MP INTERNATIONAL PARTNERS, AFGEKORT : MPIP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MP INTERNATIONAL PARTNERS, AFGEKORT : MPIP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.907.054

Publication

14/04/2014
ÿþVooi behoui aan h Belgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

&tod Word 11,1

1111111111111,1111

Ondernemingsnr : 64CS

Benaming

(votum : MP INTERNATIONAL PARTNERS

(verkort): MPIP

Rechtsvorm: COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: SCHALIENHOEVEDREEF 20T, 2800 MECHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de eerste april, voor Meester Chris Ceiis, notaris te Brasschaat, dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De heer DITS Herman Antoon Henri, geboren te Stanleystad op 17 september 1957, wonende te 3120 Tremelo, Vondelpark 138;

2. Mevrouw SMEKENS Marlena Jeremia Joanna, geboren te Mechelen op 16 juni 1956, wonende te 3120 Tremelo, Vondelpark 138;

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOINING HANDS", met maatschappelijke zetel te 2940 Stabroek, Groene Swaenlaan 53.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0502.586.308 (Antwerpen)  BTW BE0502.585.308.

UIT DEZE AKTE BLIJKT VERDER NOG HET VOLGENDE:

VORM  NAAM:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "MP International Partners", in 't kort "MPIP".

In alle akten, facturen en stukken wordt die naam onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "CVBA".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20T.

Hij kan zonder wijziging van de statuten naar om het even welke plaats in België worden overgebracht bij gewoon besluit van het orgaan van bestuur bedoeld bij de artikelen 18 en 19, een besluit dat moet warden bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



02 APR. 201(1

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MC-GHEL-EN

De vennootschap kan bij gewoon besluit van het orgaan van bestuur administratieve of exploitatiezetels, dochter-vennootschappen, depots en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

CONSULTANCY

Het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen, natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van IT, bedrijfsstrategie, kwaliteit, productie, marketing, logistiek, organisatie, planning, administratieve, financiële opvolging, projectmanagement, het begeleiden van outsourcing en de ontwikkeling zowel van software ais hardware, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries, lessen en het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord. De vennootschap kan deze verrichtingen stellen zowel in eigen naam als voor rekening van derden, zowel alleen als in samenwerking met derden.

HUMAN RESOURCES, WERVING, SELECTIE EN SEARCH

Arbeidsbemiddeling tegen betaling.

Het geheel van activiteiten, uitgeoefend als tussenpersoon, dat er op gericht is werkzoekenden bij te staan bij het zoeken van een nieuwe tewerkstelling of werkgevers b ij het zoeken van arbeidskrachten, en met het doel hetzij een rechtstreeks of onrechtstreeks materieel voordeel te bekomen van de werkgever, zonder daarbij een materieel voordeel na te streven, van de werknemer of van hem een bijdrage, toelating - of inschrijvingsgeld of enige vergoeding te bekomen voor het optreden.

Diensten verlenen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in België of in het buitenland, die direct of indirect verband houden met:

a)Vorming, selectie, werving, search, opleiding, outplacement en bijscholing in het algemeen van medewerkers;

b)Het begeleiden, adviseren en verlenen van diensten aan ondernemingen in hoofdzaak voor wat betreft personeelsbeheer, personeelsrekrutering, personeelsopleiding en bijscholing van personeel;

c)Het waarnemen van bestuursmandaten in rechtspersonen en ondernemingen; d)Consulting en projecten in verkoop marketing en engineering;

e)Consulting en projecten in Human Resources en Project Management. Dit alles in de meest uitgebreide zin en binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften die ter zake gelden en met uitsluiting van de activiteiten van uitzendkantoren.

EVENTS

De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand. Het verschaffen van aile activiteiten deel uitmakend van de horecasector, zoals het organiseren en sponsoren van feestelijkheden, waaronder recepties, spreekbeurten, colloquia, studiedagen, workshops, shows, spektakels en alle andere recreatievormen in de ruimste zin van het woord.

ANDERE

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothécaire en andere zekerheden verstrekken.

Het verrichten van alle activiteiten, in de ruimste zin, van burgerlijke, commerciële, financiële, administratieve of technische aard, voor haar eigen rekening en voor rekening van derden en die direct of indirect verband houden met informatieverwerking, onderzoeksactiviteiten en het uitvoeren van diensten zoals consulenten, consulenten-analisten en experts m.b.t. de planning, de analyse en de programmering op het vlak van het beheer, de technologie, de administratie, de zaken, de economie, de financiën, de boekhouding, het sociale en het fiscale beleid en de handel;

Op zich nemen van gedeeltelijke of volledige realisaties betreffende de voornoemde activiteiten en uitvoeren van werkzaamheden en service bureau evenals selecteren, opleiden en ter beschikking stellen van personeel.

Het ter beschikking stellen v@rt zogenaamde interim-managers.

Net waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen. Zij mag aan alle onderaannemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijkaardig of bijkomend doel nastreven of die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijke doel. Zij mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties doen, in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van een bestuursopdracht.

DUUR:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap begint, zonder dat dit afbreuk doet aan de bekrachtiging conform art. 60 W.Venn., te werken op datum van één april tweeduizend veertien.

Behoudens een rechterlijke beslissing kan zij niet worden ontbonden dan door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vorm en regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN  PLAATSING  STORTING: Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het vaste gedeelte ervan bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen. Het is bij de oprichting volstort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro één cent zoals blijkt uit het aan de notaris overhandigde bankattest.

De aandelen werden onderschreven door:

- door de heer DITS, voornoemd, tweeënzestig aandelen, overeenstemmend met zesduizend tweehonderd euro, volstort ten bedrage van tweeduizend zesenzestig euro zevenenzestig cent;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- door mevrouw SMEKENS, voornoemd, tweeënzestig aandelen, overeenstemmend met zesduizend tweehonderd euro, volstort ten bedrage van tweeduizend zesenzestig euro zevenenzestig cent;

- door "JOINING HANDS", voormeld, tweeënzestig aandelen, overeenstemmend met zesduizend tweehonderd euro, volstort ten bedrage van tweeduizend zesenzestig euro zevenenzestig

BESTUUR  BENOEMING  BEZOLDIGING BEVOEGDHEID:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens drie leden, verkozen door de algemene vergadering, voor een duur bepaald door de algemene vergadering.

Bestuurders dienen steeds natuurlijke personen te zijn, behoudens andersluidend akkoord binnen de Algemene Vergadering die hierover beslist bij 3/4 meerderheid zoals omschreven in art. 28.

De algemene vergadering kan de opdracht van de bestuurders vergoeden en hen een vaste enlof veranderlijke bezoldiging, alsmede een presentiegeld toekennen.

Indien een functie als bestuurder vacant wordt verklaard door de desbetreffende bestuurder zelf, door overlijden of indien bij gerechtelijke afzettings beslissing de functie van bestuurder vacant is, kunnen de overige bestuurders, tijdelijk in de vacature voorzien.

Die benoeming moet worden bekrachtigd door de eerstvolgende algemene vergadering.

Het college van bestuurders heeft, naast de door de onderhavige statuten verleende bevoegdheden, de meest uitgebreide bestuurs- en beslissingsmacht die past in het kader van het doel van de vennootschap.

Het kan meer bepaald alle goederen van de vennootschap, zowel roerende als onroerende, in huur nemen of geven, verwerven en vervreemden; leningen aangaan, behalve door uitgifte van obligaties; het vermogen van de vennootschap in pand geven of met een hypotheek bezwaren; met afstand van hypotheek, voorrecht en vordering tot ontbinding, zelfs zonder dat bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere belemmeringen; in rechte optreden namens de vennootschap, zij het als eiser of als verweerder; dadingen aangaan en de belangen van de vennootschap op enigerlei wijze op het spel zetten.

Het maakt het ontwerp van huishoudelijk reglement op.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap onder zijn verantwoordelijkheid toevertrouwen aan één of meer bestuurders. Hij kan de leiding van de vennootschap ook geheel of gedeeltelijk delegeren aan één of meer directeurs, die al dan niet de hoedanigheid van bestuurder hebben. Hij kan voor welbepaalde opdrachten bevoegdheden verlenen aan derden, die hij daarvan op de hoogte stelt.

De raad van bestuur bepaalt de vergoeding verbonden aan die delegaties. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID:

Onverminderd de bijzondere delegaties, wordt de vennootschap jegens derden en in rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de Raad van Bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur is de vennootschap tevens geldig

vertegenwoordigd door één bestuurder, alleen optredend.

ALGEMENE VERGADERING  TOELATING  STEMRECHT:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks bijeengeroepen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in de uitnodiging, op éénendertig mei van elk jaar om 11 uur of, indien die dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergaderingen komen samen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in de uitnodigingen.

Om te worden toegelaten tot de vergaderingen kunnen de vennoten door het bestuur worden verzocht om hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen ten minste 3 voile dagen véi6r de vergaderdatum mee te delen aan de vennootschap.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al of niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot beschikt over een aantal stemmen dat gelijk is aan het aantal aandelen dat hg bezit.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één april en wordt afgesloten op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Op die dag wordt de boekhouding van de vennootschap goedgekeurd en maakt het bestuur een boedelbeschrijving alsook de jaarrekening op overeenkomstig de wet.

BESTEMMING VAN DE WINST:

Na de verplichte voorafnemingen (wettelijke reserve) wordt het beschikbare bedrag van de nettowinst, op voorstel van het bestuur, ter beschikking gesteld van de

algemene vergadering, die de bestemming ervan bepaalt.

De dividenden zijn betaalbaar op de door het bestuur vastgestelde plaatsen en tijdstippen. OVERGANGSBEPALINGEN:

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en eindigt op éénendertig maart tweeduizend vijftien. 2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

3.Alle handelingen en daden, die voor rekening van de ven'noot'schap in oprichting zijn uitgevoerd sedert één januari tweeduizend veertien en de daaruit voortvloeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege en oorspronkelijk te zijn aange-igaan door de bij deze opge-Irichte vennootschap.

Deze bekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van:

- de verwezenlijking van de aangegane verbintenissen;

- de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

benoeming bestuurders:

Worden benoemd tot bestuurders voor onbepaalde duur:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1. de heer DITS, voornoemd;

2. mevrouw SMEKENS, voornoemd;

3. de heer TOELEN Kurt, voornoemd;

die allen aanvaarden.

Het mandaat van bestuurder Is niet bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan: TOELEN Kurt, te 2940 Stabroek, Groene Swaenlaan 53, teneinde:

ajinschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in of van het handelsregister ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

b)eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen ais belastingplichtige bij het

beheer van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt ver registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

,

...

10/03/2015
ÿþ f ~ Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SCHALIENHOEVEDREEF 20T, 2800 MECHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG & BENOEMING BESTUURDER & INTREKKING VOLMACHT

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 23 februari 2015 heeft met algemeenheid van stemmen volgende besluiten genomen

t de vergadering neemt kennis van het ingediende ontslag door TOELEN Kurt als bestuurder en aanvaardt dit ontslag met onmiddellijke ingang op heden; de vergadering verleent de heer TOELEN volledige kwijting over zijn bestuur;

2, de vergadering benoemt tot bestuurder met ingang op heden, VAN dEN BERGH Bart, wonende te Mechelen - Battelse Bergen 7; geboren te Bonheiden op 5 juli 1966. Zijn mandaat is onbezoldigd

3, de vergadering besluit tot inttrekking van de bijzondere volmacht van TOELEN Kurt hem verleend in de oprichtingsakte, ivm handelsregister, kbo, btw, e.d , met ingang op heden.

SMEKENS Marlena

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Hhl I il OUi U 11U III 1

*15037231*

NE

2 6 FEB, tje

RECHTBANK QIIM®OPiiANI]i:.L ANTWERPEN, afd. MECHELEN

'M"

MP INTERNATIONAL PARTNERS

Ondernemingsnr : 0549.907.054 Benaming

(voluit) :

(verkort) : MPIP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.06.2015, NGL 28.09.2015 15603-0576-017

Coordonnées
MP INTERNATIONAL PARTNERS, AFGEKORT : MPIP

Adresse
SCHALIENHOEVEDREEF 20T 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande