MOY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.482.556

Publication

18/09/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

'12156309" 0 6 SEP 2012





Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

iu

Ondernemingsnr : ( ygc2Benaming

(voluit) : MOY

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2020 Antwerpen, Boomsesteenweg 277

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING "MOY" BVBA

Uit een akte verleden voor notaris Paul DE GROOF, te Antwerpen op drie september tweeduizend en twaalf,blijl(t dat

1/De heer KARAOGLU Omer,geboren te Antwerpen op vier september negentienhonderd drieëntachtig, identiteitskaart met nummer 591.4378678.06, wonende te 2060 Antwerpen, Oranjestraat 134;

2/ De heer KARAOGLU Yunus, geboren te Antwerpen op drieëntwintig april negentienhonderd zesentachtig, identiteitskaart met nummer 590.9363480.96, wonende te 2020 Antwerpen, Karel Mirystraat 1,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "MOY", met zetel te 2020 Antwerpen, Boomsesteenweg 277.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en treedt in werking op zelfde datum. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen: met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,; de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het' algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het, productief maken, van onroerende goederen of zakelijke onroerende rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met, betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het; verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig, of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake, secundaire markten, het statuut van het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van: derden borg steilen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële financiële, roerende of onroerende' handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap is bevoegd alle met voormeld doel verband houdende commerciële, industriële;financiël'j en tot roerende en onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij kan ook deelnemen of zich financieel interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die een doel beogen gelijk aan het hare of dat kan strekken tot bevordering hiervan.

Het maatschappelijk kapitaal is onvoorwaardelijke geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van waarde, volledig volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer,

De gewone jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar de tweede dinsdag van de maand juni om 14.00 uur en voor het eerst in het jaar tweeduizend veertien.

Het boekjaar gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar; het , eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot eenendertig december tweeduizend dertien.

Onmiddellijk na de oprichting werd in buitengewone algemene vergadering besloten met eenparigheid van stemmen tot niet statutair zaakvoerder te benoemen,

11 de heer KARAOGLU Omer, voornoemd,

2/ de heer KARAOGLU Yunus, voornoemd voornoemd, die verklaard hebben deze opdracht te aanvaarden, welke zonder beperking is van duur en onbezoldigd is.

VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan kantoor ABF Rosiers BVBA, te 1790 Affligem, Tematsestraat 42 b 2, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen op het handelsregister, bij de diensten van de BTW, de Kruispuntbank en het Ondernemingsloket, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan.

Voor ontledend uittreksel.

Voor

be iou îèn

aan het

Belgisch

Staatsblad

PAUL DE GROOF

Notaris

Hierbij neergelegd: uitgifte akte, ontledend uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MOY

Adresse
BOOMSESTEENWEG 277 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande