MRC TRANSMARK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MRC TRANSMARK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.104.174

Publication

15/05/2014
ÿþ Hod Word I1.1

[77.71 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1113111!1,11

VI

behi

aai Bel Staa

III



II

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

05 MEI 2014

afdeliree.e.sletsepen -urin



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0415.104.174

Benaming

(voluit) MRC Transmark

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Bredastraat 129-133, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag bestuurder - Benoeming bestuurder - Volmacht voor de formaliteiten

Er blijkt uit het proces-verbaal van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 1 april 2014 dat de aandeelhouders:

1. AKTE HEBBEN GENOMEN van het ontslag van de heer John Bowhay als bestuurder. Dit ontslag treedt in werking vanaf 1 april 2014,

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende het vorige boekjaar, wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering voorgelegd.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van zijn ontslag, wordt voorgelegd aan de gewone algemene vergadering die zich uitspreekt over de jaarrekening over het lopend boekjaar.

2. BESLOTEN HEBBEN om de heer Steiner Aasland, wonende te Mikkelsmessveien 23, 4046 Hafrsfjord, Noorwegen als nieuwe bestuurder van de vennootschap te benoemen, met ingang vanaf 1 april 2014.

Het mandaat van de heer Steiner Aasland als bestuurder van de vennootschap zal een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2018.

De raad van bestuur van de vennootschap is bijgevolg samengesteld als volgt:

- de heer Steiner Aasland, bestuurder;

- mevrouw Kavita Singh, bestuurder;

- de heer John Durbin, bestuurder;

- mevrouw Liesbeth Tilburgs, bestuurder; en

- L. Belis BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Belis, gedelegeerd bestuurder..

Overeenkomstig artikel 28 van de statuten, wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

3. BESLOTEN HEBBEN dat de heer Steiner Aasland niet bezoldigd zal worden voor de uitoefening van zijn mandaat als bestuurder van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

111111.,to .i.cleir. cl

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

4., BESLOTEN HEBBEN om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 141-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

18/09/2014
ÿþMod Word 11.1

1_,L7i-ek In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 %Pin

Ondernemingsnr : 0415.104.174

Benaming

(voluit) : MRC Transmark

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Bredastraat 129-133, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslagen - Benoemingen - Volmacht voor de formaliteiten.

I. Er blijkt uit het proces-verbaal van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 21 juli 2014 dat de aandeelhouders

1. BESLOTEN HEBBEN om het mandaat als bestuurder van L. Bes BVBA, met maatschappelijke zetel te Bergsebaan 18, 2960 Brecht, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer BTW BE 0840.518.163, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Bouts, wonende te Bergsebaan 18, 2960 Brecht, te beëindigen met ingang vanaf 21 juli 2014.

- BESLOTEN HEBBEN dat de te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat voor de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van zijn ontslag aan de gewone algemene vergadering zal worden voorgelegd die zich dient uit te spreken over het boekjaar afgesloten op 31 december 2014.

2. BESLOTEN HEBBEN om de heer Marcel Bras, wonende te Van Maerlantlaan 3, 1985 HK Driehuis, Nederland en de heer Erwin Verspreet wonende te Vogelkerslaan 72, 2960 Brecht, België, te benoemen als bestuurders, met ingang vanaf 21 juli 2014« Hun mandaat als bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgeeloten op 31 december 2018.

De raad van bestuur van de Vennootschap is bijgevolg samengesteld als volgt:

- Steiner Aasland;

- Kavita Singh;

- John Durbin;

- Liesbeth Tilburgs;

- Marcel Bras; en

- Erwin Verspreet.

2. BESLOTEN HEBBEN dat de heren Marcel Bras en Erwin Verspreet hun mandaat onbezoldigd zullen uitoefenen.

3. BESLOTEN HEBBEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregfster en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een onde memingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere instelling, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Er blijkt ult de notulen van de vefedering van de raad van_bestuurgehouden per telefoohconferentie op_ _ Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ReUilbank vau et.rpheru`ei

,twerpen

_ 09SEP, 2014

afdeling Antwerpen

G);f fie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

21 juli 2014 dat de raad van bestuur:

1. KENN1S HEEFT GENOMEN van het ontslag ais bestuurder van L Belis BVBA, met maatschappelijke zetel te Bergsebaan 18, 2960 Brecht, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer BTVV BE 0840.518.163, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Belis, wonende te Bergsebaan 18, 2960 Brecht, met ingang vanaf 21 juli 2014.

2. BESLOTEN HEEFT om L Belis BVBA te ontslaan als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap met ingang van 21 juli 2014 en de daaraan gekoppelde bevoegdheden van dagelijks bestuur in te trekken,

Voorts besloten om L. Belis BVBA te ontslaan als voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap, met ingang van 21 juli 2014.

3. BESLOTEN HEEFT Marcel Bras te benoemen als voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap, met ingang van 21 juli 2014.

4. BESLOTEN HEEFT om een bijzondere valmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveidstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervuiling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvingtaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere instelling, te verzekeren. Dl worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/10/2014
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 le1111)1E1W1 II

Rechtbankvan

koophandel

Antwerpen

08 OKT. 2014

afdeling Antwerpen

iffic

Ondernemingsnr : 0415.104.174

Benaming

(voluit) MRC Transmark

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Bredastraat 129-133, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag - Benoeming - Volmacht voor de formaliteiten.

Er blijkt uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden per telefoonconferentie op 15 september 2014 dat de raad van bestuur

1. BESLOTEN HEEFT om de heer Marcel Bras te ontslaan als voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap, met ingang vanaf vandaag.

2. BESLOTEN HEEFT om de heer Steinar Aasland te benoemen als voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap, met ingang vanaf vandaag.

3. BESLOTEN HEEFT om een bijzondere volmacht te verlenen aan cie heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveidstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met cie mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een onde memingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere instelling, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2014
ÿþt

Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

*14025924*

ll

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rectdiniik van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie i g JAN, 20%

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : Benaming 0415.104.174

(voluit) : MRC Transmark

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bredastraat 129-133, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder - Volmacht voor de formaliteiten

Er blijkt uit het proces verbaal van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 20 december 2013 dat de aandeelhouders

- BESLOTEN HEBBEN om de heer John Durbin, wonende te 5318 Weslayan St 150, Houston, Texas 77005-1048, Verenigde Staten van Amerika als nieuwe bestuurder van de vennootschap te benoemen, met ingang vanaf 1 januari 2014.

Het mandaat van de heer John Durbin als bestuurder van de vennootschap zal een einde nemen op 31 december 2019.

De raad van bestuur van de vennootschap is bijgevolg samengesteld als volgt:

- de heer John Bowhay, bestuurder;

- mevrouw Kavita Singh, bestuurder;

- de heer John Durbin, bestuurder;

- mevrouw Liesbeth Tilburgs, bestuurder; en

- L. Beis BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Belis, gedelegeerd bestuurder.

Overeenkomstig artikel 28 van de statuten, wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

- BESLOTEN HEBBEN dat de nieuwe bestuurder niet bezoldigd zal worden voor de uitoefening van zijn mandaat als bestuurder van de vennootschap.

- BESLOTEN HEBBEN om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2013
ÿþ4

l

naad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergell;gd lar Va1 (.0 Recblbank van Xonple,eeeter4

De Griffier

Griffie

1j1.11.1,1111W1111 id

Ondernemingsnr : 0415.104.174

Benaming

(voluit) : MRC Transmark

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bredastraat 129-133, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beëindiging van het mandaat van een bestuurder - Benoeming van een nieuwe bestuurder

Er blijkt uit het proces-verbaal van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 27 augustus 2013 dat de aandeelhouders

- BESLOTEN HEBBEN het mandaat van de heer Marcel Bras, als bestuurder van de Vennootschap te beëindigen, met ingang van 1 september 2013.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van zijn mandaat tijdens het lopende boekjaar, nl. van 1 juni 2013 tot 1 september 2013, zal aan de gewone algemene vergadering worden voorgelegd die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten per 31 december 2013.

- BESLOTEN HEBBEN om de heer John Bowhay, met woonplaats te Lark Rise, 48A Huddersfield Road, Skelmanthorpe, West Yorkshire HD8 9AS, United Kingdom, te benoemen als nieuwe bestuurder van de Vennootschap, met ingang van 1 september 2013,

Verder besloten hebben dat het mandaat van de heer John Bowhay als bestuurder van de Vennootschap een einde zal nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten per 31 december 2016.

De Raad van Bestuur van de Vennootschap is bijgevolg vanaf 1 september 2013 samengesteld als volgt:

-De heer John Bowhay, bestuurder;

-Mevrouw Kavita Singh, bestuurder;

-Mevrouw Liesbeth Tilburgs, bestuurder; en

-L.Belis BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Luc Belis, gedelegeerd bestuurder.

Overeenkomstig artikel 28 van de statuten, wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

- BESLOTEN HEBBEN dat de nieuwe bestuurder niet bezoldigd zal worden voor de uitoefening van zijn mandaat als bestuurder van de vennootschap,

Voor eensluidend uittreksel,

L.Belis BVBA

Vertegenwoordigd door de heer Luc Belis

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 27.06.2013 13232-0591-041
27/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lllHj i i i ii u ii iii

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

net*

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0415.104174

Benaming

(voluit) : MRC Transmark

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bredastraat 129-133, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Herbenoeming commissaris - Volmacht voor formaliteiten

Uittreksel uit het proces-verbaal van de notulen van de algemene vergadering gehouden op 4 juni 2013: De algemene vergadering :

- herbenoemt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, gevestigd te J. Englishstraat 52, 2140 Borgerhout (Antwerpen), die zal vertegenwoordigd worden voor de uitoefening van zijn mandaat door de heer Robert Boons, bedrijfsrevisor.

Het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekeningen van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015.

- besluit alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/06/2013
ÿþ l - - ""r."-y~- Mod word 11.T

 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beho

aan Belg Staat

Iu11u3069995*~ua~uiuo~~u

*1

ter `~j~t~~Wgtï~

va~M

Rechtbank vani,~U~7r ~~l [; j4 ut,gY4eCi

op a4rf#ier

Ondernemingsnr : 0415.104.174

Benaming

(voluit) : MRC Transmark

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bredastraat 129-133, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beëindiging van het mandaat van een bestuurder - Benoeming van nieuwe bestuurders - Volmacht voor formaliteiten

Er blijkt uit het proces-verbaal van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 22 mei 2013 dat de aandeelhouders :

- BESLOTEN HEBBEN het mandaat van de heer Neil Wagstatt, ais bestuurder van de Vennootschap te beëindigen, met ingang vanaf 1 juni 2013.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende het boekjaar afgesloten per 31 december 2012, wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering voorgelegd, en de kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van zijn ontslag, zal aan de gewone algemene vergadering worden voorgelegd die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten per 31 december 2013.

- BESLOTEN HEBBEN om de volgende personen te benoemen tot nieuwe bestuurders van de vennootschap, met ingang vanaf 1 juni 2013:

-de heer Marcel Bras, wonende te Van Maerlantlaan 31985 HK Driehuis; en

-mevrouw Kavita Singh, wonende te Ash Meadow, East Avenue, Lindley, Huddersfield, HD3 3LW.

Besluiten verder dat het mandaat van de heer Marcel Bras en mevrouw Kavita Singh als bestuurder van de vennootschap een einde zal nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten per 31 december 2016.

De raad van bestuur van de vennootschap is bijgevolg samengesteld als volgt:

-de heer Marcel Bras, bestuurder;

-mevrouw Kavita Singh, bestuurder;

-mevrouw Liesbeth Tilburgs, bestuurder; en

-L. Belis BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Belis, gedelegeerd bestuurder.

Overeenkomstig artikel 28 van de statuten, wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

- BESLOTEN HEBBEN dat de nieuwe bestuurders niet bezoldigd zullen worden voor de uitoefening van hun mandaat als bestuurder van de vennootschap.

- BESLOTEN HEBBEN om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Ir

f

x x Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0415.104.174

Benaming

(voluil) : MRC Transmark

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bredastraat 129-133, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoeming - Volmacht voor de formaliteiten.

Rechtbankvan koophandel

Antwerpen

15 JAN, 2015

afdelirefiterpen

}~ _",rC."_R

J( ,~

11k11 10 18 pilt

Er blijkt uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 1 december2014 dat de aandeelhouders

1. AKTE HEBBEN GENOMEN van het ontslag van John Durbin, Kavita Singh en Marcel Bras als bestuurders. Dit ontslag treedt in werking vanaf 0111212014.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het vorige boekjaar, wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering voorgelegd.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van hun ontslag, wordt voorgelegd aan de gewone algemene vergadering die zich uitspreekt over de jaarrekening over het lopend boekjaar.

2. BESLOTEN HEBBEN om Adam Davidson, wonende te Park House, Woodland Park, Bradford Road Bradford BD19 6BW, als nieuwe bestuurder van de vennootschap te benoemen, met ingang vanaf 0111212014.

Het mandaat van Adam Davidson als bestuurder van de vennootschap zal een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2018,

De raad van bestuur van de vennootschap is bijgevolg samengesteld als volgt:

- de heer Steinar Aasland, bestuurder;

- mevrouw Liesbeth Tilburgs, bestuurder,

- de heer Adam Davidson, bestuurder; en

- de heer Erwin Verspreet, bestuurder.

Overeenkomstig artikel 28 van de statuten, wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

3. BESLOTEN HEBBEN dat Adam Davidson niet zal worden betaald voor de uitoefening van zijn mandaat als bestuurder van de vennootschap.

4. BESLOTEN HEBBEN om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

indeplaatsstelling,

n betreffende volingamet besluiten op

het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Voor

"aann

Paan ne he

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 04.07.2012 12264-0158-041
17/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

Neergelegd ter grh`tít" vc, l .fR;1i

~ bt,irk

van Koophandel fr3 f~niwerpen,ept

Griffie 0 4 APR. 2012

U IiI Y I IIIIIIIIIn MIIIIII

*12074791*

V bh n

aa

Bel Staff





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0415.104.174

Benaming

(voluit) : MRC TRANSMARK

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bredastraat 129-133, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Publicatie overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen.

Neergelegd stuk : Eenparig schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 23 maart 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/11/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1u11]II U ICI III11I II II

*11176131*

bel

a.

Be Sta

1111

Ondernemingsnr : 0415.104.174

Benaming

(voluit) : MRC TRANSMARK

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bredastraat 129-133, 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen - Volmacht voor formaliteiten

Er blijkt uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 30 september 2011 dat de, raad van bestuur :

- KENNIS HEEFT GENOMEN van het ontslag van de heer Luc Belis als gedelegeerd bestuurder van de, Vennootschap, met ingang vanaf 30 september 2011.

- HEEFT BESLOTEN om L. Belis BVBA, met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Bergsebaan 18, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Belis, wonende te 2960 Brecht, Bergsebaan 18, te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 30 september 2011.

- KENNIS HEEFT GENOMEN van het ontslag van de heer Luc Belis als voorzitter van de Vennootschap, met ingang vanaf 30 september 2011.

- HEEFT BESLOTEN om, in overeenstemming met artikel 18 van de statuten, L. Belis BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Belis te benoemen als voorzitter van de raad van bestuur met ingang van 30. september 2011. L. Belis BVBA kan dit mandaat van voorzitter uitoefenen zolang zij lid is van de raad van bestuur van de Vennootschap.

- HEEFT BESLOTEN om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande' besluiten.

Er blijkt uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 3 november 2011 dat de aandeelhouders :

- KENNIS HEBBEN GENOMEN van en aanvaarden het ontslag van de heer Luc Belis, in zijn hoedanigheid van bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 30 september 2011.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van zijn ontslag, wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering voorgelegd.

- HEBBEN BESLOTEN L. Belis BVBA, met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Bergsebaan 18, met als' vaste vertegenwoordiger de heer Luc Belis, wonende te 2960 Brecht, Bergsebaan 18, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 30 september 2011.

Het mandaat van L. Belis BVBA eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten per 31 december 2016 en dat L. Belis BVBA haar mandaat als bestuurder van de Vennootschap onbezoldigd zal uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

-HEBBEN BESLQxEN om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzondere volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

,Or-

ba ,Iudeq

het

" Belgisch 'i Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/09/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophanurd te Antwerpen, op

Griffie 1 b SEP. 2011

111111111111111,11111

vt babi

aai

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0415.104.174

Benaming

(voluit) : MRC TRANSMARK

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bredastraat 129-133, 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming - Volmacht voor formaliteiten

Er blijkt uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 12 september 2011 dat; de aandeelhouders :

1. AKTE HEBBEN GENOMEN van hel ontslag van mevrouw Catherine Geens als bestuurder, met ingang. ' vanaf 31 juli 2011.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van haar mandaat gedurende de periode van hel begin van hete lopende boekjaar tot de datum van haar ontslag, zal aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering; worden voorgelegd.

2. HEBBEN BESLOTEN mevrouw Liesbeth Tilburgs, met woonplaats te Oudstrijdersstraat 13, 2340 Beerse,; België te benoemen als bestuurder van de Vennootschap, met ingang van 1 september 2011.

Verder hebben besloten dat het mandaat van mevrouw Liesbeth Tilburgs eindigt onmiddellijk na de gewone, algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2016 en dat mevrouw Liesbeth Tilburgs haar mandaat van bestuurder onbezoldigd zal uitoefenen.

3. HEBBEN BESLOTEN om volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor', houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de: mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregisier en: desgevallend bij de BTW-administratie, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de; inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Zij wordeni ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzondere volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. -

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 20.06.2011 11188-0137-040
25/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.05.2010, NGL 17.05.2010 10120-0483-039
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 08.06.2009 09208-0316-036
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 04.06.2008 08193-0135-038
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 27.06.2007 07308-0192-039
22/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.09.2006, NGL 20.09.2006 06788-2865-027
29/05/2006 : AN201419
29/03/2006 : AN201419
05/01/2006 : AN201419
24/10/2005 : AN201419
05/09/2005 : AN201419
06/07/2005 : AN201419
17/01/2005 : AN201419
08/07/2004 : AN201419
08/07/2004 : AN201419
28/06/2004 : AN201419
29/09/2003 : AN201419
14/07/2003 : AN201419
26/07/2002 : AN201419
10/07/2001 : AN201419
19/05/2001 : AN201419
19/09/1998 : AN201419
19/09/1998 : AN201419
19/09/1998 : AN201419
19/09/1998 : AN201419
12/08/1998 : AN201419
11/02/1998 : AN201419
09/12/1997 : AN201419
01/08/1995 : AN201419
01/08/1995 : AN201419
10/03/1995 : AN201419
18/01/1994 : AN201419
08/09/1993 : AN201419
18/06/1993 : AN201419
21/04/1993 : AN201419
21/04/1993 : AN201419
01/01/1993 : AN201419
29/08/1990 : AN201419
29/08/1990 : AN201419
27/09/1989 : AN201419
23/07/1988 : AN201419
12/04/1988 : AN201419
12/04/1988 : AN201419
16/07/1986 : AN201419
01/01/1986 : AN201419
24/12/1985 : AN201419
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 13.06.2016 16180-0403-042

Coordonnées
MRC TRANSMARK

Adresse
VAARTKAAI 50 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande