MONUMENTAL

Association sans but lucratif


Dénomination : MONUMENTAL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 436.880.575

Publication

05/08/2014
ÿþ~

MOD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

"Nt

, ;-"I'%.7: '. .. S R  r! .,::.L',..1. }..,Y

,,.,........~w.,.-_~<w

2 5 -07- 2014

' " ..::c:1 ~:(20ç'`i'" ! ir .' , .

Grïffi. . ~° '' H:.i..ic:rJ

. " I. air

" ' "



tijiltuatt

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 436.880.575

Benaming

(voluit) : Monumental

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Wolfgang d'Urselstraat 5 te 2880 Bornem

Onderwerp akte : Ontbinding en invereffeningsteiiing

Uittreksel uit de onderhandse notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 0310612014:

1. Goedkeuring verslag, Het verslag van de vorige algemene vergadering dd, 30/04/2014 werd met algemeenheid van stemmen goedgekeurd.

2. Ontbinding. De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen besloten om de vereniging zonder winstoogmerk Monumental, met zetel te 2880 Hingene, Wolfgang d'Urselstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Mechelen, met ondernemingsnummer 0436.880.575 voortijdig te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf drie juni tweeduizend veertien (03/06/2014).

Op alle officiële stukken zal voortaan de vermelding "vzw in vereffening" worden vermeld.

3. Benoeming vereffenaar(s).

De vergadering heeft één vereffenaar benoemd, met name de heer Karel Dierick, wonende te 2980 Zoersel,

Ten Hoflaan 2, die heeft verklaard dit mandaat te aanvaarden. Dit mandaat zal onbezoldigd zijn,

Als opvolger duidt de vergadering aan ; de heer Paul Lahaye, wonende te 2860 Sint Katelijne-Waver,

Kuikenstraat 9, die eveneens heeft verklaard dit mandaat te aanvaarden,

4. Opdracht van de vereffenaar en vereffeningsvoorwaarden.

De vereffenaar zal een inventaris opmaken van alle activa en passiva van de ontbonden Vereniging,

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheid bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald hoeft hij geen enkele machtiging van de algemene vergadering te vragen.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vereniging te gelde te maken, om daartoe alle roerende (en onroerende) goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, aan alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijving van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag, bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor aile rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de Vereniging zullen de naam van de Vereniging voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk in vereffening" moeten vermelden.

De vereffenaar stelt de heer Tom Peeters, wonende te 2140 Borgerhout, Bert Verlacktstraat 3/27, en mevrouw Marleen Pauwels, wonende te 2880 Bornem, Dijkstraat 31, aan ais derden-lasthebbers en kent hen de bevoegdheid toe om in te staan voor de dagelijkse afhandeling van facturen, betalingen, innen van ontvangsten en belast hen met de bevoegdheden die zij v66r de beslissing tot ontbinding reeds hadden, ln het bijzonder zullen Tom Peeters en Marleen Pauwels de activa van de Vereniging te koop kunnen aanbieden.

De lopende activiteiten van de Vereniging zullen worden afgehandeld, in het bijzonder de zomertentoonstelling, tot wanneer alle personeelsleden uit dienst zijn.

De derden-lasthebbers Tom Peeters en Marleen Pauwels zullen de vereffenaar verwittigen zodra blijkt dat de inkomsten lager uitvallen dan voorzien èn dat de individuele uitgavenposten zoals beschreven in de begroting van de vzw overschreden worden. Van zodra dit dreigt te gebeuren, contacteren zij de vereffenaar; een overschrijding van de begrote uitgaven kan enkel en alleen met de uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Alle akten van de vereniging in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn bevoegdheden niet zal moeten verantwoorden.

5. De beslissing omtrent de afsluiting van de vereffening en de keuze van een gelijkaardige vereniging zonder winstoogmerk voor de eventuele overdracht van de activa werd uitgesteld tot het moment waarop alle activiteiten van de Vereniging zijn stopgezet.

6. Varia. Bijzondere volmacht werd gegeven aan de heer Karel Dierick, voornoemd, in zijn hoedanigheid van vereffenaar en aan "VGD Accountants en Belastingconsulenten", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, met maatschappelijke zetel te 1090 Brussel, Burgemeester E. Demunterlaan 5 bus 4, en kantoor te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, vertegenwoordigd door één van haar bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met recht van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en/of op de griffie van de bevoegde rechtbank, en/of bij alle administratieve en/of juridische autoriteiten, zoals de fiscale administraties. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Karel Dierick

vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11/07/2013
ÿþmOD?2



U910-, a ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor- i

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

M.U.111130



(afgekort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Luipegem 77, 2880 Bornem

Onderwerp akte : Wijziging Statuten

De bijzondere algemene vergadering van 25 juni 2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten artikel 2 van de statuten te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst:

"De zetel van de vereniging is gevestigd te 2880 Bornem in de Wolfgang d'Urselstraat 5 en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Mechelen.

Hij kan slechts verplaatst worden door de Algemene Vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten."

Karel Dierick,

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd

--- de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexés du Moniteur belge

FIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Ondernemingsnr.: 0436880575

Benaming Monumental vzw (voluit) :

Coordonnées
MONUMENTAL

Adresse
WOLFGANG D'URSELSTRAAT 5 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande