MSL TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MSL TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.237.268

Publication

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 24.06.2013 13208-0408-009
06/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

Mana ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Rechtbank van koophendel

Antwerpen

2 7 JAN, 2015

pfdei ewerpen

IlI1!im11111~~un1iuu









Ondernemingsnr : 0839.237.268

Benaming

(voluit) ; MSL TRADING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Albert Grisarstraat 34 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - SLUITING VEREFFENING

Tekst;

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Robeyns te Antwerpen op 17 december 2014, "Ter registratie neergelegd op 24 december 2014 en op datum van de aflevering van de uitgifte nog geen registratierelaas ontvangen", dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen werden;

1) De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder van 21 november 2014, waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, alsook van de beslissing van de vennoot om af te zien van zijn vordering tegen de vennootschap waardoor de vereffening positief kan worden afgerond, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september 2014.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de bedrijfsrevisor, de heer Guy Parmentier, zaakvoerder van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Parmentier Guy', met maatschappelijke zetel gevestigd te 2900 Schoten, Valkenlaan 31.

Wettigheidsverklaring

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot vrijwillige ontbinding, gehouden is, met name na gemelde verslagen:

- verslag van de zaakvoerder, - de staat van activa en passiva; - het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor. Ontbinding

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaringen, besluit de vergadering de vennootschap vrijwillig te ontbinden met ingang van heden.

2) De vergadering verleent kwijting en décharge aan de zaakvoerder, de heer Kahan, voornoemd, voor het door hem gevoerde bestuur.

3) De vergadering stelt unaniem vast dat;

- aile vennoten op de vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn;

- de vennootschap geen onroerend goed bezit;

het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang

onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten voormeld;

- deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de

vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

4) Ingevolge het voorgaande verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan en dat de vereffening wordt afgesloten.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en ten minste vijf jaar worden bewaard te 2018 Antwerpen, Albert Grisarstraat 34,

5) De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de besloten vennootschap met beperk-te aansprakelijkheid "Fiduciaire Timmermans", met zetel te 2970 's Gravenwezel, Wijnegemsesteenweg 175, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Ellen Timmermans, met machte van indeplaatsstelling, tot uitvoering van de genomen besluiten, om onder andere alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank der ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Michel Robeyns.

Tegelijk afgegeven ter griffie: afschrift op zegel van het proces-verbaal en vijf voor echt verklaarde kopieën.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/09/2011
ÿþ Mod 2,0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rlelegd ter griffie van de Rechtbon* ,,er,e, il antiel te Antweeel, OP .

Griffie 1 3 5P, 2011

" ivaseia"

1

v, beh. aai Bel Staa

Ondernemingsnr :

Benaming 0 8 3 9. 2 3 7. 2 6 8

(voluit) : MSL TRADING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Albert Grisarstraat 34 te 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst:

Uit een akte verleden voor notaris Michel Robeyns te Antwerpen op negen september tweeduizend en elf,: ter registratie neergelegd, blijkt dat 1) de heer KAHAN Leyvi, wonende te 2018 Antwerpen, Albert Grisarstraat' 34, 2) de heer DACHNER Israel, wonende te Israel, 49744 Petach Tigwa, Arye Ben Eliezer 3, en 3) de heer YERET Mosche, wonende te Israel, 49744 Petach Tigwa, Arye Ben Eliezer 13, een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "MSL TRADING", met zetel te 2018 Antwerpen, Albert Grisarstraat 34.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met, ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van: koophandel. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de: buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel: de aankoop, verkoop, import, export en bewerking, waaronder het klieven,' zagen, snijden en slijpen van diamanten, zowel ruwe, geslepen als industriële, en dit zowel in België als in het. buitenland. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden.' De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen of. vennootschappen, hetzij door aankoop, inschrijving, inbreng, versmelting, geldschieting of verder onder gelijk; welke vorm van handels- of financiële onderneming, voor zover deze een gelijkaardig doel nastreven of" waarvan het doel in innige samenwerking met het hare staat. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in: commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar' van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag zowel in het binnenland als in het buitenland. alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of: onrechtstreeks verband houden met haar doel of de uitbating van haar onderneming kunnen bevorderen. De' vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, zij mag eveneens al haar andere goederen, met in begrip van het handelsfonds, in pand geven en zij mag aval verlenen voor alle leningen,; kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haar zelf als voor alle derden, op voorwaarde dat zij er: belang bij heeft.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) vertegenwoordigd door; honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten, hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere, vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s)' benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun' i bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.;' Het mandaat van de gewone zaakvoerders is herroepbaar bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding. Indien er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de; bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze: bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en' behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere: zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het . doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering' voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of, als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Het Mandaat van zaakvoerder van de vennootschap is onbezoldigd zolang de algemene vergadering niet ' ' anders bepaald. Indien het mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen het bedrag van de vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de tweede donderdag van de maand juni om veertien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De vennootschap kan op elk moment ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor de wijziging van de statuten. In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerders in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hefzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten in verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben tot éénendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien. Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap. Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid: de heer KAHAN Leyvi, wonende te 2018 Antwerpen, Albert Grisarstraat 34, die verklaart deze benoeming te aanvaarden na verklaard te hebben niet getroffen te zijn door enige maatregel die hem zou beletten dit mandaat te aanvaarden. Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit ogenblik geen commissaris te benoemen.

Teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en alle nodige formaliteiten te vervullen voor de aanvang, wijziging en/of stopzetting van de werkzaamheid van de vennootschap op de administratie van de BTW en hiertoe alle stukken en documenten te tekenen en alle verklaringen af te leggen, wordt volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Timmermans", met zetel te 2520 Oelegem, Lindberg 58, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Ellen Timmermans, met macht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Michel Robeyns

Tegelijk neergelegd ter griffie: afschrift van de oprichtingsakte en vijf voor echt verklaarde kopieën.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MSL TRADING

Adresse
ALBERT GRISARSTRAAT 34 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande