MULTI CONCEPTS COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MULTI CONCEPTS COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.700.208

Publication

19/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.11.2013, NGL 15.11.2013 13659-0562-013
10/06/2011
ÿþmod 2.1

i! Ondernemingsnr : 0827.700.208

Benaming : Multi Concepts Company

(voluit)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Ulicotenseweg 20

2328 Hoogstraten (Meerle)

Onderwerp akte :OMVORMING

Bij akte verleden voor Notaris Paul Rommens te Hoogstraten/Meer op 25 mei 2011, nog te! ! registreren, werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap Onder! !z Firma "MULTI CONCEPTS COMPANY", met maatschappelijke zetel te 2328 Hoogstraten (Meerle),! Ulicotenseweg 20, opgericht bij onderhandse akte van 7 juli 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het! Belgisch Staatsblad van 20 juli 2010 onder nummer 10108457, RPR Turnhout 0827.700.208.

! Er werd beslist met eenparigheid van stemmen als volgt:

Eerste beslissing:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met dertienduizend! ii zeshonderd euro (¬ 13.600,00) om het te brengen van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volledig onderschreven door de bestaande! aandeelhouders in dezelfde verhouding.

Als vergoeding van deze kapitaalverhoging, wordt de waardestijging van de aandelen! automatisch ingecalculeerd in de fractiewaarde als gevolg van de stijging van het kapitaal waarvanij zij een breuk vertegenwoordigen.

Comparanten verklaren dat het bedrag van zesduizend euro (¬ 6.000,00) werd gestort op het!! !! rekeningnummer KBC Bank 731-0181666-57 zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd in datum van!! 25 mei 2011.

Uit dien hoofde beschikt de vennootschap vanaf heden over voormeld bedrag van zesduizend;;

!! euro (¬ 6.000,00). !.

Over gemeld bedrag zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de!! !! vennootschap te verbinden en nadat ondergetekende Notaris aan bovengenoemde bank bericht!! !: heeft gegeven dat de kapitaalsverhoging is tot stand gekomen.

Tweede beslissing:

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en beslist artikel 5 der statuten;! !! te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal.

Derde beslissing:

Na de toelichting van het verslag van de zaakvoerder en de bijhorende staat van actief en!!

passief, wordt beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden als volgt: !!

- distribueren van Habitat Solutions producten in België en Luxemburg.

- distribueren van Cyber Clean producten.

- distribueren van eigen en/of andere producten.

- ontwikkelen van webshop concepten. ;!

Vierde beslissing:

De vergadering beslist het artikel 3 houdende het maatschappelijk doel van de vennootschap aan!!

te passen zoals hierboven vermeld.

Vijfde beslissing:

!i De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting;;

toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de!! vennootschap per 31 maart 2011, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door het!! -! Wetboek van vennootschappen. Iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van!! beide verslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEE-RCELEG-B

Me Luik B



III lll1UIUHUhIlH1 UI III 1111

*11086899*

GRIFFIE RECHTBANK VAN I

3 0 MEI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Degenier,

Vo beha aan Belg Staat

"

íb j het Belgisch

mod 2.1

De besluiten van het verslag van bedrijfsrevisor Marc Schoofs luiden als volgt:

"1. Onderhavig verslag werd opgesteld en de hiernavolgende besluiten werden geformuleerd met het oog op de toepassing van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag en de besluiten ervan kunnen enkel aangewend worden in dit kader.

2. Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activia en passiva per 31 maart 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Na de voorgenomen kapitaalverhoging bedraagt het netto-actief 7.186,95 ¬ volgens deze staat en is 3.813,05 ¬ kleiner dan het volstorte maatschappelijk kapitaal ten bedrage van 11.000,00 E.

Opgesteld te Antwerpen, 19 mei 2011.

/getekend/

Marc Schoofs & C° - burg. bvba".

Een uitgifte van beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

De vergadering besluit de vennootschap onder firma "Multi Concepts Company" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Multi Concepts Company" is de voortzetting van de vennootschap onder firma "Multi Concepts Company", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 maart 2011, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de vennootschap onder firma "Multi Concepts Company", worden verondersteld verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Multi Concepts Company".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mufti Concepts Company".

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Multi Concepts Company" zal de boekhouding en de boeken die door de vennootschap onder firma gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Multi Concepts Company" behoudt het ondernemingsnummer 0827.700.208, waaronder de vennootschap onder firma "Multi Concepts Company" ingeschreven was in het rechtspersonenregister te Turnhout.

De 500 aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen, worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette vennootschap onder Firma "Multi Concepts Company".

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de vennootschap onder firma "Multi Concepts Company" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Multi Concepts Company", zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Zesde beslissinq:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, het ontslag te aanvaarden van de heer Smilde Joost Dick als zaakvoerder, en van mevrouw Stuart Monique Myrèse als zaakvoerder.

Er wordt kwijting verleend over het door hen gevoerde beleid.

Zevende beslissinq:

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt:

STATUTEN

1. Er is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming MULTI CONCEPTS COMPANY.

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2328 Hoogstraten (Meerle), Ulicotenseweg 20. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft als doel:

Ontwikkelen van Marketing Concepten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aars het, Belgisch Staatsblad

4

r

mua 2.1

Het adviseren van bedrijven en personen op het gebied van marketing en communicatie; het begeleiden van bedrijven die gewikkeld zijn in veranderingsprocessen, zoals overnamen, reorganisaties, enzovoort.

Het adviseren van bedrijven op het gebied van bedrijfsvoering.

Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie.

Managementactiviteiten van holdings: tussenkomst in het dagelijks beheer, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of van controle over het maatschappelijk kapitaal enzovoort.

Distribueren van Habitat Solutions producten in België en Luxemburg.

Distribueren van Cyber Clean producten.

Distribueren van eigen en/of andere producten.

Ontwikkelen van webshop concepten.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreek of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door 500 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De maatschappelijke aandelen zijn op naam.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering, die tevens de eventuele bezoldiging alsook de duur van elk mandaat vaststelt.

Elke zaakvoerder is alleen bevoegd om in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel.

De zaakvoerder kan alle daden stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het vervullen van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechtszaken zowel als eiser als in de hoedanigheid van verweerder.

7. De algemene vergadering vormt de opperste macht der vennootschap. Zij bestaat uit alle vennoten. De gewone jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden in de maatschappelijke zetel, op de laatste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

Indien deze datum op een feestdag valt, heeft de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

8. Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

9. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op alsook de balans en de resultatenrekening, welke aan de beslissing van de vennoten in de algemene vergadering worden voorgelegd. Op het netto-resultaat wordt, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, één/twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafname zal ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bedragen. De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal worden gegeven.

Na goedkeuring van de jaarrekeningen spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting die gegeven wordt aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen).

10. Bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheid bepalen. Na aanzuivering van het passief en de lasten, zal de netto-opbrengst der vereffening verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

Achtste beslissing:

De statuten vastgesteld zijnde, zijn de vennoten onmiddellijk in buitengewone algemene

vergadering samengekomen en heeft de vergadering volgende beslissingen met eenparigheid van

stemmen genomen:

Worden tot zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap:

-de heer SMILDE Joost Dick geboren te Elsene op 6 februari 1951, van Nederlandse

nationaliteit, wonende te 2328 Hoogstraten (Meerle), Ulicotenseweg 20.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

- mevrouw STUART Monique Myrèse, geboren te Watermaal-Bosvoorde op 18 december 1954, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2328 Hoogstraten (Meerle), Ulicotenseweg 20.

Die aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is voor voornoemde heer Smilde bezoldigd en voor voornoemde mevrouw Stuart onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Negende beslissinct:

De vergadering geeft bij deze volmacht aan Boekhoudkantoor Fred De Gruyter, BV ow een BVBA te 2321 Hoogstraten (Meer), Meerdorp 72, met machtiging tot in de plaatsstelling, om de inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in een Erkend Ondernemingsloket (E.O.L.), het handelsregister geïntegreerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), alle fiscale en sociale administraties, en het B.T.W.-register en/of Rechtspersonenregister te bekomen.

Tiende beslissing:

Diverse verklaringen.

Kosten

De partijen verklaren dat het totaal van de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen, of die ten haren laste worden gelegd wegens haar omzetting, bij benadering duizend vijfhonderd euro (E 1.500,00) bedragen.

Fiscale bepalingen.

Deze omvorming geschiedt op grond en onder voordeel van:

- artikelen 774 tot 788 van het Wetboek van vennootschappen.

- artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten.

- artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

- artikel 124 en 210 tot en met artikel 214 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen.

Comparanten overhandigen Ons Notaris een financieel plan opgemaakt door Boekhoudkantoor

Fred De Gruyter BVBA.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Paul ROMMENS

Voor- behouden aa~-1 het, Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.09.2015, NGL 29.09.2015 15616-0327-013

Coordonnées
MULTI CONCEPTS COMPANY

Adresse
ULICOTENSEWEG 20 2328 MEERLE

Code postal : 2328
Localité : Meerle
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande