MONTAGE - COOLS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MONTAGE - COOLS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.746.233

Publication

19/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304155*

Neergelegd

17-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536746233

Benaming (voluit): Montage - Cools

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2400 Mol, Voortdijk 19

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Achel op zeventien juli tweeduizend dertien, nog ter registratie aan te bieden, dat door de hierna vermelde personen, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. De heer COOLS Steven, geboren te Brasschaat op achtentwintig augustus duizend negenhonderdachtenzeventig, wonende te 2400 Mol Voortdijk 19.

2. Mevrouw JANSEN Eveleen, geboren te Neerpelt op vierentwintig november duizend

negenhonderdachtenzeventig, wonende te 2400 Mol Voortdijk 19.

Inschrijving-volstorting kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de tweehonderd aandelen werd ingeschreven door comparanten, als volgt:

- door de heer Cools Steven voor zeventien duizend zeshonderd zeventig euro (¬ 17.670,00), waarvoor hem honderd negentig (190) aandelen worden toegekend;

- door mevrouw Jansen Eveleen voor negenhonderd dertig euro (¬ 930,00), waarvoor haar tien (10) aandelen worden toegekend;

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro, zodat alle aandelen voor één/derde deel volgestort zijn geworden. De oprichters verklaren dat de volstorting door hen werd uitgevoerd in verhouding tot hun inschrijving op de aandelen.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstortte deel van de inbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Naam-rechtsvorm: De vennootschap, die een handelsvennootschap is, is opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam :  Montage - Cools .

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2400 Mol, Voortdijk 19

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

 Ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeter

 Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van elektriciteit, elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid,...

 Industriële vormgeving

 Uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering en voorkomen van pollutie, akoestiek,...

 Speur- en ontwikkelingswerk op biotechnologisch gebied

 Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan, verspanend bewerken van metalen

 Vervaardiging van elektronische onderdelen, elektromotoren en van elektrische generatoren en

transformatoren en herwikkelen hiervan

 Vervaardiging van lichtreclames, verlichte aanwijsborden,...

 Vervaardiging van hydraulische apparatuur, andere mompen en compressoren, motoren en turbines, kranen en dergelijke artikelen, hijs- hef- en transportwerktuigen, tandwielen, lagers en andere drijfwerkelementen, hogedrukreinigers, zandstraalapparaten, machines voor kuntstof- en rubberindustrie, andere machines, apparaten en werktuigen voor specifieke doeleinden

 Vervaardiging en assemblage van motorvoertuigen, andere delen en toebehoren van motorvoertuigen

 Reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties, elektrische apparatuur, andere machines waaronder begrepen generatoraggregaten

 Bouw van huizen en appartementen volgens sleutel op de deur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

 Aanleg van waterdistributie en riolering

 Aanleg van leidingen voor elektrische energie, telecommunicatielijnen en  netten

 Bouwrijp maken van terreinen

 Verlaging van grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen bos- en landbouwgrond

 Proefboren en nemen van bodemmonsters, uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels

en kanalisaties

 Installatie van elektrische bedrading en toebehoren, bedrading voor telefooninstallaties en

computersystemen, bewakingssystemen en alarminstallaties

 Loodgieterswerk

 Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen

 Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouw

 Schoorsteenvegen en schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming,

ventilatiekanalen en uitlaatsystemen

 Installatie van liften, roltrappen, antennes, bliksemafleiders

 Groot- en kleinhandel alsook de reparatie in elektrische toestellen, sanitaire toestellen en verwarming, verlichtingsartikelen

 Verhuur van machines en werktuigen voor landbouw, veeteelt, bosbouw

 Verhuur van steigers en werkplatforms

 De aankoop en verkoop van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling bij dergelijke operaties.

 Het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming van alle gebouwen en constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

 Het verrichten van alle studies en het uitwerken van alle ontwerpen ook voor rekening van derden en verlenen van adviezen in verband met bovengemelde activiteiten, alsmede het uitbaten van een studiebureau.

 Het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen.

 De aan- en verkoop van producten, fabrikaten, halffabrikaten en materialen welke direct of indirect betrekking hebben op de bouw van onroerende goederen alsmede de bemiddeling ervan.

 Het afsluiten van alle verzekeringscontracten en het optreden als bemiddelaar bij het afsluiten van verzekeringscontracten, leningen en beleggingscontracten.

 Dit zowel in binnen- als buitenland, zowel rechtstreeks voor eigen rekening als hoofdhandelaar en als agent.

 Het huren en verhuren van voertuigen, personenwagens en alle rollend materieel.

 Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontslaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

 Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen.

 Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt en /of waarin ze geen participatie heeft, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

 Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de onroerende financieringshuur, en in het algemeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

 Het beheren van onroerend en roerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële als immateriële, het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen. Onderneming in onroerende goederen, de aankoop en verkoop van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling van dergelijke operaties; het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming, van alle gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, het optreden als onroerend goed makelaar; het verrichten van alle studies en het uitwerken van alle ontwerpen ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengestelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen.

 De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

handelen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

 Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen en vennootschappen, met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

 Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden.

 Zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

 Het verwerven, het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen.

 Het afbreken voor eigen rekening van alle mogelijke roerende en onroerende goederen eventueel uit te voeren door derden.

 Het verlenen van opstalrecht aan derden op de gronden in eigendom van de vennootschap voor het bouwen van onroerende goederen.

 Het verlenen van managementadvies en gekoppeld daaraan het verstrekken van diensten van informatieve, financiële, administratieve en organisatorische aard

Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door tweehonderd gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Boekjaar en jaarvergadering: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste woensdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Winstverdeling: De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Vereffening :

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen volgende beslissingen .

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtings-akte en zal eindigen op 31 december 2014

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien op 3 juni om twintig

uur.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de comparanten namens de vennootschap hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door hen of één van hen zouden aangegaan of aanvaard zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 1 juli 2013.

3. Benoeming zaakvoerder.

a) De heer COOLS Steven wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald duur, die

deze benoeming aanvaardt.

Luik B - Vervolg

4. Commissaris-revisor: De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen.

5. volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor DMVB, Beliestraat 110 te Essen (BE

0870.536.495), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MONTAGE - COOLS

Adresse
VOORTDIJK 19 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande