MORE THAN DECO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MORE THAN DECO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 536.390.796

Publication

23/12/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/07/2013
ÿþY

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wood 11.1



L igue In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111311 h

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te ,ontwerpen, op

Grime Q 4 J11l1 2013

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : MORE THAN DECO (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2610 Wilrijk, Neerlandweg, 16 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 01.07.2013 waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt v6ôr registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, blijkt

Dat een Naamloze Vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken :

- Oprichter : 1/ De Heer DE QUINNEMAR Cédric Carlos Martine, geboren te Brugge op 3 november 1976, rijksregistemummer 761103 041-87, wonende te 9830 Sint Martens-Latem, Brakelmeersstraat, 6; 2/ De Heer PONNET Jan Gerard Madeleine, geboren te Antwerpen op 29 oktober 1977, rijksregistemummer 771029 16372, wonende te 2000 Antwerpen, Tabakvest, 112/3201;

- Naam ; "MORE THAN DECO";

- Zetel ; 2610 Wilrijk, Neerlandweg, 16;

- Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

L (i) alle werkzaamheden in verband met externe adviesverlening en begeleiding van ondernemingen, vennootschappen, instellingen en particulieren in ondermeer administratieve, boekhoudkundige, fiscale, vennootschapsrechtelijke, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische materies,alsook interim-management, met het oog op de bevordering van de organisatie, de communicatie, de rentabiliteit, de commerciële strategie, de financiën, de productie, de marketing, en in het algemeen het management van de opdrachtgevers, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden van voornoemde activiteiten evenals het vervullen van de formaliteiten ter uitvoering van deze adviezen en begeleiding.

(ii) het voeren van het dagelijks management van vennootschappen. Hieronder wordt onder meer begrepen: de organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; het' bepalen van het aan- en verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten; het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

(iii) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

(iv) het verlenen van administratieve prestaties en computer-services.

(y) de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

' (vi) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of de commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

1!. (i) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goéderen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

(ii) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Ill. (i) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coërdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

0536.390.796

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

(ii) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

(iii) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de meest ruime zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

(iv) het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

IV, De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doei.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

- Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting.

Kapitaal : Het kapitaal is vastgesteld op 300.000,00 EUR. Het is verdeeld in 3.000 aandelen zonder nominale waarde die elk één/drieduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het is volstort (BNP PARIBAS FORTIS) ten belope van 300.000,00 EUR als volgt

De Heer DE QUINNEMAR Cédric, voormeld, heeft een bedrag van 150.000,00 EUR volstort, zodat hij niets

meer dient te volstorten; -

De Heer PONNET Jan, voormeld, heeft een bedrag van 150.000,00 EUR volstort, zodat hij niets meer dient te volstorten;

- Boekjaar : vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

- Jaarlijkse Algemene Vergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van juni om 11H00 op de maatschappelijke zetei.

- Bestuur : De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel,

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur,

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dient hij dit mee te delen aan de andere bestuurders vôór de raad van bestuur een besluit neemt, en moeten de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen worden nageleefd.

De raad van bestuur kan in zijn midden of onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en de eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden, indien een bestuurder met het dagelijks bestuur belast wordt,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

zal hij de titel van gedelegeerd bestuurder dragen. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, hun

bezoldiging (in geld en/of in natura), ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere

opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, die zullen aangerekend worden op de algemene

kosten.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de

meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn

door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend, of door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe

aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen

gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd

de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

- Winstverdeling : De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger Is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het

boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval

verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan

de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een

staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden v66r de beslissing.

Deze staat wordt nagezien door de commissaris(sen) zo er werden benoemd die een verificatieverslag

opmaakt/opmaken dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande

boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het

besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit

terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de

voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

Algemene Vergadering

De comparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen,

met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Benoeming Bestuurders

De algemene vergadering stelt aan tot bestuurders van de vennootschap voor een termijn van zes jaar:

11 De Heer DE QUINNEMAR Cédric Carlos Martine, geboren te Brugge op 3 november 1976,

rijksregistemummer 761103 041-87, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Brakelmeersstraat, 6;

Die verklaart zijn mandaat te aanvaarden;

2/ De Heer PONNET Jan Gerard Madeleine, geboren te Antwerpen op 29 oktober 1977,

rijksregistemummer 771029163-72, wonende te 2000 Antwerpen, Tabakvest, 112/3201;

Die verklaart zijn mandaat te aanvaarden;

De bestuurdersmandaten zijn onbezoldigd.

2. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar start vanaf heden en zal afgesloten worden op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op derde donderdag van de maand juni om 11H00 van het jaar

2015 gehouden worden.

3. Benoeming commissaris.

De vergadering verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zef voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat aile verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

5. Volmacht,

4

t Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten, en'

volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op

de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten.

Raad van Bestuur

De bestuurders verklaren vervolgens in raad van bestuur bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van

stemmen, volgende besluiten z

Benoeming Gedelegeerd Bestuurder

De Raad van Bestuur stelt aan tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap voor de wettelijke

maximumduur.

11 De Heer DE QUINNEMAR Cédric Carlos Martine, geboren te Brugge op 3 november 1976,

rijksregistemummer 761103 041-87, wonende te 9830 Sint Martens-Latem, Brakelmeersstraat, 6;

Die verklaart zijn mandaat te aanvaarden;

2/ De Heer PONNET Jan Gerard Madeleine, geboren te Antwerpen op 29 oktober 1977,

rijksregistemummer771029163-72, wonende te 2000 Antwerpen, Tabakvest, 112/3201;

Die verklaart zijn mandaat te aanvaarden;

De mandaten zijn onbezoldigd.

--- Voor eensluidend analytisch uittreksel 

(getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

Worden tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 24.06.2016 16229-0496-018

Coordonnées
MORE THAN DECO

Adresse
DYNAMICALAAN 14-16 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande