MOUNTAIN

Société en commandite simple


Dénomination : MOUNTAIN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 525.695.953

Publication

09/12/2014
ÿþi~Sod Word 11.1

1

Lifir

._.~.-

r lr

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 B NOV, 2014

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Vo beho aan Belg Staat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Griffie

Ondernemingsnr : 0525.695.953 Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen - Bredestraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 26 september 2014 te 9.00 uur

De vergadering benoemt met ingang van heden tot beherend vennoot de BVBA Elco (NN 0429236.381), met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Polderstraat 3 met als vaste vertegenwoordiger de BVBA Y&M (NN 0894,692.762) met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Polderstraat 3, vast vertegenwoordigd door mevrouw Van Aken Mirèse wonende te 2990 Wuustwezel, Polderstraat 3 vanaf heden 26 september 2014.

Tevens bedankt de vergadering huidig beherend vennoot, de BVBA DMV (NN 0445.532.579) voor bewezen diensten. Haar mandaat als beherend vennoot wordt dan ook heden beëindigd. De vergadering maakt zich sterk dat zij op de eerstkomende algemene vergadering kwijting zal verlenen aan de BVBA DMV voor het uitoefenen haar mandaat tot op heden.

Artikel 16 van de statuten bepaalt dat iedere actieve vennoot beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel.

Het mandaat van de zopas benoemde beherend vennoot is bezoldigd.

De BVBA Elco met als vaste vertegenwoordiger de BVBA Y&M vast vertegenwoordigd door mevrouw Van

Aken Mirèse verklaart haar mandaat te aanvaarden

Dit besluit wordt aangenomen met een meerderheid van stemmen.

Voor ontledend uittteksel

BVBA Elco

vertegenwoordigd door de BVBA Y&M 'vertegenwoordigd door Mirèse Van Aken Beherend Vennoot

Mountain

` ijlagen bi 7iët Eelgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/04/2013
ÿþVoor-behoudei aan het Belgisch Staatsbla

Mod Word 11.1

[Le In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

!Ell

>13057636

0525 " 695 .955 Mou ntai n

Neergelegd ter griffie van do Rechtbank van Koophandel te Anwerpen, op

0 3 APR. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen; Bredestraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse akte dd 30 maart 2013 blijkt dat een handelsvennootschap voor onbepaalde duur werd opgericht onder de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap door de BVBA DMV en een stille vennoot.

De identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoot is

De BVBA DMV (NN 0445.532.579) met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Polderstraat 3 met als vaste vertegenwoordiger mevr. Van Aken Mirèse.

Het kapitaal is samengesteld als volgt : Het geplaatst kapitaal wordt volledig volstort en is vastgesteld op duizend eur (1.000,- EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) deelbewijzen die elk een deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Op deze deelbewijzen wordt ingeschreven als volgt : Door de BVBA DMV (voornoemd) actieve vennoot voor een bedrag van 10 eur waarvoor zij 1 deelbewijs ontvangt, Door de stille vennoot voor een bedrag van negenhonderd negentig eur (990,- Eur) waarvoor hij 99 deelbewijzen ontvangt.

De statuten luiden als volgt

TITEL 1 : NAAM - DOEL - ZETEL - DUUR

Artikel 1  Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en draagt de naam

"MOUNTAIN",

Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen (België), Bredestraat 4. Hij kan door een beslissing van de (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en) naar elke andere plaats in het Vlaamse of het Brusselse Gewest worden verplaatst mits bekendmaking ervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De verplaatsing van de zetel naar enige andere plaats binnen de Europese Unie daarentegen veronderstelt een unaniem besluit van alle vennoten.

De vennootschap kan, bij beslissing van de (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en), administratieve zetels, bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

Het aanbieden van services en activiteiten die organisatoren van evenementen (sport, business, festivals, beurzen,...) toelaten om diensten met toegevoegde waarde te leveren aan hun belanghebbenden (bezoekers, sponsors, dienstverleners, leveranciers,...). Dit door het creëren, toevoegen, uitwerken, begeleiden, optimaliseren en implementeren van specifieke (deel-) stappen in de waardeketen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij Kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend,

Artikel 4 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden. Zij kan op elk ogenblik

worden ontbonden door een eenparig besluit van aile vennoten.

TITEL II : INBRENGEN  TERUGNEMING

Artikel 5  Kapitaal -- Inbreng in geld en in natura

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro (1.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) deelbewijzen die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen).

Het kapitaal wordt gevormd door de inbrengen van de vennoten in geld of in natura, hetzij ter gelegenheid van de oprichting, hetzij op een later tijdstip. Onder inbreng in natura wordt verstaan de inbreng van vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. Deelbewijzen uitgegeven in ruil voor inbrengen in geld of in natura worden kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen genoemd,

Elke verhoging of vermindering van het kapitaal vereist een eenparig besluit van alle vennoten. Bij elke kapitaalverhoging bepalen alle vennoten met eenparigheid van stemmen het aantal nieuw uit te geven deelbewijzen, hun uitgifteprijs en de mate waarin zij bij hun inschrijving dienen te worden volgestort.

TITEL IV : BESTUUR

Artikel 16  Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en). De (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en) beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De vennootschap wordt In rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door de (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en),

Onverminderd deze algemene bestuursbevoegheid en vertegenwoordigingsmacht van de (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en), kunnen de actieve vennoten de bestuursbevoegheid en vertegenwoordigingsmacht met eenparigheid van stemmen geheel of gedeeltelijk delegeren aan één of meer van hen, waarvan zij de bevoegdheden (inclusief of zij alleen dan wel gezamenlijk handelen) en de bezoldiging bepalen in het benoemingsbesluit, onverminderd latere wijzigingen.

Bij gedeeltelijke delegatie van de bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht zijn de opgelegde beperkingen tegenwerpelijk aan derden, mits zij zijn bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en) kan lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen.

De vennootschap is niet gebonden door doeloverschrijdende handelingen indien haar doel werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 17 - Vergadering van vennoten

De vennoten komen in vergadering bijeen zo vaak als het belang van de vennootschap dit vereist. De

actieve venno(o)t(en) is verplicht een vergadering bijeen te roepen indien één vennoot hierom verzoekt.

Elk jaar in de maand mei komen de vennoten in vergadering bijeen op de zetel van de vennootschap of op

iedere andere overeen te komen plaats met het oog op de goedkeuring van de resultaten.

TITEL V : BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDELING

Artikel 20 - Boekjaar, Inventaris, Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar,

Op de laatste dag van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en wordt een inventaris opgemaakt. Daarnaast stelt de actieve venno(o)t(en) een jaarrekening op, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

In de gevallen waarin de wet dit vereist, stelt de actieve venno(o)t(en) voorts een jaarverslag op, dat samen met de jaarrekening en de andere door de wet vereiste stukken tenminste één maand vôôr de jaarvergadering aan de commissaris wordt overgemaakt, indien die er is.

Een afschrift van de jaarrekening, van het eventuele jaarverslag en van het verslag van de commissaris, indien die er is, wordt door de actieve venno(o)t(en) voorgelegd aan de vennoten.

Artikel 21 - Goedkeuring jaarrekening, kwijting

De gezamenlijke vennoten behandelen de jaarrekening en horen het eventuele jaarverslag en het verslag

van de commissaris, indien die er is,

Na goedkeuring van de jaarrekening beslissen de gezamenlijke vennoten in een afzonderlijke stemming

over de aan de actieve venno(o)t(en) en de commissaris(sen), indien die er zijn, te verlenen kwijting. Deze

Y

n ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

kwijting is alleendan rechtsgeldig wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

TITEL VI : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 24 Ontbinding en vereffening

Indien de vennootschap vrijwillig, van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden, dan wordt zij vereffend door één of meer vereffenaars aangesteld door de vennoten met eenparigheid van stemmen. Bij gebreke van unanimiteit wordt de vennootschap vereffend door de gewezen actieve venno(o)t(en).

D.RECHTSPERSOONLIJKHEID

De oprichters erkennen dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen op het ogenblik van de neerlegging van het uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen. Tot aan deze neerlegging wordt de vennootschap geacht in oprichting te zijn voor de toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de handelingen verricht in naam van een vennootschap in oprichting.

Bijgevolg zullen bovenstaande statuten slechts op dat ogenblik in werking treden. Eventuele handelingen die in naam van de vennootschap in oprichting werden verricht tijdens de periode tussen de ondertekening van deze akte en de neerlegging van het uittreksel, kunnen eveneens slechts vanaf dat ogenblik worden overgenomen.

E, OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten met eenparigheid van stemmen de hiernavermelde beslissingen genomen. Deze beslissingen zullen evenwel slechts uitwerking hebben vanaf de verkrijging door de vennootschap van rechtspersoonlijkheid zoals boven uiteengezet.

1.Benoeming en bezoldiging beherend vennoot

Wordt benoemd tot actieve of beherende vennoot voor onbepaalde duur : De BVBA DMV (NN 0445.532.579) met maatschappelijk zetel te 2990 Wuustwezel, Polderstraat 3 met als vaste vertegenwoordiger mevr, Van Aken Mirèse. Het mandaat van de actieve vennoot is bezoldigd.

2.Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013. De eerste Algemene Vergadering zal gehouden worden in de maand mei 2014

3.Bekrachtiging handelingen namens vennootschap in oprichting

De oprichters verklaren alle handelingen die door hen zouden zijn verricht namens de vennootschap in oprichting te bekrachtigen, onder opschortende voorwaarde van verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

F.VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De actieve of beherende vennoot heeft de volgende persoon aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid om alleen te handelen indien meerdere personen worden aangesteld, met het oog op de neerlegging ter griffie van een uittreksel uit deze oprichtingsakte en op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en de registratie van de vennootschap bij de B.T.W., en hem de volledige bevoegdheid verleend om aile daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen (met inbegrip van de formulieren I en Il voor publicatie in het Belgisch Staatsblad) in naam en voor rekening van de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars : De Bock & C° Accountants en Belastingconsulenten BVBA, vertegenwoordigd door de heer Yvan De Bock met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Louis Mariénlaan 2A bus 2

Voor ontledend uittreksel opgemaakt door de BVBA DMV, vertegenwoordigd door Van Aken Mirèse, beherend vennoot.

De Bock en C° Accountants en belastingconsulenten BVBA vertegenw. door dhr. Y. De Bock

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MOUNTAIN

Adresse
BREDESTRAAT 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande