MOSQUITO BRANDS & PROMS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MOSQUITO BRANDS & PROMS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 454.710.363

Publication

04/08/2014
ÿþMod Word 11.1

;-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Illtt110111

2 4 BU 2014

Ondememingsnr : 0454.710.363

Benaming

(voluit) : MOSQUITO BRANDS & PROMS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Harmoniestraat 13 - 2018 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 28 februari 2014 blijkt dat; - Pe huidige bestuurder 10 & ALTRO BVBA wordt ontslagen per 28 februari 2014.

- De heer Hans Van Eemeren, wonende te 2950 KAPELLEN, Antwerpsesteenweg 314, rijksregistemummer 74.10.10-399.52, wordt benoemd als bestuurder met ingang van 1 maart 2014 tot en met 27 juni 2019, hetgeen hij aanvaardt.

Onmiddellijk na de algemene vergadering dd. 28 februari 2014 is de Raad van Bestuur samengekomen en heeft beslist:

de heer Hans Van Eemeren, wonende te 2950 KAPELLEN, Antwerpsesteenweg 314, rijksregistemummer 74.10.10-399.52, te benoemen als gedelegeerd bestuurder met ingang van 1 maart 2014 tot en niet 27 juni 2019, hetgeen hij aanvaardt.

INTRACTO GROUP NV

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

Pieter Janssens

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.01.2014, NGL 04.02.2014 14028-0100-024
10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 31.01.2014 14026-0553-022
05/02/2014
ÿþ Mod Word

1, t J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111

*14034926*

Neereerogd ter grïffle von de Recit}bi

nk

vlei Koophandel fie Antwerpen, op

2 7 JAN 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0454.710.363

Benaming

(voluit) : MOSQUITO BRANDS & PROMS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2018 Antwerpen, Harmoniestraat, 13.

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING (gelijkgestelde verrichting) Proces-verbaal van de overnemende vennootschap

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 30 december 2013 en geregistreerd te Herentals, Registratie, vijf bladen zonder verzendingen, de 03 januari 2014. Boek 5/174, blad 48, vak 3. Ontvangen : vijftig euro. De Ontvanger a.i. (getekend) V.GISTELYNCK; dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MOSQUITO BRANDS & PROMS" :

- vastgesteld heeft dat de overgenomen vennootschap beslist heeft tot haar ontbinding zonder vereffening en tot de fusie door overneming door deze vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel; het alles volgens de bewoordingen van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BASTA!", met zetel te 2018 Antwerpen, Harmoniestraat, 13  RPR Antwerpen  Ondernemingsnummer 0460406.639 voorafgaandelijk aan deze gehouden voor ondergetekende notaris.

EERSTE BESLUIT : FUSIEVOORSTEL. met algemeenheid van stemmen besloten heeft de voorzitter te ontslaan van de lezing van het fusievoorstel, aangezien alle aandeelhouders verklaard hebben een kopie hiervan te hebben ontvangen en hiervan kennis te hebben genomen en met algemeenheid van stemmen het fusievoorstel goed te keuren. Het fusievoorstel werd opgesteld op 4 november 2013 overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "MOSQUITO BRANDS & PROMS", overnemende vennootschap en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BASTA!", overgenomen vennootschap, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en werd bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

TWEEDE BESLUIT : FUSIE. overeenkomstig het fusievoorstel besloten heeft te fuseren door overneming (gelijkgestelde verrichting) door de onderhavige vennootschap van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BASTA!", waarvan de zetel gevestigd is te 2018 Antwerpen, Harmoniestraat, 13 - RPR Antwerpen - Ondernemingnummer 0460.406.639, overgenomen vennootschap, door overdracht door deze laatste ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de toestand afgesloten op 30 juni 2013. Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sedert 1 juli 2013 zullen worden beschouwd als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste alle schulden te betalen, al, haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitende uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen. Overeenkomstig artikel 726, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen geeft deze overneming geen aanleiding tot enige: toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT : BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN EN VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT. - met algemeenheid van stemmen besloten heeft de voorzitter te ontslaan van mededeling van het vermogen van de overgenomen vennootschap aangezien zij verklaard heeft hiervan volledig op de hoogte te zijn,

VIERDE BESLUIT : STATUTENWIJZIGING. - met algemeenheid van stemmen besloten heeft de statuten te wijzigen als volgt :

a)Artikel 7 betreffende de aard van aandelen en andere effecten wordt gewijzigd door schrapping van de volledige tekst en deze te vervangen door :

1.De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam.

Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten. De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen bewaard blijven op de zetel van de vennootschap.

3.Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4, De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5.De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

b)Het onderscheid tussen de bestuurders type A en type B wordt afgeschaft en dienovereenkomstig worden de artikelen 9, 12 en 13 van de statuten gewijzigd als volgt :

Artikel 9 betreffende de raad van bestuur wordt gewijzigd als volgt

- de derde alinea waarvan de tekst begint met "De algemene vergadering dient minstens één bestuurder aan te duiden als een Bestuurder A" en eindigt met tekst "overeenkomstig de regels van openbaarmaking bedoeld in artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen" wordt volledig geschrapt en niet vervangen;

- de vijfde alinea waarvan de tekst begint met "Het voorzitterschap van de raad van bestuur wordt steeds waargenomen door een bestuurder sub.A." en eindigt met de tekst "determinerend zijn." wordt volledig geschrapt en vervangen door de volgende tekst :

"De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen.

Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders."

Artikel 12 betreffende het dagelijks bestuur :

a)In de tweede alinea wordt volgende tekst geschrapt en niet vervangen

"In elk geval behoren niet tot het dagelijks bestuur : aile handelingen of elke reeks van samenhangende handelingen die het bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) te boven gaan."

c)de laatste alinea van dit artikel wordt geschrapt en niet vervangen.

Artikel 13 betreffende de externe vertegenwoordiging ; de tekst van dit artikel wordt volledig geschrapt en vervangen door:

"De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Zo kan de gedelegeerd bestuurder, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, welomschreven deelbevoegdheden overdragen aan medewerkers in de organisatie, in relatie tot hun niveau en/of specifieke functie. De aard en de grenzen van deze overdracht worden omschreven in een delegatie-besluit, dat door de gedelegeerd bestuurder wordt opgesteld en door de raad van bestuur wordt bekrachtigd.

De vennootschap is, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur."

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

d)De vergadering besluit met algemeenheid van stemmen het boekjaar van de vennootschap dat begonnen is op 1 juli 2013 in te korten zodat dit zal eindigen op 31 december 2013 in plaats van op 30 juni 2014, zijnde een boekjaar van zes maanden. Dienovereenkomstig wordt het artikel 21 van de statuten gewijzigd door schrapping van de volledige tekst en deze te vervangen door :

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Overeenkomstig artikel 92 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen wordt op het einde van ieder boekjaar een inventaris en jaarrekening opgemaakt en wordt de boekhouding afgesloten. De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. De raad van bestuur schat aile roerende en onroerende goederen, rechten of verbintenissen die in de jaarrekening of inventarissen voorkomen. Overeenkomstig artikel 95 van het Wetboek van Vennootschappen stellen de bestuurders elk jaar een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. De bestuurders leggen binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in artikelen 98, 100 en 479 van het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België."

e)De vergadering besluit met algemeenheid van stemmen de datum van jaarvergadering te wijzigen zodat deze voortaan zal gehouden worden op de laatste vrijdag van mei om dertien uur en voor de eerstvolgende maal in het jaar 2014. Dienovereenkomstig wordt het artikel 16 van statuten gewijzigd door schrapping van de

eerste zin en deze te vervangen door "De gewone algemene vergadering van aandeelhouders,

jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van mei om dertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissaris(sen), met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile aandeelhouders, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

VIJFDE BESLUIT : VASTSTELLINGEN. verzocht heeft ondergetekende notaris vast te stellen dat, ingevolge de overeenstemmende besluiten genomen in de betrokken vennootschappen van de fusie, genoemde fusie van zelfde vennootschappen is voltrokken en dat bijgevolg

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BASTA!" opgehouden heeft te bestaan;

- het geheel vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BASTA!" overgedragen werd naar de naamloze vennootschap "MOSQUITO BRANDS & PROMS";

- de statutaire wijzigingen die het voorwerp uitmaken van het vierde besluit definitief geworden zijn.

ZESDE BESLUIT : BEVOEGDHEDEN. aile bevoegdheden te verlenen aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de besluiten genomen omtrent de voorafgaande punten en voor het vervullen van de verdere formaliteiten bij de fusie.

ZEVENDE BESLUIT: VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vergadering van de raad van bestuur heeft vastgesteld dat de vergadering van de raad van bestuur op 28 juni 2013 (gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 juli 2013, onder nummer 13112371) de hierna vermelde bestuurders heeft benoemd tot gedelegeerde bestuurders :

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "lo & Altro, met zetel te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg, 314  RPR Antwerpen  Ondernemingsnummer 0841.341.673;

- de naamloze vennootschap "lntracto Group", met zetel te 2230 Herselt, Borchtstraat, 30  RPR Turnhout  Ondernemingsnummer 0861.085.232.

De vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten deze aanstelling van gedelegeerde bestuurders te bevestigen en besloten dat deze thans, overeenkomstig artikel 13 van de statuten, individueel de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ongeacht het bedrag van de waarde van de verrichtingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd ; expeditie van de akte fusie door overneming en gecoôrdineerde statuten. Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I <13179522* 11

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

U8 NOV 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0454.710.363

Benaming

(voluit) : MOSQUITO BRANDS & PROMS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Harmoniestraat 13 - 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Fusievoorstel - met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - geruisloze fusie ENERZIJDS:

Naamloze Vennootschap MOSQUITO BRANDS & PROMS, waarvan de zetel gevestigd is te 2018 Antwerpen, Harmoniestraat 13; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0454.710.363,

Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Benoit Meert te Antwerpen op 15 maart 1995, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 april daarna, onder nummer 1995-04-05 / 160.

ANDERZIJDS:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BASTA!, waarvan de zetel gevestigd is te 2018, Antwerpen, Harmoniestraat 13; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0460.406.639.

' Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Erik Celis te Antwerpen op 27 maart 1997, bekendgemaakt in; de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 april daarna, onder nummer 1997-04-181161.

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN:

1, De specifieke aansprakelijkheid vervat in artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de' algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen (art. 719 Wetboek van Vennootschappen).

a/ FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BASTAL (overgenomen vennootschap) met zetel te 2018 Antwerpen, Harmoniestraat 13, overgaat naar de Naamloze Vennootschap MOSQUITO BRANDS & PROMS op basis van een staat afgesloten op 3010612013; aile verrichtingen verwezenlijkt na deze datum zijn voor rekening van de Naamloze Vennootschap MOSQUITO BRANDS & PROMS.

Op heden bezit de NV MOSQUITO BRANDS & PROMS alle 100 aandelen van de BVBA BASTA!. Het betreft dus een fusie door vereniging van alle aandelen in één hand, zodat er bij de fusie-operatie géén, aandelen uitgegeven worden, (Een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting conform artikel 676 van; het Wetboek van Vennootschappen)

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hete] van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van de vennootschappen luidt als volgt

De Naamloze Vennootschap MOSQUITO BRANDS & PROMS (overnemende vennootschap)

Het uitbaten van een publiciteitsonderneming, omvattende reclameagentschap, reclameadviseur, reclameverdeler, reclametechnici, impresario en agentschap voor public-relations, ontwerpbureau, ontwikkeling, verpakking, organisator promoties.

Deze opsomming is aanwijzend zonder beperkend te zijn.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samensmelten met dergelijke vennootschappen, in één woord alles doen wat van aard Is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan optreden als vereffenaar en mag bestuursfuncties uitoefenen in andere vennootschappen.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BASTA! (overgenomen vennootschap)

De vennootschap heeft tot doel:

-Het uitbaten van een presentatiebureau , omvattende ontwerp, promotie, productie en inrichting van showrooms en winkels en ontwerp, productie en plaatsing op het verkoopspunt van materialen als displays, decoratie- en etalagegroepen, drukwerk, bestickering en dergelijke alsook activiteiten in de reclamesector in de ruimste zin.

-Het voeren en ondernemen van een publiciteitsondememing, welke omschrijving alle mogelijke activiteiten zonder enige beperking omvat die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met publiciteit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-Deze activiteiten betreffen zowel het verlenen van advies als het tussenkomen bij het uitvoeren van de publiciteit en het uitvoeren van schattingen, studiewerken, marktanalyses, expertisen inzake reclame in de meest uitgebreide zin.

-Zij betreffen vanzelfsprekend ook het plaatsen van aankondigingen of reclamen in de verschillende dag-, week- en maandbladen, magazines, toevallige publicaties en aile mogelijke informatiedragers van beeld en geluid.

-De vennootschap zal zelfs tot de eigen uitgaven van bladen en/of magazines en folders mogen besluiten, De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopnemingen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

b/ RUIL VERHOUDING - OPLEG - WIJZE VAN UITREIKING

Aangezien het hier een geruisloze fusie betreft, met name een vereniging van alle aandelen in één hand, dient het fusievoorstel géén ruilverhouding te vermelden. Dit is logisch aangezien er géén aandelen uitgegeven worden. Noch is er sprake van een opleg in geld.

c/ DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

Aangezien geen aandelen uitgereikt worden, die recht geven te delen in de winst, wordt er geen datum voor deelname in de winst bepaald.

di BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 juli 2013.

e! BIJZONDERE RECHTEN

De overnemende vennootschap kent geen rechten toe aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten zouden hebben. Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen.

f/ BIJZONDERE BEZOLDIGING

Niet van toepassing

g/ BIJZONDERE VOORDELEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren i vennootschappen.

Neerlegging

° Het fusievoorstel zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der

betrokken vennootschappen.

Antwerpen, 4 november 2013

INTRACTO GROUP NV

Bestuurder

Vertegenwoordigd door

JANSSENS Pieter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouden

aan het

Beigisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2013
ÿþMad Waal 11.1

Inde bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0454.710.363

Benaming

(voluit) : Mosquito Brands & Proms

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : Harmoniestraat 13, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp acte : Ontslag bestuurders - ontslag gedelegeerde bestuurders - Kwijting - benoeming besturders - benoeming gedelegeerde bestuurders

Uit de notuten van de bijzondere algemene vergadering van eendeethaudors van 28 juni 2013 bulkt het eervol ontslag van de bestuurders Joseph Verswijvel en Guy Loubry als bestuurders van de vennootschap met ingang van 28 juni 2013. Het ontslag als bestuurder brengt tevens hun ontslag als gedelegeerde bestuurders met zich. De ontslagnemende bestuurders en gedelegeerde bestuurders wordt kwijting verleend; deze kwijting zal worden bevestigd op de eerstvolgende jaarvergadering.

Uit dezelfde notulen blijkt de benoeming tot bestuurder van Intracto Group NV met maatschappelijke zetel te Borchtstraat 30, 2230 Herselt en ondernemingsnummer BE0861 085 232, permanent vertegenwoordigd door de heer Pieter Janssens. De benoeming wordt onbezoldigd uitgeoefend en geldt voor een periode van 6 jaar met ingang van heden.

Uit dezelfde notulen blijkt een volmacht aan Carine Goos, advocate aan de balie te Antwerpen, om in naam van de vennootschap onder andere over te gaan tot bekendmaking van deze besluiten in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Uit de notulen van de raad van bestuur van 28 juni 2013 blijkt de benoeming van de volgende bestuurders,

tot gedelegeerde bestuurders van de vennootschap:

a, lo & Altro BVBA, permanent vertegenwoordigd door Hans Van Eemeren

b. Intracto Group NV, permanent vertegenwoordigd door Pieter Janssens

De gedelegeerde bestuurders treden op in college. Evenwel kunnen zij elk afzonderlijk tekenen voor elke

verbintenis waarvan de waarde kleiner is dan 25.000,00 EUR en in zoverre het niet recurrente uitgaven betreft.

Uit dezelfde notulen blijkt een volmacht aan Carine Goos, advocate aan de balie te Antwerpen, om in naam van de vennootschap onder andere over te gaan tot bekendmaking van deze besluiten in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uitreksel

Carine Goos

Lets\. he-9-aee-

w, .-c.;1 Cie h'echtt?ûe

Van JaAintwer,pen op , .

~ .~~ti 20

Griffie

Voor- 13 12371

behouden 11111111

aan hot

Belgisch Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/06/2013
ÿþMad Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

3 0 MEI 2013

Griffie

u

Ondernemingsnr : 0454.710.363

Benaming

(votai : Mosquito Brands & Proms

(verkort)

Rechhtsvorrn : NV

Zetel : Harmoniestraat 13, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag Bestuurder B - Kwijting

Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van 24 mei 2013 blijkt het eervol ontslag van KIKO BVBA, bestuurder B, vertegenwoordigd door haar permanente vertegenwoordiger de heer Christophe, Loubry en dit per 23 mei 2013. Er wordt volledige kwijting verleend, waarbij de aandeelhouders zich sterk maken dat deze kwijting zal worden bevestigd op de eerstvolgende algemene vergadering die zal besluiten over de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar.

Voor eensluidend uitreksel

Jef Verswijvel

Gedelegeerde bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.12.2012, NGL 15.02.2013 13037-0465-020
30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 14.12.2011, NGL 25.01.2012 12016-0097-016
10/01/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

mar..~e". \

' r74ig'sscF;

' âta^atsioÏar~ '

~

1101 111111111

*12007237*

.~:.. ~~. _.~.." r , " ;

Gr.r,~.

r- S ` ti m - 0454.710.363

~~~ . Mosquito Brands & Proms

(de;rliort) naamloze vennootschap

f:ecl'1tsVc7rl :

iete: ' Harmoniestraat 13

rlailet'g

adres) 2018 Antwerpen

CU

Ce!raíe F,^+u:'ïUrt " :: WIJZIGING WERKING EN SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR -

°' WIJZIGING REGELING DAGELIJKS BESTUUR - WIJZIGING REGELING

I 14 i EXTERNE VERTEGENWOORDIGING - ONTSLAG EN (HER)BENOEMING

ee BESTUURDERS

-o Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van

Koophandel te Antwerpen.

Ie Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank

r b Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 14 december 2011, blijkt het volgende:

C 1. De regeling inzake samenstelling en werking van raad van bestuur en onder meer in het bijzonder

invoering van klassen bestuurders A en B en invoering gekwalificeerde aanwezigheids- en stemquora in de

e raad van bestuur werd gewijzigd.

Q Dienovereenkomstig werd artikel 9 van de statuten gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

1"Artikel 9: raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan de leden worden benoemd door

ó de algemene vergadering. Zij kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een

rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders,

óbestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in

N naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder

tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste

i b vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor

2. eigen rekening zou vervullen.

rEr moeten ten minste drie bestuurders zijn. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van

g aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders

e heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering

die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De statutaire

te bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op

" gevolg te hebben tot de raad opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

De algemene vergadering dient minstens één bestuurder aan te duiden als een 'Bestuurder A" en

0 ! minstens één bestuurder als een "Bestuurder B". De aanduiding van een bestuurder als "Bestuurder A"

C respectievelijk `Bestuurder B" alsook het verlies van de hoedanigheid van "Bestuurder A" respectievelijk

el "Bestuurder B" dient te worden neergelegd en bekendgemaakt overeenkomstig de regels van openbaarmaking

bedoeld in artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen.

sC De duur van de opdracht van de bestuurders mag zes jaar niet te boven gaan; zij kunnen te allen tijde

CU door de algemene vergadering worden ontslagen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

eHet voorzitterschap van de raad van bestuur wordt steeds waargenomen door een bestuurder A. Indien

" ,~ er meerdere bestuurders A zijn, wordt één van hen door de overige leden van de raad van bestuur verkozen als

voorzitter van de raad van bestuur en kan onder de andere bestuurders A een volgorde van plaatsvervangend voorzitterschap bij afwezigheid van de voorzitter worden vastgesteld. Bij gebreke aan de benoeming van een voorzitter of bij zijn afwezigheid en bij gebreke aan de aanduiding van (een) plaatsvervangende voorzitter(s), wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste aanwezige Bestuurder A en bij afwezigheid van iedere Bestuurder A door de oudste aanwezige bestuurder. Indien één of meer bestuurders rechtspersonen zijn, zal de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger die de bestuurder-rechtspersoon vertegenwoordigt, determinerend zijn.

De raad van bestuur kan onder zijn leden tevens één of meer afgevaardigde bestuurders aanstellen.

Op oe laatste blz. van B vermelde-. : :~cac`o ar zoedanioheid var. trie ir.s,r;:rren_erE. ~:e: ,arar._. .e i; -: ce Q'ersa,o mien',

aevicevd ce rechtstersoor te- sa,z:er ;ar. ;.ereer +arts.,Tenv:z::r:2ger

Versr. : l,.aarr ,anptmkeninG

mod 11.1

r '

5`haedsrs iAan de bestuurders kan, naast de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend

Gan door een uitdrukkelijke beslissingvan de algemene vergadering.

B~igísçh j 9 rg 9"

Staztsbiad Eveneens kan de algemene vergadering aan de bestuurders tantièmes toekennen te nemen uit de --H beschikbare winst van het boekjaar.".

2. De regeling inzake het dagelijks bestuur werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: "Artikel 12: dagelilks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid. Onder dagelijks bestuur worden verstaan alle handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te ' treffen, de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen. In elk geval behoren niet tot het dagelijks bestuur: alle handelingen of elke reeks van samenhangende handelingen die het bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) te boven gaan.

Enkel Bestuurders A kunnen benoemd worden tot afgevaardigde bestuurders. Iedere Bestuurder A die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur."

3. De externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 13: externe vertegenwoordiginq

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsrnacht van de raad van bestuur, handelend met al zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen optredend hetzij een bestuurder A en een bestuurder B samen handelend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht."

e4. De vergadering gaf eervol ontslag gegeven aan alle in functie zijnde bestuurders, te weten:

1. De heer VERSWIJVEL Joseph Maria, geboren te Wilrijk op 6 juli 1955, wonende te 2100 Antwerpen "

(Deurne), Venneborglaan 45. Het ontslag van voornoemde bestuurder impliceert tevens zijn ontslag als afgevaardigde bestuurder;

2. De heer LOUBRY Guy Pierre Gabriel, geboren te Antwerpen op 21 juni 1956, wonende te 2900 Schoten, Molenbaan 70.

5. De vergadering besliste vervolgens om overeenkomstig artikel 9 van de statuten aan te duiden als

Bestuurders A voor de duur van hun mandaat:

1. De heer VERSWIJVEL Joseph, voornoemd;

" 0 2. De heer LOUBRY Guy, voornoemd.

eq De vergadering beslist vervolgens om overeenkomstig artikel 9 van de statuten aan te duiden als

N Bestuurders B voor de duur van hun mandaat:

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KIKO", rechtspersonenregister Antwerpen 0841.211.714, met zetel te 2100 Antwerpen (Deurne), Van Notenstraat 82, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer LOUBRY Christophe Clara Joseph, geboren te Wilrijk op 29 april 1964, wonende te 2100 Antwerpen (Deume), Van Notenstraat 82;

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "10 & ALTRO", rechtspersonenregister

et

" " Antwerpen 0841.341.673, met zetel te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 314, die voor de uitoefening van

deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer VAN EEMEREN Hans, geboren te Turnhout op 10 oktober 1974, wonende te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 314.

6. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.C.S." Boekhoudkantoor", rechtspersonenregister Antwerpen

et: 0465.942.270, met zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 386, met recht van indeplaatsstelling, een

" bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

7. Na deze algemene vergadering besliste de raad van bestuur eenstemmig als volgt:

A. Worden aangesteld als afgevaardigde bestuurders:

1. De heer VERSWIJVEL Joseph, voornoemd;

2. De heer LOUBRY Guy, voornoemd.

B. Wordt aangesteld als voorzitter: de heer LOUBRY Guy, voornoemd.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Fcsc:c : Naam er rioecianigi-re',e van ne 'istrunenterenc,e ,actant. he" i; van de perso(car.:en} nevoege ce rechtsuorsoor ter. aarLer var derde vertegenwcor :ger

!lersc " Naam en ns:tdtei e'irc

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 08.12.2010, NGL 07.01.2011 11005-0460-015
25/03/2015
ÿþ nood Word 11.1

.li JrIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc

aan hi Belgis Staatsb

IIIHh1Iiii~ iii~ mi sui

*150 4399+

ec " ank van koophandel Antwerpen

13 KIRT 2015

afdelin" Antwerpen

Ondernemingsnr : 0454.710.363

Benaming

(voluit): MOSQUITO BRANDS & PROMS

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Harmoniestraat 13 - 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van de NV MOSQUITO BRANDS & PROMS de dato 27 februari

2015 blijkt dat:

De Raad van Bestuur heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar:

Zavelheide 15

2200 HERENTALS

dit met ingang vanaf maandag 2 maart 2015.

INTRACTO GROUP NV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

JANSSENS Pieter

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.12.2008, NGL 27.01.2009 09023-0050-018
28/02/2008 : AN308949
10/12/2007 : AN308949
02/01/2007 : AN308949
03/02/2006 : AN308949
28/01/2005 : AN308949
26/01/2004 : AN308949
21/01/2004 : AN308949
04/02/2003 : AN308949
06/11/2002 : AN308949
05/02/2002 : AN308949
12/07/2001 : AN308949
19/01/2001 : AN308949
05/03/2000 : AN308949
01/01/1997 : AN308949
05/04/1995 : AN308949

Coordonnées
MOSQUITO BRANDS & PROMS

Adresse
HARMONIESTRAAT 13 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande