MOONARCHITECTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOONARCHITECTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.580.838

Publication

19/07/2013
ÿþRechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 2650 Edegem, Jachtlaan 86

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit een oprichtingsakte van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verleden voor notaris Jacqueline Helderweirt, te Antwerpen, district Elerchem op 04 juli 2013, "Geregistreerd zeven bladen geen renvooien, te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 8 juli 2013 boek 238 blad 07 vak 19 ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR) De eerstaanwezend inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN " bevattende:

1 Q' rechtsvorm en Naam: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam " Moonarchitects ".

20 zetel: 2650 Edegem, Jachtlaan 86.

30 Duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

40 Identiteit van de oprichter: mevrouw GEENS Annelies, wonende te 2650 Edegem, Jachtlaan 86.

Het aantal vennoten is onbeperkt.

Minstens één vennoot is architect. Elke architect-vennoot is ingeschreven op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

Natuurlijke personen met een beroep dat onverenigbaar is met het beroep van architect kunnen niet als vennoot aanvaard worden. Ambtenaren en beambten kunnen, behoudens de wettelijk voorziene afwijkingen, niet als vennoot aanvaard worden.

Rechtspersonen met een doel dat onverenigbaar is met het beroep van architect kunnen evenmin als vennoot aanvaard worden.

50 Bedrag Kapitaal: het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 euro.

60 Samenstelling Kapitaal: bestaat uit de inbreng van het bestaand cliënteel van voornoemde mevrouw Geens Annelies waarvoor verslag werd opgesteld door De burgerlijke CVBA De Deken, Scheffer, Van Reusel & C°, bedrijfsrevisoren te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, vertegenwoordigd door Aimé Scheffer waarvan het besluit als volgt luidt;

"De inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moonarchitects" bestaat enkel uit immateriële vaste activa omvattende de overname van de cliënteel architect Annelies Geens met een gezamenlijke nettowaarde van 47.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichtsterizaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de te verkrijgen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De beschrijving van de over te dragen en gewaardeerde bestanddelen, zoals hier voorgaand uiteengezet voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

De methode van waardering is deze zoals hiervoor beschreven; deze waarderingswijze is bedrijfseconomisch verantwoord; er werd slechts één waarderingsmethode gebruikt.

De waarde waartoe vernoemde waarderingsmethode leidt, komt overeen met de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, hetzij gezamenlijk 47.000,00 EUR waarvan 18. 600,00 EUR toekomt aan mevrouw Annelies Geens onder vorm van kapitaal door de uitgifte van 100 nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde van de BVBA "MOONARCHITECTS" en bovendien 28.400,00 EUR toekomt aan mevrouw Annelies Geens onder de vorm van een schuld in rekening courant te boeken in het voordeel eveneens van mevrouw Annelles Geens.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

11111

1 11 944*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Moonarchitects

(verkort) :

0536.58e" 838

Néergelegd ter gree van de Reclttbani van Koophandei te Antwerpen, op

GrilS1 JULI 5113

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de regelmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Antwerpen, 1 juli 2013.

(getekend) BCV De Deken, Scheffer, Van Reusel & C°, vertegenwoordigd door Aimé Scheffer, bedrijfsrevisor.."

70 Boekjaar ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december daaropvolgend. Uitzonderlijk loopt het eerste boekjaar vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend veertien.

80 Bepalingen inzake het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening:

na eventuele voorafname voor het wettelijk reservefonds besluit de jaarvergadering soeverein betreft het overschot onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in het wetboek van vennootschappen. Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

90 Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang en wijze van uitoefening van de bevoegdheid, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij ais college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Deze voorwaarden (natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten) gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is er slechts één zaakvoerder en is deze voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch moet hij hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaaKvoerder(s) kan/kunnen volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op de architectuur,

De volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect en zij zullen zich ten overstaan van de vennootschap gedragen volgens de regels van de Orde van Architecten. Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent worden vermeld.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en neergelegd in het vennootschapsdossier.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap, Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder wordt gemeld met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Werd als statutair-zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd: mevroufru GEENS Annelies, wonende te 2650 Edegem, Jachtlaan 86.

10D Aanwijzing van de commissarissen: er werd geen commissaris benoemd.

1113 Doel: de vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Het verrichten van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De activiteiten van de architect-rechtspersoon moeten beperkt blijven tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitende professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect,

Inzake opdrachten die architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-r +behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

12D P laats, dag en u ur y an d e j aarvergadering, a Ismede d e v oorwaarden v oor t oelating e n y oord e uitoefening van het stemrecht:

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De jaarvergadering heeft plaats op 20 juni om achttien uur, of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een zon- of wettelijke feestdag zou zijn.

Indien één van de vennoten geschorst wordt als architect zal deze zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als vennoot voor de duur van de schorsing.

Indien één van de vennoten geschrapt wordt als architect mag hij niet langer vennoot zijn; indien de geschrapte architect de enige vennoot is dient de vennootschap te worden ontbonden of dienen zijn aandelen te worden overgedragen aan personen die de vereiste hoedanigheid bezitten om krachtens deze statuten vennoot te worden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Ten minste zestig (60%) ten honderd van de stemrechten moet, rechtstreeks of onrechtstsreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten en kunnen enkel door hen uitgeoefend worden.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en het ontslag van zaakvoerders van de architect-rechtspersoon, hun bezoldiging en de duur van hun mandaat.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor de uitsluiting van een architect-vennoot.

In geval van onverdeeldheid zullen de aan het aandeel verbonden rechten geschorst zijn, totdat één enkel persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van de aandelen is aangewezen.

Voor wat betreft de architect-aandelen moet deze persoon gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van een gemeenschappelijke persoon dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

is een aandeel gesplitst in vruchtgebruik en blote eigendom, zal, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, steeds de vruchtgebruiker, als eigenaar optreden tegenover de vennootschap.

Voor de architect-aandelen kan de uitoefening van het stemrecht enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijk persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen overname en bekrachtiging door de vennootschap van de rechten en verbintenissen die in naam en voor rekening van de in oprichting zijnde vennootschap voor haar oprichting werden gesteld sinds één juli tweeduizend dertien.

Voor Ontledend Uittreksel, De Notaris, Jacqueline HELDERWEIRT

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte;

bijzonder verslag van de oprichter; ~" ~,

- verslag bedrijfsrevisor {

áP.

~y

~+LA

Nt`I' -mij

E~*

Coordonnées
MOONARCHITECTS

Adresse
JACHTLAAN 86 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande