MOVEO SANO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOVEO SANO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.934.295

Publication

06/05/2014 : Wijziging maatschappelijke zetel
De bijzondere algemene vergadering van 3 april 2014 beslist om de zetel van de vennootschap te

verplaatsen naar Pastoor Weytslaan 26 te Kalmthout.

Ben Amouts

Voorzitter - Xc>j=àej
Op de laatste blz. van LuIkB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
22/04/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : ® 5 2 5 " 9 3 4 . 2 ~ ,Pa

~+

Benaming (votuit) : Moveo Sano

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruisbos C 17

2920 Kalmthout

Fi Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel

op 8 april 2013, dat:

De heer Arnouts, Ben, van Belgische nationaliteit, geboren te Antwerpen (Ekeren) op 2 september:°

1988, ongehuwd, thans wonend te 2920 Kalmthout, Kruisbos 17.

NAAM-ZETEL-DOEL

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming,,

"MOVEO SANO", met zetel te 2920 Kalmthout, Kruisbos C 17 en waarvan in de statuten het doel;£

letterlijk als volgt werd omschreven:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Kinesitherapiepraktijk en revalidatiecentrum, sportkine, fitnessbegeleiding en dit alles opgevat;

limiterend mag worden beschouwd.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen en dit al dan niet tegen commissie. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in: het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen! verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband van haar maatschappelijk doel of welke van;; aard zouden zin de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het doel zoals hiervoor bepaald is niet beperkend en moet geïnterpreteerd worden in de meest ruime zin, Het kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel;; ;:van derden en/of tussenpersonen.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere: Algemene Vergadering gehouden -ten overstaan van een notaris en met inachtname van de voorschrijn van artikel 287 W. venn. "

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

uhilluhlu III II I III~I~VI

*130629 5*

flocrgebef fer griffie van de Rochent von Koophandel ie AnlverponP o~

11 APR. ZU1~~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

in de meest ruime zin.

Overige menselijke gezondheidszorgen

Het verwerven, beheren, in stand houden, opwaarderen, promoten en valoriseren van een onroerend vermogen, bestaande uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop en alle; onverdeelde rechten daarin zowel wanneer gebouwd als op te richten. In het kader van deze activiteit kan de vennootschap ondermeer onroerend goed verwerven of vervreemden, met zakelijke rechten bezwaren, verhuren of onderverhuren, in erfpacht geven, verkavelen, het vruchtgebruik of de naakte eigendom verwerven of afstaan, zonder dat deze opsomming als ,

mod 11.1

t

yoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (6 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één honderdste (1/100tt0 ) elk, in geld onderschreven.

Inschrijving in geld

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt:

1, De heer Ben Arnouts, voornoemd stort het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) op het door hem geplaatste kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (E ; 18.600,00) voor honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (1/1005te) elk.

TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (E 18,600,00) TOTAAL GESTORT KAPITAAL: twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00)

TOTAAL AANTAL ONVOLSTORTE AANDELEN: honderd (100)

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (6 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij KBC-bank met nummer BE07 7310 3070 9666 ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOVEO SANO", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde financié`le instelling, op 27 maart 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard. BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al of niet vennoten.

De zaakvoerder(s) kunnen ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en haar verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke zaakvoerder kan eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden als eiser of als verweerder.

BENOEMINGEN

De oprichter heeft zichzelf als eerste gewone en bijgevolg niet-statutaire zaakvoerder aangesteld en dit vanaf heden en voor onbepaalde duur.

BEPALINGEN LV.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de algemene vergadering eraan zal geven.

BEPALINGEN I.V.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Hei maatschappelijk boekjaar loopt jaarlijks van één januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar ving aan op de oprichtingsdatum en zal afgesloten worden op 31 december 2014. JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand april van elk jaar om 10.00 uur in de zetel van de vennootschap, op het uur en de plaats in de oproeping medegedeeld. Is de dag waarop de jaarvergadering moet gehouden worden geen werkdag, dan zal ze bijeen komen op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur..

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand april 2015 om 10.00 uur.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 91.9

{

~ r

yoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichter stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber SBB Accountants & Adviseurs, kantoor houdende te 2960 Brecht, Vaartstraat 79, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging . en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Isis VERMANDER

Samen hiermede neergelegd:

" Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste biz, van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.04.2015, NGL 30.07.2015 15367-0323-011

Coordonnées
MOVEO SANO

Adresse
PASTOOR WEYTSLAAN 26 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande