MULTI DEVELOPMENT BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MULTI DEVELOPMENT BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 455.081.240

Publication

10/12/2013
ÿþmod 11.1

"

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ste>atgelet$ tet gritfile van de

Rechtbank van i(aopluelel te Antwerpen

a,e Grif

frer y yJ

G riffie

ld

*13184 2*

Ondernemingsnr:455,081,240

Benaming (voluit) : Multi Development Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2000 Antwerpen, Kolveniersstraat 7 ~?

Onderwerp akte :KAPITAALVERMINDERING - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,!; Broederminstraat 9, op twintig november tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met ais enig doel te;Y worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Multi Development Belgium", gevestigde, te 2000 Antwerpen, Kolveniersstraat 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0455.081.240, onder meer beslist heeft

1. tot aanpassing van de eerste zin van artikel 2 van de statuten aan de verplaatsing van de maatschappelijke;; zetel naar 2000 Antwerpen, Kolveniersstraat 7, beslist door de raad van bestuur, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 oktober 2013 onder nummer 10149904

2. het geplaatst kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van ELF MILJOEN'; TWEEHONDERDACHTENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD euro (E 11.238.500,00) om het te brengen van ELF MILJOEN DRIEHONDERDDUIZEND euro (E 11,300,000,00) op EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD euro (E 61.500,00), zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractie-i; waarde van de bestaande aandelen en door terugbetaling aan de aandeelhouders in verhouding tot hun', aandelenbezit.

Deze kapitaalvermindering wordt aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort en nog terugbetaalbaar kapitaal van de vennootschap. De terugbetaling zal slechts kunnen verwezenlijkt worden onder de voorwaarden en na verloop van de termijn; die gesteld is door artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen.

3. ingevolge de hierboven voorgestelde kapitaalvermindering, ook het bedrag van de wettelijke reserve te!:s verminderen tot het wettelijk minimum, hetzij ZESDUIZEND HONDERDVIJFTIG euro (E 6.150,00).;= Tengevolge hiervan wordt een bedrag van EEN MILJOEN HONDERDDRIEËNTWINTIGDUIZEND;F ACbITHONDERDVIJYI1G euro (£ 1.123.850,00) overgeboekt naar de beschikbare reserves en vervolgens;; uitgekeerd aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit. Voor zoveel als nodig wordt ook het beschikbaar maken van deze reserves onderworpen aan de voorwaarden en de termijn die gesteld is door>> artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. de bestuurders machtiging te geven om op de door hen gepast geachte wijze over te gaan tot de terugbetaling=, die het gevolg is van de hierboven besloten kapitaalvermindering.

De bestuurders zullen slechts overgaan tot deze uitbetaling na het verstrijken van de in artikel 613 Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven termijn van twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot;: vermindering van het kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en inzoverre overeenkomstig; voornoemd artikel geen belemmeringen worden gesteld aan de terugbetaling door eventuele schuldeisers.

5. artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met voorafgaande beslissing

vermindering van het kapitaal als volgt: l;

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD= euro (£ 61.500,00)en is verdeeld in HONDERDZESTIGDUIZEND (160.000) aandelen zonder vermelding van;; waarde,

tot wijziging van de artikelen 21 en 22 van de statuten zoals volgt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

' - schrapping van de eerste alinea van artikel 21 b. van de statuten en tot vervanging van de eerste alinea van artikel 21 c. door volgende tekst; "De aandeelhouders bekomen samen met de oproepingsbrief de bij de wet bepaalde stukken."

- vervanging van artikel 22 van de statuten door volgende bepaling:

"Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders op naam de raad van bestuur tenminste vijf dagen v6Ôr de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmachten;

- gecoordineer-

' de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

18/11/2013
ÿþMod Wo[d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 18

Neergelegd ter griffie van cie

Rechtbank van Koaj; vid leIAQ1Ue <n op

G t4#i@riffler





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Onderçtemingsnr : 0455.081.240

Benaming

(voluit) : Multi Development Belgium (verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kolveniersstraat 7, 2000 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

(A) UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS DD. 14 JUNI 2013:

De aandeelhouders beslissen éénparig om Detoitte en Partners BV o.v.v.e. CVBA, met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door mevrouw Kathleen de Brabander, te herbenoemen als commissaris van de vennootschap, en dit voor een termijn van drie (3) jaren (omvattende de controle over de boekjaren 2013, 2014 en 2015), dewelke automatisch een einde zal nemen ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden zal worden in het jaar 2016.

(B) UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS DD. 11 OKTOBER 2013:

De aandeelhouders besluiten verder om een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Erwin Simons, Meester Will Van Tongelen, Meester Didier Roemers of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DIA Piper UK LLP, waarvan de kantoren zijn gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 59, om elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de besluiten van de jaarlijkse algemene vergadering van 14 juni 2013 te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en hiertoe de aanvraagformulieren I en I] te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Didier Noemers

Bijzonder gevolmachtigde





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/11/2013
ÿþ Mod Worcf 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gree van de Rechtbank ve Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

Ondernemingsnr : 0455.081.240

Benaming

(voluit) : Munti Development Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kolveniersstraat 7, 2000 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS DO. 11 OKTOBER 2013

1)De aandeelhouders besluiten eenparig tot het ontslag van de heer Henrícus van Duren als bestuurder van de vennootschap met ingang van 1/10/2013 en besluiten eenparig ais nieuwe bestuurder te benoemen de heer Hendricus Vink, wonende aan de Gerhard Pranglaan te Den Dolder met ingang vanaf 1/10/2013 en dit,; behoudens herbenoeming, tot aan de jaarvergadering te houden in 2016. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

De raad van bestuur is dan ook met ingang vanaf 1/10/2013 als volgt samengesteld:

- Mark van den Berg;

- Hendricus Vink.

2)De aandeelhouders besluiten vervolgens om een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Erwin Simons, Meester Will Van Tongelen, Meester Didier Roemers of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren zijn gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en' te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 59, om elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling,, voormelde besluiten te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en hiertoe de aanvraagformulieren I, en Il te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, alsook: om de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in dit verband aan te' passen en hiertoe alle handelingen te stellen t.a.v. een ondernemingsloket, De aandeelhouders besluiten verder om een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Erwin Simons, Meester Will Van Tongelen, Meester Didier Roemers of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DIA Piper UK LLP, waarvan de kantoren zijn gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 59, om elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de besluiten van de jaarlijkse algemene vergadering van 14 juni 2013 te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en hiertoe de aanvraagformulieren I en ll te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Wouter Verhelst

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlageniefiet Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 18.06.2013 13200-0170-028
24/01/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.07.2012, NGL 22.01.2013 13012-0462-036
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.07.2012, NGL 30.08.2012 12507-0595-029
26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 23.04.2012 12091-0280-039
19/08/2011
ÿþ A N,od 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd ter griffie van de

" :1;,, ,',;cph:.'~tde1 ie IPerht6aRk ~QIWerpen, op

Griffie 08 AUG. 1011

i

u

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 11127753*

Ondernemingsnr : 0455.081.240

Benarnóng

(votuit) : Multi Development Belgium

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetei : Kolveniersstraat 7, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag van bestuurders - benoeming van de commissaris

Uittreksel uit de besluiten van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap, genomen op 14 juli 2011 overeenkomstig de procedure van schriftelijke besluitvorming.

"1. De aandeelhouders nemen kennis van, en aanvaarden éénparig, het ontslag van Mevrouw Maneen De Wolf, met ingang vanaf 31 augustus 2010, van de heer Peter Sandkuyl, met ingang vanaf 28 februari 2011 en van de heer Marcellinus Kokkeel, met ingang vanaf 28 februari 2011, als bestuurders van de vennootschap.

De raad van bestuur is momenteel dan ook als volgt samengesteld:

- Mark van de Berg; en

- Henricus van Duren

De vennooschap wordt overeenkomstig haar statuten rechtsgeldig vertegenwoordigd in en buiten recht, met inbegrip van de akten voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar vereist is, hetzij door twee bestuurders , samen optredend, hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gemachtigde tot dit bestuur, hetzij door een gemachtigde tot dit bestuur.

2. De aandeelhouders beslissen éénparig om Deloitte & Partners Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA met maatschappelijke zetel te Louizalaan 240, 1050 Brussel vertegenwoordigd door de heer Rik Neckebroeck, te herbenoemen als commissaris van de vennootschap, en dit voor een termijn van drie (3) jaren (omvattende de controle over de boekjaren 2010, 2011 en 2012, dewelke automatisch een einde zal nemen ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering die zal gehouden worden in het jaar 2013.

3. De aandeelhouders beslissen vervolgens om een bijzondere volmacht toe te kennen aan meester Erwin Simons, meester Will Van Tongelen, meester Didier Roemers of enige andere advocaat van de advocatenassociatie "DLA Piper UK LLP" met kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en te 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat 2, om elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voormelde besluiten te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en hiertoe de aanvraagformulieren 1 en Il te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, alsook om de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in dit verband aan te passen en hiertoe ale handelingen te stellen t.a.v. een ondernemingsloket. "

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Didier Roemers,

bijzondere gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 25.08.2010 10446-0518-035
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 23.01.2010 10026-0001-035
27/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.12.2008, NGL 13.05.2009 09155-0028-036
02/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.12.2007, NGL 22.09.2008 08749-0022-050
12/05/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D i IIIIIfllllllllllll CII

" 1506,642"

R chtbonK Yan I<.COPnendel

Antwerpen

2 9 APR, 2015

afdeling Antwerpen

(7riffie

Ondernemingsnr : 0455.081.240

Benaming

(voluit) : Multi Development Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kolveniersstraat 7, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

1) De aandeelhouders besluiten eenparig om het mandaat van de heer Mark van den Berg als bestuurder van de vennootschap te béëindigen en om ter vervanging de heer Carolus Franciscus de Moes, wonende te Nieuwe Keizersgracht 4, 1018 DR Amsterdam, Nederland, als nieuwe bestuurder te benoemen en dit met ingang vanaf 9 april 2015. Het mandaat van de heer de Moes zal, behoudens herbenoeming, automatisch een einde nemen ter gelegenheid van de jaarvergadering te houden in 2016. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd

De raad van bestuur is dan ook als volgt samengesteld:

- Carolus Franciscus de Moes;

- Heino Vink,

2) De aandeelhouders besluiten vervolgens om een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Will Van Tongelen, Meester Wouter Verheist of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DIA Piper UK LLP, waarvan de kantoren zijn gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en te 2018 Antwerpen, Brusseistraat 59, om elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voormelde besluiten te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en hiertoe de aanvraagformulieren I en II te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, alsook om de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in dit verband aan te passen en hiertoe alle handelingen te stellen t.a.v. een ondernemingsloket.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Will Van Tongelen

Bijzondere gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"-5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 24.07.2006 06501-0060-035
31/03/2006 : AN313041
21/03/2006 : AN313041
21/03/2006 : AN313041
09/01/2006 : AN313041
07/10/2005 : AN313041
26/07/2005 : AN313041
15/03/2005 : AN313041
01/03/2005 : AN313041
12/01/2005 : AN313041
23/07/2004 : AN313041
24/11/2003 : AN313041
07/08/2003 : AN313041
10/06/2003 : AN313041
26/05/2003 : AN313041
26/05/2003 : AN313041
24/10/2002 : AN313041
13/12/2001 : AN313041
23/01/2001 : AN313041
15/09/1999 : AN313041
24/01/1998 : AN313041
09/01/1997 : AN313041
01/01/1997 : AN313041
13/05/1995 : AN313041

Coordonnées
MULTI DEVELOPMENT BELGIUM

Adresse
KOLVENIERSSTRAAT 7 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande