MORIS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MORIS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.573.118

Publication

17/04/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

hehoudel

aan het

EleIgisch

Staatsbla4

illiEtI11,1,1111111,1.11111111111

NEERGELEGD GRtFFlE RECHTBANK VAN

0 7 APR. 2014

KOOPHANCeiffeJRNHOUT

De griffier

Ondernemingsnr : 0536.573.118

Benaming

(voluit) : MORIS CONSULTING

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2460 Kasterlee, Pater Damiaanstraat 36

Onderwerp akte: ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Danny GEERINC10( te Aarschot op 27 maart 2014, voor registratie neergelegd, is bijeengekomen, de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MORIS CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee, Pater Damiaanstraat 36.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Danny Geerinckx, te Aarschot, op 5 juli 2013 bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 juli 2013 onder nummer 13112674.

Waarvan de statuten sindsdien niet meer werden gewijzigd, volgens verklaring.

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder het ondernemingsnummer 0536.573.118 en bekend bij de belasting op toegevoegde waarde onder nummer BE536.573.118.

Waarop aile aandelen aanwezig waren, en volgende besluiten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 21 februari 2014 over de ontbinding waaraan een staat van activa en passive gehecht is, afgesloten op 31 december 2013, hetzij minder dan drie maanden oud.

De vergadering stelt de voorzitter eveneens vrij van de voorlezing van het verslag van bvba VYVEY & CO, te 2240 Massenhoven, Herentalsebaan 2, vertegenwoordigd door Mevrouw Evy Neyens, bedrijfsrevisor, over de voormelde staat. De conclusie van dit verslag luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MORIS CONSULTING" een boekhoudkundige staat per 31 december 2013 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de

vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 24.468,83 en een netto-actief van E

17.416,69.

Voor wat de volledigheid van de boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten per 31 december

2013 betreft, maakt ondergetekende een voorbehoud voor:

- de afloop van finale fiscale en BTW-controles naar aanleiding van de stopzetting en de nog niet definitief

afgesloten jaren;

- niet-geboekte claims.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele

normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, rekening

houdend mat het hiervoor weergegeven voorbehoud en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met

succes gerealiseerd zullen worden.

Het huidige verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepaling van het artikel 181 van het Wetboek van

Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding en het huidig verslag mag niet voor andere

doeleinden gebruikt worden«.

Opgesteld te Massenhoven, 17 maart 2014

BVBA VYVEY & CO, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door

Evy Neyens

Wettelijk vertegenwoordiger

Bedrijfsrevisor"

Tweede besluit

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MORIS CONSULTING" met maatschappelijke

zetel te 2460 Kasterlee, Pater Damiaanstraat 36 wordt ontbonden en dit vanaf heden.

Derde besluit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Gemelde vennootschap werd v(51:5r haar ontbinding reeds feitelijk vereffend door de Heer André Mons, geboren te Sint-Truiden op 28 april 1953, wonende te 2460 Kasterlee, Pater Damiaanstraat 36.

Genoemde Heer André Moris wordt, zo voor het verleden als voor de toekomst, bevestigd in zijn hoedanigheid. Hij zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden als jegens de vennoten, voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen.

Vierde besluit

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en aile vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening. De vergadering beslist dat er gebruik kan gemaakt worden van de verkorte procedure wegens:

- geen vereffenaar

- geen passiva

- unaniem besluit van alle vennoten.

Vijfde besluit

De Heer André Mons wordt ontheven van zijn taak van vereffenaar en hem wordt volledig kwijting verleend. Zesde besluit

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan met ingang van heden.

Zevende besluit

De boeken en bescheiden van gemelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden te 2460 KasterCee, Pater Damiaanstraat 36 door voormelde de Heer André Moris.

Achtste besluit

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cuypers" met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Pass 257, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer bij de Kruispuntbank Ondernemingen.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor (met staat van activa en passiva), bijzonder verslag van de zaakvoerder (met staat van activa en passiva).

(get.) Anne Callewaert, geassocieerd notaris te Aarschot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2013
ÿþMotl Woed 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van c.e_akte Neergelegd ter griff1e van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

.1 0 JULI 2013

TURNHOUT Dj fier,

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

O S34 S-.73

MORIS CONSULTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2460 Kasterlee, Pater Damiaanstraat 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Danny Geerinckx te Aarschot, op 5 juli 2013, voor registratie neergelegd, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MORIS CONSULTING", met zetel te 2460 Kasterlee, Pater Damiaanstraat 36 voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door de Heer Moris André, geboren te Sint-Truiden op 28 april 1953, ongehuwd, wonende te 2460 Kasterlee, Pater Damiaanstraat 36

Het kapitaal bedraagt achtienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop wordt ingetekend op de volgende wijze:

1) De Heer Moris André, voornoemd, gouder van 186 aandelen.

Dat elk aandeel voor twee/derde (2/3) in contanten volstort is, hetzij in totaal voor twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Dat de fondsen, vôôr het oprichten van de vennootschap, gedeponeerd werden bij Record door storting of overschrijving op het speciale rekening nummer 652-8318006-47.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, het verstrekken van advies (consultancy), dit alles in de meest ruime betekenis, onder meer petrochemie.

Het verlenen van training, bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, quality control, oplevering van installaties, marketing, productie en ontwikkeling en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtsreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan ook participeren in, of op om het even welke wijze deelnemen aan of samenwerken met andere bestaande of op te richten maatschappijen, vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden kopen, verkopen, huren, verhuren, beheren en onderhouden van alle onroerende goederen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere gcederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen,

kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haar zelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,

Zij mag bij middel van inbreng, deelneming, fusie, plaatsing of op iedere andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een soortgelijk of gelijkaardig doel hebben,

In het algemeen mag zij alle industriële, commerciële, financiële, onroerende en roerende verhandelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van die aard zijn haar nijverheid of haar handel uit te breiden of te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Zij kan de functie van lasthebber, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen,

De vennootschap wordt bestuurd dcor een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van kaik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

, Ver-behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het ,doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. AI hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder; De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

Wordt in hoedanigheid van statutair zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur:

De Heer MORIS André , voornoemd, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet,

Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van de maand november om achttien uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar. Mits akkoord van alle aandeelhouders mag de jaarlijkse algemene vergadering vervroegd samenkomen.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóár de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken. Indien alle vennoten aanwezig zijn worden de oproepingsformaliteiten geacht nageleefd te zijn.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand november van het jaar 2015 om achttien uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op 30 juni 2015.

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte en bankattest

Getekend Martien Grauls, geassocieerd notaris te Aarschot





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MORIS CONSULTING

Adresse
PATER DAMIAANSTRAAT 36 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande