beslissing van de bestuurders wordt de maatschappelijke zetel vanaf 1 mei 2015 overgebracht naar:

Samberstraat 3

2060 Antwerpen

Opgemaakt te Antwerpen op 22 mei 2015

Bart Maas

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz`. van LuÎVl3 vermelden : -Recto : Naam eri-loedánigttiéiá van ae instrumenterende notaris, fietzij van tlè pers6(6)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MONGREL FASHION

Adresse
VARENSTRAAT 40 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande