MOROCCO NUTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOROCCO NUTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.889.619

Publication

22/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : BE0874.889.619

Benaming

(voluit) : Morocco Nuts

(verkort) :

unu316 iflii~i~i~ igii

'1

bel

a:

Be Sta

N

tº%éerelegcf ter griffie von da i?cchtbeit tezn Koo,1i?QnCivliFl Antwerpcn, op

01ST 21315

Griffie

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kroonstraat 163, 2140 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerder gehouden op 7 oktober 2013:

De zaakvoerder beslist om met ingang van 07/10/2013 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Kroonstraat 163, 2140 Antwerpen naar Bisschoppenhoflaan 407, 2100 Deurne.

Hicham El Younoussi

Zaakvoerder

$ijtagen-bithgt Betgisch Staalstrta7t _ 22n0f2013 = Annerar iiü Mititëürisetgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.10.2013, NGL 09.10.2013 13626-0391-015
19/07/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0874.889.619

Benaming

(voluit) : MOROCCO NUTS

(verkort)

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kroonstraat 163 te 2140 Antwerpen-Borgerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie - doelswijziging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 29 april 2013, "Geregistreerd; zes bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 7 mei 2Q13, heek 175 blad 12 vak 08. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De ontvanger ai (getekend) J, Martens", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOROCCO NUTS" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Fusievoorstel en ter beschikking stelling stukken: De vergadering vat de lezing en bespreking aan van het fusievoorstel, van alle bijhorende stukken en van alle wettelijk verplicht ter beschikking te stellen stukken,

a) Fusievoorstel

De voorzitter leest neemt het fusievoorstel door, opgesteld door de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap Morocco-Oliva, overgenomen vennootschap en door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Morocco Nuts, overnemende vennootschap op 10, januari 2013 overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen.

Blijkens proces-verbaal opgesteld door notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurre op 29 april 2013, werd door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap Morocco-Oliva, overgenomen vennootschap, besloten tot ontbinding zonder vereffening en tot fusie door overname van het gehele vermogen door onderhavige vennootschap Morocco Nuts overeenkomstig het gedane fusievoorstel.

De vergadering stelt vast dat het fusievoorstel alle door het Wetboek van vennootschappen vereiste vermeldingen bevat en dat op het fusievoorstel geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat en keurt zij gemeld fusievoorstel goed.

b) Ter beschikking stelling van de stukken

De vergadering bevestigt en de vennoten erkennen uitdrukkelijk uiterlijk één maand voor heden kopie van het fusievoorstel ontvangen te hebben en overeenkomstig artikel 720 van het Wetboek van vennootschappen minstens één maand voor heden in de mogelijkheid te zijn gesteld kennis te nemen van volgende stukken: het fusievoorstel, de jaarrekening van de laatste 3 boekjaren van de overnemende en de overgenomen vennootschap, de jaarverslagen van de zaakvoerder en de eventuele verslagen van de commissaris van de laatste drie boekjaren van zowel de ovememende als de overgenomen vennootschap, desgevallend tussentijdse cijfers, en hiervan kosteloos en op eenvoudig verzoek kopie te hebben (kunnen) verkrijgen.

c) Jaarrekening, jaarverslagen en verslagen commissaris  tussentijdse cijfers

De vergadering bevestigt dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het activa en de passiva van het vermogen van volgende bij de fusie betrokken vennootschappen sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en datum van huidige algemene vergadering.

2) Beschrijving overgedragen patrimonium: is alhier tussengekomen de Hicham EL YOUNOUSSI, wonende te 2100 Antwerpen-Deurre, Bisschoppenhoflaan 407, handelend in zijn hoedanigheid van gevolmachtigde van de gewone commanditaire vennootschap Morocco-Oliva, overgenomen vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Kroonstraat 163, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0875.135.879, hiertoe aangesteld ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor voornoemde notaris Luc Mortelmans op 29 april 2013, die, na lezing te hebben gekregen van al het voorgaande, verklaart dat het vermogen van de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen bevat. Voor verdere details met betrekking tot (de waarde van) het overgedragen vermogen wordt verwezen naar de op dertig september tweeduizend en twaalf opgestelde staat van activa en passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i 111





Neergeferd t ar gri¬ iie van e Rach bdnk van Koophandel te Kntv/erpen, op

~ o

3111.t 2.013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Verder verklaart voornoemde heer Hicham EL YOUNOUSSI dat er zich in het vermogen van de overgenomen vennootschap sedert het opstellen van het fusievoorstel tot op heden geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b) Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich thans bevinden. De overnemende vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de overgedragen goederen en rechten en dienaangaande geen verdere omstandige beschrijving te vereisen.

2. Voorschreven overdracht is verricht op basis van de cijfers, afgesloten op 30 september 2012, eronder verstaan dat alle handelingen gedaan na deze datum door de overgenomen vennootschap omtrent de overgedragen goederen zullen beschouwd worden als zijnde verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Onderhavige vennootschap bekomt aldus vanaf heden de eigendom en het genot van de overgedragen goederen.

Boekhoudkundig gezien zal de overdracht van het vermogen gerekend worden vanaf één oktober tweeduizend en twaalf.

3. De overdracht omvat het geheet van de activa en de passiva, rechten en verplichtingen deel uitmakende van het vermogen van de gewone commanditaire vennootschap Morocco-Oliva, voornoemd, overgenomen vennootschap. De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

4. In het algemeen omvat de overdracht aile rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke, of andere waarborgen, waarvan de overgenomen vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden de administraties inbegrepen,

5. Huidige overdracht gebeurt op last van de overnemende vennootschap om:

-de geheelheid der schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen; alle

verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschap uit te voeren;

-alle akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten

tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden, werklieden, evenals alle andere

akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijze verplichten;

-alle belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en

buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

3) Fusie - doelswijziging:

a) Besluit tot fusie

De vergadering stelt vast dat er bij geen enkele van de bij de fusie betrokken vennootschappen zich belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en datum van huidige algemene vergadering.

De vergadering besluit, overeenkomstig het fusievoorstel, tot fusie door overname van de gewone commanditaire vennootschap Morocco-Oliva, met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Kroonstraat 163, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen, onder nummer 0875.135.879, BTW nummer BE 0875.135.879, door onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Morocco Nuts. Ingevolge onderhavig het besluit tot fusie door overname wordt de gewone commanditaire vennootschap Morocco-Oliva ontbonden zonder vereffening en wordt haar volledig vermogen, zijnde alle activa en alle passiva, niets uitgezonderd noch voorbehouden, overgedragen aan onderhavige vennootschap op basis van de toestand afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sedert één oktober tweeduizend en twaalf zullen worden beschouwd als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste om alle schulden te betalen en al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, alle kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitende uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen.

Allerhande licenties, octrooien, handelsnamen en merken zijn in de overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap begrepen en maken ervan integraal deel uit.

Overeenkomstig artikel 726 §2 van het wetboek van vennootschappen geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen, van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende vennootschap,

b) Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap worden vanaf één oktober tweeduizend en

twaalf boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

c) Tussenkomst

Is alhier tussengekomen de heer Hicham EL YOUNOUSSI, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van gevolmachtigde van de gewone commanditaire vennootschap Morocco-Oliva, overgenomen vennootschap, hiertoe aangesteld als hiervoor gemeld, die, na lezing te hebben gekregen van al het voorgaande, verklaart dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de gewone comanditaire vennootschap Morocco-Olive, B.T.W.-BE 0875.9 35.879, RPR Antwerpen, gehouden voor voornoemde notaris Luc Mortelmans op 29 april 2013, onder opschortende voorwaarde van goedkeuring van de fusie door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van onderhavige vennootschap besloten heeft tot ontbinding zonder vereffening en overdracht van haar volledige vermogen ingevolge fusie aan onderhavige vennootschap Morocco Nuts. Voornoemde heer Hicham EL YOUNOUSSI stelt vast dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Morocco Nuts

~ " ' besloten heeft tot fusie. In zijn hoedanigheid van lasthebber van de overgenomen vennootschap Morocco-Oliva stelt hij dan ook vast dat de opschortende voorwaarde verwezenlijkt is en draagt hij vervolgens het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap Morocco-Oliva, niets uitgezonderd noch voorbehouden, over aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

.-- d) Doelswijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Gelet op het fusievoorstel en ingevolge voormeld besluit tot fusie besluit de vergadering de tekst van het doel van de vennootschap te vervangen met de in voormelde agenda voorziene tekst, zodat de integrale tekst van het maatschappelijk doel thans luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

I. Klein- en groothandel

1. De groot- en kleinhandel, markthandel, import en export in:

- noten en overige droge voeding

- olijven en tapenades

- algemene voeding

kazen

- vleeswaren

- groenten en fruit

dranken

huishoudartikelen

2. Uitbating van een bakkerij en beenhouwerij

3. Partijhandel

4. Vertegenwoordiger van agentschappen.

IL Holding

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2, het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

III, Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. aile mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen of andere zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande

1

t

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

\Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voorzover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs?

e) Kapitaalverhoging

Daar de overnemende vennootschap thans reeds eigenares is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap wordt het totale vermogen van de overgenomen vennootschap reeds weerspiegeld ln de balans van de overnemende vennootschap. Bijgevolg besluit de vergadering dat er niet dient te worden overgegaan tot kapitaalverhoging.

4) Vaststelling fusie: De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de wettelijke voorwaarden in verband met de fusie werden nageleefd, dat het volledige vermogen van de gewone commanditaire vennootschap Morroco-Oliva werd overgedragen aan onderhavige vennootschap Morocco Nuts en dat bijgevolg de fusie door overname van de gewone commanditaire vennootschap Morocco-Oliva door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Morocco Nuts werd verwezenlijkt. Bijgevolg heeft de gewone commanditaire vennootschap Morocco-Oliva, met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen= Borgerhout, Kroonstraat 163, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0875.135.879, B.T.W.-nummer BE 0875.135.879 opgehouden te bestaan, werd het volledige vermogen overgedragen naar de overnemende vennootschap Morocco Nuts en werd het doel van de overnemende vennootschap definitief uitgebreid en vervolgens vervangen.

Het archief van de overgenomen vennootschap Morocco-Oliva, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden bewaard door de overnemende vennootschap Morocco Nuts,

5) Statutenwijziging: De vergadering besluit de artikelen 3 en 35 van de statuten te wijzigen teneinde deze statuten aan te passen aan voormelde besluiten en aan het Wetboek van vennootschappen.

-Artikel 3: De integrale tekst van dit artikel wordt vervangen door de in de agenda vermelde tekst, zodat de integrale tekst van het maatschappelijk doel luidt als voormeld.

-Artikel 35: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, evenwel mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootsohappen. De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders, van zodra hun benoeming wordt bevestigd overeenkomstig de wettelijke bepalingen door de rechtbank van koophandel."

6) Aanstelling lasthebber: De vergadering stelt de heer Hicham EL YOUNOUSSI, voornoemd, aan ais bijzondere lasthebber teneinde aile administratieve formaliteiten met betrekking tot onderhavige fusie te vervullen, Dienaangaande worden hem alle machten verleend om alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen.

7) Bijzonder machten: De vergadering verleent elke machtiging aan Moore Stephens Verschelden,

Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1

bus 96, ingeschreven in het Rechtspersonen register te Brussel onder het nummer 0451.657.041, om met

bevoegdheid tot in de plaats stelling, betreffende de vennootschap, aile nodige formaliteiten en latere

aanpassingen te vervullen bij het Ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank voor ondernemingen alsook bij de

administratie van B.T.W., R.S.Z en andere administraties.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 29 april 2013

-gecoördineerde versie van de statuten

Op de laatste bEz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/02/2013
ÿþbé a B= st;

III

a

Mod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0874.889.619

Benaming

(voluit) : MOROCCO NUTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kroonstraat 163 - 2140 Borgerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 10 januari 2013 met betrekking tot de geruisloze fusie tussen MOROCCO. NUTS BVBA, met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen, Kroonstraat 163, ingeschreven In het; Rechtspersonenreglster te Antwerpen onder het nummer 0487.889.619 en MOROCCO - OLIVA Comm. V, met' maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen, Kroonstraat 163, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0875.135.879:

De bestuursorganen van MOROCCO NUTS BVBA en MOROCCO - OLIVA Comm. V hebben beslist het onderhavig - overeenkomstig de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen opgestelde - fusievoorstel voor te leggen aan hun Algemene Vergaderingen. Dit voorstel strekt ertoe een geruisloze FUSIE door te voeren waarbij de totaliteit van het vermogen, de rechten en verplichtingen van de vennootschap MOROCCO - OLIVA Comm. V wordt overgenomen door MOROCCO NUTS BVBA en dit overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

I. VERMELDINGEN VOORZIEN DOOR ARTIKEL 719 W. VENN.

1. Algemene inlichtingen betreffende de bij de fusie betrokken vennootschappen

a) Identiteit van de overnemende vennootschap MOROCCO NUTS BVBA

De vennootschap naar Belgisch recht MOROCCO NUTS BVBA, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0874.889.619, met maatschappelijke zetel te, 2140 Borgerhout, Kroonstraat 163.

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 28 juni 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 juli daarna, onder nummer: 05102171.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden 18.600,00 Euro , is volstort ten belope van 6.200,00; Euro en is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De totaliteit van de aandelen zijn in handen van de heer Hicham El Younoussi.

Het doel van de vennootschap luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in hetj buitenland:

hlr ;t ,," ecil U~

Rechtbank van i',utip,,;. ,:,, ;u nalWer~

De Griffier Griffie

.flp

i ICI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V !` i " 1).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

* De groot- en kleinhandel, markthandel, import en export in:

- droge voeding, noten, olijven

- algemene voeding

- kazen

- vleeswaren

- groenten en fruit

* partijhandel

* vertegenwoordiger van agentschappen.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door 1 zaakvoerder, met name de heer Hicham El Younoussi, welke voor onbepaalde duur werd benoemd bij de oprichting van de vennootschap door de buitengewone algemene vergadering van 28 juni 2005.

Conform de statuten kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door het afzonderlijk optreden van de (enige) zaakvoerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

b) Identiteit van de over te nemen vennootschap MOROCCO - OLIVA Comm. V

De vennootschap naar Belgisch recht MOROCCO - OLIVA Comm. V, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0875,135.879, met maatschappelijke zetel te 2140 Borgerhout, Kroonstraat 163.

Deze vennootschap werd opgericht bij onderhandse overeenkomst op 1 juli 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 juli daarna, onder nummer 05108374.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden 4.000,00 Euro, is volledig volstort en Is verdeeld in 400 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De totaliteit van de aandelen zijn in handen van MOROCCO NUTS BVBA.

Het doel van de vennootschap luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

* De groot- en kleinhandel, markthandel, import en export in:

- droge voeding, noten, olijven

- algemene voeding, huishoudartikelen en dranken

- kazen

- vleeswaren

- groenten en fruit

* Uitbating van:

- bakkerij

- beenhouwerij

* Partijhandel, vertegenwoordiger van agentschappen.

, U +n x,._.) . 1, De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap , alsook (uit)lenen van geiden, geven van garanties, verbinden voor verplichtingen van derden, het verkrijgen, beleggen in, bezitten, vervreemden, bezwaren, (ver)huren, (ver)pachten en het op andere wijze beschikken met betrekking tot roerende en onroerende goederen, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, mandaten aanvaarden als bestuurder, zaakvoerder of soortgelijke opdrachten in Belgische en buitenlandse vennootschappen, bezoldigd of onbezoldigd. Zij mag eveneens participeren in andere vennootschappen, verenigingen en entiteiten met of zonder rechtspersoonlijkheid, naar Belgisch of buitenlands recht, voor zover dat kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door de zaakvoerder, met name de heer Hicham El Younoussi, welke voor onbepaalde duur werd benoemd bij de oprichting van de vennootschap door de algemene vergadering 1 juli 2005,

Conform de statuten kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door het afzonderlijk optreden van de/elke zaakvoerder.

2. Juridisch kader

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van de over te nemen en de ovememende vennootschap het initiatief hebben genomen tot het doorvoeren van een fusie waarbij de totaliteit van het vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikelen 676 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen zich ertoe te doen wat in hun mogelijkheden ligt om de fusie tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en legt bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van de aandeelhouders.

De fusie zal worden verwezenlijkt in toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen m.b.t. de fusie van vennootschappen en meer bepaald de bepalingen met betrekking tot de gelijkgestelde verrichtingen. Onder `fusie", zoals hierna vermeid, moet worden verstaan de "met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting" zoals gedefinieerd door artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen, met name de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of méér vennootschappen, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waeraan stemrecht in de Algemene Vergadering verbonden is.

Samenvattend kan de voorgenomen verrichting worden omschreven als een fusie waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap MOROCCO - OLIVA Comm. V, zowel de rechten als de verplichtingen, worden overgenomen ten gevolge van de fusie, door MOROCCO NUTS BVBA. De hele operatie is ingegeven om de bedrijfsstructuur van de groep te vereenvoudigen. Deze operatie maakt Immers deel uit van een algehele herstructurering binnen de groep waarbij het de bedoeling is om vennootschappen met gelijkaardige activiteiten te centraliseren. Dit zal de werking en administratie binnen de groep ten goede komen.

3. Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de over te nemen vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 1 oktober 2012.

4. Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen warden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

5. Vermelding van ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

6. Overdracht intellectuele eigendom

De over te nemen vennootschap is geen eigenaar van handelsnamen, merken, octrooien of andere vormen van intellectuele eigendom.

7.Ovemame personeel

Op het moment van de fusie is er geen personeel meer werkzaam binnen MOROCCO - OLIVA Comm. V.

8, Overdracht onroerend goed

De over te nemen vennootschap, MOROCCO - OL1VA Comm. V, is geen eigenaar van enige onroerende goederen.

Il, BIJKOMENDE VERMELDINGEN

1. Samenstelling van het aan de overnemende vennootschap over te dragen vermogen

De samenstelling van het vermogen van de over te nemen vennootschap blijkt uit in bijlage 1 bijgevoegde staat per 30 september 2012.

2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

Naar aanleiding van de fusie zal het doel van de overnemende vennootschap worden uitgebreid met de activiteiten van de overgenomen vennootschap en tevens worden aangepast aan de huidige en toekomstige activiteiten van de vennootschap. Na deze doeluitbreiding zal het doel van de overnemende vennootschap als volgt luiden:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

1. Klein- en groothandel

1. De groot- en kleinhandel, markthandel, import en export in:

- noten en overige droge voeding

- olijven en tapenades

- algemene voeding

- kazen

- vleeswaren

- groenten en fruit

- dranken

- huishoudartikelen

2. Uitbating van een bakkerij en beenhouwerij

3. Partijhandel

4. Vertegenwoordiger van agentschappen.

Il. Holding

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

IIh Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen of andere zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van aile andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vernield zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beieggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Op basis van artikel 701, eerste lid W. Venn. is het niet vereist dat de verslagen en de staat van activa en passiva welke normaal voorzien worden bij een doelsuitbreiding worden opgesteld.

k4

3.Kosten van de fusieverrichting

Bij de goedkeuring van het fusievoorstel zullen de kosten van de fusieverrichting worden gedragen door de overnemende vennootschap, In geval van niet goedkeuring van het voorstel zal elke betrokken vennootschap instaan voor haar eigen gemaakte kosten.

4.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften overeenkomstig artikelen 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en de statutaire beschikkingen van de vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze. De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbonden zich onderling en ; wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

5.Algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel, voorzien bij artikelen 693 e.v. van het Wetboek van vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 31 maart 2013 zou kunnen zijn.

Conform art. 697 W. Venn, zoals van toepassing sinds 28 januari 2012, zal er aan de Algemene x Vergadering worden voorgesteld om unaniem af te zien van de vereiste om een tussentijdse staat van actief en passief te voorzien van maximaal 3 maanden oud.

Hicham El Younoussi

Zaakvoerder

i V Voor-

`oefiotern aan het Belgisch

Staatsblad















Tegelijk hierbij neergelegd:

origineel exemplaar van het volledig en ondertekend fusievoorstel dd. 10 januari 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.08.2012, NGL 06.11.2012 12632-0278-014
16/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.08.2011, NGL 09.09.2011 11542-0385-015
25/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.09.2009, NGL 17.05.2011 11116-0083-014
30/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.11.2010, NGL 24.11.2010 10611-0590-015
12/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.04.2008, NGL 09.09.2008 08725-0378-014
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 10.04.2008, NGL 24.04.2008 08116-0135-014
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.09.2016, NGL 30.09.2016 16638-0126-013

Coordonnées
MOROCCO NUTS

Adresse
BISSCHOPPENHOFLAAN 407 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande