MORA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MORA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.621.635

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 18.02.2014, NGL 26.03.2014 14078-0373-036
30/09/2013
ÿþmod 11.1

_._ _i p_~ _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

eergelegd ter griffie van de

- -

ti. . , " "\jI" " tif.

1 9 SEP. 203

TURNHOUT

De Griffier,

na neerlegging ter griffie van de

111111!1,1111j11

1

v

beh

aa

Bel stag

Ondernemingsnr : 0879621635

Benaming (voluit) : MORA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berkenbossenlaan 1

2400 Mol

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twaalf september tweeduizend dertien, door Meester Peter Van, Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "MORA", waarvan de zetel gevestigd is te 2400 Mol, Berkenbossenlaan, 1, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

11 Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap door inbreng in natura met eenentwintig miljoen euro (¬ ' 21.000.000,00) om het te brengen op negenendertig miljoen vijfhonderdachtentachtigduizend driehonderdzesenvijftig euro (¬ 39.588.356,00) door de uitgifte van negenhonderdvierentachtigduizend tweehonderdzesennegentig (984.296) nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de vennootschap naar Nederlands recht "Mora Beheer B.V.", met statutaire zetel te Amsterdam, feitelijk gevestigd te 5048 AB Tilburg (Nederland) Kraaivenstraat, 1, van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de vennootschap naar Nederlands recht "Mora Beheer B.V." de negenhonderdvierentachtigduizend tweehonderdzesennegentig (984.296) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

REVISORAAL VERSLAG

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 10 september 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap "KPMG Bedrijfsrevisoren", te. 1130 Brussel, Bourgetlaan, 40, vertegenwoordigd door de heer Harry Van Donink, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt :

"Besluit

De kapitaalverhoging door inbreng in natura bij vennootschap Mora BVBA door vennootschap Mora Beheer BV bestaat uit de schuldvordering van het openstaande bedrag van 21.000.000,00 EUR met betrekking tot de' intercompany lening ten bedrage van 37.230.196, 62 EUR die Mora Beheer BV rond 30 juni 2013 heeft toegestaan aan Mora BVBA.

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is: voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en" duidelijkheid;

c) rekeninghoudend met het feit dat de bestaande en toekomstige aandeelhouders 100% behoren tot dezelfde groep waardoor er geen benadeelden in deze transactie zijn, de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 984.296 aandelen van de vennootschap Mora BVBA, zonder vermelding van nominale waarde

Deze aandelen

- hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van Mora BVBA;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto_ : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ij agen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

zullen deelnemen in de resultaten van Mom BVBA vanaf hun datum van uitgifte.

Wi willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess

opinion' is.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de kapitaalsverhoging van de vennootschap Mom BVBA door inbreng in natura en mag niet gebruikt

worden voor andere doeleinden.

Kontich, 10 september 2013

KPMG Bedrijfsrevisoren

Commisaris

Vertegenwoordigd door

(getekend)

H. Van Donink

Bedrijfsrevisor."

De voorzitter merkt op dat de woorden "rond 30 juni 2013" in het besluit van de commissaris moeten

gelezen worden als "rond 30 juni 2010".

2/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,

vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negenendertig miljoen vijfhonderd achtentachtigduizend

driehonderdzesenvijftig euro (¬ 39.588.356,00).

Het is verdeeld in een miljoen achthonderdvijfenvijftigduizend vijfhonderdvijfenvijftig (1.855.555) gelijke

aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, een

verslag van de commissaris en een verslag van het bestuursorgaan opgemaakt overeenkomstig artikel 313, § 1

van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke Geassocieerd Notaris

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden man trc Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2013
ÿþOndememingsnr :0879.621.635

Benaming (voluit) : MORA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berkenbossenlaan, 1

2400 Mol

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM VAN JAARVERGADERING - OVERGANGSBEPALINGEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zevenentwintig december tweeduizend en twaalf, door Meester', Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073,840 (RPR Brussel), dragende aan het slot volgende registratiemelding

Geregistreerd twee bladen, zonder renvooien, op het derde Registratiekantoor van Elsene, op veertien januari tweeduizend dertien, boek 73, blad 77, vak 19. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). Voor Marcha! D. (getekend) C. DUMONT.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mora", waarvan de zetel gevestigd is te 2400 Mol, Berkenbossenlaan 1, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één oktober en af te sluiten op dertig september van het daaropvolgend jaar en derhalve vervanging van de eerste zin van artikel 29 van de statuten door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar".

2° Wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de derde dinsdag van de maand februari om zeventien uur en derhalve vervanging van de eerste alinea van artikel 22 van de statuten door de volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering moet iederjaar worden bijeengeroepen op de derde dinsdag van de maand februari, om zeventien uur"

OVERGANGSBEPALINGEN

11 De vergadering besliste het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en twaalf, te verlengen tot en af te sluiten op dertig september tweeduizend dertien.

21 De vergadering besliste dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening'; afgesloten per dertig september tweeduizend dertien, zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand februari tweeduizend veertien om zeventien uur,

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan elke zaakvoerder van de vennootschap alsook aan alle`, advocaten van het kantoor Liedekerke, Wolters Waelbroeck Kirkpatrick, in het bijzonder aan Paul Vandepitte, Pieter Van den Broeck en Justine Verbeke, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,,' teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de.' gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de.

gecoordineerde tekst van statuten).

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

na neerlegging ter griffie van de ak

te NEERGELEGD

GR11'f IC t3CC1" ITBANK VAN

mod 11,1

Luik B _I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2 5 JAN, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

*130 31

bel a< Be Sta

i

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/01/2013
ÿþ..~ (

t

=,' ~ \ Mod Mn! 11.1

= ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

41.:1

. ~... .-.

P» ier. t._ ri 4:.i L i,.- E._. ~..t a..i

GIRiC~ FIE RECHTBANK VAN

1 5 JAN. 2013

KOOPHANIYI L TURNHOUT

Griffie griffier



iouiuiuii~uu

*13016 87*

v~ I i

bah(

aar

Belo

Staal





i

Ondernerningsnr : 0879621635

Benaming

(voluit) : MORA

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Berkebossenlaan 1

2400 MOL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Mora BVBA herbenoemt de burgelijk co5peratieve vennooftschap KPMG Bedrijfsrevisoren (13001), Prins Bouwdewijnlaan 24d, 2550 Kontich, als commissaris voor een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen na de Algemene Vergadering der Aandeelhouders die de rekeningen van het boekjaar 2014 vaststelt. KPMG Bedrijfsrevisoren duidt de heer Harry Van Donink (IBR Nr. A01748), vennoot van KPMG Bedrijfsrevisoren, aan als vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 25.06.2012 12233-0269-033
21/12/2011
ÿþr' \\ mod 11.1

[1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.



NEERGELEGD

Gn;f"l''i, FiEf.Cl-ITE3ANK VAN

û 9 DEC. 2011

KOOPBrFëfFilEE3EL. TURNHOUT nP r,riff:or

I UI Il II III Il~llnl

X11191675*

Ondememingsnr :0879.621 635

BIT gen bijet Belgisch Statsblad - 21T12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor" behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Benaming (voluit) : Mora

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berkenbossenlaan, 1

2400 Mol

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drieëntwintig november tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mora", waarvan de zetel gevestigd is te 2400 Mol, Berkenbossenlaan 1, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Aanpassing van het intern bestuur van de vennootschap in die zin dat de vennootschap vanaf drieëntwintig november tweeduizend en elf bestuurd zal worden door een college van zaakvoerders. Enkel indien slechts één zaakvoerder benoemd zal zijn, zal deze de vennootschap apart kunnen besturen.

De vergadering besliste bijgevolg artikel 18 van de statuten aan te passen en te vervangen door de volgende tekst:

"ledere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

" De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.".

2" Werden benoemd als bijkomende niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

- de heer Christiaan Cornelis van Tilburg, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Lindenlaan 27, 3707 EP Zeist, Nederland,

- de heer Matteo CORA, van Italiaanse nationaliteit, wonende te Flat 2, 86 Elgin Avenue, London W9 2HD, Verenigd Koninkrijk.

Zij zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Hun mandaat kan ten arien tijde worden beëindigd door de algemene vergadering.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan alle advocaten van het kantoor Liedekerke, Wolters Waelbroeck Kirkpatrick evenals in het bijzonder aan Paul Vandepitte, Pieter Van den Broeck, Christophe Minnart en Bart Garré, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso '. Naam en handtekening

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 07.07.2011 11275-0156-034
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.05.2009, NGL 16.06.2009 09255-0268-025
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.05.2008, NGL 18.06.2008 08253-0193-025
03/06/2015
ÿþ mod 11.1





In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III IIII018011~III i 11

*15078209'

Neevgr" e)terA. :,-Zr. glefie ITran de ]:^LEClxiiii, M1 i~. tT4.7tif vrnryG.q7IP.siJSrL

2L MEI 2015

ASNiWBPI, Étel ,.tsi,.i3I3oUT

t;rtete

De Grili:eer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr :0879.621.635

Benaming (voluit) : MORA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berkenbossenlaan 1

2400 MOL

Onderwerp akte : DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achttien mei tweeduizend vijftien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MORA", waarvan de zetel gevestigd is te 2400 Mol, Berkenbossenlaan 1,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van het doel van de Vennootschap door vervanging van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel de verwerking, groothandel, kleinhandel en leurhandel in alle diepvriesprodukten, vlees en vleeswaren, geslacht pluimvee of andere gevogelte en geslacht wild, vis,.: groenten, fruit en alle andere voedingswaren; het verpakken, versnijden en verwerken van al het hoger gemelde, met exploitatie van de daarbij horende bereidingswerkplaatsen, de productie van en alle handelingen, in klaargemaakte maaltijden, snacks en andere aanverwante produkten, in de meest ruime zin; elke activiteit van tussenpersonen bij aan- en verkoop van allerhande toestellen voor bereiding, verpakking en bewaring van alle hoger bedoelde produkten.

De vennootschap stelt zich verder tot doel het verrichten van werkzaamheden in de breedste zin van het woord ten behoeve van vennootschappen actief op het terrein van de productie en verkoop van diepvriessnacks en maaltijdcomponenten voor de winkel- en grootverbruiksector in Europa en overige gerelateerde, bedrijvigheid, zowel op food en non-food gebied. De dienstverlening bestaat met name uit, maar is niet beperkt " tot, het bepalen van het financieel en strategisch beleid, het ontwikkelen van innovatieve producten, het bepalen en ondersteunen van marketing- en salesactiviteiten en campagnes, het bepalen van personeelsbeleid en het zorgdragen voor een goed bestuur en optimale corporate govemance van dergelijke vennootschappen.

De vennootschap mag:

- aile hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren,'' die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

- op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken;

- deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere. vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die'' belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap;

zich ten gunste van enige vennootschap, onderneming, bedrijvigheid en vereniging borgstellen, haar aval verlenen, garanties verstrekken, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten, verlenen, alsook haar goederen te hypothekeren of in pand te geven (inclusief de handelszaak), zowel tot; waarborg van haar eigen verbintenissen als deze van derden.".

2° Wijziging van artikel 13 van de statuten door inlassing na punt 4)c) in punt a. van artikel 13 van de' statuten van de volgende tekst

"5) elke pandhouder of derde-koper in het kader van een uitwinning van een pandrecht op de aandelen van de vennootschap.

ti

mod iLi

3° Aktename van het ontslag als zaakvoerder, van de volgende persoon: de Heer CORA Matteo, wonende te Flat 2, 86 Elgin Avenue, W9 2HD London, Verenigd Koninkrijk.

Tussentijdse kwijting werd verleend aan Matteo Gora voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van zijn mandaat.

De te verlenen definitieve kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van zijn ontslag, wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering voorgelegd.

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Els BRULS en de heer Johan LAGAE, woonstkeuze gedaan hebbende te Loyens&Loeff, Woluwe Atrium, Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussels, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd váár registratie bi toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten,

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

yoor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.05.2007, NGL 13.06.2007 07226-0338-024
22/06/2015
ÿþJ

mod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



,

Neergelebd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHA1Yi7EI,

1 1 JUNI 2015

ANTWEletitf~;~t~~ ~~~~~~x~u~

_ ~..N

Ondernemingsnr :0879621635

Benaming (voluit) :MORA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berkenbossenlaan 1

2400 Mol

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijf juni tweeduizend vijftien, door Meester Peter Van Melkebeke, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MORA", waarvan de zetel gevestigd is te 2400 Mol, Berkenbossenlaan 1, volgende beslissingen genomen heeft:

11 Vervanging van artikel 18 van de statuten door de volgende tekst:

"Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd Is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Behalve in geval van overmacht, kan het college van zaakvoerders, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is,

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Het college van zaakvoerders zal met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen beslissen. In het geval van gelijkheid van stemmen, zal de stem van de voorzitter doorslaggevend zijn.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid."

2/ Werden benoemd tot zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur:

- De Heer GERBER Matthew Peter, wonende te Rotherwick Road 20, London, NW11 7DA, Verenigd Koninkrijk;

- Mevrouw ROSENTHAL Abrielle Hara, wonende te Mercer Street 250, Apt B201, 10012 New York, NY, Verenigde Staten.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Els BRULS en de heer Johan IAGAE, woonstkeuze gedaan hebbende te Loyens&Loeff, Woluwe Atrium, Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussels, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vdór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke Notaris

Op de laatste blz van Luik B vermelden - Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

$ijlagen bij het Belgis-C - Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2015
ÿþr--

Immun

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 JULI 2015

ANTWERPEN ardeling TURNHOUT

De Griffier

Griff ie

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van ce e ktP

1 g g

'

Ondernemingsnr : 0879.621,635

Benaming

(voluit) : MORA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berkebossênlaan 1, B-2400 Mol.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van een zaakvoerder ; bijzondere volmacht voor de publicatieformaliteiten.

Er blijkt uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de vennoten dd. 9 juli 2015 dat de vennoten

1. BESLOTEN HEBBEN om Glenn Frederick Miller, geboren op 25 maart 1976 te New York (Verenigde Staten van Amerika), wonende te 269 Riveredge Road, Tenafly, New Jersey 07670 (Verenigde Staten van Amerika), te benoemen ais zaakvoerder van de vennootschap, met onmiddellijke ingang.

BESLOTEN HEBBEN verder dat de zaakvoerder zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

2. BESLOTEN HEBBEN om aile volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae,

Advocaat en bijzonder gevolmachtigde.

Tegelijk hiermee neergelegd ; notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de vennoten dd. 9 juli 2015.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MORA

Adresse
BERKENBOSSENLAAN 1 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande