MRE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MRE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.692.773

Publication

19/01/2015
ÿþMal wad ».i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van r.o

Neergelegd ter gril art de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

bsBteaVh r bef-e t nahd 11

*

5

018

3

*

0 7 JAN. 2015

ANTWERPEN afaeiing ruktNHouT effi Ier

Ondememingsnr : 0882.692.773

Benaming (voluit) : MRE

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Grote Markt 45 - 2260 Westerco

Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Sven Heyvaert, notaris met standplaats te HAMME (Oost-Vlaanderen) op 10 december 2014, ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MRE, volgende beslissingen heeft genomen:

1) Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal met VEERTIGDUIZEND EURO (40.000,00 Euro) te verhogen om het te brengen van DRIEËNDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (33.800,00 Euro) op DRIEËNZEVENTIG ACHTHONDERD EURO (73.800,00 Euro), door inbreng in speciën, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

2) Wijziging van de statuten

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEËNZEVENTIG

ACHTHONDERD EURO (73.800,00 Euro) en is verdeeld in driehonderd achtendertig (338)

gelijke aandelen, zonder nominale waarde."

3) Machtiging zaakvoerder

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de nodige machten voor de uitvoering van de

hierboven genomen beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Gelijktijdig hiermee neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/04/2013
ÿþASodwotd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tleergoÎegel ter griffie v n de Roche& van Koophandel fe Antwerpen, op

2 9 11AM 2013

Griffie

Rechtsvorm : cvba

Zetel : 2000 ANTWERPEN, BARON D'HANISLAAN 19 BUS 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : TOEVOEGING HANDELSNAAM-DOELSUITBREIDING-

KAPITAALSVERHOGING-WIJZIGING BOEKJAAR en JAARVERGADERING-WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit een akte verleden voor Meester Freddy GLORIE, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 19 maart 2013, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MRE", tevens dragende ais handelsnaam "Metropolitan Real Estate" en "Immo DM" volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de huidige naam van de vennootschap te behouden, namelijk "MRE" en dat de twee volgende handelsnamen kunnen gebruikt worden, te weten "Metropolitan Real Estate" en "Immo DM".

2.De vergadering neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan de dato 28 februari 2013 overeenkomstig artikel 413 van het Wetboek van vennootschappen, stelt vast dat alle formaliteiten vervuld zijn, en beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel uit te breiden zoals voorgesteld in de agenda en het maatschappelijk doel te herformuleren, zodat het voortaan za! luiden zoals hierna bepaald.

3.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van vijftien duizend euro nul cent door inbreng van speciën om het te, brengen van achttien duizend achthonderd euro nul cent op drieëndertig duizend achthonderd euro nul cent, mits creatie en uitgifte van honderd vijftig nieuwe aandelen zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf 19 maart 2013. En .onmiddellijk verklaart aandeelhouder, Mevrouw Hilde Couturier in speciën in te tekenen op voornoemde kapita-e-verho-iging voor het volledige bedrag van vijftien duizend euro nul cent, hetzij de totaliteit van de kapitaal-verho-'ging. Als vergoeding van voormelde inschrijving worden aan de intekenaar honderd vijftig nieuwe aandelen, zonder nominale waarde toegekend, van hetzelfde type als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen; vanaf 19 maart 2013.

4.De vergadering stelt de verwezenlijking van de voor-ige-stelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal thans gebracht is op drieëndertigduizend achthonderd euro, vertegen-woordigd door driehonderd achtendertig; gelijke aandelen zonder nominale waarde.

5.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het boekjaar, thans lopende van één april van° het ene jaar tot eenendertig maart van het daaropvolgende jaar, te vervangen door een boekjaar, lopende van, één januari van het ene jaar tot en met eenendertig december. Tevens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de tweede maandag van de maand juni F om twintig uur. Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om het lopende boekjaar uitzonderlijk te verlengen tot eenendertig december tweeduizend dertien. De eerstvolgende jaarvergadering zal plaatsvinden op de tweede maandag van de maand juni in het jaar tweeduizendveertien om twintig uur.

6.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de artikelen 1, 4, 5, 10 en 11 van de statuten te herformuleren, teneinde deze in overeenstemming te brengen met voorgaande genomen beslissingen, zodat deze voortaan zullen luiden als volgt:

Artikel 1 - Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, Haar naam luidt "MRE", en met als handelsnaam "Metropolitan Real Estate" en "Immo DM". Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

- Het uitoefenen van het beroep van vastgoedmakelaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouder

aan het 1111

Belgisch

Staatsblai

i



Oridernemingsnr : 0882.692.773

Benaming

(voluit) : MRE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het beheren van gebouwen en uitoefenen van het beroep van syndicus.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, huren en verhuren, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

Het verlenen van diensten, adviezen en consultancy aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot de vastgoedsector, het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- De stichting, de exploitatie, de organisatie van en het beheer van hotels, tavernen, restaurants, snackbars, herbergen, winkels, bars en alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het hotelwezen, toerisme, recreatie, immobiliën, horeca, vakantieplanning of voedingssector en dit in de ruimste zin der woorden en zonder dat deze opsomming beperkend weze.

- Organisatie van alle feesten en evenementen,

- Geven van diverse cursussen.

- De studie, planning en uitvoering van alle werken in onroerende staat, zoals het oprichten, verfraaien en renoveren van bouwwerken van alle aard, bouwen van stellingen, gevelreiniging, leggen van opritten in kasseien en betonklinkers, zandstralen van metaal, leggen van kabels en diverse leidingen, afbraakwerken alle dakwerken, alle exploitatie of bouwrijp maken van gronden en ondergronden (zoals bouwen van ondergrondse parkeergarages en dergelijke), en dit door onder meer metselwerken, schrijn- en timmerwerk, bevloering en faïence, en alles wat nodig mocht zijn om onroerende goederen op te richten, te verbeteren of te renoveren.

- Alle fabricage, onderhoud, herstelling, alle handel, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, vervoer, alle huur of verhuur en leasing van alle machines en van alle producten hoegenaamd in verband met voormelde activiteiten,

- Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen. verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn nuttig of zelfs alleen maar bevorderend. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elkë andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen,of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in Belgié als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, Zij kan tevens borg staan voor derden ,bestuurder en vennoten; zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Artikel s-Kapitaal

Het kapitaal 'van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd, respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd. Het vast gedeelte van het kapitaal mag nooit minder bedragen dan drieëndertig duizend achthonderd euro en wordt vertegenwoordigd door driehonderd achtendertig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. Tot beloop van dit minimumbedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging. De vennoten kunnen de gestorte gelden niet terugnemen en kunnen zich niet bevrijden van de door hen opgenomen volstortingsverplichting.

Artikel 10- Algemene vergadering

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap, Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadsla-'gen zijn nageleefd. De vergadering kom bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels in het Wetboek van Vennootschappen voorzien voor een Coöperatie Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, voor zover de statuten geen afwijkende regeling voorzien. In de regel worden de besluiten geldig genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, bij een vier/vijfde meerderheid. Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem. Voor een statutenwijziging gelden volgende aanwezigheids- en meerderheidsvereisten:

- Op de vergadering dient ten minste drie/vierden van het aantal aandelen aanwezig te zijn of vertegenwoordigd, zoniet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met dezelfde agenda die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

- Het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming bekomt van ten minste vier/vijfden van de stemmen,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de bepaalde dag voor het houden van de vergadering. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief toegezonden aan

elke vennoot, bestuurder en eventuele commissaris tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag en uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, bestuurder(s) en eventuele commissaris(sen), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van verlies van maatschappelijk kapitaal en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf ais met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijnt hetzelfde geldt indien lijkt dat, weliswaar binnen termijn bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. De houders van obligaties hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van oproeping vermeld. De jaarvergadering wordt gehouden .de tweede maandag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Iedere vennoot, natuurlijk perscon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die vennoot moet zijn,

" onverminderd de wettelijke voorziene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen. ; Het bestuur mag de vorm van de volmachten - die schriftelijk dienen te worden gegeven-bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op de wijzen en binnen de termijn die het bepaalt, Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De bestuurder(s) en de eventuele commissaris(sen) geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover die mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van jaarrekening' drie weken uit te stellen, Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 11: Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar, om te eindigen op eenendertig december van hetzelfde jaar, Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van het bestuursorgaan de inventaris van het vermogen , van de ven-moot-schap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt en worden de boeken afgesloten, De , jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenre-'kening en de toelichting en vormt één geheel. Het bestuursorgaan stelt ter gelegenheid van de afsluiting van het boekjaar het jaarverslag op en maakt dit samen met de jaarrekening bekend, conform de wettelijke voorschriften, Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het resultaat zal worden geen, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

7.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel met ingang vanaf heden te verplaatsen naar 2260 Westerlo, Grote Markt 45.

8.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te verlenen aan de Heer Stijn Goossens voornoemd, aan wie de macht verleend wordt, met recht van. indeplaatsstehling, om aile verrich-tin-"gen te doen tenein-de:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondememings'loketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belastingad-'ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijzi-iging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van deze volmacht.

VOOR UITTREKSEL-

De Notaris FREDDY GLORIE

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + verslag raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

" /oor-behouden ,pan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van tui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 10.09.2012, NGL 05.10.2012 12602-0425-014
13/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 12.09.2011, NGL 11.10.2011 11576-0552-016
18/03/2015
ÿþOndernemingsnr : 0882.692.773

Benaming

(voluit) : MRE

(verkort) :

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : 2260 Westerlo, Grote Markt, 45

(volledig adres)

Onderwerp akte : COORDINATIE

Gecoördineerde statuten

á ~~iMeí~~`14i.t3ii lár:3't4xiîL ~.~~~~

RECHTBANK VAN KOOPhANDEi\,

0 6 I4AaRï 2015

INTtr11ERPUN aiételrng Ti7RNHOIIT ANTGVE RPZA eLglei?TUs^,,NHOiï"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van-dekte

Mod Word 11.1

"

11,11011.1,11,111111

Bijlagen ij iïèt B lgiscli Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 13.09.2010, NGL 08.10.2010 10572-0484-016
15/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 14.09.2009, NGL 13.10.2009 09807-0195-016
29/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 08.09.2008, NGL 25.09.2008 08742-0392-016

Coordonnées
MRE

Adresse
GROTE MARKT 45 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande