MOZAIEK

Association sans but lucratif


Dénomination : MOZAIEK
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 477.847.536

Publication

22/05/2013
ÿþBijîagën bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsar : 0477,847.536

Benaming

(voluit) : MOZAÏEK

(verkort)

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINTSOOGMERK

Zetel ; LANGE NIEUWSTRAAT 111/K10 - 2800 MECHELEN

Onderwerp akte : AANPASSING STATUTEN AAN DE NIEUWE V&S WET - ADRESWIJZIGING - ONTSLAG & BENOEMING EN HERBENOEMING RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 1 maart 2013 gehouden op de zetel van de vereniging blijken volgende besluiten:

Besluitl :

1Nervanging in de gehele tekst van:

- "raad van beheer" of'beheerraad" door "raad van bestuur"

- "beheerder(s)" door "bestuurders(s)

- "effectieve leden" door "vaste leden"

- "deelgenoot" door "vast lid" of "deelgenoten" door "vaste leden"

- "maatschappelijke zetel" door "zetel"

2/vervanging van de 2de zin van art.1 door volgende paragraaf:

"Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, websites en ander stukken, al dan niet in elektronische vorm, die uitgaan van de vereniging, vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "v.z.w" en het adres van de zetel van de vereniging"

3/Schrapping van de tweede alinea van artikel2 en inlassing van een nieuwe alinea waarvan de tekst zal luiden:"Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de algemene vergadering met inachtneming van de formaliteiten vereist voor een statutenwijziging."

4/vervanging van de tekst van art, 20 door volgende tekst:"over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Verder zal gehandeld worden naar de voorschriften van artikel 8 van de V&s-wet"

5/vervanging van de tekst van art. 28 door volgende tekst:"het boekjaar van de vereniging vangt aan op 1 januari en sluit af op 31 december van hetzelfde jaar, bij afwijking loopt het lste boekjaar van oprichting tot 31 december 2001. Ieder jaar legt de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen boekjaar of zo dit wettelijk vereist is, de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig artikel 17, §3 van de 'V&S-wet', alsook de begroting van het volgende boekjaar, ter goedkeuring voor aan de gewone algemene vergadering. Zo de vereniging beantwoordt aan de criteria opgesomd in voormeld artikel 17, § 5 van de 'V&S-wet', moet zij één of meer commissarissen belasten met de financiële toestand,van de jaarrekening en van de regematigheid in het licht van de wet en de statuten, van de verrichtingen die in de jaarrekening meoten worden vastgesteld; de commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van 3 jaar."

6/ vervanging van de tekst van art.32 door volgende tekst:"voor al wat niet door de statuten wordt geregeld, wordt verwezen naar de bepalingen van de V&S-wet"

Besluit2: De volgende personen nemen onstiag ais bestuurders van de vereniging met ingang op heden; de heer Werner Constand Maria Bouwels,geboren te Duffel op 14 maart 1967, wonende Battelsesteenweg, te 2800 Mechelen,penningsmeester en de heer Francis Isidoor Walschaerts,geboren te Mechelen op 22 januari 1951, wonende Kloosterstraat, 27 te 2710 Oetinge,secretaris.

Besluit3: De volgende personen worden benoemd als bestuurders van de vereniging met ingang van heden en aanvaarden het mandaat;

de heer Marc Marcel Maes,geboren te Mechelen op 13 juli 1968, wonende Moniestraat, 39 te 1981 Hofstade,secretaris en de heer Willy Jaak Van den Weghe,geboren te Mechelen op 24 maart 1947, wonende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening,

NtERCa`ELEGC]

1O '-05- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAekte MECHELEN

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Battelsesteenweg, 384 te 2800 Mechelen, penningmeester, Hun mandaat vangt aan op heden voor onbepaalde duur.

Besluit4: de heer Daniël François Leontine Serneels,geboren te Mechelen op 09 januari 1965 wonende Sint-Rumoldusstraat, 33 te 2800 Mechelen, voorzitter, wordt herbenoemd als bestuurder voor onbepaalde duur en aanvaardt het mandaat.

Besluit5: De vergadering besluit de statuten van de vereniging aan te passen als volgt;

Art. 2 - Vervanging van de eerste zin door de volgende tekst: De zetel van de vereniging is gevestigd Battelsesteenweg, 384 te 2800 Mechelen, in het gerechtelijke arrondissement van Mechelen.

art. 22 - Vervanging van de eerste zin door de volgende tekst: De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens drie leden, gekozen onder de vaste leden door de algemene vergadering voor een onbepaalde termijn.

Besluit5: Aansluitend op de buitengewone algemene vergadering zijn de aangestelde bestuurders

vervolgens bijeengekomen in de raad van bestuur en hebben met éénparigheid van stemmen aangeduid als: Voorzitter van de raad van bestuur. de heer Daniel François Leontine Serneels, bovenvernoemd, Penningsmeester: de heer Willy Jaak Van den Weghe, bovenvernoemd,

Secretaris: de heer Marc Marcel Maes, bovenvernoemd.

Voor uittreksel,

Dan iël Serneels

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

Ohouden

k mi het--

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MOZAIEK

Adresse
BATTELSESTEENWEG 384 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande